751 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 Σαβ Απρ 13, 2013 6:26 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
καλοριζικη η 21η βδομαδα νατασσα μου κ τα χρωματακια για τουσ τοιχουσ του μπεμπε θα παω κ γω απο δευτερα να τα αγορασω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστο κοπελα μου ναι σε 4 εβδομαδες μπενεις στον 6 εγω ακριβος 6 μηνων γυνομαι αυριο...για να μην ανχονεσε παρε μια κολα χαρτι κια ενα υμερολογιο και γραψε καθε ποτε μπαινεις στην βδομαδα σου και ετσι θα ξερεις καθε ποτε μπαινεις και τον μηνα σου εχεις κανει τον μεγαλο υπεριχο και την καμπηλη ζαχαρου εγω την εκανα στις 23 εβδομαδες +3μερες ηταν η καλητερη περιοδος που μπορουσα να κανω τον υπεριχο και ο μικρος ειναι πολυ καλα και μαθαμε και τα κυλατου ειναι490 γραμμαρια και υψος κανονικο και εγω εχω παρει μονο 5 κιλα...το μονο που μου βρηκε η γιατρος ειναι αρχη διαβητη και σας το λεω με μεγαλη προσοχη και αγαπη να μην σας παισει ανχος αν σας πει κατι τετοιο ο γιατρος σας ειναι φυσιολογικο στον 6 και μετα να εμφανιστει αρχη διαβητη γιατι τον παραγει ο πλακουντας απλα θα σας κοψουν πολλα μεχρι να γεννησουμε και μολις βγει ο πλακουντας διαμαγιας θα σας φυγη και το ζαχαροnatasathess έγραψε:Γεια σας και πάλι,κορίτσια μου!
Φρέσκια μαμά, καλώς όρισες στην παρέα μας! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου και μην ανησυχείς για τίποτα! Θα τα καταφέρουμε εκείνη την ώρα!
Κορίτσια μου, έκλεισα και την 20η εβδομάδα! Έφτασα στα μισά! Νομίζω την επόμενη μπαίνω στον 6ο, σωστά;
Εμείς πήγαμε σήμερα να ψωνίσουμε τα χρώματα για το παιδικό! Τελικά θα βάλουμε στη μέση αυτοκόλλητη ταινία με τα baby looney tunes, από πάνω απαλό φυστικί και από κάτω ανοιχτό αυγουλολεμονί
maro28 έγραψε:λεω να πω στον αντρουλη μου σε λιγο να με βοηθησει να την περασουμε κομπιουτερ για αρχη κ μετα θα την βρω την λυση ισωσ μασ πει κ καμια κοπελα που ξερει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την freskia mama στις Σαβ Απρ 13, 2013 9:33 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης