1 Χαρίζω gonal και gonapeptyl Τρι Μαρ 05, 2013 11:57 pm
larosa
Σιωπηλή δύναμη
Μου έχουν περισσέψει ενέσεις gonal και gonapeptyl, όποια κοπέλα τις χρειάζεται θα χαρώ πολύ να τις χαρίσω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ellibaloni έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ???ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΗΛΗΣΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ???
veni έγραψε:καλησπερα!
μια φιλη μου χρειαζεται gonal 2 κουτια των 900 δυστηχως δεν εχει δυνατοτητα να τα παρει. (2η προσπαθεια..) επισης merional ή menopour...εαν θα ηθελες να της τα δωσεις πες μου.. δεν εχει ιντερνετ.
καλο βραδυ!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ???ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ???larosa έγραψε:ellibaloni έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ???ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΗΛΗΣΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ???
Δυστυχώς δεν πέτυχε, τα φάρμακα τα χαρίζω διότι έχω αποφασίσει να ξανακάνω εξωσωματική μόνο σε φυσικό κύκλο. Εσύ κορίτσι μου σε ποιά φάση είσαι? Την έκανες την λαπαροσκόπηση?
ellibaloni έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ???ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ???larosa έγραψε:ellibaloni έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ???ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΗΛΗΣΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ???
Δυστυχώς δεν πέτυχε, τα φάρμακα τα χαρίζω διότι έχω αποφασίσει να ξανακάνω εξωσωματική μόνο σε φυσικό κύκλο. Εσύ κορίτσι μου σε ποιά φάση είσαι? Την έκανες την λαπαροσκόπηση?
larosa έγραψε:Μου έχουν περισσέψει ενέσεις gonal και gonapeptyl, όποια κοπέλα τις χρειάζεται θα χαρώ πολύ να τις χαρίσω.
Louna έγραψε:larosa έγραψε:Μου έχουν περισσέψει ενέσεις gonal και gonapeptyl, όποια κοπέλα τις χρειάζεται θα χαρώ πολύ να τις χαρίσω.
Καλημέρα,
χρειάζομαι ενέσεις GONAL-f 900IU αν έχεις ακόμα θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου. Πες μου πως!!
Ευχαριστώ πολύ
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Εξωσωματική και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή » Χαρίζω gonal και gonapeptyl
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης