26 Απ: εβαπορε γαλα στον 5ο μηνα?αν ναι ποιο? Τετ Μαρ 20, 2013 12:22 pm
CheGre
Σιωπηλή δύναμη
Θα σου στείλω στείλω pm σε λίγο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
marianta έγραψε:Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν παρεξηγήθηκαν τα όσα έγραψα.
Πραγματικά ο σκοπός μου δεν ήταν κακός.
α) για την ελαφριά αραίωση του εβαπορέ γάλατος, αναφερόμουν στις πρώτες μέρες για να μην πέσει βαρύ το εβαπορέ στο παιδάκι (δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, παιδίατρος μου το σύστησε και το έχω ακούσει από πολλές μαμάδες)
β) για το ρυζάλευρο ή βανίλια ρυζάλευρο,το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα μάρκετ, όλοι οι παιδίατροι το προτείνουν σε γονείς από όσο γνωρίζω
γ) φυσικά και πρέπει να προσέχουμε τι συμβουλές δίνουμε, αλλά δε νομίζω ότι κάποια μαμά θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια πριν μιλήσει με τον / την παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδάκι της.
Και πάλι με συγχωρείτε.
machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Elena24Menidi έγραψε:exw milisei stin paidiatro alla moy eipe na toy dinw 120 ml k ayto se diastimata apo 3 wres k panw!egw den toy dinw 120 alla 150 alla vlepw oti pali peinaei k zitaei gala stis 2.5 wres.oti den einai adynato mwro ok den einai alla den mporw na pw oti einai k ypervolika paxy!
νατασσα έγραψε:Καλε τη λετε στην κοπελα?ελεος.εγω στν 6 μηνα της εδωσα το αντβανς 6 π λεει εσυ δωσε οτι θες θ σ πω μονο για τα φρεσκα ν προσεχεις γιατι δν ειναι τ καλυτερα τ ξερω απ τν κουνιαδο μ π δουλευει στν δελτα.παντως οι παιδιατροι δν εχουν πει κατι για τα εβαπορε κ στ λεω κ σαν νοσηλευτρια μ πολυπιστευεις τ σ λενε.κ στο κατω κατω γιαυτο ειναι κ οι παιδιατροι
poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
marianta έγραψε:poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις!! Αν ένα προϊόν είναι ακατάλληλο, ειδικά όταν προορίζεται για εξαγωγή, και ακόμα περισσότερο όταν αφορά σε βρεφική τροφή , απαγορεύεται και σταματα η παραγωγή του. Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και κάθε βιομηχανία πρέπει να υπακούει αυστηρά σε νόρμες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ , το ΔΚΔ κλπ
Νομίζω ότι τα πραγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι παιδίατροι, οι οποίοι μάλιστα συχνά εχουν και άλλου είδους συμφέροντα.
Ομολογώ ότι στην αρχή και εγώ ειχα τρομάξει με αυτά που άκουγα για τα εβαπορε , αλλά όταν τελικά χρειάστηκε να τα δοκιμάσω (αφού δυστυχώς ο μικρός δεν έτρωγε τη σκόνη) και τότε 2 παιδίατροι με ενθάρρυναν εκ των οποίων ο 1 επέμενε σε συγκεκριμένη μάρκα σκόνης, την οποία έπαιρνα για καιρό, μέχρι που το μικρό τη σταμάτησε. Τότε λοιπόν ξαφνικά ο διαχωρισμός¨"εβαπορέ" "σκόνη" ήταν χαζός...
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη...
Τέλος πάντων κάθε μανούλα δίνει στο παιδακι της το γαλα που θεωρεί αυτή ότι πρεπει να δώσει.
Κανελα έγραψε:marianta έγραψε:poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις!! Αν ένα προϊόν είναι ακατάλληλο, ειδικά όταν προορίζεται για εξαγωγή, και ακόμα περισσότερο όταν αφορά σε βρεφική τροφή , απαγορεύεται και σταματα η παραγωγή του. Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και κάθε βιομηχανία πρέπει να υπακούει αυστηρά σε νόρμες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ , το ΔΚΔ κλπ
Νομίζω ότι τα πραγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι παιδίατροι, οι οποίοι μάλιστα συχνά εχουν και άλλου είδους συμφέροντα.
Ομολογώ ότι στην αρχή και εγώ ειχα τρομάξει με αυτά που άκουγα για τα εβαπορε , αλλά όταν τελικά χρειάστηκε να τα δοκιμάσω (αφού δυστυχώς ο μικρός δεν έτρωγε τη σκόνη) και τότε 2 παιδίατροι με ενθάρρυναν εκ των οποίων ο 1 επέμενε σε συγκεκριμένη μάρκα σκόνης, την οποία έπαιρνα για καιρό, μέχρι που το μικρό τη σταμάτησε. Τότε λοιπόν ξαφνικά ο διαχωρισμός¨"εβαπορέ" "σκόνη" ήταν χαζός...
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη...
Τέλος πάντων κάθε μανούλα δίνει στο παιδακι της το γαλα που θεωρεί αυτή ότι πρεπει να δώσει.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! Ωσαν καλο μοσχαρακι ξερεις απο καλο γαλατακι!!
marianta έγραψε:Κανελα έγραψε:marianta έγραψε:poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις!! Αν ένα προϊόν είναι ακατάλληλο, ειδικά όταν προορίζεται για εξαγωγή, και ακόμα περισσότερο όταν αφορά σε βρεφική τροφή , απαγορεύεται και σταματα η παραγωγή του. Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και κάθε βιομηχανία πρέπει να υπακούει αυστηρά σε νόρμες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ , το ΔΚΔ κλπ
Νομίζω ότι τα πραγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι παιδίατροι, οι οποίοι μάλιστα συχνά εχουν και άλλου είδους συμφέροντα.
Ομολογώ ότι στην αρχή και εγώ ειχα τρομάξει με αυτά που άκουγα για τα εβαπορε , αλλά όταν τελικά χρειάστηκε να τα δοκιμάσω (αφού δυστυχώς ο μικρός δεν έτρωγε τη σκόνη) και τότε 2 παιδίατροι με ενθάρρυναν εκ των οποίων ο 1 επέμενε σε συγκεκριμένη μάρκα σκόνης, την οποία έπαιρνα για καιρό, μέχρι που το μικρό τη σταμάτησε. Τότε λοιπόν ξαφνικά ο διαχωρισμός¨"εβαπορέ" "σκόνη" ήταν χαζός...
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη...
Τέλος πάντων κάθε μανούλα δίνει στο παιδακι της το γαλα που θεωρεί αυτή ότι πρεπει να δώσει.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! Ωσαν καλο μοσχαρακι ξερεις απο καλο γαλατακι!!
Έλα κυρά ------ δεν θα ξεσκίσουμε όλα τα θέματα. Κόψε. Ασχολήσου με τίποτα άλλο!!
marianta έγραψε:Κανελα έγραψε:marianta έγραψε:poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις!! Αν ένα προϊόν είναι ακατάλληλο, ειδικά όταν προορίζεται για εξαγωγή, και ακόμα περισσότερο όταν αφορά σε βρεφική τροφή , απαγορεύεται και σταματα η παραγωγή του. Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και κάθε βιομηχανία πρέπει να υπακούει αυστηρά σε νόρμες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ , το ΔΚΔ κλπ
Νομίζω ότι τα πραγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι παιδίατροι, οι οποίοι μάλιστα συχνά εχουν και άλλου είδους συμφέροντα.
Ομολογώ ότι στην αρχή και εγώ ειχα τρομάξει με αυτά που άκουγα για τα εβαπορε , αλλά όταν τελικά χρειάστηκε να τα δοκιμάσω (αφού δυστυχώς ο μικρός δεν έτρωγε τη σκόνη) και τότε 2 παιδίατροι με ενθάρρυναν εκ των οποίων ο 1 επέμενε σε συγκεκριμένη μάρκα σκόνης, την οποία έπαιρνα για καιρό, μέχρι που το μικρό τη σταμάτησε. Τότε λοιπόν ξαφνικά ο διαχωρισμός¨"εβαπορέ" "σκόνη" ήταν χαζός...
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη...
Τέλος πάντων κάθε μανούλα δίνει στο παιδακι της το γαλα που θεωρεί αυτή ότι πρεπει να δώσει.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! Ωσαν καλο μοσχαρακι ξερεις απο καλο γαλατακι!!
Έλα κυρά ------ δεν θα ξεσκίσουμε όλα τα θέματα. Κόψε. Ασχολήσου με τίποτα άλλο!!
marianta έγραψε:marianta έγραψε:Κανελα έγραψε:marianta έγραψε:poivre έγραψε:marianta έγραψε:machorigi έγραψε:Και για να μη φανώ προκατειλημένη, εγώ εβαπορέ δεν βάζω ούτε στον καφέ μου. Πόσο μάλλον να το δώσω στο μωρό μου. Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα (σαν Ευρώπη) και στις πολύ υποβαθμισμένες χώρες κυκλοφορούν τα εβαπορέ. Επιπλέον έχουν πολύ υψηλή πρωτείνη και όχι μόνο, κάτι που θα δημιουργήσει με τα χρόνια θέματα υγείας στο παιδάκι σου εάν σκεφτείς, ότι πρωτεϊνη θα παίρνει κι από το αυγό του και το κρέας του και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά του κι από ό,τι άλλο του δίνεις. Η ανηψιά μου στα 4 της είχε χοληστερίνη, και για αυτό έχω κακή εμπειρία .Εμας μας το επικοινώνησαν οι γιατροι του Παίδων. Είναι κρίμα λοιπόν μελλοντικά να ρισκάρεις να χαλάσεις την υγεία ενός παιδιού για να κερδίσεις πόσα σε οικονομία? 10?15 ευρώ το μήνα? Γιατί τόσο βγαίνει..
Καλό είναι το παιδάκι μέχρι τον 1ο χρόνο αν πίνει σκόνη. Αν η σκόνη όμως δεν του αρέσει τι κάνεις; Αν οι γονείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη σκόνη;
Όσο για το ότι μόνο η Ελλάδα και οι υποανάπτυκτες χώρες χρησιμοποιούν εβαπορέ, απλά να αναφέρω ότι το noulac για παράδειγμα παρασκευάζεται στην Ολλανδία... Η Ολλανδία θεωρείται υποανάπτυκτη;
Η ανηψιά σου επαθε χοληστερίνη από το εβαπορέ ή μήπως υπήρχε κάποια κληρονομικότητα;
Το που παρασκευάζεται ένα προϊόν δεν έχει σχέση με την στρατηγική της εταιρίας του. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (το πολυαναφερμένο) η Nestle προωθούσε το γάλα της στις "υποανάπτυκτες χώρες" με τρόπο που δεν θα τολμούσε να κάνει στην Ελβετία απ'όπου προέρχεται (και γι'αυτό ξεκίνησε το μποϋκοτάζ). Η γνώμη μου γενικά είναι πως ο παιδίατρος σου είναι υπερβολικός. Τα μωρά όντως διαμορφώνουν τον αριθμο των λιποκυττάρων τους μεχρι 2 ετών νομίζω. Αυτό καθορίζεται απο τν ποιοτητα των τροφών, οχι την ποσοτητα. Ρώτα και την γνώμη ενός άλλου γιατρού. Διάβασε και τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις!! Αν ένα προϊόν είναι ακατάλληλο, ειδικά όταν προορίζεται για εξαγωγή, και ακόμα περισσότερο όταν αφορά σε βρεφική τροφή , απαγορεύεται και σταματα η παραγωγή του. Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και κάθε βιομηχανία πρέπει να υπακούει αυστηρά σε νόρμες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ , το ΔΚΔ κλπ
Νομίζω ότι τα πραγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι παιδίατροι, οι οποίοι μάλιστα συχνά εχουν και άλλου είδους συμφέροντα.
Ομολογώ ότι στην αρχή και εγώ ειχα τρομάξει με αυτά που άκουγα για τα εβαπορε , αλλά όταν τελικά χρειάστηκε να τα δοκιμάσω (αφού δυστυχώς ο μικρός δεν έτρωγε τη σκόνη) και τότε 2 παιδίατροι με ενθάρρυναν εκ των οποίων ο 1 επέμενε σε συγκεκριμένη μάρκα σκόνης, την οποία έπαιρνα για καιρό, μέχρι που το μικρό τη σταμάτησε. Τότε λοιπόν ξαφνικά ο διαχωρισμός¨"εβαπορέ" "σκόνη" ήταν χαζός...
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη...
Τέλος πάντων κάθε μανούλα δίνει στο παιδακι της το γαλα που θεωρεί αυτή ότι πρεπει να δώσει.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! Ωσαν καλο μοσχαρακι ξερεις απο καλο γαλατακι!!
Έλα κυρά ------ δεν θα ξεσκίσουμε όλα τα θέματα. Κόψε. Ασχολήσου με τίποτα άλλο!!
α και κάτι άλλο. Το forum λέγεται είμαι μαμά και όχι είμαι βούρλο , για αυτό καλά θα κάνεις να διαγραφείς!!
Άντε γιατί πολλά ανεχτήκαμε από σενα.
Δεν έχεις απαντήσει πουθενά σα μαμά, ούτε έχεις αναφέρει τίποτα για το παιδάκι σου...που πολύ αμφιβάλλω για το αν έχεις!
Ειμαι υπερ τ εβαπορε ετσι μεγαλωσαμε κ εμεις,τ παθαμε ελεος.Φυσικα ν ρωτησει τν γιατρο γιατι 120 μλ μονο κ εμενα λιγα μ φαινονταιmarianta έγραψε:νατασσα έγραψε:Καλε τη λετε στην κοπελα?ελεος.εγω στν 6 μηνα της εδωσα το αντβανς 6 π λεει εσυ δωσε οτι θες θ σ πω μονο για τα φρεσκα ν προσεχεις γιατι δν ειναι τ καλυτερα τ ξερω απ τν κουνιαδο μ π δουλευει στν δελτα.παντως οι παιδιατροι δν εχουν πει κατι για τα εβαπορε κ στ λεω κ σαν νοσηλευτρια μ πολυπιστευεις τ σ λενε.κ στο κατω κατω γιαυτο ειναι κ οι παιδιατροι
Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα, είσαι υπέρή κατά του εβαπορέ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|