Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

376ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:18 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:ωχ κ εγω κατι τετοιες βλακειες βλεπω συνεχεια! ευτυχως το μπεμπονι δεν με αφηνει σε ησυχια κ κανει αισθητη την παρουσια του!

Ναι ναι κι εμενα... παλι καλα...

377ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:23 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι ολο πειναωωωωωωωωωωω!! ευτυχως ομως συγκρατουμαι! μιλαμε το τι παγωτα λιγουρευομαι δεν λεγεται! ευτυχως δεν τρωω γλυκα αλλα τα παγωτα........... τα θελω ολα!!!!!!!

378ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:44 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κιλά, αν εφαγες λιγο ελαφρυτερα κι ειχες φαει τοτε που ζυγιστηκες λιγο περισσοτερο ειναι απλα κατακρατηση που εφυγε κ γι αυτο η διαφορά στη ζυγαρια! Τα μωράκια μας τρέφονται ασχετα με τα δικά μας κιλάκια, κι εγώ ειχα αυτο το άγχος μεχρι χτες γιατι όλο το μηνα δεν εβαλα καθόλου κιλά και το μωράκι μου διπλασιασε το βαρος του! Ηταν 800 και τωρα 1600 γρ. !!! Το μωράκι μου ήταν ένα κουκλί, είχε βεβαια κ το χερακι στο μισό μουτράκι αλλά τοαλλο μισό φαινοταν καθαρα, έκανε κ μορφασμούς ρε κορίτσια, γελουσε, σουφρωνε χειλάκια, ανοιγοκλεινε το στομα πολύ το χαρηκα! χαχαχα, καλα να ειναι! Εχει τις χειλάρες του μπαμπά του και εκανε πια κ μαγουλάκια! Ολα του καλα κι απο οργανακια κ υγεια πλακουντα κ λοιπα... Αντε και οι άλλες περιμενουμε νεα ομορφα!!!

Επίσης Νανσυ μου, μην αγχωνεσαι για τα κιλα! Κι εγώ στον 4ο, 5ο, 6ο μηνα εβαζα απο 2,5 κιλα στον καθενα!! Ετρωγα κ τις μαλακιες μου βεβαια...Τωρα που προσεξα λιγο δεν πηρα καθολου! Οποτε μη σε αγχωνει! Αλλωστε 2 μηνες μας εμειναν, θα προσεξουμε και θα ειμαστε στα όρια! Εγώ ειμαι συν 8 απο την εναρξη...Αλλα δεν ξεκινησα και κοκκαλιαρα, τα ειχα 5-6 επιπλέον!

379ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:45 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου παω να δω τη μαμα μου αν μπορεσω θα μπω το απογευμα (εχει γιατρο κ σκεφτομαι να παω μαζι για βολτα) αλλιως αυριο! τσιου τσιου (κωλοορμονες γαμωτη )

380ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:51 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην λέτε για γλυκά και παγωτά! Μην λέτε για γλυκά και παγωτά...Αχ τι θα κάνουμε! Μα γιατί να είμαι λιχούδω; Γιατί ο Θεός δεν με έκανε από εκείνες τις γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα γλυκά; Ή να θέλω να τρώω μόνο υγιεινά! Χα,χα,χα! Ούτε στα όνειρά μου όμως!
Εγώ πάλι από όνειρα χαζά βλέπω αλλά άσχετα με το μωρό! Με συγγενείς, με φίλους, με γονείς...αλλά χαζά!

381ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:54 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κιλά, αν εφαγες λιγο ελαφρυτερα κι ειχες φαει τοτε που ζυγιστηκες λιγο περισσοτερο ειναι απλα κατακρατηση που εφυγε κ γι αυτο η διαφορά στη ζυγαρια! Τα μωράκια μας τρέφονται ασχετα με τα δικά μας κιλάκια, κι εγώ ειχα αυτο το άγχος μεχρι χτες γιατι όλο το μηνα δεν εβαλα καθόλου κιλά και το μωράκι μου διπλασιασε το βαρος του! Ηταν 800 και τωρα 1600 γρ. !!! Το μωράκι μου ήταν ένα κουκλί, είχε βεβαια κ το χερακι στο μισό μουτράκι αλλά τοαλλο μισό φαινοταν καθαρα, έκανε κ μορφασμούς ρε κορίτσια, γελουσε, σουφρωνε χειλάκια, ανοιγοκλεινε το στομα πολύ το χαρηκα! χαχαχα, καλα να ειναι! Εχει τις χειλάρες του μπαμπά του και εκανε πια κ μαγουλάκια! Ολα του καλα κι απο οργανακια κ υγεια πλακουντα κ λοιπα... Αντε και οι άλλες περιμενουμε νεα ομορφα!!!

Επίσης Νανσυ μου, μην αγχωνεσαι για τα κιλα! Κι εγώ στον 4ο, 5ο, 6ο μηνα εβαζα απο 2,5 κιλα στον καθενα!! Ετρωγα κ τις μαλακιες μου βεβαια...Τωρα που προσεξα λιγο δεν πηρα καθολου! Οποτε μη σε αγχωνει! Αλλωστε 2 μηνες μας εμειναν, θα προσεξουμε και θα ειμαστε στα όρια! Εγώ ειμαι συν 8 απο την εναρξη...Αλλα δεν ξεκινησα και κοκκαλιαρα, τα ειχα 5-6 επιπλέον!

μπράβω το μωρούλι σου!!! μεγαλωσε αρκετά!! λές και εμάνα να είναι τόσο την επόμενη εβδομάδα?? την τελαυταία φορα 'ηταν 980 γραμμ. πριν ενα μηνα.
οσο για τα κιλα εισαι τελεια!! μια χαρα εγω ειμαι +10 αχ σκέφτομαι οτι θα πάρω σίγουρα και άλλα 5,6 όσο και να προσέξω.

382ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 3:00 am

Nancy82

Nancy82
nantiaf έγραψε:Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κιλά, αν εφαγες λιγο ελαφρυτερα κι ειχες φαει τοτε που ζυγιστηκες λιγο περισσοτερο ειναι απλα κατακρατηση που εφυγε κ γι αυτο η διαφορά στη ζυγαρια! Τα μωράκια μας τρέφονται ασχετα με τα δικά μας κιλάκια, κι εγώ ειχα αυτο το άγχος μεχρι χτες γιατι όλο το μηνα δεν εβαλα καθόλου κιλά και το μωράκι μου διπλασιασε το βαρος του! Ηταν 800 και τωρα 1600 γρ. !!! Το μωράκι μου ήταν ένα κουκλί, είχε βεβαια κ το χερακι στο μισό μουτράκι αλλά τοαλλο μισό φαινοταν καθαρα, έκανε κ μορφασμούς ρε κορίτσια, γελουσε, σουφρωνε χειλάκια, ανοιγοκλεινε το στομα πολύ το χαρηκα! χαχαχα, καλα να ειναι! Εχει τις χειλάρες του μπαμπά του και εκανε πια κ μαγουλάκια! Ολα του καλα κι απο οργανακια κ υγεια πλακουντα κ λοιπα... Αντε και οι άλλες περιμενουμε νεα ομορφα!!!

Ναντιάκι μου τι ωραίο νούμερο το +8! Ελπίζω βασικά το τελευταίο κιλάκι να είναι καμιά κατακράτηση! Βάλε μέσα την Τσικνοπέμπτη και το γαμο που έπεσε τρελό φαγητό, έχω και δύο μέρες να πάω τουαλέτα, ξέρετε τι εννοώ, οπότε μπορεί όλα να επαίξαν το ρόλο τους! Ελπίζω δηλαδή! Αλλά τις επόμενες 15 μέρες θα είμαι κυρία! Υπόσχομαι! Τουλάχιστον να περάσει ο όγδοος και να μείνω στο +11!
Επίσης το μωράκι σου μια χαρά! Φτου σκόρδα! Χαζομαμά είδες και σε ποιον μοιάζει ε; Χα,χα,χα! Γερά να είναι και ας πάρουν από όποιον θέλουν!
Θέλω κι εγώ να δω μπεμπάκι...πότε θα πάει 28;

383ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 3:00 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σημερα ειδα οτι ο Τολης προσπαθουσε να ανακαλυψει απο τι πεθανε καποιος και επρεπε να βουτηξει σε ενα λιμανι!
μετα ειδα οοολο μου το σοι!
γενικα και εγω ολο χαζα βλεπω!αλλα πολλες φπρες τρομαζω και ξυπναω μες την νυχτα ενω παλια και κανονια να βαρουσαν χαμπαρι δεν επερνα!

384ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 3:04 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nancy82 έγραψε:

Ναντιάκι μου τι ωραίο νούμερο το +8! Ελπίζω βασικά το τελευταίο κιλάκι να είναι καμιά κατακράτηση! Βάλε μέσα την Τσικνοπέμπτη και το γαμο που έπεσε τρελό φαγητό, έχω και δύο μέρες να πάω τουαλέτα, ξέρετε τι εννοώ, οπότε μπορεί όλα να επαίξαν το ρόλο τους! Ελπίζω δηλαδή! Αλλά τις επόμενες 15 μέρες θα είμαι κυρία! Υπόσχομαι! Τουλάχιστον να περάσει ο όγδοος και να μείνω στο +11!
Επίσης το μωράκι σου μια χαρά! Φτου σκόρδα! Χαζομαμά είδες και σε ποιον μοιάζει ε; Χα,χα,χα! Γερά να είναι και ας πάρουν από όποιον θέλουν!
Θέλω κι εγώ να δω μπεμπάκι...πότε θα πάει 28;

τυχερη Ναντια εγω οσες φορες πηγα δεν ειδα φατσουλα Sad(( και εμας εχει χειλαρες ο μπαμπακας μας λες να τα πηρε???
εγω κανονικα ηταν να παω στον γιατρο στις 22 για το ντοπλερ το οποιο κοριτσια το κανονισα μονη μου με τον γιατρο που πηγαινα εξω!
αλλα θα παω και στο νοσοκομειο μια βολτα την πεμπτη να κανουμε εναν υπερηχο και να τον μετρηση η κοπελα που με παρακολουθουσε στην αρχη μετα ξανα νοσοκομειο στις 1 του μηνος θα χορτασω υπερηχο αυτον τον μηνα εεεεε τι σκατα δεν μπορει θα δουμε και λιγο φατσα ελπιζω!!!!!!!!!!!!

385ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 4:02 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, μεχρι τώρα το καλό μου μας δειχνει παντα φατσούλα αλλα με το χεράκι μπροστά! Τον βολεύει φαίνεται χαχαχα!

Αναστασία ααααα, ζηλευω, θα τον βλεπεις συνεχεια! Αχ κι εγω θελω!!!!!Σου εύχομαι να τον δεις φατσούλα ολες αυτες τις φορες!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 215994

Νανσυ, σιγουρα ειναι κατακράτηση! Κι εγώ έτσι ξεκινησα ότι θα φαω προσεκτικα κι οτι γίνει κ τελικα με λιγη προσοχη και εφυγε 1-1,5 κιλο κατακρατηση και δεν πηρα κ καθολου, εμεινα σε αυτα!

Και μη φανταστεις πεινα,δεν μπορώ να πεινάω! Απλα τρωω καθε 2,5-3 ώρες γευμα, για σνακ κυριως τρωω ξηρους καρπους (αμυγδαλα που χουν κ ασβεστιο πολύ), 3 φρούτα, κανα γιαούρτι, 1-2 κριτσινια με γαλοπούλα κ τετοια. Πρωινο γαλα με δημητριακα ή με 2 φρυγανιες με μελι κ βούτυρο light, μεσημερι κανονικά αλλά το πολυ μεχρι 2 φετες ψωμι κ σχεδον ποτέ ψωμι μαζι με αλλον υδατανθρακα (ρυζι πατατα μακαρονια) και το βραδυ ενα ελαφρυ γευμα, μπορει να ειναι αραβική πιτα ολικης με γαλοπουλα-τυρι-κετσαπ (τη βαζω στο φούρνο κ γινεται ωραια ψευτοπιτσούλα) ή γάλα με δημητριακά, ή αυγα βραστά κ σαλατα με 1 φετα ψωμι κ τετοια ελαφρια.

Θελω να πω μην αρχισεις καμια διαιτα πείνας απο το φοβο να μην παχυνεις, αν τρως υγιεινα και θρεπτικά καθε 2,5 - 3 ωριτσες να δεις που θα πας τελεια με τα κιλά κ δε θα ναι λιπος δικο σου αλλα απο την εγκυμοσυνη κιλά, που θα φυγουν κ μετα απο αυτη!

Εμενα πολύ με βοηθησε να εχω σαν στοχο τις 2,5 - 3 ωρες για το επομενο γευμα νομιζω...πριν ετρωγα ανεξελεγκτες ωρες κ ο,τι βρω για να περνα η ωρα ενω δεν πεινουσα! Ειμαι κ μεσα σε ενα σπιτι απο τον 2ο μηνα περιπου μην ξεχνας, δεν εχω κ τι να κανω! Τωρα και τρωω ακριβως λιγο πριν πεινάσω αλλα κανω κ επιλογες πιο υγιεινες κι ειμαι κομπλέ! Βεβαια να δουμε κ το αλλο διμηνο πώς θα πάει, εγω θα συνεχισω ετσι οσο μπορω κι ό,τι γίνει, δε θα σκάσουμε για 2 κιλά παραπανω βρε αδερφε! Επίσης μια φορά τη βδομάδα ή δυο θα φαω κ τη μαλακια που θα λιγουρευτω, εφαγα κ κρεπα με παγωτο κ ντόνατς γεμιστα ας πούμε. Αλλα αυτο αν γινεται μια στο τοσο δεν πειραζει, το καθε μερα που εκανα στο 2ο τριμηνο πείραξε ομως!!

Οπως το ειπαν κ τα κορίτσια, ειμαστε ολες πολυ πολύ καλα και στα φυσιολογικά ορια! Δεν ειμαστε και συν 20 κιλά να αγχωθούμε! Τα μωράκια να ειναι καλα!!!

Χρυση, οχι, γιατι να παρεις 5-6 κιλά όσο κ να προσεξεις? Κι εγω ετσι ελεγα, μαλιστα ελεγα αν πηρα 7,5 κιλα στο 2ο τριμηνο πόσα θα φτασω στο 3ο??? Που μας τρομοκρατούν οτι στο 3ο τριμηνο μπαίνουν κιλά πολλα ...κι εβγαλα τον 7ο χωρις να παρω τελικα! Ειναι μυθος ρε κοριτσια πιστευω, αν εσυ προσεξεις εισαι τελεια με τα συν 10 οπως κ οι περισσοτερες εδω εκει κυμαινόμαστε, κ δεν θα πας πολλα παραπανω! Καλέ αν ηταν 980 πριν ενα μηνα τώρα σίγουρα εχει περασει το 1,5 κιλο τωρα το νινι σου! Αντε με το καλο!!!!

Ρε κορίτσια τι τρομακτικα ονειρα ειναι αυτα??? Αππαπα, με σκιάξατε! Εγώ δε βλέπω ρε παιδια ονειρα... Ουτε ορμονικα ειμαι τρελαμενη εννοω να εχω ανεξηγητα νευρα ή τετοια... Τι να πω.. μηπως ειμαι εντελως αναισθητη???

386ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 10:35 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια για να μου στειλουν δειγματα της ΜΑΜ τι κανω??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 534787

387ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:02 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναντια σημερα ακολουθησα την συμβουλη σου και εφτιαξα για βραδυ την αραβικη πιτουλα.μια χαρα ηταν για βραδυνο γευμα .ευγε ειχες πολυ καλη ιδεα.

388ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:12 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γραμματική,με την αραβικη γινονται γευματακια μούρλια! Εγω τωρα αυτο τρωω αλλα ενισχυμενο! Δηλαδη αραβικη μεγάλη ολικής, εκανα 2 αυγα ομελετα με λιγάκι λάδι και με 1 φ. μιλνερ κ 1 φ. γαλοπούλα, 1 κ.γ. κέτσαπ λάιτ, φετες ντομάτας και τα τυλιξα στην πιτα... Μιαμμμμμμ, πολύ ωραιο!!!!!

389ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:31 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε σας ειπα κι εγώ νέα απ τη γιατρίνα! Μια χαρα τα βρήκε όλα, ανεβηκε μαλιστα κ λιγο ο αιματοκρίτης! Επίσης ομως ειδε στα ουρα κ λιγα πυοσφαίρια που σημαινει κινδυνος παλι ουρολοιμωξης, πρεπει να κανω πλυσεις με χαμομηλια και να παίρνω yutopar μην εχουμε τιποτα συσπάσεις! Μαλιστα την ωρα που καναμε υπερηχο κ στο δικο της ηταν η κοιλια μου πετρωμενη κ επιτελους καταλαβα τι εννοει σύσπαση! Οπότε θελει εκει μια προσοχη.... Κατα τα άλλα δεν πήρα κα-θο-λου κιλά απο τον προηγούμενο μήνα και λεει "Α, στα ίδια είσαι, κι εχεις και τοσο μεγάλο μωρο? Μπραβο ρε, μια χαρα!" Εεεε, ειδες τι λεω, προσεχα πολύ, δεν ετρωγα βλακειες! Εμ αμα κανεις ο,τι σου λεω βλέπεις που πας μια χαρα, μου λεει! Παλι καλα, το πηρα το μπραβο μου μια φορα κι εγω!
Επίσης, παω στις 28 του μήνα για ντόπλερ και σας αφησα το καλυτερο...
Γλύτωσα την καμπυλη ζαχαρου!!!! Μου λεει ειναι όλες οι εξετασεις αιματος στο ζαχαρο σου μια χαρα (με κατωτατο οριο 70 ειχα 79) οπότε γιατι να σε υποβαλλω σε κατι τετοιο, φτου φτου εισαι μια χαρα, δε νομιζω πως χρειάζεται! Οποτε τη γλύτωσα την αηδια που περιγραφατε κορίτσια μου...! Αχ, τι καλά σε 15 μερες θα δω παλι το νινι κ μαλιστα θα εχω και dvd να τον χαρώ!!!! Καλα να ειναι το μαναρακι μου!

Πού ειστε οι αλλες? Η Γραμματικούλα ειδα τ ομορφα νεα κ στο fb, αλλα κι αλλη μια εχει νεα σήμερα, ποια ??? Περιμενουμε με το καλο!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 417472

390ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:40 pm

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nantiaf έγραψε:Γραμματική,με την αραβικη γινονται γευματακια μούρλια! Εγω τωρα αυτο τρωω αλλα ενισχυμενο! Δηλαδη αραβικη μεγάλη ολικής, εκανα 2 αυγα ομελετα με λιγάκι λάδι και με 1 φ. μιλνερ κ 1 φ. γαλοπούλα, 1 κ.γ. κέτσαπ λάιτ, φετες ντομάτας και τα τυλιξα στην πιτα... Μιαμμμμμμ, πολύ ωραιο!!!!!
Μπραβο Ναντιακι μου κ τα δικα σου νεα τελεια!!!! Ποσο σου τον ζυγισε;;!!!!!! Κ εγω Παρασκευη παω για ντοπλερ κ επαναληπτικη καμπυλης... Φφφφ... Θα σας πω κ εγω τα νεα μου τοτε!!!
Ααα σημερα ηρθε κ το κρεβατακι!!! Αχ τι ωραιααα!!!!
Δε μου λες βρε συ.. Αραβικη ολικης που βρισκεις;; Στον βασιλοπουλο που παω δεν εχω πετυχει... Ειναι διπλα στις αλλες αραβικες; Εγω σημερα πηρα τορτιγιες!!!ετσι για αλλαγη!!!

391ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:40 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο κοριτσακι μου πολυ καλα τα νεα σου.ποσο ειναι ο μπεμπακος σου δηλαδη τωρα;ποσο ζυγιζει;

392ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:45 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε ? Έχω 2-3 μέρες να σας γράψω αλλά σας διάβαζα...

Δεν θα σας πως γιατί δεν μπήκα γιατί θέλω απλά όλα να πάνε καλά με το θέμα που έχω στο μυαλό μου και να μαι ξανά οκ!! Τα νέα μας.. είχαμε γιατρό, ο μπεμπάκος έγινε 1540γραμμάρια κι εγώ έχασα μισό κιλό! Ω ναι!!! Πήρα και τα μπράβο μου! Με κέρασε και γκούντις ο άντρας μου μετά! Χαχαχαχ! Ο μπεμπάκος είναι σούπερ στις μετρήσεις αλλά κλασικά 10 μέρες μεγαλύτερος χωρίς κάποια ανησυχία! Πήγε και με το κεφαλάκι κάτω, έχει πάρει θέση γι αυτό κατουριέμαι συνέχει αλέει ο γιατρός. Επίσης μου πε ότι ντόπλερ θα κρίνει αυτός αν χρει΄ζεται να γίνει γιατί δεν το θεωρεί απαραίτητο καθώς ελέγχει την καρδιακή λειτουργία και την ανάπτυξη με το δικό του μηχάνημα! Αυτά και ξανά ραντεβού στις 27!!!

Νάντια μου μια χαρά το μπεμπάκι σου! Σχεδόν ίδια γραμμάρια με τον δικό μου είναι!!! Γλίτωσες και την καμπύλη τι άλλο θες ?? Μωρέ κι εγώ 79 ζάχαρο είχα αλλά μ έβαλε και την έκαν την καμπύλη και τι το θελα από τότε μου το χτυπάει για την διατροφή μου!Οι συμβουλές σου για την διατροφή είναι σούπερ! Δεν μου λές αυτήν την ψευτοπίτσα στο φούρνο μικροκυμάτων δεν παίζει να την κάνω ?? Για πιο γρήγορα το λέω!

Αναστασία μην σκας για τα κιλα, ίσως είναι κατακράτηση όντως αλλά όπως και να χει το σημαντικό είναι να μεγαλώνουν και να παίρνουν βάρος τα νινάκια μας!

Τουρτίτσα δύσκολο πράγμα ο βήχας αλλά γιατί δεν πήρες κάποιο αντιβηχικό, κάτι ? Δεν σ αφηνε ο γιατρός σου ?

Στέφυ μου τι 9,5 τι 11,5!!! Εσύ θα πιστέψεις το πρώτο και τελικά αυτο θα ισχύει ! Χαχαχχα Π΄΄αντως κι εγώ αν αφεθώ το +20 το χω άνεταααααααααα!!!

393ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:45 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου ειμαι συγκεκριμενα αυριο ακριβως 30 εβδομάδων και ο μπέμπης ηταν χτες 1,600 κιλά.

Αντε Μαρακι κι εσυ με καλα νεα ελπίζω! Τις αραβικες ολικης τις βρηκα στο Σκλαβενιτη, εκει που χει τα ψωμια τοστ, πιτες κλασικες, αραβικες τορτιγιας, κριτσινια κλπ! Wink Wink Wink Wink

394ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:48 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκι, στο μικροκυματων ενω θα λιωσει το τυρακι η πιτα δε θα γινει τραγανη! Εναλλακτικά κανε "κλειστη" ψευτοπίτσα και βαλτη στην τοστιερα για 5 λεπτά μουρλια γινεται, εγω σημερα εκει την εκανα!!!

Α, κι εμενα κεφαλικη προβολή έχει κι ολο νιωθω να κατουριέμαι! Μπραβο το μπεμπακι σου ειναι τελειο, και η μαμα ΜΕΙΟΝ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟΟΟΟ??? ΓΑΜΑΤΗΗΗΗ, ΘΕΑ! Μπραβ, το άξιζες το γκούντις σου χαχαχ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 215994

395ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 12:49 pm

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nantiaf έγραψε:Κοριτσάκια μου ειμαι συγκεκριμενα αυριο ακριβως 30 εβδομάδων και ο μπέμπης ηταν χτες 1,600 κιλά.

Αντε Μαρακι κι εσυ με καλα νεα ελπίζω! Τις αραβικες ολικης τις βρηκα στο Σκλαβενιτη, εκει που χει τα ψωμια τοστ, πιτες κλασικες, αραβικες τορτιγιας, κριτσινια κλπ! Wink Wink Wink Wink

Ευχαριστω βρε!!! Θα παω κ εγω Σκλαβενιτη την επομένη!!!! Το γευομαι ηδη το πιτακι!!! Γιαμ γιαμ!!!!!

396ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 1:07 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χα! Κέρδισα εκτός από γκούντις σήμερα (που μη φανταστείς, ένα μπέργκερ και λίγες πατάτες έφαγα γιατί έσκασα!) και 2 μπάλες παγωτό!!! Μπορώ να τις φάω την ίδια μέρα ή και 2 διαφορετικές μέρες, τέλειο ???? χχαχαχαχαχα αυτό ήταν το έπαθλο απ τις διαπραγματεύσεις με τον άντρα μου! Τι να κάνω η γυναίκα συμβιβάζομαι...
Σκλαβενίτη δεν έχουμε εδώ και στην λαϊκή που είχα δει δεν είχε ολικής αλλά θα δω και στο σούπερ μήπως βρω αλλιώς τις κλασικές τορτίγες θα πάρω!

397ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 2:17 pm

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναντια μου κι απο εμενα περιμενατε νεα!Τα ειπα χθες στο fb.Κι εγω ολα καλα ο ζουζουνος ειναι 1500 κι εγω δεν πηρα κανενα κιλο!Εμεινα στα +10.Σε 20 μερες θα ξανα παμε για να μου πει αν θα κανω ντοπλερ.Ουετ εγω θα κανω καμπυλη ειχα 75 και ανεβηκε και ο αιματοκριτης.Απο 29 πηγε 31.Παλι καλα!Κατι που παρατηρησα ειναι οτι εχουν πρηστει τα ουλα και δεν μπορω να φαω ψωμι.Σημερα εκανα κατι πιτσακια με ειχατε βαλει στον πειρασμο απο εχθες και δεν μπορουσα να φαω τις γωνιες!Πολυ ομορφα νεα!!Αχ τι καλα μπραβο μας!!!!!Ποια αλλη εχει τωρα κοντα γιατρο?

398ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τρι Μαρ 12, 2013 11:33 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσακια! Πάντα όμορφα νέα απ τα μπεμπακια να χουμε!!! Γίνανε όλα 1,5 κιλό και βαλε,ολόκληρα παιδάκια!
Πω πω Βαρβάρα να χεις φτιάξει πιτσακια κ να μην μπορείς να τα φας! Άδικο!!! μήπως είναι καμία ουλιτιδα?

399ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 13, 2013 6:25 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν ξερω Δεσποινα μου αλλα σημερα δεν ηταν πρησμενα!Απλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι λογω της εγκυμοσυνης!Σημερα θα φαω τραχανα να παρουμε δυναμεις ολοι και ο μικρος μου κι εγω και το μπεμπακι!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 893968

400ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Τετ Μαρ 13, 2013 8:37 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βαρβάρα πως τον φτιάχνεις ? Έχω κι εγώ ένα βαζάκι της πεθεράς μου αλλά δεν έχω δοκιμάσει να τον κάνω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις