26 Απ: δεν κοιμομαστε Τρι Αυγ 24, 2010 12:08 pm
mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι μιλουπάκι να κοιτάξει και την παλινδρόμηση δεν το συζητώ.Πάντως το μεμεδογάλα σώνει και στα δύο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
η αννα μαρια που ειχε μεγαλη παλλιδρομηση με 2 υπερηχους ειχαμε κανει και επαντορεν ημαστανΜιλουπακι έγραψε:το ξερω μαριποσα μου, μονο το δικο μου το σκατοκοριτσο δεν σταματουσε με το μητρικο να κλαιει ακομα αναρωτιεμαι γιατι ετσι αυτο το παιδι, ειναι ο μονος λογος που κοψαμε τον θηλασμο γιατι και ευκολα επιανε και ετρωγε και καθε τρεις ωρες απο μονη της πολυ μου στοιχισε τι να πω, αλλα μολις ηπιε το αντιαναγωγικο με το σιροπι μεσα σε μια μερα ειδα διαφορα οσο εδινα σιροπι και δικο μου γαλα τιποτα οσο εδινα δικο μου σιροπι και ξενο παλι τιποτα, ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω
ναι το φριζολακ κομφορτ και το σιροπι εδιναpana έγραψε:η αννα μαρια που ειχε μεγαλη παλλιδρομηση με 2 υπερηχους ειχαμε κανει και επαντορεν ημαστανΜιλουπακι έγραψε:το ξερω μαριποσα μου, μονο το δικο μου το σκατοκοριτσο δεν σταματουσε με το μητρικο να κλαιει ακομα αναρωτιεμαι γιατι ετσι αυτο το παιδι, ειναι ο μονος λογος που κοψαμε τον θηλασμο γιατι και ευκολα επιανε και ετρωγε και καθε τρεις ωρες απο μονη της πολυ μου στοιχισε τι να πω, αλλα μολις ηπιε το αντιαναγωγικο με το σιροπι μεσα σε μια μερα ειδα διαφορα οσο εδινα σιροπι και δικο μου γαλα τιποτα οσο εδινα δικο μου σιροπι και ξενο παλι τιποτα, ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω
ρουκετες και αγιος ο θεος
ο μπεμπης κανει και αυτος εμετους και δεν ηρεμει στο στηθος τρωει με πανικο κοπανιεται ολοκληρος και το ιδιο και με το συμπληρωμα σημαδια παλλιδρομησης μια και με την αννα μαρια τα εχουμε μαθει ολα και ο κακομοιρης ειναι νηστκος
μιλουπακι το φριζολακ εδινες
pana έγραψε:korιτσια λυστε μου μια απορια
μου ειπε η μαια να μην πινω fredo espresso decafeine ισως απο αυτο να μην κοιμαται το μωρο
εγω πινω 2 την ημερα λετε να παιζει ρολο?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης