951 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Πεμ Απρ 04, 2013 11:18 am
Diana91
Η ψυχή της παρέας!
ΤελειαααLoukia M. έγραψε:Diana91 έγραψε:Loukia me to kalo to mwraki soy ti exeis??
Episis kai esu me to kalo kai ego koritsakiiii
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤελειαααLoukia M. έγραψε:Diana91 έγραψε:Loukia me to kalo to mwraki soy ti exeis??
Episis kai esu me to kalo kai ego koritsakiiii
Lia.X έγραψε:κοριτσάκια μπηκα κι εγω λίγο να δω τι κάνετε ...
μια χαρά βλέπω και τα μικρούλια και εσεις !!
Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:κοριτσάκια μπηκα κι εγω λίγο να δω τι κάνετε ...
Δόξα το θεό εσείς τι κάνετε;;
Lia.X έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:κοριτσάκια μπηκα κι εγω λίγο να δω τι κάνετε ...
πολύ κουνιέται όλη μέρα ....βλέπω όλες θα πάμε στους γιατρούς μας κοντά κοντά ....
εγω τη δευτέρα ...
ευχομαι ολες να ειμαστε μια χαρά και τα μωράκια φυσικα !!
Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:κοριτσάκια μπηκα κι εγω λίγο να δω τι κάνετε ...
πολύ κουνιέται όλη μέρα ....βλέπω όλες θα πάμε στους γιατρούς μας κοντά κοντά ....
εγω τη δευτέρα ...
Να μας πείς κ εσύ τα νέα
Μακάριιιι...κ με το καλό να ρθεί κ ο καιρός να τα έχουμε στην αγκαλιά μας
Diana91 έγραψε:Κοριτσιαα ξαναηρθααα!! Γεια σου Λια Λεμονακι Δεν περνανε καθολου αυτες οι μερες ανυπομονω να βγει!!
Εμενα με προβληματιζει αυτο το ποτε θα ερθει η ωτρα μας ..Φοβο δεν εχω γτ δν ξερω πως ειναι δεν το εχω νιωσει ποτε να ξερω πως ειναι Αφησε και εσυ τν φοβο για εκεινη την μεραα μη σε βασανιζει απο τωρα ...Lia.X έγραψε:Diana91 έγραψε:Κοριτσιαα ξαναηρθααα!! Γεια σου Λια Λεμονακι Δεν περνανε καθολου αυτες οι μερες ανυπομονω να βγει!!
γεια σου diana!!
κι εγω τα ίδια ...αλλά αρχησε να με πιανει και ενας φοβος για τη γεννα....
Lia.X έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Lia.X έγραψε:κοριτσάκια μπηκα κι εγω λίγο να δω τι κάνετε ...
εγω τη δευτέρα ...
Να μας πείς κ εσύ τα νέα
Μακάριιιι...κ με το καλό να ρθεί κ ο καιρός να τα έχουμε στην αγκαλιά μας
ναι ναι
!!εσυ τη ΠΗΤ έχεις lemonaki ?
Αρα καλα παμε Τουρτιτσα!!! Εχουμε την ιδια ΠΗΤ 2250 ο δικος μου 2200 ο δικος σου!!! Τελειαααα!!!!τουρτιτσα έγραψε:εδω ειμαι.απλα το πρωι δεν προλαβαινω να μπω.
χθες πηγαμε στον γιατρο και το παλικαρι μου ειναι 2200 και με το κεφαλακι προς τα κατω.ολα καλα μας ειπε.
stefy έγραψε:Αρα καλα παμε Τουρτιτσα!!! Εχουμε την ιδια ΠΗΤ 2250 ο δικος μου 2200 ο δικος σου!!! Τελειαααα!!!!τουρτιτσα έγραψε:εδω ειμαι.απλα το πρωι δεν προλαβαινω να μπω.
χθες πηγαμε στον γιατρο και το παλικαρι μου ειναι 2200 και με το κεφαλακι προς τα κατω.ολα καλα μας ειπε.
madmommy έγραψε:καλα το μυριστηκα οτι ειστε φβ και μεις που δεν εχουμε δηλ????
τι ωραια νεα στεφυ και τουρτιτσα μπραβο μια χαρα τα νινακια σας!!!εγω δευτερα εχω γιατρο αντε να δουμε ποσο εχει παει και το δικο μου νινι κατα ταλλα εχω βαρυνει τρελα..το σκεφτομαι οταν ειναι να κανω μπανιο γιατι εχω και το κωλοξυρισμα το οποιο γινεται πια δια της αφης γιατι το οπτικο πεδιο εχει περιοριστει λογω της κοιλουμπας ειδικα σε ενα ευαισθητο σημειο
stefy έγραψε:madmommy έγραψε:καλα το μυριστηκα οτι ειστε φβ και μεις που δεν εχουμε δηλ????
τι ωραια νεα στεφυ και τουρτιτσα μπραβο μια χαρα τα νινακια σας!!!εγω δευτερα εχω γιατρο αντε να δουμε ποσο εχει παει και το δικο μου νινι κατα ταλλα εχω βαρυνει τρελα..το σκεφτομαι οταν ειναι να κανω μπανιο γιατι εχω και το κωλοξυρισμα το οποιο γινεται πια δια της αφης γιατι το οπτικο πεδιο εχει περιοριστει λογω της κοιλουμπας ειδικα σε ενα ευαισθητο σημειο
Αντε καλα νεακια κι εσυ!!!!! Ασε αυτο με το ξυρισμα ειναι βασανο! Σημερα εκανα μια αρκετα αποτυχημενη αποπειρα... ταλαιπωρηθηκα πολυ και ΣΩΣΤΗ δουλεια δεν εγινε.... κατα τοπους ειμαι κρανιου τοπος κατα τοπους δασος...
Loukiaaa helloo γτ ετσι??? το lemonaki θα πηγαινε νομιζω σημερα δεν εχει φανει ακομααLoukia M. έγραψε:koritsiaaaaaaa ti kanete pos eiste ??? Liaaaaaa ti egine piges ston giatro ti su eipe .. koritsia ego eos tis 20 apriliou tha exo genisei tha bo me proklisi telika
Diana91 έγραψε:Loukiaaa helloo γτ ετσι??? το lemonaki θα πηγαινε νομιζω σημερα δεν εχει φανει ακομααLoukia M. έγραψε:koritsiaaaaaaa ti kanete pos eiste ??? Liaaaaaa ti egine piges ston giatro ti su eipe .. koritsia ego eos tis 20 apriliou tha exo genisei tha bo me proklisi telika
Loukia M. έγραψε:koritsiaaaaaaa ti kanete pos eiste ??? Liaaaaaa ti egine piges ston giatro ti su eipe .. koritsia ego eos tis 20 apriliou tha exo genisei tha bo me proklisi telika
Loukia M. έγραψε:
helloooo logo diaviti kuisis .
Lia.X έγραψε:Loukia M. έγραψε:
helloooo logo diaviti kuisis .
δεν πειράζει !!Με το καλό το νινι τίποτα αλλο !!!
ΑΑΑ για αυτοοο σου ευχομαι να πανε ολα καλα με τ ο καλοο ζηλευωωωωω θα το εχεις πιο νωρις απο εμας στην αγκαλια σουυ!!!Loukia M. έγραψε:Diana91 έγραψε:Loukiaaa helloo γτ ετσι??? το lemonaki θα πηγαινε νομιζω σημερα δεν εχει φανει ακομααLoukia M. έγραψε:koritsiaaaaaaa ti kanete pos eiste ??? Liaaaaaa ti egine piges ston giatro ti su eipe .. koritsia ego eos tis 20 apriliou tha exo genisei tha bo me proklisi telika
helloooo logo diaviti kuisis ..kai einai kalitera gia to moraki ... gt me ton diaviti kuhshs o plakountas gernaei itan eidi grade 2..:/.apla itan ligo mikro to moraki 2260 .. vevaia pernei kanonika varos mesa se 2 vdomades ebale 260 gr .. kai gia autooo tha pao gia proklisi se molis 2 vdomades
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης