726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013...!!!!! Δευ Μάης 27, 2013 11:24 pm
mandydespell
Σιωπηλή δύναμη
kalimera koritsia an thelei kamia rouxalakia gia 0-6 minon xeimoniatika as m pei ego gennisa ton dekembrio p mas perase k moy meina ola
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πώς και δεν τα κρατάς μην κάνεις κανα δεύτερο;mandydespell έγραψε:kalimera koritsia an thelei kamia rouxalakia gia 0-6 minon xeimoniatika as m pei ego gennisa ton dekembrio p mas perase k moy meina ola
nafs έγραψε:Να ζήσετε μαράκι, και με το καλό και το μπεμπέ σας! Εσύ είσαι κοντά στο να το ακούσεις το μωράκι σας, λίγες μέρες υπομονή!
Εμένα η γιατρό ςμου μου είχε πει ότι όταν έχω πονάκια περιόδου, είναι συσπασούλες. Αν κατάλαβα καλα, το να έχεις μια στις τόσες δεν είναι τίποτα, αν επιμένουν, παρε τον γιατρό σου τηλέφωνο.
Εγώ είμαι κακοδιάθετη 2 μέρες τώρα, δεν περνάνε και οι μέρες να για να πάω να δω το μωράκι μου. Εχω συνέχεια ένα φόβο μήπως και έχει συμβεί τίποτα μετά την λήψη τροφοβλάστη και θέλω να πάω να δω αν είναι όλα καλά. Την Πέμπτη έχω ραντεβού, και μετά μου είπε ο καλός μου θα κοιτάμε όλη μέρα για βρεφικά! Τι έχει τραβήξει και αυτός ο έρμος...
ioazon έγραψε:χαχχαχα
Μουρλομάνα!!!!
Έχω διαβάσει πως δεν είναι πολύ ευαίσθητα αυτά τα μηχανήματα και μπορεί να σε ανησυχήσουν τσάμπα
Siliaki έγραψε:Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια!
Τι κάνετε? Σήμερα πρωί πρωί πήγα και έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων και περιμένω να μου στείλουν τα αποτελέσματα το απόγευμα με mail! Για να δούμε...!!!
Αυτή την συσκευή δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα να σου πω την αλήθεια! Φοβάμαι μην καμιά φορά δεν έπιανε την καρδούλα και πάθαινα σοκ τζάμπα! Αλλά για να λέει η φίλη σου ότι είναι σούπερ... κάτι θα ξέρει!
Με το καλό και η βάπτιση!!!!
Siliaki έγραψε:Kαλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?
Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων! Ο αιματοκρίτης πήγε πια 34,4 και στα ούρα είχα 0-2 πυοσφαίρια! Κατά τα άλλα όλα καλά! Μικρό το κακό! Από αιματοκρίτη πως πάτε?
Paramythenia έγραψε:Κι εγώ αυτό έπαθα...
Και καλά εσύ είσαι μέλλουσα μανούλα φθινοπώρου, εγώ ο καραμήτρος που πάω στην ομάδα του Νοέμβρη;;;
Siliaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από εμάς!
Με το σίδηρο είχα πάντα θέμα οπότε μια χαρά είμαι! Έπαιρνα και 4 μήνες πριν μείνω έγκυος...!!!
Για τοξόπλασμα έκανα μόνο στην αρχή... σε κάποια φάση θα ξανακάνω...!!!
Έφτασε και η μέρα! Σήμερα απόγευμα πάμε και γιατρό! Δεν κρατιέμαι....!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης