326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Κυρ Μαρ 10, 2013 11:48 pm
Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
stefy έγραψε:Anastazia2801 έγραψε:stefy έγραψε:Κλαημερα κοριτσιααααααααααα!! Καλη εβδομαδα να εχουμε! Η μετακομιση εγινε! Αγχος πολυ... αν και δεν με αφηναν να κανω σχεδον τιποτα και με διωχνανε απο παντου! Στο καινουριο σπιτι τωρα γινεται ΧΑΜΟΣ! Θα χρειαστουμε ενα μηνα να ερθουμε στα ισα μας αλλα αυτο τωρα δεν με αγχωνει. Εχθες ομως ημουν χαλια... Σκεφτειτε τωρα να θελετε να γινουν καποια πραγματα στο ιδιο σας το σπιτι με συγκεκριμενο τροπο και να μην σε αφηνουν να επεμβεις σε τιποτα. Στρεσαριστικα πολυ... Το βραδυ ολο αυτο το αγχος ξεσπασε με 5-6 εμετους και κοψιμο.... Τα εβλεπα ολα να γυρνανε... Ενιωθα οτι ολο το σπιτι ειναι αναποδα... (και οντως ειναι ... το παλιο μας σπιτι κοιταζε προς τα πανω κι αυτο κοιταει προς τα κατω οποτε ολα ειναι καπως αναποδα)... Ολα γυριζαν... και ετρεχα στην τουαλετα για εμετο... και μετα ξανα παλι ολα να γυριζουν... ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΟΚΟΜΙΣΗΣ ΜΑΣ! Τωρα ομως νοωθω τρελα ανακουφισμενη και ολα τα πραγματα που ειναι μεσα στη μεση δεν με αγχωνουν καθολου.. ΣΙγα σιγα θα γινουν. Το δωματιακι της Στελλιτσας ειναι σχεδον ετοιμο.... το υπνοδωματιο μας επισης... οποτε ολα τα αλλα παλευοντε! Να ειχαμε και ιντερνετ... τι καλα που θα τανε!
Να εχουμε καλα νεακια απο ολα τα μπεμπακια !!!!!
Αντε ρε αγαπη μου να ξεμπερδευεις επιτελους!
με υγεια και μονο χαρες το νεο σας σπιτι κουκλιτσα μου καλοριζικο!
Να σαι καλα Αναστασια μου!!! Κι εσυ να κατσεις και να παλουκωθεις και να μην κανεις τιποτα για να σταματησουν και οι οποιες μικροενοχλησεις εχεις!!!
παλυκομεη ειμαι αλλα τα νευρα δεν με αφηνουν σε ησυχια!