Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
749 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 749 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΧΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΠΑΧΟ ΓΑΛΑ Κ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ Smile Smile ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΞ΄ΛΛΙΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 654316  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 654316

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χάθηκα πάλι μες στην κουζίνα.Πάντα ήμουν αυτή που έτρωγε μια μπουκιά και το παρατούσε το πιάτο και σε όλους κάνει εντύπωση τώρα που κάνω σα τρελή.Φρου φρου μου το νινι μου περιμένω να το αισθανθω και έχω αρχίσει να ανυσηχώ.Με τρωει το άγχος αν είναι καλά και θέλω 10 μέρες ακόμη για τον γιατρό Αχ κορίτσια εγώ η σουπερ κρυουλιάρα μέχρι τον ιούνιο με ένα αερόθερμο αγκαλιά ήμουν, τα έχω πετάξει όλα,το βράδυ καίγομαι.
Και δεν έχω και κλιματιστικό,μάλλον θα το χρειαστώ φέτος..
Γεια σου Αλεξ μου,βρε τι νοικοκυρεμενο κορίτσι είσαι εσύ.Καλά κάνεις γιατι μόλις έρθει το μπεμπε δε θα χεις χρόνο για τίποτα άλλο  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 334589

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια μου!! Τι κάνετε; μόλις τέλειωσα να διαβάζω τα νέα σας!!
Σήμερα εδώ Θεσσαλονίκη έχει χαρά Θεού! Άντε να φτιάχνει έτσι ο καιρός! Αν και φοβάμαι λίγο τις ζέστες που θα έρθουν..Δεν είμαι πολύ ανθεκτική στην κάψα!! Razz
Μαμά της Κατερίνας, τι ωραία νέα! Με το καλό να έρθει το εγγονάκι! Ό,τι και να είναι σημασία έχει να είναι γερό!
Μαρινάκι, και εγώ είμαι μέσα για να βρεθούμε όταν έρθεις Θεσσαλονίκη! Απλά μπορώ μετά τις 2 γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δουλεύω..
Τζούλια μου, και εγώ γράφτηκα στο nutricia club, αλλά δε με ενημέρωσαν για τα σεμινάρια, τώρα τα είδα που μας το είπες. Όπως και να έχει βέβαια, για την ώρα δε με βολεύουν, λόγω ώρας..
Πέλυ μου, τους βρήκες στο Ιπποκράτειο; εγώ έπαιρνα σήμερα το πρωί τηλέφωνο και δεν απαντούσε κανείς.. scratch
Αλεξάνδρα μου, κάτσε να ξεκουραστείς τώρα, να απολαύσεις τα κουνήματα της μπέμπας!
Εμένα ο μπέμπης μου είναι πολύ ήσυχος αυτές τις μέρες..! Τι να πω, πολύ ήσυχο παιδί!!

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νατάσα πήρα τηλ το πρωί κατά τις 8:30 και απάντησαν σχεδον αμέσως. Δοκίμασε παλι αυριο ή βάλε κάποιον άλλο. Ονοματεπώνυμο, τηλεφωνα, τελευταια περίοδο και το επίπεδο μόρφωσης σου(!!!!) θέλουν!!!! Πώς είσαι σήμερα; Δεν μπήκες καθόλου..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΧΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΠΑΧΟ ΓΑΛΑ Κ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ Smile Smile ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΞ΄ΛΛΙΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 654316  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 654316

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εμενα φρουφρου μου μεχρι στιγμης ολες μου οι εξετασεις ειναι πολυ καλες,αλλα τα κιλα μπαινουν αποτομα υπουλα κ απο εκει που εισαι μια χαρα βρισκεσαι ξαφνικα με αποτομα πολλα κιλα πανω σου κ μετα αρχιζουν οι γιατροι κ σου κοβουν τα γλυκα ας πουμε!ενω αν απο την αρχη προσπαθουμε να τα τρωμε ολα με μετρο δεν θα χρειαστει να γινει αυτο!
ειδες μια μου τι φαγανες που γιναμε ολες οι εγκυουλες? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ολα ειναι πειρασμος γαμωτο!!!οσο για το μπεμπε σου μην ανησυχεις που δεν το ενιωσες ακομη μια κ καλη θα το νιωσεις!!!!
νατασσα μου τι κανεις?ησυχο το αγορι μας ε?καλο αυτο!!!ηρεμο παιδι!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πήρα γύρω στις 11 και δεν απαντούσε κανείς..Θα ξαναδοκιμάσω αύριο! Δηλαδή αν δεν έχεις πάει πανεπιστήμιο, δε σε δέχονται;;! Razz έλεος!
Μια χαρά είμαστε! Πήγα στην πεθερά μου μετά τη δουλειά για φαγητό, μετά στους γονείς μου και έχει κανένα δυωράκι που ήρθα σπίτι! Εσύ όλα καλά, Πέλυ μου;
Ναι, Αλεξάνδρα μου, πολύ ήσυχο! Ούτε κλωτσιές, ούτε τίποτα! Μοιάζει στη μαμά του μάλλον και κοιμάται συνέχεια!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Νατασσα μου...χαθηκες σημερα...κι εγω οταν γραφτηκα μετα απο κανα τρεις μερες μου εστειλαν για τα σεμιναρια...μην ανυσηχεις ομως γιατι κανουν συνεχεια απο οτι καταλαβα...θα σου ερχεται με μαιλ ενημερωση για να δηλωνεις συμμετοχη σε οποια θελεις...

Pely

Pely
Θέλω να πιστεύω πως το ζητάνε καθαρά για στατιστικούς λόγους!! Αλλιώς τι να πω;;;;; Shocked

Μια χαρά σήμερα!Φουλ μέρα με δουλειές και τώρα ο μικρός χορεύει!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 328109  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 328109

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωραία!! Χορευταράς ο μπέμπης!
Καλησπέρα, Τζούλια μου! Ναι, αν συνεχιστούν, θα τα παρακολουθήσω από Ιούνιο, που θα έχω σταματήσει και από τη δουλειά!

Pely

Pely
Τζούλια για το αυριανό σεμινάριο ας πούμε πότε θα με ειδοποιήσουν για το αν μπορώ να το παρακολουθήσω ή όχι; Μέχρι 100 άτομα είναι το περιθώριο έγραφε.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ριξε μια ματια αυριο το πρωι στο μαιλ σου να δει αν θα σου εχουν στειλει ενημερωση πελυ μου...!!

Pely

Pely
Πόση ώρα περίπου κρατάει;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα με τις ερωτησεις μας κρατησε μια ωρα...το καθαρο σεμιναριο ηταν περιπου μιση ωρα..!!

Pely

Pely
Μια χαρά! Ελπίζω να μπορέσω να το παρακολουθήσω!!! Very Happy

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Κ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 27 215994

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, επειδή μας ενημέρωσαν στη συνάντηση, να σας ρωτήσω: τι γνώμη έχετε για τα βλαστοκύτταρα;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ειμαι υπερ...και ενοειται οτι θα κρατησω...!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειναι τα βλαστοκυτταρα? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μας ενημέρωσε ένας βιολόγος από ιδιωτικά τράπεζα βλαστοκυττάρων και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι..
Αλεξάνδρα μου, δες εδώ:
http://www.mzois.gr/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1/%CE%A4%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1
Ουσιαστικά, μπορείς να κρατήσεις τον ομφάλιο λώρο του μωρού, αίμα και αμνιακό υγρό και να το αποθηκεύσεις ώστε αν χρειαστεί κάτι για κάποια ασθένεια να σου παρέχεται έτοιμο μόσχευμα.. Με πολύ απλά λόγια γιατί ΄χει και επιστημονικούς όρους..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩΤα βλαστικά κύτταρα σώζουν ζωές

Επιλέγοντας να συλλέξετε και να φυλάξετε τα βλαστικά κύτταρα του ομφάλιου λώρου του νεογέννητού σας μπορείτε να διασφαλίσετε τη μελλοντική υγεία του μωρού σας και να το προστατεύσετε από σοβαρές ασθένειες.

Το αίμα του ομφάλιου λώρου- το οποίο δεν κρατείται συνήθως μετά τον τοκετό- είναι πλούσιο σε βλαστικά κύτταρα τα οποία διαθέτουν τη μοναδική δυνατότητα να πολλαπλασιάζονται και να μετατρέπονται σε κύτταρα με συγκεκριμένες ιδιότητες, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κυτταρικές θεραπείες και για μεταμοσχεύσεις.

Τα βλαστικά κύτταρα χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια για την θεραπεία νοσημάτων του αίματος και του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στο πλαίσιο θεραπευτικών αγωγών ενάντια σε πολλές ασθένειες.

Κατά τη διάρκεια της γέννησης του παιδιού σας έχετε μία και μοναδική ευκαιρία να συλλέξετε τα πολύτιμα αυτά κύτταρα πριν την απόρριψη του ομφάλιου λώρου, μία διαδικασία που πραγματοποιείται μετά και ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση του τοκετού
¨¨

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τι κανετε τα νινακια σας εγω μολις απλωσα ρουχα ηρθε και ο κουνιαδος μου του εβαλα να φαει και τωρα τον κουρευει ο αντρας μου...ο μικρος βαραει βαραει ειναι με τα κεφια του τελικα υαπρχουν μερες που ειναι υσιχος και μερες που τρελενετε το αντρακι μου διαβαζω για τα σεμιναρια που παρακολουθητε εμας εδω μας τα κανουν κατοικον οπως ειπα και το μεσημερη......στο πρωτο τριμηνο ειχα κανει σεμηναρια για την αρχη του εμβριου την αλαγη στο σωμα της μητερας την σεξουαλικη επαφη κατα την διαρκεια τις εγκυμοσηνεις τωρα θα δουμε τι αλλα θα μου κανουν

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκτος απο τις ιδιωτικες τραπεζες παντως υπαρχει και δημοσια που δεν πληρωνεις κατι...Τα ειχε παραδωσει μια φιλη μου σε δημοσια τραπεζα...και εκαναν και καποιες ειδικες εξετασεις στο υλικο που ειχαν παραλαβει και την ενεημερωσαν μετα απο λιγο καιρο οτι ολα ηταν οκ....

Pely

Pely
JuliaG έγραψε:Εκτος απο τις ιδιωτικες τραπεζες παντως υπαρχει και δημοσια που δεν πληρωνεις κατι...Τα ειχε παραδωσει μια φιλη μου σε δημοσια τραπεζα...και εκαναν και καποιες ειδικες εξετασεις στο υλικο που ειχαν παραλαβει και την ενεημερωσαν μετα απο λιγο καιρο οτι ολα ηταν οκ....

Για Ελλάδα μιλάμε πάντα έτσι; Στις δημόσιες αναφέρομαι. Γνωρίζεις κάτι παραπάνω;

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρέσκια μαμά, είσαι πολύ τυχερή που σας κάνουν ενημερώσεις κατ'οίκον!
Τζούλια μου, αυτός μας είπε ότι και να κάνεις τη δωρεά στη δημόσια τράπεζα, αν χρειαστεί κάποια στιγμή να πάρεις από εκεί μπαίνεις σε λίστα προτεραιότητας..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις