876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Πεμ Μαρ 07, 2013 7:11 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ολα αυτα που ειπες!!!!με καλυψες πληρως!!!κ εγω κατα του φεμινισμου ειμαι απολυτως κατα για τον ιδιο λογο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
AnastasiaMM έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ειναι πολυ γλυκο αυτο που λες αναστασια μου κ μαρεσει γιατι χωρις τον μπαμπα μας η αληθεια ειναι δεν ειμαστε γεματοι!!δεν μπορεις να φανταστεις πως μου τη δινουν καποιες φεμινιστριες που ισχυριζονται οτιμπορουν ανετα να μεγαλωσουν το παιδι χωρις τον πατερα τους κ οτι ειναι περιττος ο αντρας.....δηλαδη ελεος.....
Αλεξάνδρα μου εγώ πάντως τον έχω πολύ ανάγκη τον άντρα μου και το παιδί μας επίσης και δεν ντρέπομαι καθόλου που ίσως απο κάποιους θεωρηθώ αδύναμη με αυτό που αισθάνομαι !
AnastasiaMM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!
Είναι καμία εδώ?
Πίνω καφεδάκι
όσο μπορώ δηλαδή γιατί ο μικρός είναι μες στην γκρίνια!
Λογικό βέβαια τόσες μέρες μέσα έχει βαρεθεί κι αυτός!!!!!
AnastasiaMM έγραψε:Καλέ Ποππάκι που είσαι έφυγες ?
AnastasiaMM έγραψε:Ωραία Ποππάκι μου!!!
Εσύ που το τσίκνησες χθές ?
Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?δεν ειδα ποιες ειστε εδω τωρα θα δω!!!αχ ειδα ενα περιεργο ονειρο κ παρολο που δεν ειμαι προληπτικη αρχισα να σκεφτομαι γιατι το ειδα....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης