Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 09, 2013 8:53 am

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bibi12 έτσι όπως τα λες κοπέλα μου, συμφωνώ μαζί σου. Σταμάτησα για ένα διάστημα την δουλειά μου με τα παιδιά και τώρα ευτυχώς ξεκίνησα πάλι. Να ασχοληθώ και με τίποτε άλλο γιατί ώρες ώρες τρελαίνεσαι..... Smile

27ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 09, 2013 11:06 am

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα. Πολυ ενδιαφερον το θεμα συζητησης. Εγω δούλευα για πανω απο 10 χρονια σε ελευθερο επάγγελμα που το λάτρευα. Οταν γέννησα την πρωτη μου κόρη εγκατελειψα τη δουλεια μου γιατι δεν είχα καμία βοήθεια από πουθενά, καθώς ο άντρας μου δεν είχε σταθερό ωράριο εργασίας. Εχω μετανιώσει τόσο πολύ εκεινη την απόφαση μου. Τώρα, αισίως θα γινω για τριτη φορά μανούλα. Λατρεύω τα παιδιά μου, ειναι όλος μου ο κόσμος αλλά αν μου έδιναν οποιαδήποτε δουλεια αυτη τη στιγμη θα πήγαινα σφαίρα. Δεν παλεύεται το κλείσιμο στο σπίτι όταν εχεις μάθει να εργάζεσαι. Με συγχωρείται για την μακρυγορία, αλλα μη μας λένε οτι παραταμε τα παιδια μας επειδη θέλουμε να εργαζόμαστε.

28ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 09, 2013 11:30 am

mamalou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα και αποεμενα.δουλευακαι εγω για χρονια σε φαρμακειο.ο αντρασ ελευθεροσ επαγγελματιασ,μεναμε σε νοικι,πριν λιγουσμηνεσ ηρθαμεστο χωριο και για τα παιδια και γιατι φτιαξαμε εδω τοσπιτι.τουσ τελευταιουσ μηνεσ δε δουλευωαλλα και στην αθηνα μετα τη γεννηση του 2ου παιδιου παλι δε θα ειχα να μου τα κρατανε οποτε παλι θα αφηνα τη δουλει που με γεμιζε κιολασ.τωρα ενταξει ειναι λιγο τρελα ολημερα μετα μικρα αλλα προσπαθω με τα δεντρα και το χωραφι να ασχολουμε θα θελα να ξαναπαω στη δουλεια αλλα παλι δεν εχω καποιο να τακρατα εδω ειμαι τελειωσ μονη.πιστευω καλο ειναιηγυναικα να ξεφευγει λιγο απο το σπιτι τι να πω θα θελα να ξαναδουλεζω αλλα που ειναι οι δουλειεσ οεο?

29ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 09, 2013 11:35 pm

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κ εγω εκανα το λαθος να σταματησω απο τη δουλεια κ τωρα λεω αντε πως κ πως να ξαναρχισω χαχα κ ακομα δεν εχω γεννησει χαχαχα

30ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 10, 2013 1:32 am

Sevastianna

Sevastianna
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλήμερα κορίτσια!!η δική μου η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. γέννησα 7/7/12 και γύρω στις 25/7 ξεκίνησα δουλειά μαζί με το παιδί...έχουμε δική μας επειχήρηση με τον άντρα μου και αναγκάστηκα να ξεκινήσω νωρίς δουλειά..έφτιαξα και το γραφείο με παρκοκρέβατο κ.τ.λ και αναγκάσηκα να ξεσηκώσω και τον μπέμπη μου!!!Με βοήθησε το γεγονός ότι ήταν καλοκαίρι και πως ο μικρός μου είναι γενικά ένα πολύ ύσηχο μωρό, δεν ένοιωσα κουρασμένη ούτε λεπτό..όμως πραγματικά θα ηθελα τόσο πολύ να έμενα σπίτι να ασχολιόμουν με το παιδί μου και φυσικά να μην το ταλαιπωρούσα, δυστυχώς όμως δεν είχα αυτήν την επιλογή!με λίγα λόγια είμαι από τις μαμαδες που θα ήθελα μα είχα αφησει την δουλειά μου!!!τα χαιρετισματά μου στην όμορφη παρέα!!!

31ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 10, 2013 2:49 am

bibi12

bibi12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sevastianna έγραψε:καλήμερα κορίτσια!!η δική μου η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. γέννησα 7/7/12 και γύρω στις 25/7 ξεκίνησα δουλειά μαζί με το παιδί...έχουμε δική μας επειχήρηση με τον άντρα μου και αναγκάστηκα να ξεκινήσω νωρίς δουλειά..έφτιαξα και το γραφείο με παρκοκρέβατο κ.τ.λ και αναγκάσηκα να ξεσηκώσω και τον μπέμπη μου!!!Με βοήθησε το γεγονός ότι ήταν καλοκαίρι και πως ο μικρός μου είναι γενικά ένα πολύ ύσηχο μωρό, δεν ένοιωσα κουρασμένη ούτε λεπτό..όμως πραγματικά θα ηθελα τόσο πολύ να έμενα σπίτι να ασχολιόμουν με το παιδί μου και φυσικά να μην το ταλαιπωρούσα, δυστυχώς όμως δεν είχα αυτήν την επιλογή!με λίγα λόγια είμαι από τις μαμαδες που θα ήθελα μα είχα αφησει την δουλειά μου!!!τα χαιρετισματά μου στην όμορφη παρέα!!!
Στην αρχή όλες μα όλες το θέλουμε. και να δεν σταματήσεις για 2-3 χρόνια να δείς πως είναι η ζωή μεσα στο σπίτι θα συνεχίσεις να θέλεις να σταματήσεις την δουλειά.Βέβαια πιστέυω ότι στο μέλλον που θα μεγαλώσει ο μπέμπης και δεν θα θέλει στο πάρκο θα έχεις προβληματάκια Smile
Η κατάσταση σου έιναι οντως διαφορετική αλλά όταν μια γυναίκα δουλεύει σε ξένη δουλειά , έχει δηλαδή δικά της χρήματα και όχι του άντρα της είναι εντελως διαφορετικό το πράγμα. Σκέψου πως κανείς δεν εγγυάται ΄΄οτι με τον άντρα μας θα είμαστε για το υπολοιπο της ζωής μας. Αν σε 10 χρόνια σου πεί ΄΄χαίρεται΄΄ και εγώ-εσύ είμαστε 45 -50 χρονών πες μου που θα δουλέψεις για να συντηρήσεις τα παιδιά και τον ευατό σου? Συν ότι όταν δεν έχεις δικά σου χρήματα μπορεί να ανεχθείς καταστάσεις που δεν θα δεχόσουν σε καμία περίπτωση. Ας το πούμε ότι είσαι λίγο......''δεμένη''. Τώρα εσύ που δουλεύεις με τον άντρα σου είσαι άλλη κατηγόρια πράγματι. Ειδική. Laughing Laughing Laughing Laughing

32ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Πεμ Απρ 11, 2013 4:54 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι άσχετο με τον τίτλο του θέματος...
Σε λίγο θα αρχίσω να κάνω ένα πρώτο ξεκαθάρισμα σε παιχνίδια και ρούχα της κόρης μου. Βέβαια κρατάω κάποια για συναισθηματικούς λόγους, αλλά δεν υπάρχει χώρος να κρατηθούν όλα.
Ό,τι είναι σε καλή κατάσταση μπορώ να το δώσω κάπου, αλλά υπάρχουν και κάποια που δεν είναι σε κατάσταση να δοθούν. Εσείς δε στενοχωριέστε όταν αναγκάζεστε να πετάξετε κάτι; Για παράδειγμα ένα παιχνίδι που ξέρετε ότι όταν το πήρατε έδωσε χαρά ή όταν σας το έφεραν με αγάπη για το παιδάκι σας (γιαγιάδες, θείοι, φίλοι) και αυτό έπαιξε μαζί του; Αλλά πόσα μπορούμε να κρατήσουμε; και είναι αρκετά ταλαιπωρημένα για να δοθούν κάπου...
Εντάξει, με έχει πιάσει λίγο το συναισθηματικό μου...
από την άλλη σκέφτομαι ότι μια λύση είναι και οι φωτογραφίες που έχουμε με τα παιδιά μας να παίζουν με κάποια παιχνίδια ή να φορούν κάποια ρούχα κι έτσι διατηρείται η ανάμνηση...

33ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Παρ Απρ 12, 2013 8:59 pm

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αισθάνεστε κι εσείς ότι το Σαββατοκύριακο δεν είναι ακριβώς ξεκούραση;;;;

34ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 2:10 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια οι άντρες σας βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού;

35ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 2:40 am

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαμά2011 έγραψε:Κορίτσια οι άντρες σας βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού;
Στις δουλειες οχι. Με τα παιδια ομως, ναι (μπανακι, παιδικη χαρα, παιχνιδια, βαζει εκεινος το ενα για υπνο κι εγω το αλλο) Smile

36ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 2:44 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευτυχώς εμένα με βοηθάει με όλα, αν και δουλεύει πολλές ώρες και Σαββατοκύριακα κάποιες φορές!
Του είχα ξεκαθαρίσει όμως από πριν παντρευτούμε, ότι εφόσον εργάζομαι, ειδικά όταν θα έχουμε παιδί θα βοηθάει κι αυτός.
Γιατί, ναι μεν δουλεύει περισσότερες ώρες από μένα, αλλά η μικρή μας είναι λίγο δύσκολη και όταν είμαι μόνη μαζί της δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα...

37ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 3:59 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βαλτε με και εμενα στην ομαδα σας!!

Συνηθως δουλευω πανω απο 10 ωρες την ημερα και εχω ενα κοριτσακι 11 μηνων.. ευτυχως ειμαι τυχερη και εχω βοηθεια μες στο σπιτι για τους δουλειες του σπιτιου και για την μικρη, αλλα και παλι δεν γινεται οσο βοηθεια και αν εχεις δεν γινεται να μην επιβλεπεις εσυ την κατασταση και να μην κανεις εσυ τον προγραμματισμο! ειδικα αμα εισαι οργανωτικη μεχρι υστεριας οπως εγω οποτε απλα καταλιγω να μην κοιμαμαι!!! πραγ,ατικα ομως θαυμαζω τις μανουλες που δουλευουν και δεν εχουν και βοηθεια για το σπιτι και τα παιδια τους! απορω πως τα καταφερνουν!!!

38ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 4:10 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

στις δουλειες του σπιτιου δεν χρειαζεται γιατι εχουμε γυναικα, γιατι δουλευουμε πολλες ωρες και οι δυο. με τη μικρη ομως ασχολειται οσο περισσοτερο μπορει αν και δεν την βλεπει οσο συχν θα ηθελε. το κακο με εμας ειναι οτι ταξιδευουμε πολυ συχνα αλλα χωριστα λογω της δουλειας μας (εγω εχω παντα τη μικρη μαζι μου στα ταξιδια μου τωρα που ειναι μικρη) και ετσι καμια φορα μπορει να περασει και εβδομαδα η και παραπανω και να μην βρεθουμε. τωρα πχ εγω ειμαι εδω και 3 εβδομαδες στην Αθηνα για δουλεια και να δω γονεις και φιλους, αλλα ο αντρας μου μπορεσε να ερθει μονο 3 μερες που ηταν το καθολικο πασχα και δεν δουλευε.. και μετα γυρισε παλι πισω.. ε καποια στιγμη θα συναντηθουμε που θα παει!

39ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 4:19 am

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
annamaria_i έγραψε:

στις δουλειες του σπιτιου δεν χρειαζεται γιατι εχουμε γυναικα, γιατι δουλευουμε πολλες ωρες και οι δυο. με τη μικρη ομως ασχολειται οσο περισσοτερο μπορει αν και δεν την βλεπει οσο συχν θα ηθελε. το κακο με εμας ειναι οτι ταξιδευουμε πολυ συχνα αλλα χωριστα λογω της δουλειας μας (εγω εχω παντα τη μικρη μαζι μου στα ταξιδια μου τωρα που ειναι μικρη) και ετσι καμια φορα μπορει να περασει και εβδομαδα η και παραπανω και να μην βρεθουμε. τωρα πχ εγω ειμαι εδω και 3 εβδομαδες στην Αθηνα για δουλεια και να δω γονεις και φιλους, αλλα ο αντρας μου μπορεσε να ερθει μονο 3 μερες που ηταν το καθολικο πασχα και δεν δουλευε.. και μετα γυρισε παλι πισω.. ε καποια στιγμη θα συναντηθουμε που θα παει!
Δυσκολο! Χαρα στο κουραγιο σας και στους 2!

40ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 4:22 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
wondergirl έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

Δυσκολο! Χαρα στο κουραγιο σας και στους 2!

ε το ξεραμε απο πριν παντρευτουμε οτι θα ειναι ετσι καπως τα πραγματα οποτε δεν το πολυσκεφτομαστε τωρα. οπως μαθει κανεις! για την μικρη μου στεναχωριεμαι λιγο που δεν βλεπει συχνα τον πατερα της, αλλα επιδη και εμενα εργαζοταν πολλες ωρες μεγαλωσα υπο παρομιες συνθηκες. το σημαντικο ειναι να ξερεις οτι οτι χρειαστεις θα κανει τα παντα να ειναι διπλα σου οσο μακρια και να βρισκεται. αυτο εκανε ο πατερας μου και χαιρομαι που και ο αντρας μου εχει την ιδια λογικη.

41ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Δευ Απρ 22, 2013 4:38 am

LindakiS

LindakiS
Κι εγω ειμαι απο τις μελλουσες μανουλες που θα πρεπει να γυρησω νωρις στη δουλεια μου, ειναι δικη μας επιχειρηση και ειναι αδυνατον να την αφησω τελειως. Θα γυρησω τελη Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη καλως εχοντων των πραγματων με ΠΗΤ 23/7 αλλα .... μπορω να διαμορφωσω λιγο το ωραριο στα μετρα μου, και σαφως θα εχω θηλαστρο για να βγαζω γαλα κι αν πρηζεται το στηθος μου πολυ εε θα πεταγομαι για λιγο να θηλασω και θα γυριζω. Και μιλαμε για περιπου ενα 6ωρο τη μερα. Αυτα. Θα ηθελα να μην ειχα αυτον τον νταλκα και να μη δουλευα απο επιλογη δηλαδη οσο το μωρο ειναι μικρο αλλα δεν γινεται...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

42ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 23, 2013 1:51 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν έχεις βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού... ο άντρας μου βοηθάει πολύ, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα ΣΚ δουλεύει και τρέχω και δε φτάνω, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω ούτε μια βόλτα να βγω με το παιδί... δουλειές, μαγείρεμα, σιδέρωμα κλπ και η βοήθεια των γιαγιάδων είναι για τις ώρες που δουλεύω.
Αν μπορούσα οικονομικά θα έπαιρνα γυναίκα για τις δουλειές στο σπίτι μια φορά την εβδομάδα και δεν θα ήμουνα και καθόλου ιδιότροπη... αλλά τώρα πορευόμαστε έτσι....

43ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 23, 2013 4:39 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kaatrin έγραψε:Αχ πως τα φέρνουμε βόλτα...ο θεός ήξερε γιατι έκανε τις γυναίκες μαμάδες κ όχι τους άντρες.έχουμε πολύ περισσότερες αντοχές...πολλή κούραση.
ςυμφωνω απολυτα...κι εγω ειμαι εργαζομενη μανουλα..εγω 2 παιδακια και οντως η κουραςη ειναι μεγαλη..βεβαια τρα εχω αδεια ακομη...ςε 2 μηνες επιςτρεφω ςτην δουλεια μου..πληρες ωραριο..ορθοςταςια...ξερω τι με περιμενει...κι οταν ειχα 1 παιδι..κουραζομουν...τωρα και με το 2ο και δουλεια...δυςκολο αλλα θα τα καταφερουμε...ειπαμε εμεις οι γυναικες αντεχουμε...

44ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 23, 2013 4:49 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
-

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama_sto_synnefaki στις Πεμ Μάης 16, 2013 12:27 am, 1 φορά

45ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 23, 2013 7:51 am

bibi12

bibi12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koρίτσια μην χαλίεστε για τις δουλειές του σπιτιού. μωρομάνες και εργαζόμενες. Τι θέλετε δηλαδή να λάμπει? Δεν πειράζει κάντε και τα στραβά μάτια. παρατήστε και το σπίτι βρώμικο με 4 πλυντήρια στα ασιδέρωτα και πιείτε καφεδάκι να αδειάσει λίγο το μαυλό σας. Δεν αξίζει τον κόπο. Αρκετά κουρασμένες είστε δεν χρειάζεται να κάνετε και την ζωή σας δυσκολότερη. αν έρθει κανείς στο σπίτι και κοιτάει αν έχει σκόνη το σαβατεπί ε δεν χρειάζεται να έρχεται και στο σπίτι σας. Δυνατά. sunny

46ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τρι Απρ 23, 2013 11:03 pm

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχα! Συμφωνώ Βιβή!

47ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 24, 2013 4:29 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bibi12 έγραψε:Koρίτσια μην χαλίεστε για τις δουλειές του σπιτιού. μωρομάνες και εργαζόμενες. Τι θέλετε δηλαδή να λάμπει? Δεν πειράζει κάντε και τα στραβά μάτια. παρατήστε και το σπίτι βρώμικο με 4 πλυντήρια στα ασιδέρωτα και πιείτε καφεδάκι να αδειάσει λίγο το μαυλό σας. Δεν αξίζει τον κόπο. Αρκετά κουρασμένες είστε δεν χρειάζεται να κάνετε και την ζωή σας δυσκολότερη. αν έρθει κανείς στο σπίτι και κοιτάει αν έχει σκόνη το σαβατεπί ε δεν χρειάζεται να έρχεται και στο σπίτι σας. Δυνατά. sunny

Να είσαι καλά κορίτσι μου!!!! Από ό,τι κατάλαβα δεν εργάζεσαι αλλά έχεις 3 παιδιά και πραγματικά νιώθω ότι σε καταλαβαίνω.... άσε που τα πήρα στο κρανίο με την επίθεση που σου έγινε σε ποστ που τώρα κλειδώθηκε!

48ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 24, 2013 4:41 am

bibi12

bibi12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαμά2011 έγραψε:
bibi12 έγραψε:Koρίτσια μην χαλίεστε για τις δουλειές του σπιτιού. μωρομάνες και εργαζόμενες. Τι θέλετε δηλαδή να λάμπει? Δεν πειράζει κάντε και τα στραβά μάτια. παρατήστε και το σπίτι βρώμικο με 4 πλυντήρια στα ασιδέρωτα και πιείτε καφεδάκι να αδειάσει λίγο το μαυλό σας. Δεν αξίζει τον κόπο. Αρκετά κουρασμένες είστε δεν χρειάζεται να κάνετε και την ζωή σας δυσκολότερη. αν έρθει κανείς στο σπίτι και κοιτάει αν έχει σκόνη το σαβατεπί ε δεν χρειάζεται να έρχεται και στο σπίτι σας. Δυνατά. sunny

Να είσαι καλά κορίτσι μου!!!! Από ό,τι κατάλαβα δεν εργάζεσαι αλλά έχεις 3 παιδιά και πραγματικά νιώθω ότι σε καταλαβαίνω.... άσε που τα πήρα στο κρανίο με την επίθεση που σου έγινε σε ποστ που τώρα κλειδώθηκε!
Δεν έχω πρόβλημα με καμία επίθεση απλά όταν δεν κρατάς την ψυχραιμία σου χάνεις πολλά πράγματα πρώτα απο όλα την αξιοπρέπεια σου. Τέλως πάντων όχι δεν δουλεύω. Εχωτρια παιδιά και προσπαθώ να τελειώσω ένα ρημάδι μεταπτυχιακό. Laughing Laughing αν δούλευα κιόλας θα ήμουν το κορίτσι θαύμα.

49ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 24, 2013 4:53 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bibi12 έγραψε:
Μαμά2011 έγραψε:

Δεν έχω πρόβλημα με καμία επίθεση απλά όταν δεν κρατάς την ψυχραιμία σου χάνεις πολλά πράγματα πρώτα απο όλα την αξιοπρέπεια σου. Τέλως πάντων όχι δεν δουλεύω. Εχωτρια παιδιά και προσπαθώ να τελειώσω ένα ρημάδι μεταπτυχιακό. Laughing Laughing αν δούλευα κιόλας θα ήμουν το κορίτσι θαύμα.

Το ότι προσπαθείς να τελειώσεις το μεταπτυχιακό είναι λίγο; Γιατί το να δουλεύεις εκτός σπιτιού είναι πιο εύκολο από τη δουλειά στο σπίτι με τρία παιδιά... άντε να συγκεντρωθείς... τελικά όλες έχουμε τις δυσκολίες μας, απλά κάποιες είναι λίγο πιο τυχερές από τις άλλες.... Καλό κουράγιο και τα ξαναλέμε!

50ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Τετ Απρ 24, 2013 5:57 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bibi12 εχεις 3 παιδακια τα οποια μεγαλωνεις χωρις βοηθεια, φροντιζεις το σπιτι σου και οαραληλα κανεις και μεταπτυχιακο!μπραβο σου αληθεια!!εγω οταν εκανα το μεταπτυχιακο μου θεωρουσα πως δεν θα μπορω να κανω τιποτα παραληλα!και να που γινεται!μπραβο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις