Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 05, 2013 8:40 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γραμματικη, σου κανα αίτηση, αποδέξου με για να σε προσθέσω!

Mar1987, εχεις πμ!

Γεωργία μου, αχ μεγάλωσε πολύ, θα είναι ο πρώτος της παρεας μαντεύω κι εγώ, μπράβο το μαναρακι σου, με το καλο!!!!

madmommy, σιγα βρε, φτιαξε κι εσυ ενα facebook, ετσι με το ονομα Mad Mommy ας πουμε και ελα μονο στην ομαδα! Wink Wink

Γραμματικη, πολυ ωραιο το βιντεο της Πατσούρου αλλά και το 2ο με τα λαθη, thanks!

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 12:39 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΩΡΑ! ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.... Η ΔΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ!!!! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ? ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.... ΑΝΕΤΟΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ? ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!! ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡ ΜΟΥ ¨ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΔΒΟΜΑΔΕΣ ΑΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΡΩΤΑ... ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?? ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 12:55 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΩΡΑ! ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.... Η ΔΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ!!!! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ? ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.... ΑΝΕΤΟΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ? ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!! ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡ ΜΟΥ ¨ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΔΒΟΜΑΔΕΣ ΑΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΡΩΤΑ... ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?? ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

αχ κοριτσακι μου οταν λεω εγω οτι οι αντρες ειναι επιπολαιοι κατι ξερω.και τελικα τι θα γινει;θα πατε εκει χωρις ρευμα;

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 12:58 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταλαβατε τωρα τι εχω παθει? Φεραμε εχθες γυναικα να καθαρισει το καινουριο σπιτι... αν η μετακομιση μεταφερθει την αλλη εβδομαδα μεχρι τοτε θα εχει ξαναβρωμισει... Ολα τα πραγματα μας ειναι μεσα στη μεση . τα περισσοτερα μεσα σε κουτες... ΠΟλλα απο αυτα τα εχουμε ηδη μεταφερει και στο καινουριο σπιτι που σημαινει οτι για 1 εβδομαδα δεν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τιποτα απο αυτα.. Εχουμε πει στην πεθερα μου να ερθει απο Ναυπλιο αυτο το ΣΚ να βοηθησει και εχει κανονισει η γυναικα να ερθει... Αλλα τωρα τι να την κανω... εγω κυριως την ηθελα να καθαρισει το σπιτι που θα αφησουμε!!! Τωρα αν ερθει τσαμπα θα μου μπαστακωθει!!!!

Θα πρεπει κανονικα να ακυρωθουν ολα... και να μεταφερθουν την αλλη εβδομαδα... και συγκεκριμενα για το αλλο ΣΚ γιατι δεν ξερουμε και ποτε ακριβως θα το βαλουν το ρευμα...

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:08 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθανε τωρα διπλα μου και οξυγονοκολλησαν κατι στο ασανσερ και το εισεπνευσα... λετε να παθω τιποτα? νιωθω λιγο καψιμο στο στηθος.. Shocked Sad

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:17 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Ηρθανε τωρα διπλα μου και οξυγονοκολλησαν κατι στο ασανσερ και το εισεπνευσα... λετε να παθω τιποτα? νιωθω λιγο καψιμο στο στηθος.. Shocked Sad

πιες κατι να σου φυγει η γευση βρε.να παθεις κατι αποκλειεται.

οσο για την μετακομιση αφου εγιναν ετσι τα πραγματα βαλτε τα ολα μια βδομαδα πισω

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:22 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσακια!!
Αχ Στεφανια μου αντρες...τι περιμενεις...στον κοσμο τους ειναι!!Δεν ξερω νομιζω οτι ζουνε σε αλλο πλανητη!
Ομως μην αγχωνεσαι,κανονικα η ΔΕΗ κανει 2 μερουλες να συνδεσει το ρευμα,εμας τουλαχιστον ετσι μας ειχανε πει,κι ετσι κι εγινε.Αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι το ειχανε κοψει το ρευμα????
Πιεσε τους παντως λιγο ,παρε κ κανα τηλ παραπανω...αλλιως θα το κανουνε με το πασο τους!!
Μην αγχωνεσαι,δεν κερδιζεις τπτ απολυτως,και στην τελικη χρησιμοποιησε την πεθερα σου να σε βοηθησει σε αλλες δουλιτσες...!!

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:30 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannakom έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!
Αχ Στεφανια μου αντρες...τι περιμενεις...στον κοσμο τους ειναι!!Δεν ξερω νομιζω οτι ζουνε σε αλλο πλανητη!
Ομως μην αγχωνεσαι,κανονικα η ΔΕΗ κανει 2 μερουλες να συνδεσει το ρευμα,εμας τουλαχιστον ετσι μας ειχανε πει,κι ετσι κι εγινε.Αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι το ειχανε κοψει το ρευμα????
Πιεσε τους παντως λιγο ,παρε κ κανα τηλ παραπανω...αλλιως θα το κανουνε με το πασο τους!!
Μην αγχωνεσαι,δεν κερδιζεις τπτ απολυτως,και στην τελικη χρησιμοποιησε την πεθερα σου να σε βοηθησει σε αλλες δουλιτσες...!!

Καλημερα και σε σενα.. Γιατι ηταν ξενοικιαστο το σπιτι για καποιο διαστημα πριν απο εμας... οποτε το ειχαν διακοψει το ρευμα για να μην πληρωνουν τσαμπα... Αυριο θα πανε πρωι πρωι ο αντρας μου με τον ιδιοκτητη... ΕΙναι πολυ οριακο για να προλαβει η Δεη να μας το βαλει Παρασκευη ... Αλλα και παλι... δεν γινεται να τα ακυρωσω ΟΛΑ τελευταια στιγμη... ετσι δεν ειναι? Τι θα κανω? Θα περιμενω μεχρι Παρασκευη απογευμα να δω ΑΝ θα μου ερθει το ρευμα? Η πεθερα μου θα ξεκινησει μεσημερι αν ειναι... με τη μεταφορικη τι να κανω? να περιμενω τελευταια στιγμη να τους το ακυρωσω???? Βλακεια δεν ειναι κι αυτο... ΑΧ δεν ξερω... μου φαινεται θα τα γραψω ΟΛΑ και να κοψει το λαιμο του ο αλλος ετσι οπως τα εκανε! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Το θεμα ειναι οτι με τις βλακειες τις δικες του ταλαιπωρουμαστε κι εγω και η Στελλιτσα μαζι!

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:36 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στεφυ μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 966307 κ αν ησασταν οι δυο σας οκ αλλα είναι και η κορη και τι θα κανεις με το παιδι! Ματινακι ουτε εγω εχω φεισμπουκ θα μιλαμε οι δυο μας οσο οι αλλες ειναι εκει! χεχε

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:38 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλλα αυτο που με εχει τσακισει ειναι η αναισθησια του ρε παιδακι μου ... λες και του ειπα... τι να σου πω... οτι χεστηκε η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΤΖΑΝΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!

Καλημερα Περιστερακι! Εδω θα ειμαστε ολες μας!

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:39 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τωρα ετσι οπως ηρθανε τα πραγματα (καλως η κακως) κανε υπομονη και προσπαθησε να ηρεμησεις,γιατι επιβαρυνεις και το νινι εκτος απο εσενα και την μικρη σου!!
Οι μετακομισεις ετσι ειναι μωρε...και ειδικα αν βασιζεσαι σε αντρες.Εμενα ο δικος μου ηρθε και τα βρηκε ολα ετοιμα.Βαμμενο καθαρισμενο γυαλισμενο σπιτι...και για ρευμα νερο τηλ εγω...ολα γενικοτερα,και καλυτερα ετσι γιατι αν περιμενα αυτον..ακομη ρευμα δεν θα ειχα πιστευω!!
ΗΡΕΜΙΑ πανω απο ολα...στο τελος θα ανεβασεις πιεση και θα μαλωσεις με ολους γυρω σου..!!
Οτι εγινε,εγινε...κοιτα τωρα τι μπορειτε να κανετε

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:49 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω κολαση! δεν ξερω τι με επιασε πριν που ξυπνησα κ ηθελα να φαω πικρη σοκολατα (γενικα προτιμω τα μπιτερ απο τα πολυ γλυκα) και μπηκα ιντερνετ και εψαξα συνταγη για μαλακα μπισκοτα! θεεικα! 20 λεπτα προετοιμασια ψησιμο και φαγωμα! (καλα δεν τα εφαγα οοοοοολα) με πολυ λιγη ζαχαρη και σουπερ! αν θελετε πειτε μου να σας πω την συνταγη!

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 1:49 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GeorgiaM έγραψε:Σας ειπα..;2100 ο μπεμπης χθες! Δυστυχως φατσα δεν ειδαμε..προσευχοτανε το μαναρι..οσο για το ντοπλερ που ρωτατε εγω πληρωσα 80ε..

αχ τι ωραία μια χαρά το μωράκι σου!!!!κοντεύεις και εσύ!! άντε με το καλό!!

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 2:07 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια εσείς που κάνετε το δεύτερο παιδάκι..στην πρώτη γέννα σας πόσα κιλά πήρατε στο τελευταίο 3μηνο?
γενικά ακούω οτι εκει παίρνεις τα πιο πολλά..αλλα σήμερα μία κοπέλα μου είπε οτι πήρα μόνο 2 στο τελευταίο τρίμηνο.. λέτε τώρα που καλοκαιριάζει να μας κοπεί η πολύ όρεξη?

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 3:00 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peristeraki έγραψε:στεφυ μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 966307 κ αν ησασταν οι δυο σας οκ αλλα είναι και η κορη και τι θα κανεις με το παιδι! Ματινακι ουτε εγω εχω φεισμπουκ θα μιλαμε οι δυο μας οσο οι αλλες ειναι εκει! χεχε

αμα τολμησουν να μας παρατησουν θα δουνε τι θα παθουνε οπως ελεγε και ο χλαπατσας ...γενικα ειμαι λιγο κατα του fb γιαυτο και δεν ασχολουμε καθολου με το αθλημα Wink

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 3:14 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:πω πω κολαση! δεν ξερω τι με επιασε πριν που ξυπνησα κ ηθελα να φαω πικρη σοκολατα (γενικα προτιμω τα μπιτερ απο τα πολυ γλυκα) και μπηκα ιντερνετ και εψαξα συνταγη για μαλακα μπισκοτα! θεεικα! 20 λεπτα προετοιμασια ψησιμο και φαγωμα! (καλα δεν τα εφαγα οοοοοολα) με πολυ λιγη ζαχαρη και σουπερ! αν θελετε πειτε μου να σας πω την συνταγη!

θελω την συνταγη ναι εννοειται

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 3:39 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Εγώ ξεπόρτισα το πρωί! Πήγα την βόλτα- περίπατό μου και μετά για κάτι ψώνια για αύριο που θα μαζευτούμε σε κάτι φίλους που θα ψήσουμε! Και τώρα μαζεύτηκα και θέλω να βάλω σκούπα και να κάνω και το σπανακόρυζο και βαριέμαι! Razz
Στέφη μου το μόνο που έχω να σου πω είναι υπομονή και ηρεμία! Δυστυχώς μερικές φορές, για να μην πω όλες, οι άντρες μας τα βλέπουν πολύ χαλαρά τα πράγματα και το μόνο που γίνεται είναι να αγχωνόμαστε εμείς τρελά! Δεν πιέζεις με κανένα τηλεφωνάκι μήπως καταφέρετε και σας το συνδέσουν την Παρασκευή. Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά!
Πωλίνα εννοείται θα μας βάλεις τη συνταγή! Μόνη σου θα τρως;
Οι αρρωστούλες τι κάνετε; Πως είστε; Καλύτερα; Ελπίζω θεί!να έχετε βελτιω

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 4:28 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
peristeraki έγραψε:πω πω κολαση! δεν ξερω τι με επιασε πριν που ξυπνησα κ ηθελα να φαω πικρη σοκολατα (γενικα προτιμω τα μπιτερ απο τα πολυ γλυκα) και μπηκα ιντερνετ και εψαξα συνταγη για μαλακα μπισκοτα! θεεικα! 20 λεπτα προετοιμασια ψησιμο και φαγωμα! (καλα δεν τα εφαγα οοοοοολα) με πολυ λιγη ζαχαρη και σουπερ! αν θελετε πειτε μου να σας πω την συνταγη!

θελω την συνταγη ναι εννοειται

Κι εγω τη θελω!!!! Εγω ΜΟΝΟ μπιτερ τρωω!

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 4:30 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Εγώ ξεπόρτισα το πρωί! Πήγα την βόλτα- περίπατό μου και μετά για κάτι ψώνια για αύριο που θα μαζευτούμε σε κάτι φίλους που θα ψήσουμε! Και τώρα μαζεύτηκα και θέλω να βάλω σκούπα και να κάνω και το σπανακόρυζο και βαριέμαι! Razz
Στέφη μου το μόνο που έχω να σου πω είναι υπομονή και ηρεμία! Δυστυχώς μερικές φορές, για να μην πω όλες, οι άντρες μας τα βλέπουν πολύ χαλαρά τα πράγματα και το μόνο που γίνεται είναι να αγχωνόμαστε εμείς τρελά! Δεν πιέζεις με κανένα τηλεφωνάκι μήπως καταφέρετε και σας το συνδέσουν την Παρασκευή. Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά!
Πωλίνα εννοείται θα μας βάλεις τη συνταγή! Μόνη σου θα τρως;
Οι αρρωστούλες τι κάνετε; Πως είστε; Καλύτερα; Ελπίζω θεί!να έχετε βελτιω

Καλησπερα και σε σενα!!! Θα που το αντρα μου αυριο που θα πανε... να τους κωλογλειψουν ΜΠΑΣ ΚΑΙ....!!! Αν κι αυτοι της ΔΕΗ... απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει... Ε αμα πεσει κανενα λαδωματακι... κατι μπορει να γινει...

170ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 5:21 am

Nancy82

Nancy82
Τσ,τσ,τσ..λαδωματάκι...στη χώρα μας...απαπα....γίνονται αυτά τα πράγματα; Ας πει και καμιά σαλτσούλα μπας και πιάσει τόπο και σας κάνουν τη δουλειά!

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 5:35 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mar1987 τι εικονα εχεις στο fb?? Ειστε πολλές, σου στειλα πμ να μου κανεις εσυ αιτηση, δε σε βρισκω!!!

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 5:37 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στεφυ.... τραγικη η κατασταση... Αλλά: Ψυχραιμια! Δε γινεται να το ανατρεψεις τελειως, ηρεμησε και κανε τωρα ο,τι καλυτερο γινεται..!!

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 5:44 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Στεφυ.... τραγικη η κατασταση... Αλλά: Ψυχραιμια! Δε γινεται να το ανατρεψεις τελειως, ηρεμησε και κανε τωρα ο,τι καλυτερο γινεται..!!

Φφφφφφφφφφφφφφφ... Απο το πρωι δεν εχω ξαναμιλησει με τον αντρα μου!!Απο εκεινη την ωρα που του το εκλεισα δηλαδη... ΕΙμαι στη δουλεια και γινεται και χαμος σημερα... δεν εχω σηκωσει κεφαλι ... Τωρα οπου να ναι σχολαω.... στις 16:00... Ελπιζω οταν γυρισω σπιτι να μην "με φτιαξει" κι αλλο ο αντρας μου... Και να δουμε αυριο τι θα γινει.

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 6:05 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια, λαθος! σε εχω βαλει καλε!!! Μπερδευτηκα τοσες που ειμαστε χαχαχαχα! Το Ιωαννακι περιμενω να μου στειλει!

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 06, 2013 6:13 am

Nancy82

Nancy82
Στέφη όλα καλά θα είναι το απόγευμα! Δεν πιστεύω πως θα σε φουντώσει ο άντρας σου το απόγευμα! Εγώ περιμένω τον δικό μου άντρα να φάμε αλλά έχει αργήσει πολύ και πεινάωωωωω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις