1 διακοπη κυησης Δευ Μαρ 04, 2013 8:55 am
georgia 30
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλησπερα δυστυχως πριν 2 μηνες εκανα διακοπη κυησης στον 6 εξαιτιας μεγαλοκυταροιου.εκανα καισαρικη μηπως γνωριζετε ποτε μπορω να ξανα προσπαθησω λογω τις καισαρικης;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
letitsa έγραψε:εγω γεννησα πριν 6 μηνες με καισαρικη και ο ντοκ μου ειπε οτι πλεον αμα θελω μπορω να κανω και δευτερο, αλλα γενικα το σωμα θελει 1 χρονο εγω πυστευω εξαλου φαινετε οτι δεν εχει επανελθει καλυτερα αμα ολα πηγαν καλα στην πρωτη καισαρικη να περιμενεις ενα χρονο αλλιως σε μια περιπτωση σαν την δικη σου μετα το εξαμηνο κανε προσπαθειες κοπελα μου.... εγω θα περιμενω ενα χρονο για αλλους λογους...... για λογους βοηθειας γιατι ειναι δυσκολο τωρα με το μωρακι.... σου ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα γρηγορα
letitsa έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ .........
georgia 30 έγραψε:letitsa έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ .........
καλημερα letitsa μου ανεβασες την διαθεση απλα ανησυχω λογω του οτι εκανα καισαρικη.κι αν γνωριζει κι αλλη μανουλα να μου πει περιμενω
letitsa έγραψε:georgia 30 έγραψε:letitsa έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ .........
καλημερα letitsa μου ανεβασες την διαθεση απλα ανησυχω λογω του οτι εκανα καισαρικη.κι αν γνωριζει κι αλλη μανουλα να μου πει περιμενω
σκεψου το ποιο απλο... οτι ολα ειχαν παει καλα και εμενες εγκυος τη θα εκανες?
.....
,,,,,
θα συνεχιζες κανονικα την εγκυμοσυνη φανταζομαι δεν θα το εριχνες αρα....
με το καλο να ξαναμεινεις και να τα κρατησεις αγκαλιτσα σου το παιδακι σου και μην σκεφτεσε κανει και δεν κανει... τα χρονια περνανε και τα παιδια δεν εχροντε οταν τα θελουμε εμεις αλλα οταν θαλουν αυτα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης