1 Αναζήτηση GONAL Τετ Μαρ 27, 2013 6:55 am
Louna
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια όποια έχει διαθέσιμες ενέσεις GONAL 900IU θα με βοηθούσε πολύ για να ξεκινήσω προσπάθεια εξωσωματικής.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ???Louna έγραψε:Κορίτσια τελικα δεν θα χρειαστώ τα GONAL, έκανα εξωσωματικη με φυσικό κύκλο.
Σας ευχομαι καλή επιτυχία!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΗ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΥΧΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΡΜΟΝΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΧΟΝΕΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ???ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΧΩ ΑΝΧΟΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...miki2009 έγραψε:Γειά σου elli .
Στον φυσικό κύκλο παρακολουθεί ο γιατρός την εξέλιξη του ωαρίου που βγάζουν οι ωοθήκες και όταν μεγαλώσει σου λέει να κάνεις την pregnyl για να σπάσει το ωοθυλάκιο Συνήθως την κάνεις 36 ώρες πριν. Μετά θα πας στο κέντρο και θα σου πάρουν το ωάριο αν το προλάβουν . Το ρίσκο με τον φυσικό κύκλο είναι ότι πολλές φορές δεν το προλαβαίνεις. Όταν το πάρουν το γονιμοποιούν με το σπέρμα του άνδρα σου και γίνετε η εμβρυομεταφορά μετά από μερικές μέρες. Το μεγάλο συν με τον φυσικό κύκλο είναι ότι δεν παίρνεις ορμόνες και θα σου το συνιστούσα
ΑΧ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ...ΧΑΧΑΧΑ...ΕΣΥ miki ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΕΤΥΧΕΣ???miki2009 έγραψε:Μην αγχώνεσαι καθόλου και να σκέφτεσαι θετικά.
Γνώμη μου είναι αν δεν πετύχεις με την πρώτη να επιμείνεις με φυσικό κύκλο.. Από ότι ξέρω στον φυσικό κύκλο μαζεύουν τα ωάρια από μερικούς κύκλους και βάζουν 2-3 μαζί. Ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή και επιμονή. Οι ορμόνες δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό της γυναίκας .Εγώ προσπάθησα μια φορά με φυσικό κύκλο και δεν το πρόλαβα. Αλλά αν το κέντρο που έκανα την εξωσωματική ήταν Λάρισα και όχι Αθήνα θα ξανά προσπαθούσα και δεν θα έπαιρνα ορμόνες
ellibaloni έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣΣΣΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ...ΑΧ ΘΑ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΤΥΧΕΣ???ΑΧΧΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΜΑΚΑΡΙ...
kyriaki!!!! έγραψε:i kai agora thelw 3000 monades!!!eyxarstw
Γεια σου popcornaki ενδιαφέρομαι άμεσα για gonal 900,είναι διαθέσιμο ακόμη;popcornaki έγραψε:Καλησπέρα, ενδιαφέρεσαι και για αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης