Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
150 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 150 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σασ.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 .δοξα το θεο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 ο μικρουλησ μου ηταν καλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 πιπιλαγε το δαχτυλο κ κουνιοταν σαν σβουριτσα. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 ..ειχε φτασει 260γρ.βρε κοριτσια μηπωσ παχυνε πολυ?ο γιατροσ ειπε να κανω διαιτα αχ πωσ θα γινει αυτο?θα πιεστω τι να κανω για το καλο κ των 2 μασ

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια μου! Τι κάνετε όλες; τα μπεμπάκια σας;
Εγώ γύρισα σπίτι, έκανα τις δουλειές μου,το μπανάκι μου και τώρα κάθομαι και σας διαβάζω..Εν τω μεταξύ, είναι λίγο ανεβασμένη η πίεση μου και πρέπει να κάνω διατροφή χωρίς αλάτι.. Crying or Very sad
mar.pan μου και εμείς που κάναμε πολιτικό, επειδή τον κάνουν συγκεκριμένες μέρες μας είχε πει ότι έχει διαθέσιμη ημερομηνία σε 2 εβδομάδες και τον κάναμε τότε.
Κάλλι μου, νομίζω και εγώ ότι έχει αρκετή γραφειοκρατία αν δεν είστε παντρεμένοι.Όταν πήγαμε να κάνουμε τα χαρτιά για τον πολιτικό συμπληρώσαμε και το χαρτί για το όνομα που θέλουμε να πάρουν τα παιδιά μας και τέλος!
Μία μου, το είδα και εγώ στο φυλλάδιο αυτό με τα σουτιέν του lidl! Σκέφτομαι να πάω να πάρω, είναι πολύ καλή η τιμή!
Κορίτσια, μου άρεσαν πολύ οι ιδέες σας για τα δωμάτια! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα γίνουν τέλεια για τα νινάκια μας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Μαρω μου...ειδες τι ωραια το μικρουλι σου..?? Εδωσε και παρασταση...χαχαχαχα!!! Τον χαρηκες ε?? Οσο για την διαιτα ειναι ενα θεματακι...!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Μάρω μου,πολύ χαίρομαι..Α μωρέ το ζουζουνάκι..
Πόσα κιλά έχεις πάρει?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maro28 έγραψε:καλησπερα σασ.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 .δοξα το θεο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 ο μικρουλησ μου ηταν καλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 πιπιλαγε το δαχτυλο κ κουνιοταν σαν σβουριτσα. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 654316 ..ειχε φτασει 260γρ.βρε κοριτσια μηπωσ παχυνε πολυ?ο γιατροσ ειπε να κανω διαιτα αχ πωσ θα γινει αυτο?θα πιεστω τι να κανω για το καλο κ των 2 μασ
Τι ωραία, Μάρω μου! Θα μπορείς να ησυχάσεις τώρα!
Όσο για τη δίαιτα, εντάξει, δε θα κάθεσαι και νηστικιά, απλά θα προσέχεις λίγο παραπάνω!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασα κ μενα σημερα η πιεση ειχε παει 14 ενω κανονικα εχω 10με 11..να το προσεχεισ

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
-Κάλλη αυτό που πρέπει να κάνετε αφού γεννηθεί το μωρό είναι μία "Πράξη Αναγνώρισης Τέκνου". Είναι νομική διαδικασία, οπότε θέλει δικηγόρο (έτσι λένε οι πηγές μου Very Happy )
-Μαρ.παν με το καλό ο γάμος σας!
-Μία τι κρίμα που δεν είμαστε πιο κοντά να μου έκανες κ εμένα το πολυπόθητο φόρεμα που ψάχνω να μου ράψουν κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αυτή που ξέρω..
-Άλεξ, κάνε την πάπια για τις δουλειές, σήκωσε το πατάκι κ ρίξτα όλα από κάτω Razz
-Γειά σου καλή μου Τζούλια!
-Νατάσα μου μικρό το κακό, σκέψου να σου έκοβε την ζάχαρη! Razz
-Μπράβο Μάρω, όλα είναι τέλεια κ έτσι θα συνεχίσουν, θα το δεις!!

Μόλις κάναμε με τον καλό μου μια τούρτα για την φιλενάδα μου που έχει αύριο γενέθλια, κ θα είναι το δώρο της απ'τα χεράκια μας!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μένα χθες ήταν 14 η μεγάλη 9 η μικρή και σήμερα 14 με 8. Μου είπε η γιατρός μου ότι η μικρή είναι καλά αλλά θα ήθελε η μεγάλη να είναι γύρω στο 13. Οπότε τώρα διατροφή! Εν τω μεταξύ έκανε και ο άντρας μου εξετάσεις και βγήκε και η δική του πίεση ανεβασμένη! Έτσι θα είμαστε και οι 2 στα ανάλατα, συμπαράσταση Razz

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JULIA ΛΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΠΟΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΝΕ ΠΟΛΥ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασικά, Νατάσα μου, μου είχε κόψει και τη ζάχαρη γιατί στην αρχή ήταν λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο μου! χαχα! Βέβαια τώρα είναι πάρα πολύ καλό, οπότε μπορώ να τρώω γλυκά με μέτρο! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι γλυκατζού, οπότε πιο πολύ θα μου λείψουν τα αλμυρά!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ψυχολογικά, φρουφρού μου, είμαι πάντα μες στην τρελή χαρά! Χαζοχαρούμενος άνθρωπος, τι να πεις!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 536304

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια εγώ πίεση είχα τελευταία φορά που μετρήθηκαν πριν 10 μέρες, 6 και 8. Λίγο δεν ειναι;
Μαρω τελειαααα! Θα ησυχασες τώρα που είδες το ζουζουνακι σου ε;

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου μπηκα να σασ πω τα νεα τωρα θα ρθει η κουμπαρα μου κ ηρθε η ωρα να τησ το πω....θα τα πουμε ξανα αυριο φιλακια πολλα σε ολεσ

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κλαραμαρια μου αντε την τεταρτη θα μασ πεισ κ συ...

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasathess έγραψε:Βασικά, Νατάσα μου, μου είχε κόψει και τη ζάχαρη γιατί στην αρχή ήταν λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο μου! χαχα! Βέβαια τώρα είναι πάρα πολύ καλό, οπότε μπορώ να τρώω γλυκά με μέτρο! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι γλυκατζού, οπότε πιο πολύ θα μου λείψουν τα αλμυρά!!

πφφφφ κ εγώ το είπα για να σε παρηγορήσω Embarassed Δεν πειράζει λοιπόν, με μέτρο όλα!
Φρουφρου κ εμένα αυτές τις μέρες που ο καιρός είναι αλλοπρόσαλος το κεφάλι μου δεν σταματάει να με ενοχλεί...
Κλάρα είναι λίγο χαμηλή η πίεσή σου. Επειδή είχα υπόταση πριν λίγες εβδομάδες, μου είπε ο γιατρός πως δεν είναι ανησυχιτικό αν δεν πέσει κάτω από το 5 η μικρή. Φάε κανένα πορτοκάλι, καμιά ελίτσα κ ένα ελληνικό καφεδάκι κ θα δεις διαφορά Very Happy

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα! Δεν πειράζει, Νατάσα μου! Μπορεί να γλυτώσουμε και κανένα κιλό έτσι Razz
ΚλάραΜαρία μου,μου φαίνεται λίγο χαμηλή..Φάε κανένα αλμυρό στην υγειά μου, αφού μπορείς!!
Φιλάκια, Μάρω μου!

klaramaria

klaramaria
Τρώω φουντούνια! Απο αλμυρά και γλυκα άλλο τίποτα. Τι να πω, μπορεί να έτυχε. Συνήθως έχω λίγο παραπάνω.

klaramaria

klaramaria
Μαρω εγώ στις 30 έχω παλι ραντεβου. Οχι την Τεταρτη

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Νατς μου και Νατασσα μου..!!!! Ολα καλα γλυκα μου κοριτσακια??

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, Τζούλια μου, κατά τ'άλλα, μια χαρά όλα!
Εσύ όλα καλά; τι κάνει ο πριγκηπάκος σου; Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 215994

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πλακωθηκα στις δουλειες σημερα και ποναω λιγο χαμηλα αλλα πιστευω οτι ειναι καλα το καμαρι μου..!!!

Εμενα ευτυχως δεν μου ειπε να το κοψω το αλατι απλα να προσεχω...!!! Και οπως εχω ξαναπει παιρνω και παιδικη ασπιρινη προληπτικα για προεκλαμψια...

Επισης μου ειπε οτι υπαρχει ενα αλλο αλατι που δεν ανεβαζει την πιεση...θα το ψαξω να δω τι ειναι...!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμάν βρε, Τζούλια μου, με τις δουλειές! Τι νοικοκυρά είσαι εσύ Very Happy
Διάβασα πριν στο ίντερνετ για τροφές που πρέπει να τρως και τροφές που πρέπει να αποφεύγεις..Ζόρικα τα πράγματα..!
Μπήκα να δω για την υπέρταση στη εγκυμοσύνη και την προεκλαμψία..Φοβήθηκε το μάτι μου και το 'κλεισα! Λέω, άσε, θα κάνω τη διατροφή μου, θα μετράω την πίεση μου και θα δούμε πως θα πάει! Δε θα κοιτάμε τα χειρότερα, όλα καλά!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί τόσες δουλειές βρε Τζούλια, θα έρθει επίσκεψη η πεθερά σου? χαχχαχαχα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 25 215994

Αυτό το αλατι που δεν ανεβάζει κ καλά την πίεση είναι της fytro. Το πήρα εγώ, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι κ ιδιαίτερα...αλμυρό! Shocked

Το καλό είναι πως τώρα που θα αρχίσουν οι ζέστες δεν θα έχουμε τόση όρεξη όσο το χειμώνα(λέμε τώρα) κ θα έχουμε ωραία κεράσια, ζουμερά ροδάκινα κ δροσερό καρπούζι να χλαπακιάζουμε χωρίς τύψεις!!

klaramaria

klaramaria
Ωχ τώρα που είπατε για πεθερά εμένα θα έρθει μάλλον τη Δευτέρα. Μου φαίνεται θα αγγαρεψω τη μαμά μου για καμία δουλίτσαSmile (ειμαι λίγο γαιδουρι.το ξέρω)

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα! Δε νομίζω, Νατάσα μου! Εγώ και πριν μείνω έγκυος μια χαρά όρεξη είχα το καλοκαίρι!! Razz
Πάντως διάβασα ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ότι πρέπει για την υπέρταση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις