826 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Απρ 01, 2013 3:29 am
xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Diana91 έγραψε:Εγω μεχρι τν 3 μηνα εκανα5-6 εμετους αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να φαω τπτ ολα μου μυριζαν βραστες πατατες ετρωγα θυμαμαι και ντολμαδακια ειχα χασει 4 κιλα περιπου και μετα τν 3 ετρωγα νορμαλ.Αλλα ισως με βοηθησε το οτι δεν ετρωγα συσκευασμενα ουτε χυμουσ αναψυκτικα και τετοια τωρα μονο εχω πλακωθει στην σοκολατοπιτα και στο τζατζικι Μπαινει ο αντρας μου στο δωματιο και ανοιγει τις μπαλκονοπορτες Και εσυ δεν εχεις βαλει πολλα ακομα 3-4 κιλακια θα τα βαλουμε μεχρι να γεννησουμε?xrisili έγραψε:Diana91 έγραψε:Αντε με καλο εγω ειμαι +8 κιλακια αθτεσ τισ 2 μερεσ με εχει πιασει μια τρελη πεινα σχεδον ενα κιλο τζατζικι με ψωμι εφαγα(για αυτο κα ιοι καουρες ) ασε το βλεπω να τα παρω μαζεμενα στν 9xrisili έγραψε:Diana91 έγραψε:Καλημερα xrisili!! ολο παραξενα ονειρα βλεπεις εσυ Εμενα παλι αρχισαν οι καουρες και τα φουσκωματα τι κακο και αυτο εκει που τα ειχα ξαχασει...Η μικρουλα μου με εχει σαπισει στις μπουνιες κυριολεκτικα χθες επι 1 ωρα ασε που αυτες τις μερες εχω κατι παραξενους πονους τυπου τραβηγματα περιοδου να τα πω ..εσωτερικα καθε φορα που κινειταιxrisili έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα,
τι κάνετε? πως περάσατε σκ?
εγώ κορίτσια έχω βαρύνει νιώθω οτι δεν μπορώ να κάνω πλέον πολλά πράγματα και αυτο με εκνευρίζει πολλές φορές.
δεν βολεύομαι όπου και να κάτσω και η μέση μου με πεθαίνει τελευταία..
άντε να τελειώνει και αυτό να ηρεμήσουμε..
εν το μεταξύ είδα όνειρα το μωράκι μου γεννημένο και ήταν μια κούκλα..αλλά είχα ξεχάσει λέει να αγοράσω μπειμπιλίνα και είχε λερωθεί και δεν έβρισκα στο νούμερο του και είχα σκάσει..τι είναι αυτά τα ό νειρα πια πολύ άγχος..
ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ +11 ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ...
8 ΜΟΝΟ?? ΤΥΧΕΡΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ ΤΟΤΕ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ..
με τίποτα!!! 3-4?? αυτο ειναι εγκλημα... ευτυχως γεννάω στι ς38 εβδομάδες οπότε θα γλυτώσω κανα κιλακι... προσοχη γιατι εγω εχω γουρουνιασει το τελευταιο διάστημα..ενω στην αρχη ετρωγα παρα πολυ προσεκτικά και υγειηνά.. σαλατες, λαχανικα , φρουτα...αν και τωρα τα τρωω αλλα σε συνδιασμο με άλλες τροφες..
μπορει δηλαδη να ξεκινησω με ενα καλο πρωινο και μετα να φαω 4 πχ κρουασανακια..θα συνεχισω με κανα πατατακι και τετοια...αστα σου λεω..και φοβαμαι μην μου μεινουν κιλα γιατι ειμαι κοντουλα και θα μου φαινονται πολυ..