701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 Πεμ Απρ 11, 2013 4:37 am
Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν επιτρεπεται γιατι αγχωνεσαι ακομα Καλλια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγχωνομαι με το θεμα της δουλειας νεκταρια,διοτι οπως ελεγα και στα κοριτσια ναι μεν με πηρε αλλα μου ειχε πει ο ανθρωπος οτι θα με παρει τηλ το σαββατοκυριακο που μας περασε για να ξεκινησουμε και δν εχει παρει ακομα,φοβαμαι μηπως μου το πε ετσι και τελικα μεινω χωρις δουλεια...Nektarini έγραψε:Αν επιτρεπεται γιατι αγχωνεσαι ακομα Καλλια?
θα το εκανα εαν ειχε ανοιξει το μαγαζι,αλλα δν εχει ανοιξει ακομα οποτε λεω ισως με παρει κ αργοτερα εαν ανοιξει και δν με παρει τοτε ισως δν ξερω κιολας να τον παρω ενα τηλ να τον ρωτησω για να δω τι θα κανω κ εγω...και ειχα χαρει τοσο πολυ..Nektarini έγραψε:Πιστευεις δεν μπορεις να τον "ενοχλησεις" εσυ με ενα τηλεφωνημα του τυπου "πηρα να δω αν εχουμε καποιο νεοτερο?"
καλησπερα νεχταρινι μου και απο μενα....καλως ηρθες...σου ευχομαι συντομα να εισαι εγκυουλα!!!!!Nektarini έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια! Με λενε Νεκταρια ειμαι 36 χρονων(μικρη δε με λες) ειμαι σχεδον 2 χρονια παντρεμενη και με τον αντρα μου προσπαθουμε για παιδακι... Σας διαβαζω απο πριν γραφτω και μαλιστα ειστε και ο λογος για τον οποιο γραφτηκα. Μπορω να πω οτι εχω διαβασει σχεδον και τις 111 ενοτητες του θεματος και αισθανομαι οτι σας ξερω καπως καθως εχω περασει καποιες απο τις αγωνιες και τις χαρες μαζι σας (ετεροχρονισμενα βεβαια)! Αδιαθετησα πριν απο λιγες μερες με πολυ κλαμα γιατι πραγματικα ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος(!!!) αλλα οπως εσεις πολυ καλα ξερετε μαζευουμε κομματια και ξανα προς τον αγωνα...
Αφρουλα, Βασιλικουλα, Αλεξανδρα με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα και στις υπολοιπες απο εμας με το καλο να κρατησουμε ενα θετικο τεστακι στα χερακια μας και καλη συνεχεια...
ακομα σοφια μου αλλα οπως ειπα και στην νεκταρια δν εχει ανοιξει καν το μαγαζι...δεν ξερωωω...Σοφία83 έγραψε:Κάλλια μου ακόμα δε σε πήρε;;Συμφωνώ με τη Νεκταρία, γιατί δεν παίρνεις εσύ ένα τηλ αύριο μεθαύριο να δεις τι γίνεται;Δεν είναι κακό να πάρεις να ρωτήσεις.
matinaki1990 έγραψε:κοριτσια καλησπερα και απο μενα..εγω μετα απο 2.5 χρονια αποτυχιας αποφασισαμε να παμε πραακτω στον κλαδο σπερματεγχυσης!! αυριο ειναι η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...δεν σας κρυβω οτι ειμαι αρκετα αισιοδοξη και μεγαλες βλεψεις...νιωθω οτι θα εχω δυδυμα...ΑΛΛΑ μετα το ξανασκεφτομαι κ λεω...ας πιασω πρωτα 1 και να αφησω τα δυδυμα... και στο πισω μερος του μυαλου μου (σε ενα μικρουλι μερος) υπαρχει κ η απαισιοδοξια και η αποτυχια....ουφ!!!!!!!! να ερθει η αυριανη μερα και να ακουσω καλα λογια απο τον γιατρο
καλησπερα ματινακι.....καλη επιτυχια γλυκια μου....ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!matinaki1990 έγραψε:κοριτσια καλησπερα και απο μενα..εγω μετα απο 2.5 χρονια αποτυχιας αποφασισαμε να παμε πραακτω στον κλαδο σπερματεγχυσης!! αυριο ειναι η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...δεν σας κρυβω οτι ειμαι αρκετα αισιοδοξη και μεγαλες βλεψεις...νιωθω οτι θα εχω δυδυμα...ΑΛΛΑ μετα το ξανασκεφτομαι κ λεω...ας πιασω πρωτα 1 και να αφησω τα δυδυμα... και στο πισω μερος του μυαλου μου (σε ενα μικρουλι μερος) υπαρχει κ η απαισιοδοξια και η αποτυχια....ουφ!!!!!!!! να ερθει η αυριανη μερα και να ακουσω καλα λογια απο τον γιατρο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την viki1988 στις Πεμ Απρ 11, 2013 5:09 am, 1 φορά
καλησπερα βικυ ολα καλα εσυ?viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας....τι μου κανετε;;;ολα καλα....
σοφακι μου;;;;;
τονια μου γιατι αγχωνεσαι κοριτσακι μου;;;;παρε ενα τηλ να ηρεμησεις οπως σου ειπαν και τα κοριτσια....
αναστασακι μου μην απογοητευεσαι γλυκια μου ολα θα γινουν.....
viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας....τι μου κανετε;;;ολα καλα....
σοφακι μου;;;;;
τονια μου γιατι αγχωνεσαι κοριτσακι μου;;;;παρε ενα τηλ να ηρεμησεις οπως σου ειπαν και τα κοριτσια....
προσπαθω βικυ μου!!!θα δειξει εντος των ημερων...viki1988 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακια μου...
αφηστε τα επεσε ενα ραφι που ειχα τα καλα πιατα πανω απο το βαρος και ετρχα να τα μαζεψω σαν τη μουρλη....ευτυχως ενα εσπασε...μεσα στην ατυχια μας ειχαμε και μια τυχη....
καλλια μου δεν θελω να αγχωνεσαι θετικη σκεψη....
βασουλα διαβασα ξεκινησες τις προσπαθειες....αντε με το καλο να εχουμε ευχαριστα νεα!!!!!
καλλια μου μπερδευτηκα στο πρωτο μηνυμα ηθελα να γραψω καλλια και οχι τονια....kallia24 έγραψε:καλησπερα βικυ ολα καλα εσυ?viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας....τι μου κανετε;;;ολα καλα....
σοφακι μου;;;;;
viki1988 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακια μου...
αφηστε τα επεσε ενα ραφι που ειχα τα καλα πιατα πανω απο το βαρος και ετρχα να τα μαζεψω σαν τη μουρλη....ευτυχως ενα εσπασε...μεσα στην ατυχια μας ειχαμε και μια τυχη....
βασουλα διαβασα ξεκινησες τις προσπαθειες....αντε με το καλο να εχουμε ευχαριστα νεα!!!!!
καλλια μου θα σε παρουν....ακουσε με...ετσι και εγω αγχωνομουν οταν δεν με ειχαν παρει εντος των ημερων απο καποια δουλεια και τσουπ επερναν...να φανταστεις ελεγχα το βιογραφικο μηπως ειχα δωσει λαθος αριθμο απο το αγχος μου....kallia24 έγραψε:προσπαθω βικυ μου!!!θα δειξει εντος των ημερων...viki1988 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακια μου...
χαχαχα βικυ μου δν πειραζει το καταλαβα!!!παντως και εγω ετσι κανω με τα βιογραφικα!!viki1988 έγραψε:καλλια μου θα σε παρουν....ακουσε με...ετσι και εγω αγχωνομουν οταν δεν με ειχαν παρει εντος των ημερων απο καποια δουλεια και τσουπ επερναν...να φανταστεις ελεγχα το βιογραφικο μηπως ειχα δωσει λαθος αριθμο απο το αγχος μου....kallia24 έγραψε:προσπαθω βικυ μου!!!θα δειξει εντος των ημερων...viki1988 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακια μου...
viki1988 έγραψε:να μην απορεις καθολου βασουλα μου... ετσι πρεπει να εισαι χαλαρη και θα εισαι....αντε γλυκια μου με το καλο....ανυπομονω να ακουσω ευχαριστα νεα....
αντε βασουλα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα γρηγορα!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:να μην απορεις καθολου βασουλα μου... ετσι πρεπει να εισαι χαλαρη και θα εισαι....αντε γλυκια μου με το καλο....ανυπομονω να ακουσω ευχαριστα νεα....
Και μετά ποιος με πιάνει!!πάρτυ θα κάνω!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης