101 Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ!!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 1:24 pm
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολυ ωραιες φωτο και πολυ ρομαντικες!!!να ζησετε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ο τροπος που σε κοιταζει ο αντρας σου ειλικρινα με εκανε να ανατριχιασω!!!να στε γεροι και να χαιρεστε το παιδακι σας!!!!
purple έγραψε:
Οσο για το νυφικο μου...το ειδα στο περιοδικο...ειπα τι βλακεια ειναι αυτη...και οταν το φορεσα γιατι επεμενε η κοπελα που εχει των οικο νυφικων....ειπα ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!Α ΡΕ ΜΟΥΡΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.αλλα το ερωτευτηκα....
Μαρία Σ. έγραψε:πραγματικα mamavivo ο τροπος που σε κοιταει ο αντρας σου ειναι τρομερος λιωνει. ευχομαι παντα να ειστε ετσι κοριτσια ολες αγαπημενες και παντα η ζωη μας να ειναι τοσο χαρουμενη οσο τη μερα του γαμου μας και τη μερα της βαφτισης των παιδιων μας πραγματικα αξεχαστες στιγμες.
xrisafenia έγραψε:
τελοσπαντων, tziz, να σου πω οτι εγω το νυφικο το φορουσα ολο το βραδυ, και το ευχαριστηθηκα (ηταν σαν φορεμα ομως) τα παπουτσια τα εβγαλα και εβαλα ενα ζευγαρι χαμηλα γιατι με τοοοση ορθοστασια δεν αντεχεις!!!
xrisafenia έγραψε:το χρυσοπληρωνουμε δεν λες τιποτα!!!
εγω το αγορασα, το εχω στην ντουλαπα μου και το βλεπω.. ξερεις ποσες φορες θελω να το ξαναβαλω!!
βεβαια εχω μια εντυπωση οτι δεν θα μου κανει .. αλλα λεπτομερειες!! πρεπει να συμμετεχω και σε ενα αλλο θεμα "Διαιτα, οσες πιστες προσελθετε!!"
sorry, που βγηκα εκτος θεματος... Αγγελικη ποτε παντρευεσαι?
xrisafenia έγραψε:
εγω το αγορασα, το εχω στην ντουλαπα μου και το βλεπω.. ξερεις ποσες φορες θελω να το ξαναβαλω!!
GEODATOU έγραψε:ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ...ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!ΧΙΧΙΧΙ
Tziz έγραψε:xrisafenia έγραψε:
Το ξέρεις αυτό που λέει ότι το νυφικό πρέπει να το φορέσουν τρεις κοπέλες?
Tziz έγραψε:Αφού τα πέρασες, θα τα ξέρεις καλύτερα από μένα...
Και για να μην είμαι άδικη με τα πεθερικά, τα ίδια κάνουν και οι γονείς μας...
Tziz έγραψε:Μαρία Σ. έγραψε:πραγματικα mamavivo ο τροπος που σε κοιταει ο αντρας σου ειναι τρομερος λιωνει. ευχομαι παντα να ειστε ετσι κοριτσια ολες αγαπημενες και παντα η ζωη μας να ειναι τοσο χαρουμενη οσο τη μερα του γαμου μας και τη μερα της βαφτισης των παιδιων μας πραγματικα αξεχαστες στιγμες.
Καλέ φτύστε τους!!!
Φτου φτου φτου χχχχχχχχχφτουουουουουουου!!!!!!
Όντως!
Νυφικό φορούσες?
Ζηλεύω!!!!!
:Tziz έγραψε:purple έγραψε:
Οσο για το νυφικο μου...το ειδα στο περιοδικο...ειπα τι βλακεια ειναι αυτη...και οταν το φορεσα γιατι επεμενε η κοπελα που εχει των οικο νυφικων....ειπα ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!Α ΡΕ ΜΟΥΡΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.αλλα το ερωτευτηκα....
Μ' αρέσει πολύ η γραμμή του, που δεν είναι τόσο "φουφουλωτό" με φραμπαλάδες και τέτοια, που κάνουν τους γοφούς και την περιφέρεια ολόκληρη να φαίνεται σα λουκουμάς!
Κορίτσια δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα, αλλά έχω την εξής απορία:
Όσες παντρευτήκατε με θρησκευτικό, το νυφικό μετά το βγάλατε, ή το φορούσατε και στο γλέντι?
Τις γόβες? Δε σας πέθαναν τα πόδια σας?????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης