Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμένα στην αυχενικη μου είπανε μάλλον κοριτσάκι...μετα απο 2 βδομάδες που πήγα στον γιατρό μου , μου είπε 70% κοριτσάκι...αλλά αν δεν σου πουνε σιγουρα ........ scratch scratch

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κατερινάκι μου αυτό ''φοβάμαι''!!! όχι τίποτα αλλά ο πεθερός μου παλάβωσε μόλις το έμαθε!! Σκέψου τώρα να αλλάξουν τα σχέδια!! Όχι ότι θα σκάσω βέβαια εγώ!! Ποτέ δε με ενδιέφερε το φύλο, αν και το ένιωθα ότι θα είναι αγοράκι!!! Very Happy

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσενα Κατερινα που θα σε βολευε να βρεθουμε?? Οι παλιες λενε οτι αν λυγουρευεις αλμυρα ειναι αγορι...Με εμενα παντως επεσαν μεσα...!!

Αχ τι καλα Πελυ μου εκανες τις πρωτες αγορες σου ε?? Εχω ραντεβου στις 9 Μαη στον γιατρο μου και μετα θα μου πει για την Βεπιπεδου...

Pely

Pely
Ώρες ώρες νιώθω ότι δεν περνάνε οι μέρες!!!!!!!Μακάρι να μπορούσαμε να τα βλέπουμε πιο συχνα... 9 Μαίου θα κάνουμε την β επιπέδου εμείς!!! Very Happy

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
9/5 έχω και γώ αλλά τη β'επιπέδου νομίζω και η Ματίνα την ίδια μέρα.....και αγια-παρασκευή μπορώ και μοναστηράκι μπορώ....και πορτο ράφτη μπορώ....όπου θέλετε....
κάπου το χα διαβάσει αυτο με τα αλμυρα τώρα που το λές....θα δείξει(σήμερα ελπίζω Wink Wink )

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και εγω θα ηθελα να το βλεπω πιο συχνα ειδικα σε αυτη την φαση που ειμαι που δεν τον εχω ακουσει ακομα..!!! Ισως μετα που θα αρχισω να το νιωθω και που θα ξερω οτι οντως ειναι καλα να ηρεμησω λιγο...!!!

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pely έγραψε:Ώρες ώρες νιώθω ότι δεν περνάνε οι μέρες!!!!!!!Μακάρι να μπορούσαμε να τα βλέπουμε πιο συχνα... 9 Μαίου θα κάνουμε την β επιπέδου εμείς!!! Very Happy
γίναμε 3 για β'επιπέδου στις 9/5 και ένας υπέρηχος ....

Pely

Pely
Κατερίνα πότε είναι η πητ σου;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημαδιακη ημερομηνια...χαχαχαχαχα...Θα εχουμε να πουμε πολλα εκεινη την μερα...!!!

Αν ειναι να το κανονισουμε για Μοναστηρακι που πιστευω οτι τελικα θα μας βολεψει ολες...!!!

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πελυ μου 6 Σεπτεμβρίου έχω πητ .....
Μοναστηράκι μία χαρά μου ακουγεται....

Pely

Pely
Δείτε τι βρήκα!!!!

http://www.lovebaby.gr/component/babyname/?task=babyname_test

όρεξη να έχεις και χρόνο να ασχολείσαι με το internet!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Smile ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ Smile ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΜΕΡΙΑ!!! Smile Smile ΠΡΩΤΗ ΔΟΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΟΡΜΟ...Κ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ..ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ,ΤΩΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΑ Κ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ Wink ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ NUTRICIA Κ ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ MAIL ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΔΛΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ,ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΤΟ ΦΑΡΑΜΑΚΕΙΟ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ Κ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΤΑΛΟΓΑΚΙ" ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΜΕΙΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. Τ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ.. ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΤ.. ΤΟ ΓΑΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.. ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΔΕΞΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ, ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΕΚΕΙ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΚΤ ΑΛΛΟ?

Pely

Pely
Μαρ παν κι εμείς έτσι λέμε να κάνουμε του χρόνου που θα κάνουμε τον θρησκευτικό ( προς το παρόν μείναμε στον πολιτικό), με την διαφορά πως αντί για θάλασσα θα έχουμε βουνό! Σκέψου και τίποτα σε αλμυρό, καναπεδάκια σουδάκια και τέτοια. Για παγωτά νομίζω θα έχει πολύ ζέστη και θα λιώνουν. Σκέφτεσαι catering ή θα τα κάνεις μόνη;

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι. μερικα θα τα παραγγειλω και κπ θα τα φτιαξω μονη.. απλα σκεφτομαι να το κανω ολο αυτο η μηπως φανει σαν πανηγυρι? και λενε αντι να κανει δεξιωση μας τα δινει στ χερι

Pely

Pely
Πιστεύω πως πλέον κανένας δεν παρεξηγεί. ίσα ίσα νομίζω πως το να κάνεις μια δεξίωση υπερπαραγωγή είναι και λίγο προκλητικό. Γνώμη μου πάντα! Το Σεπτέμβρη πήγαμε σε ένα γάμο ο οποίος μόλις τελείωσε, μπομπονιέρες και στα σπίτια σας! Αντίθετα το ότι σκέφτεσαι να προσφέρεις κάτι, το θεωρώ πολύ καλό και διαφορετικό. Δροσερά κοκτειλ, ελαφριά κεράσματα καλοκαιρινά και βγαίνεις ασπροπρόσωπη! Και τρομερό το σκηνικό πλάι στο κύμα!! Άψογο!!

Pely

Pely
Καλύτερα να ξοδέψεις τα χρήματά σας σε ΄σας και στο παιδάκι σας από το να ταίσεις τόσο κόσμο και να ακούσεις και την ''καλή'' κουβέντα στο τέλος!! Πάλι θα υπάρξουν '' καλοθελητές'' που θα σχολιάσουν αρνητικά. αλλά τι σε νοιάζει;; Κοίτα εσύ να το ευχαριστηθείς και να περάσεις καλά!

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.. Τ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Pely

Pely
Προτείνω να κάνεις μια βόλτα από μεγάλους φούρνους που έχουν και υπηρεσία catering. όχι απαραίτητα για να αγοράσεις αλλά να πάρεις ιδέες. Ύστερα θα σου πρότεινα να δεις σε site μαγειρικής (πχ. συνταγές της παρέας-έχω βρει τρομερές συνταγές!!) που έχουν κατηγοριοποιημένες συνταγές ( για μπουφέ) θα βρεις πολλά! Και ρώτα και σε κάποια εταιρεία. Μπορεί να σου βγουν πιο οικονομικά, συν το ότι θα έχεις πιθανόν και κάποιο προσωπικό μέσα στη τιμή. Γιατί έγκυος με τρελό άγχος για την προετοιμασία του γάμου και να έχεις και να μαγειρέψεις μάλλον θα σαλτάρεις!!!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 534787

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΜΑΡ ΠΑΝ Κ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Smile ΟΧΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 8ο Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΑ Κ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΘΡΙ,Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕ ΒΑΣΤΕΙ.ΤΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΥΛ CATERING ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΕ ΨΥΞΕΙΣ Κ ΚΑΤΑΨΥΞΕΙΣ ,ΕΤΣΙ?  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΟ ΝΗΣΙ Μ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΑΠ ΑΠΟΨΗ CATERING . ΑΛΛΑ ΘΑ Τ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Τ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ.. ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ.. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ , ΘΑ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΣΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΤ ΠΕΙΤΕ Μ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρπαν πολυ ομορφη και ρομαντικη η ιδεα σου...Εγω θα ελεγα να μην αγχωθεις με πολλα πραγματα...Λιγα κερασματα ετσι για το καλο, ενα ποτακι και τιποτε αλλο..!!! Μια χαρα θα ειναι....και στην τελικη να ερθουν στο γαμο σας γιατι σας αγαπανε οχι για να κρινουν αν ηταν καλος ο μπουφες η οχι..!! Κι αν ακουσεις και κατι κακο μην ασχοληθεις καθολου...δεν αξιζει...!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pely έγραψε:Δείτε τι βρήκα!!!!

http://www.lovebaby.gr/component/babyname/?task=babyname_test

όρεξη να έχεις και χρόνο να ασχολείσαι με το internet!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 25 215994

Ωραια η σελιδα Πελυ μου...!!! Την ξεψαχνιζω τωρα..!!!

Pely

Pely
http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/gia-mpoufe.html

ρίξε μια ματια. Σίγουρα δεν κάνουν όλα για την περίσταση που τα θες. Θα έχετε πολύ κόσμο;

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ Κ ΩΡΑΙΟ!!!ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ Κ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΟΨΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ Κ ΠΑΓΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΞΩ. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις