1 Επιστροφη στην πανα; Πεμ Μαρ 21, 2013 6:15 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια καλησπερα.. Ειμαι νεα στο site αν και διαβαζω κι ενημερωνομαι πολυ καιρο τωρα. Ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση με το 4 ετων κοριτσακι μου. Προσφατα περασαμε οικογενειακως μια πολυ δυσκολη περιοδο, καθως εχασα στον 8ο μηνα το δευτερο παιδακι μου. Η μικρη μου περιμενε τον αδερφο της, φυσικα την ειχαμε προετοιμασει, αλλα δυστυχως ξαφνικα χαθηκαν ολα. Απο την αλλη ο αντρας μου για επαγγελματικους λογους βρισκεται μακρια μας κι εμεις οι δυο βρισκομαστε στο πατρικο μου. Ξαφνικα το κοριτσακι μου αρχισε να κανει παλι τις αναγκες της πανω της! Κυριως τα κακα της. Δεν το κανει επιτηδες, ουτε ζοριζει τον εαυτο της, απλως της φευγουν! Δεν ειναι καποια ιωση, οπως υπεθεσα εξαρχης, γατι δεν ειναι διαρροια ή κατι τετοιο, ειναι "κανονικα". Απλως της φευγουν και το λεει μετα κι αισθανεται πολυ ασχημα. Την πηρα με το καλο, δεν τη μαλωσα, αλλα τιποτα! Την πηρα με το αυστηρο, της εκοψα καποια "προνομια', παλι τιποτα. Η απαντηση της μια φορα μονο ηταν "θελω το μπαμπα μου και τον αδερφο μου"! Εκει με κολλησε στον τοιχο..
Δεν ξερω τι να κανω πια. Μηπως μπορει καποια να με βοηθησει;Σκεφτηκα να παω σε ψυχολογο, τουλαχιστον να μου πει τον τροπο να την προσεγγιζω και να το αντιμετωπιζω, αλλα αυτη τη στιγμη και τα οικονομικα ειναι δυσκολα, καταλαβαινετε....Σκεφτηκα να της ξαναβαλω πανα, αλλα αμεσως το απερριψα, μην τυχον και επαναπαυτει.. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω
Δεν ξερω τι να κανω πια. Μηπως μπορει καποια να με βοηθησει;Σκεφτηκα να παω σε ψυχολογο, τουλαχιστον να μου πει τον τροπο να την προσεγγιζω και να το αντιμετωπιζω, αλλα αυτη τη στιγμη και τα οικονομικα ειναι δυσκολα, καταλαβαινετε....Σκεφτηκα να της ξαναβαλω πανα, αλλα αμεσως το απερριψα, μην τυχον και επαναπαυτει.. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω