901 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Παρ Οκτ 11, 2013 11:10 am
XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Εχουμε καμια συνταγη "δοκιμασμενη", για ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΑΣΠΡΟ (χωρις ντοματα), που μου το "παρηγγειλαν" οι μεγαλες μου για αυριο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπραβο οι μεγαλες!!εμενα αν μου παραγγειλουν λαχανικο θα κανω παρτυ!!!!!εστω να μην κρεμασουν τα μουτρα οταν το δουν στο πιατο βρε παιδι μου!!!τα παλιοπαιδα!!και ο αντρας μου το ιδιο!!XaroulaTs έγραψε:Εχουμε καμια συνταγη "δοκιμασμενη", για ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΑΣΠΡΟ (χωρις ντοματα), που μου το "παρηγγειλαν" οι μεγαλες μου για αυριο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kallia24 στις Δευ Οκτ 14, 2013 10:49 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΛΑΘΟΣ)
Zηλεύω!!!!!!!!!!!mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ !!!!
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ !!!margdimitra έγραψε:Zηλεύω!!!!!!!!!!!mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ !!!!
Λαχματζούν για μένα.
Aθήνα μωρέmariloy έγραψε:ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ !!!margdimitra έγραψε:Zηλεύω!!!!!!!!!!!mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ !!!!
Λαχματζούν για μένα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης