Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασούλα μου τι κάνεις ?

Ναί Σοφάκι μου θα τον πάω προληπτικά γιατί μεσολαβεί και ΣΚ και αν πάθουν τίποτα τα αυτάκια του τότε τι θα κάνω!!!!!

Ουφ όλα μαζεμένα!!! Crying or Very sad

Κι εδώ έχει τέλεια μέρα!!!!

Κορίτσια μου δεν σας είπα !!!!
Απο την παραπάνω βδομάδα θα ξεκινήσω και δουλίτσα !!!!!!! Smile

Σοφία83

Σοφία83
AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα μου τι κάνεις ?

Ναί Σοφάκι μου θα τον πάω προληπτικά γιατί μεσολαβεί και ΣΚ και αν πάθουν τίποτα τα αυτάκια του τότε τι θα κάνω!!!!!

Αλήθεια;;;; Αυτό είναι υπέροχο νέο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 328109 !!!Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!Τι δουλίτσα;;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα μου τι κάνεις ?

Καλά και γω βάλαμε μπρος εδώ και λίγες μέρες και προσπαθούμε να μην αγχωνόμαστε..Άντε να ακούσουμε και κανένα ευχάριστο!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 50580

Σοφία83

Σοφία83
vasoula1 έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Καλησπέρα Βασούλα !Καλά είμαστε !Εσύ;;

Καλά σοφάκι γύρισα σπίτι και είπα να μπω να δω τα νέα σας!!

Στη δουλειά ήσουνα ;;Εσύ πότε είπαμε δεν περιμένεις;;Δε σ'εχω βάλει στη λίστα Rolling Eyes !

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Ο μπαμπάς μου έχει μαγαζί με ποδήλατα και τώρα το καλοκαιράκι ανοίγει η δουλειά οπότε θα ειμαι στο τμήμα των ανταλλακτικών!!!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Καλησπέρα Βασούλα !Καλά είμαστε !Εσύ;;

Καλά σοφάκι γύρισα σπίτι και είπα να μπω να δω τα νέα σας!!

Στη δουλειά ήσουνα ;;Εσύ πότε είπαμε δεν περιμένεις;;Δε σ'εχω βάλει στη λίστα Rolling Eyes !

Όχι δυστυχώς δεν δουλεύω είχα πάει να πληρώσω λογαριασμούς..Δεν περιμένω 28/4

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αλεξανδρα μου,σοφακι μου βασουλα μου....
και εγω αλεξανδρα μου το ιδιο κανω συνδυαζω τις δουλειες με εσας γιατι μου αρεσει πολυ η παρεα σας...πηγα να βαλω το κουνουπιδι και να μαζεψω κατι ρουχα και παλι εδω.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 93981 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 93981
το ξερω αναστασακι μου ολο και κατι θα μεινει απλα να εχουν φυγει τα πολλα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502
αχ το μικρουλη..ναι αναστασια να τον πας στο γιατρο...εννοειται αυτο....

Σοφία83

Σοφία83
AnastasiaMM έγραψε:Ο μπαμπάς μου έχει μαγαζί με ποδήλατα και τώρα το καλοκαιράκι ανοίγει η δουλειά οπότε θα ειμαι στο τμήμα των ανταλλακτικών!!!!!!

Τέλεια κοριτσάκι μου!!!Και οικογενειακή η επιχείρηση, ακόμα καλύτερα!!!Μπράβο!!Και τι ώρες θα πηγαίνεις;;

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο αναστασακι μου θα απασχοληθεις και με κατι να ξεφυγει και το μυαλο.. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:γεια σου αλεξανδρα μου,σοφακι μου βασουλα μου....
και εγω αλεξανδρα μου το ιδιο κανω συνδυαζω τις δουλειες με εσας γιατι μου αρεσει πολυ η παρεα σας...πηγα να βαλω το κουνουπιδι και να μαζεψω κατι ρουχα και παλι εδω.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 93981 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 93981
το ξερω αναστασακι μου ολο και κατι θα μεινει απλα να εχουν φυγει τα πολλα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 875502

Καλησπέρα βικούλα!!

Σοφία83

Σοφία83

Μια χαρά, καλά κάνεις και οργανώνεσαι από νωρίς!!!Εγώ να φανταστείς επειδή γενικά δεν το χα και πολύ το θέμα γάμος, δεν ήμουν δηλαδή από αυτές που τα χουν φανταστεί όλα και τα χουν ταιριάξει όλα για το γάμο τους, ήμουν πολύ χύμα ...Σεπτέμβριο παντρευόμουνα και νυφικό άρχισα να κοιτάω τέλη Ιουνίου... Shocked Shocked Shocked !!!

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!! Διαβαζα ολα αυτα που γραψατε κι ελπιζω να τα θυμηθω ολα!
Χρυσακι σε ευχαριστουμε για τις ευχες και να χαιρεσαι το γλυκο σου...θηριακι!
Ποπακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα και να παρακολουθεις τι γινεται με το αιμα (παιζει να ειναι καμια εμφυτεση και στησουμε χορους?)
Καλλια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα γιατι δεν μου ακουγεσαι και πολυ σιγουρη... Τα μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο μου καλη ορεξη!
Σοφακι θετικη ενεργεια και πολυΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994στη φαση που εισαι τωρα (κανει να τρεχεις λες? τρεχε σε χαλαρους ρυθμους) Καλο σ/κ!
Αλεξανδρακι μου πολυ ομορφο το ονοματακι της μπουμπους καθως και οι λογοι που το επιλεξατε... κι εσυ χαλαρα με τις δουλειες... μπορει η πριγκιπισσα να ενοχλειται!!!
Αφρουλα δεν εχουμε μιλησει με το καλο το κοριτσακι σου και η κοιλιτσα... τελεια!
Αναστασια μου... παραξενα πραγματα... μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι του κυκλου τα καμωματα. Αν δεν μιλησεις Δευτερα με τον γιατρο και δεν εχει ερθει(φτου) μηπως να κανεις και μια χοριακη?
Βικακι καλημερα τα τρεξιματα του γαμου διαρκουν μεχρι και την τελευταια ωρα οποτε καλα κανεις και ο, τι μπορεις το τελειωνεις νωρις. Για μενα το πιο "σπαστικο" σημειο ηταν να φτιαξουμε τα τραπεζια...
Καλημερα Βασουλα συνεχιζουμε εντατικα ετσι? Χαλαρα και σταθερα!
Ουφ ελπιζω μην ξεχασα κατι...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 585182

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nektarini έγραψε:Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!! Διαβαζα ολα αυτα που γραψατε κι ελπιζω να τα θυμηθω ολα!
Ποπακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα και να παρακολουθεις τι γινεται με το αιμα (παιζει να ειναι καμια εμφυτεση και στησουμε χορους?)
Καλλια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα γιατι δεν μου ακουγεσαι και πολυ σιγουρη... Τα μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο μου καλη ορεξη!
Σοφακι θετικη ενεργεια και πολυΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994στη φαση που εισαι τωρα (κανει να τρεχεις λες? τρεχε σε χαλαρους ρυθμους) Καλο σ/κ!
Αλεξανδρακι μου πολυ ομορφο το ονοματακι της μπουμπους καθως και οι λογοι που το επιλεξατε... κι εσυ χαλαρα με τις δουλειες... μπορει η πριγκιπισσα να ενοχλειται!!!
Αφρουλα δεν εχουμε μιλησει με το καλο το κοριτσακι σου και η κοιλιτσα... τελεια!
Αναστασια μου... παραξενα πραγματα... μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι του κυκλου τα καμωματα. Αν δεν μιλησεις Δευτερα με τον γιατρο και δεν εχει ερθει(φτου) μηπως να κανεις και μια χοριακη?
Βικακι καλημερα τα τρεξιματα του γαμου διαρκουν μεχρι και την τελευταια ωρα οποτε καλα κανεις και ο, τι μπορεις το τελειωνεις νωρις. Για μενα το πιο "σπαστικο" σημειο ηταν να φτιαξουμε τα τραπεζια...
Ουφ ελπιζω μην ξεχασα κατι...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 585182

Καλησπέρα Νεκταρία μου ναι συνεχίζουμε χαλαρά!!ελπίζω 28/4 να μην την δούμε την κυρία Twisted Evil

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:

Μια χαρά, καλά κάνεις και οργανώνεσαι από νωρίς!!!Εγώ να φανταστείς επειδή γενικά δεν το χα και πολύ το θέμα γάμος, δεν ήμουν δηλαδή από αυτές που τα χουν φανταστεί όλα και τα χουν ταιριάξει όλα για το γάμο τους, ήμουν πολύ χύμα ...Σεπτέμβριο παντρευόμουνα και νυφικό άρχισα να κοιτάω τέλη Ιουνίου... Shocked Shocked Shocked !!!
μια χαρα σοφακι μου.....
εγω να φανταστεις το νυφικο το εχω παρει απο τον οκτωβρη...ετυχε το βρηκα 200 ευρω και ηταν οπως το ειχα φανταστει και το βουτηξα.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994
ρε κοριτσια τη ζεστη ειναι αυτη;;;εμεις εδω το πρωι ξεκιναμε με δροσια και μετα σκαμε.....

Σοφία83

Σοφία83
Καλησπέρα Νεκταρία μου!!!Η θετική ενέργεια έρχεται σιγά σιγά!!!Καλά μην φανταστείς ότι κάνω και πρωταθλητισμό!!Χαλαρό τζόκινγκ κάνω σε συνδυασμό με γρήγορο περπάτημα!
Εσύ κοριτσάκι σε τι φάση είσαι;;Πότε δεν περιμένεις;;

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Ναι κορίτσια μου είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ!

Σοφάκι μου στην αρχή θα πηγαίνω μόνο πρωινά και όταν ανοίξει κι άλλο η δουλειά θα πηγαίνω και απόγευμα!

Μόνο που δεν θα τα λέμε συχνά Crying or Very sad
Δεν έχουμε ακόμα ίντερνετ στο μαγαζί.

Έχω πεί του πατέρα μου να κάνουμε αίτηση και τώρα που θα πάω θα ασχοληθώ και με αυτό.

Επίσης το οτι είναι οικογενειακή επιχείρηση φυσικά με βολεύει πολύ γιατί και κάτι να τύχει με το παιδί θα μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του όποτε χρειαστεί!!! Wink

Σοφία83

Σοφία83
Βασούλα μου κι εσύ 28/4 δεν περιμένεις;;Μαζί με τη Βίκυ;!Τι σύμπτωση!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Σοφία83"]Βασούλα μου κι εσύ 28/4 δεν περιμένεις;;Μαζί με τη Βίκυ;!Τι σύμπτωση!

Ναι ναι και οι 2 μαζί!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nektarini έγραψε:Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!! Διαβαζα ολα αυτα που γραψατε κι ελπιζω να τα θυμηθω ολα!
γεια σου νεκταρια μου....τι κανεις ολα καλα;;;ναι ναι τρεχω σου λεω..... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
darsel!!! μεσα στο χαμο δεν το ειδα το μηνυμα σου καλο Σ/Κ κοριτσακι και την Δευτερα μην ξεχασεις να μας πεις πως πηγε! Καλη επιτυχιαααα!
Το Ματινακι ελπιζω να μπει σημερα που ειπε οτι ειναι η μεγαλη μερα να μας πει τα νεα της...
Καλησπερα Βασουλα μου στο ευχομαι αντε να ανεβαινουμε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Ναι κορίτσια μου είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ!

Σοφάκι μου στην αρχή θα πηγαίνω μόνο πρωινά και όταν ανοίξει κι άλλο η δουλειά θα πηγαίνω και απόγευμα!

Έχω πεί του πατέρα μου να κάνουμε αίτηση και τώρα που θα πάω θα ασχοληθώ και με αυτό.

Επίσης το οτι είναι οικογενειακή επιχείρηση φυσικά με βολεύει πολύ γιατί και κάτι να τύχει με το παιδί θα μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του όποτε χρειαστεί!!! Wink
ετσι σε θελω αναστασια μου παντα χαρουμενη κοπελα μου....
το να δουλευεις σε καποιον δικο σου ειναι οτι καλυτερο....μπραβο σου!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Νεκταρινάκι γειά σου!!!!

Όντως του κύκλου τα καμώματα!!!! Laughing Laughing

Θα συμφωνήσω μαζί σου με τα τραπέζια οτι ειναι αρκετά σπαστικό!!!!

Ευτυχώς εμείς στο γάμο επειδή οι καλεσμένοι ήταν 1000 άτομα το γενικεύσαμε λιγο σε τραπέζια κουμπάρων ,συγγενείς νύφης, συγγενείς γαμπρού, καλεσμένοι νύφης , καλεσμένοι γαμπρού και ξεμπερδέψαμε με το ονομαστικό!

Στη βάπτιση όμως....ονομάστικό και τα είχα παίξει!!!!!!!!!

Σοφάκι τζόγκιγκ έ?
Τέλεια βοηθάει και στη σύλληψη να ξέρεις η γυμναστικούλα!!!!!! Wink Wink Wink

Σοφία83

Σοφία83

Ναι Αναστασάκι μου θα σε χάσουμε λίγο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad αλλά δεν πειράζει είναι για καλό!!!!Τον Μιχαλάκη θα τον κρατάει η μαμά σου ή θα τον πας σε παιδικό;;Πάντως εγώ σε λίγο καιρό θα βάλω ιντερνετ επιτέλους και στο σπίτι , οπότε δε θα μπαίνω μόνο τα πρωινά cheers cheers cheers !!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nektarini έγραψε:darsel!!! μεσα στο χαμο δεν το ειδα το μηνυμα σου καλο Σ/Κ κοριτσακι και την Δευτερα μην ξεχασεις να μας πεις πως πηγε! Καλη επιτυχιαααα!
Το Ματινακι ελπιζω να μπει σημερα που ειπε οτι ειναι η μεγαλη μερα να μας πει τα νεα της...
Καλησπερα Βασουλα μου στο ευχομαι αντε να ανεβαινουμε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 654316

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Σοφία83 έγραψε:

Ναι Αναστασάκι μου θα σε χάσουμε λίγο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad αλλά δεν πειράζει είναι για καλό!!!!Τον Μιχαλάκη θα τον κρατάει η μαμά σου ή θα τον πας σε παιδικό;;Πάντως εγώ σε λίγο καιρό θα βάλω ιντερνετ επιτέλους και στο σπίτι , οπότε δε θα μπαίνω μόνο τα πρωινά cheers cheers cheers !!!

Αχ τέλεια οπότε θα τα λέμε το απόγευμα!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 - Σελίδα 37 215994

Για αρχή θα τον μοιράσω σε μαμά και πεθερά να μην μείνει καμία παραπονεμένη και απο Σεπτέμβρη παιδικό Σοφάκι μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις