Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με τον ύπνο έχω κ εγώ θεματάκι, κουτουλάω από τις 10 αλλά κρατιέμαι κ δεν πάω για ύπνο αλλιώς ξυνπάω κατά τις 4 κ βρυκολακιάζω. Οπότε όταν πάει 12 ξαπλώνω αλλά μου έχει φύγει ο ύπνος!! Και στριφογυρίζω, κ ακούω τον άντρα μου δίπλα μου να κοιμάται σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κ εκνευρίζομαι!! pig

Σηκώνομαι κ εγώ για τουαλέτα, αλλιώς πονάω πολύ...

Νατάσα κ εγώ νιώθω τα τραβήγματα στο δέρμα της κοιλιάς κ πασαλίβομαι με κρέμες για να είναι πάντα ενυδατωμένη κ με ανακουφίζει κάπως. Άσε που νιώθω κ φαγούρα!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπομονή Ματινάκι, 3 μέρες έμειναν!
Εύχομαι να καταφέρετε να βγάλετε κ φωτό,να μπορείς μετά να χαζεύεις ξανά κ ξανά το μπεμπάκι σου, γιατί δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε τόσο που κουνιόταν κ ούτε φαινόταν κάτι πιο ουσιαστικό απο τον πωπούλι της.. Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 534787

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα με έχει πιάσει πιο πολύ αγωνία γιατί με τις ακυρώσεις δεν εχω πάει στον γιατρό 1 μήνα και παραπάνω.

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην ανησυχείς, σε περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει καλά το σώμα μας βρίσκει τρόπο να μας ειδοποιήσει.
Όλα είναι τέλεια με το μπεμπάκι σου κ ίσα ίσα τώρα που έχεις να το δεις αρκετό καιρό θα σου φανεί ακόμη πιο τεράστια η διαφορά! Very Happy

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όντως θα μου φανεί διπλάσιο,το έχω αφήσει 10 εκατοστά αν θυμάμαι καλά και τώρα θα είναι πολύ παραπάνω.Ελπίζω να δούμε και το φύλο.
Τώρα έβλεπα την Μενεγάκη που έδειχνε ρούχα για εγκύους αλλά δεν μου άρεσαν,είναι για άλλες κοπέλες.Και η κοπέλα που τα παρουσίαζε έλεγε πως κάνει κάθε μέρα 2 ώρες γυμναστική και είναι στον 7ο.

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχσ από αυτές τια αντιπαθητικές τις 2μετρες κουκλάρες, που δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας κ τα μπράτσα τους είναι σφιχτά σαν του Σταλόνε?
Ξέρουν μωρέ αυτές τι θα πει ΘΕΛΩ ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΟ!!?????

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Από αυτές....Και εμένα μου έσπασε τα νεύρα γιατι τα πόδια της είναι τέλεια.Εμένα η κυτταρίτιδα έχει αρχίσει και κάνει πάρτι....Μην πω τίποτα!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!
Διαβαζω ολα τα ευχαριστα νεα!!!!!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109
Ματινα ναι ετσι ειναι- εγω οχι 2, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ωρες τη μερα κανω γυμναστικη!!! Δυο οταν ξυπναω, και δυο το απογευμα. Εν τω μεταξυ δουλευω 8ωρο, καθαριζω το σπιτι, μαγειρευω γιανα τρωμε σπιτικο φαγητο καθε μερα, και επειδη ολα αυτα τα τελειωνω παρα πολυ γρηγορα, κοιμαμαι ενα τετραωρο το απογευμα γιανα φτιαχνω επιδερμιδα και μετα περιποιουμαι τον εαυτο μου. Αλλες φορες παω σε σπα, κομμωτηριο τρεις φορες την εβδομαδα, και φυσικα κανω και διαλογισμο 1-2 ωρες μετα την γυμναστικη. Την απογευματινη.
bom bom bom bom bom bom bom bom bom
alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien

Οντως θα ηταν πολυ ευχαριστη συμπτωση να γεννησεις την ημερομηνια του γαμου σας!!! I love you I love you Ολα καλα θα πανε κ μακαρι να δειτε κ φυλο!! king queen

Νατασα μου τι κανεις?! Κ εγω συγκινηθηκα οταν εβλεπα τις.. πατουσες του!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Πλακα εχουμε..

Κατερινα καλως μας ηλθες!! Με το καλο το μωρακι σου..!!

Αλεξανδρα μου εισαι πολυ τυχερη που περπατας καθε μερα, ισως παω κ εγω σημερα..!! Εχει ωραιο καιρο..

Φρουφρου μου ουτε εγω δινω σημασια σε τετοια σχολια, γιατι πολυ απλα με εκνευριζουν. Προφανως και δεν ζω σε ενα ροζ συννεφακι, εχω συναισθηση, αλλα εχω πιστη οτι ολα θα ερθουν ομορφα κ καλα και το μωρακι μας θα μας δινει τοση χαρα που θα υπομενουμε τα παντα!!!!!!!

Εγω σημερα ξυπνησα χαλια.. πτωμα απο την κουραση, ειχα μεινει και αυπνη 4-7 τη νυχτα, και με το ζορι σηκωθηκα για κανα δυωρο και ξαναξαπλωσα. Νιωθω πολυ στενοχωρημενη και σκεφτομαι μονο την ασχημη πλευρα της ζωης, που λενε.. Ευτυχως οταν σκεφτομαι τον μπεμπη ξεχνιεμαι καπως και συνερχομαι.. Αλλα που θα παει, μαλλον ειναι απλα μια κακη μερα και θα περασει..!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελίζα σάρωσες Very Happy

Φταίει ο καιρός που αισθάνεσαι έτσι,μια βρέχει μια έχει ήλιο,πάει η ψυχολογία πάνω κάτω!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΧ ΓΥΡΙΣΑ Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΟΥ!! ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΥ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΑΚΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ! ΕΛΙΖΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ,ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΟΧΙ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ"ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 215994

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σας αφήνω...Ηρθε η ώρα για τον μεσημεριανο ύπνο...Τα λέμε Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 417472

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΛΕΣ ΜΑΤΙΝΑΚΙ?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρου μου τιποτα απο αυτα δεν κανω, αντε κανα νυχι να βαψω και να μαγειρεψω κατι στα γρηγορα γιανα μη μεινουμε νηστικη κ εγω κ ο αντρας μου!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Είμαι τρισευτυχισμένη σήμερα!! Εκεί που ήμουν στο αμάξι και γυρνούσα από τη δουλειά ένιωσα επιτέλους το μωράκι μου!! Είμαι σίγουρη ότι ήταν ο μπέμπης γιατί ένιωσα αρχικά μια πίεση στην κύστη (κλασσικά!) και μετά ένα ελαφρύ σπρώξιμο από μέσα προς τα έξω! Ήταν απίστευτο συναίσθημα! Αφού έβαλα τα κλάμματα Razz Ανυπομονώ να το ξανακάνει!!
Κατερινάκι μου, καλώς μας ήρθες και με το καλό να υποδεχτείς την μπέμπα σου!!
Νατάσα μου, τι τέλεια!! Η μικρή σας τσιπουρίτσα μεγάλωσε!! Χεχε!!
Αυτό με τις κρέμες μου το είπαν και μένα πρόσφατα και μάλιστα μου είπαν ότι είναι καλό να βάζουμε baby oil στην κοιλιά μας.
Ελίζα, φοβερό πρόγραμμα! Εσύ και η wonder woman!! Razz

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου καλησπερα!!εκανα τις δουλιτσες μου αλλα αφησα καποιες κ για αυριο για να μην κλαταρω εγκυος γυναικα!!!εφαγα κ τωρα ξαπλωνω στον καναπε να ξεκουραστω!πηγα κ λιγο στο μαγαζι μας γιατι ειχαμε επισκεψεις κ ρε κοριτσια ολοι με κοιτανε κ χαμογελανε κ μου πιανουν την κοιλια!!!πλεον εχω αρκετη κοιλια κ κανω μπαμ!!κ εχει πολυ πλακα το υφος ολων ακομη κ πελατων που κοιταζουν την κοιλια μου κ χαμογελανε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy νιωθω οτι τραβαω ολα τα βλεμματα!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 328109 φρουφρου τελεια που εχεις κοντα σου θαλασσα!!εμεις δεν εχουμε εδω οποτε συμβιβαζομαι με τον ρινο ποταμο που ειναι πολυ ομορφα να περπατας εκει!!εχει κ καραβακια ειναι πολυ ρομαντικα!!ελισα μου τι ειπαμε??χαμογελα κ αισιοδοξια!!!!!!νατσσα μου τελεια που ειναι καλα η μπουμπου σου κ την ειδες!!μαζι θα αγωνιουμε τωρα,εσυ για την β επιπεδου στις 17 κ εγω για να διυμε το φυλλο στις 15 Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Είμαι τρισευτυχισμένη σήμερα!! Εκεί που ήμουν στο αμάξι και γυρνούσα από τη δουλειά ένιωσα επιτέλους το μωράκι μου!! Είμαι σίγουρη ότι ήταν ο μπέμπης γιατί ένιωσα αρχικά μια πίεση στην κύστη (κλασσικά!) και μετά ένα ελαφρύ σπρώξιμο από μέσα προς τα έξω! Ήταν απίστευτο συναίσθημα! Αφού έβαλα τα κλάμματα Razz Ανυπομονώ να το ξανακάνει!!
Κατερινάκι μου, καλώς μας ήρθες και με το καλό να υποδεχτείς την μπέμπα σου!!
Νατάσα μου, τι τέλεια!! Η μικρή σας τσιπουρίτσα μεγάλωσε!! Χεχε!!
Αυτό με τις κρέμες μου το είπαν και μένα πρόσφατα και μάλιστα μου είπαν ότι είναι καλό να βάζουμε baby oil στην κοιλιά μας.
Ελίζα, φοβερό πρόγραμμα! Εσύ και η wonder woman!! Razz

νατασσα μου ενιωσες τον μικρο σου πριγκηπακο!!!!!γιουχουυυυυυυυυ Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 τελεια!!!!δεν ειναι υπεροχη αισθηση?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξάνδρα μου, ήταν φανταστικά!! Πραγματικά υπέροχο συναίσθημα!
Ναι, πλέον έχω κάνει και εγώ αρκετή κοιλίτσα οπότε νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι έγκυος!!
Εν τω μεταξύ θέλω να κάνω και εγώ δουλειές αλλά θα τις κάνω αύριο (αν δε βαρεθώ Razz ) γιατί σήμερα έχω μάθημα....Και πως βαριέμαιιιιιι....

christinageo

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια καλησπερα ,

εχω μερες να επικοινωνησω μαζι σας εχθες πηγα στον γιατρο μου να του δειξω τις αιματολογικες που ειχα κανει (ειμαι στην 20 εβδομαδα) ο αιματοκριτης εχει φτασει 25 λογω του στιγματος που εχω , μου ειπε οτι πρεπει να παω το Σαββατο στο ΡΕΑ που ειναι ο γιατρος και να κανω μεταγγιση αιματος , να βαλω αιμα δηλαδη 1 φιαλη για να μου ανεβει ο αιματοκριτης . στην αρχη αγχωθηκα παρα πολυ οταν ακουσα κατι τετοιο αλλα το εψαξα και συμβαινει καμια φορα.
εχει ακουσει καμια κατι αναλογο ??

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, Χριστίνα! Το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας εννοείς,ε; τι να σου πω, δε γνωρίζω κάτι.. Φαντάζομαι πως για να στο είπε ο γιατρός σου θα ισχύει.. Αλλά αν θες, για πιο σίγουρα, μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη!

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΛΑ? ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ... ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΚΑΘΙΣΤΗ ΟΥΤΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy Very Happy ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.POPISOFIA,ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΤΩΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 45-47 KGR ΜΕ 1.75 ΥΨΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 10 KGR ΔΛΔ ΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΝ 8ο ΜΗΝΑ ΣΤΑ 57kgr περιπου!!!μπορει να καταπιεζονται πολυ αυτες οι κοπελες λογω καριερας μην χαλασουν την σιλουετα τους!ΓΙΆΥΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΝ ΣΟΥΚ ΟΛΑ ΜΕ ΟΡΙΑ Κ ΜΕΤΡΟ Sad

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασα μου τι ωραια που ακουσες τον μπεμπη σου!!!!!!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 33 654316
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Κοριτσια για αυτες τις μοντελες ενα μονο εχω να πω:
Αχχχχχ.....!
Razz Razz Razz Razz

Εγω πηγα εκανα το περπατηματακι μου κ τωρα θα μπω να κανω ενα μπανακι!!!!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια! Και εγώ τώρα γύρισα από τη δουλειά και χαλαρώνω λιγάκι πριν κάνω καμιά δουλίτσα.

Χριστίνα μου και εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για το στίγμα αλλά αν η κατάστασή σου ήταν πολύ σοβαρή δε θα σου έλεγε να πας άμεσα? Μην ανησυχείς λοιπόν, όλα καλά θα πάνε! Very Happy

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μένα κι εγώ μόλις γύρισα από δουλειά,ένιωθα υπογλυκαιμία κι εφαγα 3 κωκ και μια σοκολάτα.Τώρα νιώθω τύψεις ως συνήθως.
Χριστίνα έχω ακούσει για την μετάγγιση, δεν είναι κάτι τραγικό,μην αγχώνεσαι,θα βοηθήσει πιο δραστικά τον αιματοκρίτη σου να ανέβει και φυσικά το μωρό σου.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω μετα απο καιρο πηγα σε ενα ταβερνακι στη θαλασσα κ χαλαρωσα με τον αντρουλη μου ηταν τελεια κ αν αυριο μου πει καλα νεα ο γιατροσ ποιοσ με πιανει εχω αρκετη αγωνια..... Wink

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις