Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ??????????ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΒ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ....ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

Σοφία83

Σοφία83
Παναγία μου κορίτσια ας ηρεμήσουμε!!!!!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα γι'αυτό και οι παλιές του φόρουμ και οι καινούριες ας είμαστε λίγο πιο διαλλακτικές και όχι τόσο κάθετες!!!

Τσακωνόμαστε μεταξύ μας , είναι δυνατόν;;!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
poppaki έγραψε:Κοριτσια μου επειδη ολο αυτο αρχισε με μια απλη διαπιστωση που εκανα εγω και αισθανομαι λιγακι υπευθυνη για την τροπη που πηρε η συζητηση και πραγματικα δεν ειχα καμια προθεση να συμβει κατι τετοιο, λεω να το ληξουμε εδω για να μειωθουν οι παραπλευρες απωλειες....Σας ευχαριστω ολες και εσας που ειστε ακομα εδω και εσας που εχετε φυγει.
Ολα καλα κοριτσια!!!

αν αισθανεσαι να πεις κατι να μου στελνεις πμ γιατι οπως βλεπεις εδω πεταγονται ξαφνικα διαφορες που ειτε καν τις ξερουμε κ μας κριτικαρουν κ θα χαλασουμε στο τελος εμεις την παρεα μας που περναμε μια χαρα κ δεν εχουμε παραπονα η μια απο την αλλη.απο εδω κ περα κοριτσια οποια νιωθει κατι σημαντικο κ θελει να το μοιραστει προσωπικο μηνυμα ειμαστε συμφωνες?
εσυ με ξερεις και ασχοληθηκες μαζι μου....και εγω η καποια εχω ονομα....και τερμα..αμαν πια......δηλαδη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ οποια συμφωνει μαζι σου εχει δικιο αλλα οποια διαφωνει απλα απαξιεεις....?καλα κανεις..το ιδιο θα επρεπε να ειχαμε κανει και εμεις αλλα δυστυχως δεν ειμαι ανθρω΄πος που δεν λεω αυτα που σκεφτομαι.....δεν μπηκα εδω για να κατηγορησω κανεναν αλλα δυστηχως η συμπεριφορα που αντιμετωπισα με εκανε να χασω πασα ιδεα.....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...α και ειμαι 27 με λενε αρτεμη προσπαθω 2,5 χρονια για μωρο...ειχα μια αποβολλη.....φανταζομαι δεν σε αφορουν αυτα αλλα ειμαι Η ΑΡΤΕΜΗ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μαγειτευω μια φακη μουρλια Very Happy αλλα νομιζω δεν υπολογισα σωστα κ κανω παραπανω κ ειμαι μονη μου...3 μερες θα την τρωω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

asteraki mou

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μαγειτευω μια φακη μουρλια Very Happy αλλα νομιζω δεν υπολογισα σωστα κ κανω παραπανω κ ειμαι μονη μου...3 μερες θα την τρωω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xaxaxaxaxa kalhspera koritsia...fakes oi agapimenes mou Very Happy

asteraki1989

asteraki1989
art86 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
poppaki έγραψε:Κοριτσια μου επειδη ολο αυτο αρχισε με μια απλη διαπιστωση που εκανα εγω και αισθανομαι λιγακι υπευθυνη για την τροπη που πηρε η συζητηση και πραγματικα δεν ειχα καμια προθεση να συμβει κατι τετοιο, λεω να το ληξουμε εδω για να μειωθουν οι παραπλευρες απωλειες....Σας ευχαριστω ολες και εσας που ειστε ακομα εδω και εσας που εχετε φυγει.
Ολα καλα κοριτσια!!!

αν αισθανεσαι να πεις κατι να μου στελνεις πμ γιατι οπως βλεπεις εδω πεταγονται ξαφνικα διαφορες που ειτε καν τις ξερουμε κ μας κριτικαρουν κ θα χαλασουμε στο τελος εμεις την παρεα μας που περναμε μια χαρα κ δεν εχουμε παραπονα η μια απο την αλλη.απο εδω κ περα κοριτσια οποια νιωθει κατι σημαντικο κ θελει να το μοιραστει προσωπικο μηνυμα ειμαστε συμφωνες?
εσυ με ξερεις και ασχοληθηκες μαζι μου....και εγω η καποια εχω ονομα....και τερμα..αμαν πια......δηλαδη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ οποια συμφωνει μαζι σου εχει δικιο αλλα οποια διαφωνει απλα απαξιεεις....?καλα κανεις..το ιδιο θα επρεπε να ειχαμε κανει και εμεις αλλα δυστυχως δεν ειμαι ανθρω΄πος που δεν λεω αυτα που σκεφτομαι.....δεν μπηκα εδω για να κατηγορησω κανεναν αλλα δυστηχως η συμπεριφορα που αντιμετωπισα με εκανε να χασω πασα ιδεα.....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...α και ειμαι 27 με λενε αρτεμη προσπαθω 2,5 χρονια για μωρο...ειχα μια αποβολλη.....φανταζομαι δεν σε αφορουν αυτα αλλα ειμαι Η ΑΡΤΕΜΗ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ
ρε συ αρτ αφου εσυ εισαι στο φβ τωρα γιατι πεταγεσαι εδω μεσα ειπε το ονομα σου και δεν το ειδα?κ εγω ειμαι παλια αλλα ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ οποτε μην ανακατευεστε εδω μεσα απο τη στιγμη που δεν θες οπου τσαμποουκας εσυ πρωτη?ελεος δλδ,και μην αναφερεις τα προβληματα σου για να σε λυπηθει κ εγω εχω χασει το μωρο μου αλλα δεν το φωναζω
και μην ξανασχοληθει καμια τωρα με αυτο το θεμα ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Παναγία μου κορίτσια ας ηρεμήσουμε!!!!!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα γι'αυτό και οι παλιές του φόρουμ και οι καινούριες ας είμαστε λίγο πιο διαλλακτικές και όχι τόσο κάθετες!!!

Αυτο λεω και εγω ρε Σοφακι. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που αναψαν τοσο τα αιματα. Ειπα, ο αναδρομος τα φταιει ολα. Απλα εγω δε ειμαι των εντασεων και περασα τοσο δυσκολα με αυτο που συνεβει στον αντρα μου χτες, που νομιζω οτι δεν εχω αλλο αποθεμα για εντασεις.

asteraki1989

asteraki1989
asteraki mou έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μαγειτευω μια φακη μουρλια Very Happy αλλα νομιζω δεν υπολογισα σωστα κ κανω παραπανω κ ειμαι μονη μου...3 μερες θα την τρωω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΤΕΙΛΕ ΛΙΓΕΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝΝΝΝ,2ο ΑΣΤΕΡΑΚΙ?????ΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗ ΛΑΜΨΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746
ΧΑΡΗΚΑ,ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΙΝΙ Η ΟΧΙ?

XrysaB

XrysaB
Σοφία83 έγραψε:Χρυσάκι μου είμαι σίγουρη ότι η Αλεξάνδρα δεν είχε καμία διάθεση να θίξει την παρέα σας!Ο καθένας πράττει σύμφωνα με τα θέλω του!!Οπότε όλα είναι σεβαστά!
Και τελοσπάντων ας μην ξαναασχοληθουμε βρε κοριτσια μου με αυτό το θέμα , δεν υπάρχει λόγος!!
Ειρήνη υμίν!!!

Βασιλικούλα μου καλά είμαστε!Περιμένω να μου ρθει για ακόμη μία φορά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 534787 !!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΟΖΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:

Αυτο λεω και εγω ρε Σοφακι. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που αναψαν τοσο τα αιματα. Ειπα, ο αναδρομος τα φταιει ολα. Απλα εγω δε ειμαι των εντασεων και περασα τοσο δυσκολα με αυτο που συνεβει στον αντρα μου χτες, που νομιζω οτι δεν εχω αλλο αποθεμα για εντασεις.

Μα δεν υπάρχει κανένας λόγος έντασης!!!Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!!Παρεξηγήθηκαν προφανώς τα λόγια εκατέρωθεν , είναι κρίμα πραγματικά!!
Τέλοσπαντων, ανάδρομος Ποπάκι ε;;!!Και μετά σου λέει μην τα πιστεύεις!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμε ευχαριστως να σου στειλω βασιλικη μου αλλωστε ενταξει μαρεσει αλλα δεν μπορω κ 3 μερεςνα την τρωω!!ο αντρας σου ειπες επιστρεφει την παρασκευη ε?εμενα την αλλη τεταρτη ευτυχως δεν εφυγε για πολυ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:
art86 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
Ολα καλα κοριτσια!!!

ρε συ αρτ αφου εσυ εισαι στο φβ τωρα γιατι πεταγεσαι εδω μεσα ειπε το ονομα σου και δεν το ειδα?κ εγω ειμαι παλια αλλα ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ οποτε μην ανακατευεστε εδω μεσα απο τη στιγμη που δεν θες οπου τσαμποουκας εσυ πρωτη?ελεος δλδ,και μην αναφερεις τα προβληματα σου για να σε λυπηθει κ εγω εχω χασει το μωρο μου αλλα δεν το φωναζω
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ...ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΑΜΑ ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ....?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΤΟΝΙΣΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΤ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΚΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ.....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΜΕ........

asteraki mou

asteraki1989 έγραψε:
asteraki mou έγραψε:

ΣΤΕΙΛΕ ΛΙΓΕΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝΝΝΝ,2ο ΑΣΤΕΡΑΚΙ?????ΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗ ΛΑΜΨΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746
xaxaxaxa den sthn klevo nai prospa8o kai tora kamia 20 meres exo kapoia sumptomata...alla fovamai...8a h8ela para polu na kano..... Embarassed

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αστερακι μου κ αλλο αστερακι στην παρεα!!!σου ευχομαι κοριτσι μου πολυ πολυ συντομα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου σου στελνω κ μπολικη εγκυοσκονη!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 868444

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:
poppaki έγραψε:

Μα δεν υπάρχει κανένας λόγος έντασης!!!Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!!Παρεξηγήθηκαν προφανώς τα λόγια εκατέρωθεν , είναι κρίμα πραγματικά!!
Τέλοσπαντων, ανάδρομος Ποπάκι ε;;!!Και μετά σου λέει μην τα πιστεύεις!!!!

Εγω παντως τα πιστευω σοφακι μου. αληθεια, τι γινεται με σενα, εχεις κανενα συμπτωμα, πως νοιωθεις;

asteraki1989

asteraki1989
art86 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
art86 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
Ολα καλα κοριτσια!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ...ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΑΜΑ ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ....?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΤΟΝΙΣΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΤ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΚΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ.....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΜΕ........
ΡΕ ΣΥ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ???Η ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΒ ΟΚ????ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΚ?

Σοφία83

Σοφία83
Ποπάκι μου έχω τα κλασσικά συμπτώματα της αλέκας Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει, τουλάχιστον την περιμένω γιατί δε θέλω πάλι να πετάω στα σύννεφα όταν θα έρθει και να προσγειωθώ απότομα!!!

asteraki1989

asteraki1989
asteraki mou έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
asteraki mou έγραψε:

xaxaxaxa den sthn klevo nai prospa8o kai tora kamia 20 meres exo kapoia sumptomata...alla fovamai...8a h8ela para polu na kano..... Embarassed
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316

asteraki1989

asteraki1989
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι μου έχω τα κλασσικά συμπτώματα της αλέκας Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει, τουλάχιστον την περιμένω γιατί δε θέλω πάλι να πετάω στα σύννεφα όταν θα έρθει και να προσγειωθώ απότομα!!!
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΗ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746

Σοφία83

Σοφία83
asteraki1989 έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι μου έχω τα κλασσικά συμπτώματα της αλέκας Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει, τουλάχιστον την περιμένω γιατί δε θέλω πάλι να πετάω στα σύννεφα όταν θα έρθει και να προσγειωθώ απότομα!!!
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΗ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 40746

Δε φουσκώνει το μυαλό αυτόν τον μήνα, του το χω απαγορέψει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing !!!!!Μακάρι να πέσω έξω όμως!!!!!

asteraki mou

asteraki1989 έγραψε:
asteraki mou έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
asteraki mou έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 654316
eyxaristo para poluuuu,,,,makari na eimaiiiiiiiiiiiiii....to 8elo toso polu Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι μου καλα κανεις κ εισαι προσγειωμενη!!οταν ερθει το νινακι θα ειναι διπλη η χαρα σου γιατι δεν θα το πιστευεις κ θα χοροπηδας σαν τρελη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:
art86 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
art86 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
Ολα καλα κοριτσια!!!

ΡΕ ΣΥ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ???Η ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΒ ΟΚ????ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΚ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΣΕ-ΣΑΣ-ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΝΜ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Και εμενα αρχισε σημερα η κοιλια μου να μου δινει κατι προειδοποιητικες!!!!Και εγω να σου πω δεν εχω καποια ιδιαιτερη προαισθηση για αυτον τον μηνα, παρα το γεγονος οτι εντατικοποιησα το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 - Σελίδα 18 215994 Εχω την αισθηση οτι πιο πιθανο ειναι να συμβει το καλοκαιρι που θα ειμαι πιο χαλαρη γενικως!

asteraki1989

asteraki1989
Σοφία83 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:

Δε φουσκώνει το μυαλό αυτόν τον μήνα, του το χω απαγορέψει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing !!!!!Μακάρι να πέσω έξω όμως!!!!!
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΟΧΙ?ΑΧ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ,(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ ΚΡΗΤΗ ΑΚΟΥΣ????)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις