101 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 Δευ Απρ 15, 2013 2:28 am
mar.pan
Πανταχού παρούσα!
matina01/09 έγραψε:Όταν λέω πληροφορίες,εννοώ πάνω σε μαγαζιά και οικονομικές λύσεις,γιατί το έψαξα πολύ πέρσι.
nai amee....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
matina01/09 έγραψε:Όταν λέω πληροφορίες,εννοώ πάνω σε μαγαζιά και οικονομικές λύσεις,γιατί το έψαξα πολύ πέρσι.
Giwta Chabab Manifava ειναι το φεεις μου οποια θελει να μπει αν δει φοτο απο τον γαμο μου και το μωρακιfreskia mama έγραψε:οριτσια μου εγω παντρεφτικα με πολιτικο γαμο γιατι εμεναο αντρας μου δεν εινια χριστιανος αλλα καναμε εναν πολυ ωραιο γαμο παντρεφτικα ιουλιο μηνα μες στην ζεστη πηρα λειπον ενα ωραιο φορεμα λευκο που ολοι ειχαν μινει εκθαμβει μπομπονιερες σε σχημα λουλουδιου και με 30 ατομα σε τραπεζι μας κοστισαν ολα καχι 200 ευρο και ηταν κατι καταπληκτικο περα απο την ζεστη και την μακιγεζ να μου φτιαχνει συναιχεια το μακιγιαζ γιατι υδρονα και μου εφευγε....αυτο που καταλαβα ειναι δεν ειναι τι θα φορεσεις εκεινη την μερα αλλα η στιγμη του γαμου η στιγμη που ενονονται αν θελετε να διτε την φοτο του γαμου μου μπειτε εδω
μπορεις να παρεις τα μετρα την εποχη που θα το παραγκυλεις θα γραψεις οτι εισαι εγκυος να σου αφησουν και καπιο περιθοριο και θα το παραγκυληςmar.pan έγραψε:naii einai pragmati aneto.. bebaia t exw vrei st internet.. einai poluu oikonomiko .. isws k na t parw telika an brw sta metra m ..
freskia mama έγραψε:γνωμη μου ειναι να το παραγκυλης στο τελος του 6 μηνα αφησε αρκετο περιθοριο και το φτιανεις μετα σε καπια μοδιστρα πριν το γαμο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης