Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελιζα μου μακαρι να μην ειναι ιωση!λεσ να κολλησεσ απο καπου ?παντως η δυσκοιλιοτητα ειναι αυτη που θα μας ταλαιπωρησει λιγο τωρα!!γιαουρτακι με ακτινιδιο,η' σκετα οπως λες κ συ Λαξ κ μπολικα φρουτακια,θα βοηθησουν!το τελειωσα τον κορμο γιατι οσο καθοταν εκει,αφηστε....ζητησα συγνωμη στον πασακο μου  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 667478 κ τωρα θα προσπαθω να ατα αραισω πολυ Razz Razz Razz !!!η αληθεια ειναι οτι τον εκανα πιο light κ λιγοετρα λιπαρα αλλα δεν θελω να παιρνω πολυ θαρρος!4 κιλακια Αλεξ μου πηρες ,μεσα σε ποσον λαιρο?  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 893968 Kalli moy τι κανεις?το μπεμπουλινακι σου??  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 893968  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 893968  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 893968

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
....σε ποσο καιτο τα πηρες τα 4 κιλακια?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχχαχαχα!!!!δεν παω καλα σημερα? Very Happy Mad Mad Mad σε ποσο καιρο πηρες τα 4 κιλακια??? ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ το καταφερα Smile Smile Laughing Laughing Laughing

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο δυσκοιλιοτητα (ακομη) δεν εχω προβλημα.. το αντιθετο!!!!!! Αλλα γενικα πινω πολυ νερο και λαχανικα γιανα προσεχω...
Στη φαση που ειμαστε τωρα τα κιλα θα μπαινουν πολυ γρηγορα, γιαυτο οσο μπορουμε να προσεχουμε.. αλλα δεν γινεται βρε παιδι μου... εγω ζυγιζομαι κ προσπαθω αλλα αμα θελω κατι, πως να κρατηθω?
Αποψε μας εχει δειπνο η νονα μου.. δηλαδη αμα βγαλει γλυκο να μη φαω???? Ειναι δυνατον??? Δεν γινεται.. δεν γινεται!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις ξυπνησαμε ειμουνα πολυ κουρασμενη απο τις δουλειες και αποκοιμηθηκα...κοριτσια μου και το λαδακι κανει καλο 2 κουταλιες τις σουπας λιγο πριν κοιμηθητε και θα ειτε μια χαρα εγω το κανω και ειναι τελειο ενεργουμε κανονικα

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα εγκυούλες...Μόλις γύρισα ,πήγα και παρήγγειλα κουρτινόξυλα και κουρτίνες για το παιδικό.Ξεκίνησα ανάποδα τη διακόσμηση εγώ.Σήμερα με έπιασαν κάτι πόνοι χαμηλά στην κοιλιά το μεσημέρι στη δουλεια και ήμουν διπλωμένη,όρθια πονούσα πολύ.Απ ότι έχω καταλάβει είναι το έντερό μου,έχω δυσκοιλιότητα αυτήν την εποχή και βασανίζομαι confused.
Ξεκίνησα και κάτι κεντηματάκια,μόλις τα προχωρήσω θα σας στείλω φώτο  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 99132

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλοριζικα Μια μου!!! Καλα ειναι το μπεμπινι σου?!?!
Κ εμενα οι πονοι συνεχιζουν κ εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ειναι απο το εντερο τελικα αλλα απο τους συνδεσμους οπως ανοιγει η μητρα.. γιατι γινονται χειροτεροι οταν παω να σηκωθω η αλλαζω θεση.. η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα λιγο στο περπατημα σημερα περα δοθε στα μαγαζια.. κ γενικα αυτες της μερες και ισως γιαυτο παραπονειται το σωμα μου.. το ΣΚ με βλεπω ξαπλα..
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια μου?φρουφρου μου τα 4 κιλα τα εβαλα μεσα σε εναν μηνα κ ητανε ο μηνας με τον κορμο τα γαλακτομπουρεκα κ χιλια δυο αλλα.....εμενα αυτο με πειραξε οτι τα εβαλα σε εναν μηνα,ειναι παρα πολλα για εναν μηνα αλλα μπαινουν πανευκολα να το ξερετε!κ δεν ειναι καλο να μπαινουν αποτομα!οσο για τον πονο που λεγατε,ειχα κ εγω τετοια πονακια ειδικα μετα που εκανα τσισακια κ τελικα ητανε ερεθισμενη η κυστη μου κ αυτο εγινε απο την πολυ ζαχαρη!!!ακομη παιρνω κολπικα υποθετα!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ελιζα μου λαχανικα μπολικα κ νερο πολυ καθημερινα κανει καλο στο εντερακι!!!!απλα εγω ημουν ηδη κ πριν δυσοιλια,βεβαια ακομα δεν εχω παραπονο,αλλα δεν ειμαι καθημερινη...... Sad να καθισεις να ξεκουραστεις κ δεν υπαρχει λογος να αφησεις κ καμια δουλεια για αλλη μερα.δεν χανονται.τα μωρακια μας εχουν προτεραιοτητα τωρα!!!!Μια μου μηπως εκανες καποια αποτομη κινηση
?στρεσαριστηκες λιγο παραπανω?χαλαρα!!!! μεγια το κουρτινοξυλο κ την κουρτινα?τι επιλεξατε?  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994 Φρεσκια μαμακα καλα ξυπνητουρια! Smile μια χαρα εξηγηθηκες!!του'δωσες κ καταλαβε σημερα!!!! κ τι , πινεις καθε βραδυ πριν κοιμηθεις 2 κουταλιτσες καδακι?δεν ανακατευεσαι?  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 534787  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 534787

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτια πητε τι να μαγειρεψω αυριο

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιγο αναγουλα μου την φερνει το λαδι ετσι σκετο αλλα απο το να ποναω κομματια να γινει

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας γλυκουλες μου...και εμεις κοιμηθηκαμε το μεσημερι...Νιωθω πολυ κουρασμενη και θελω να κοιμαμαι συνεχεια...!! Εσεις το παθαινετε αυτο??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου να ξερετε δεν σας τα λεω αυτα ουτε για να σας αγχωσω ουτε για να σας πρηζω απλα καλο ειναι να λεμε το μαθημα που περασε η καθε μια μας κ να το εχουμε υποψην μας κ να προσεχουμε.κ εγω ετσι ανεμελη ημουν,ετρωγα τα γλυκα κ τα παγωτα μου οποτε ηθελα επειδη ολες οι εξετασεις εβγαιναν καλες αφεθηκα κ δεν σκεφτομουν τι ετρωγα κ με αυτο που επαθα που ερεθιστηκε η κυστη μου λογω ζαχαρης κ τα 4 κιλα σε ενα μηνα ειπα επ!!θελει προσοχη!!ενα μετρο!!γιαυτο σας τα λεω αυτα,δεν θελω να το παρετε στραβα,ας τα τρωμε ολα με μετρο για να μη δημιουργουμε προβληματα! I love you

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε ξέρω Ελιζάκι μου,πάντως η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το βράδι πονάω όταν αλλάζω θέση,το πρωί όταν πάω να στρώσω το κρεβάτι,κι από ζάχαρη Αλεξ άλλο τίποτα κι εγώ.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια μου οταν πας τουαλετα για τσισακια πονας μετα?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexandra23 στις Παρ Απρ 19, 2013 8:27 am, 1 φορά

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενοητε οτι κουραζομαστε που να με δειτε το πρωι δεν μπορω αν σηκωθω με τιποτα και πριν βαλω το ιντερνετ ξυπνουσα εκανα πρωινο στον συζηγο και μολις εφευγε για την δουλεια εγω πηγενα για υπνο και ξυπνηγα στις 1 και 2 το μεσημερι

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω ποναω κατω χαμιλα στα γεννητικα οργανα η γιατρος μου ειπε οτι ειναι γιατι το μωρο περνει την θεση του αλλα και επιδει αρχιζει και μεγαλονει γαι το λογο οτι σε λιγο καιρο θα υποδεκτουμε το μικρουλι μας αλλα το πονο τον συνηθησα το βραδυ μονο που γυρναω με ξυπναει αυτος ο πονος ειναι περιεργος ειναι σαν να εχω παθει τραβιγμα εντομεταξει εχουν αρχισει και παθενω και κραμπες στα ποδια

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αν σας πω κατι θα γελασετε,δεν παθαινω κραμπες στα ποδια αλλα στον ποπο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι βρε Αλεξ μου, τι να παρουμε στραβα...Ισα ισα γι αυτο ειμαστε εδω να ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες...!!!

Φρεσκια Μαμα εγω ποτε δεν ημουν του υπνου...Τωρα ομως δεν παλευεται η κατασταση...Ολο νυσταζω...και φυσικα δεν σηκωνομαι πια να κανω καφε του καλου μου...!!!

Μια μου μερικες φορες με πιανουν και μενα πονακια αλλα μου εχει πει ο γιατρο οτι ειναι φυσιολογικα και εχω ηρεμησει..!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξ πονάω λίγο ναι,πιο πολύ όταν έχω ώρα να κατουρήσω.Μάλλον θα με πειράζει και μένα η ζάχαρη ε?
Φρουφρου πήρα ραφ με χρυση πατίνα κουρτινοξυλο.Και στην άκρη κάτι φεγγαράκια και λουλουδάκια.
Φρεσκια μαμά ωραία η καινούρια φωτό,πολύ γλυκιά.Εγώ πάντως το αργότερο που έχω ξυπνήσει απ την αρχή της εγκυμοσύνης είναι 8.30.Μου λείπει ύπνος

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το εχω αναγκη να συκονομαι και να κανω πρωινο τον συζηγο γιατι εχουμε βαλει προγραμμα στο σπιτι και δεν το χαλαω αλλα αν δεν συκωθω εγω ο αντρας μου δεν συκωνετε με τιποτα για να παει στην δουλεια εγω 11 η ωρα ειμαι για νανακια και εχω και το εξεις οταν κοιμαμε δεν κοιμαμε ποτε βαρια παντα λαγοκιμαμε και καρφιτσα να ακουσω τοματι γαριδα...αφου ο αντρας μου μου λεει το καλο ειναι οτι αν κλαψει το μωρο η ακουσεις κατι θα ξυονησει και του λεω και εγω κοιτα να ξυπνησεις εσυ οταν ερθει η ωρα να γεννησω γατι μας βλεπω να σε περνω τηλ το πρωι και να σου λεει ο γιο σου που εισουν βρε πατερα κοιμοσουν.. και εγω θα ξυπναω αν ακουω το μικρο ..πραγματικα καρφιτσα να ακουσω ξυπναω και επιδει δεν εχω βαλει ακομα κουρτινες στο σπιτι μου γιατι δεν εχω πολυ καιρο στο σπιτι και τωρα το ετοιμαζο μολις ξυμεροση και πεσει λιγο φως πανο μου αυτο ηταν εγω κανω καφε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την freskia mama στις Παρ Απρ 19, 2013 8:42 am, 1 φορά

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξ μου τα γλυκακια ειναι σκετη κολαση  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 328109  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 328109  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 328109  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 328109  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 328109 κ γω θα προσπαθησω να προσεχω για χαρη του πασσα μου!!!!μεχρι στιγμης εβαζα,αναλογικα 1κιλο περιπου τον μηνα!!την αλλη βδομαδα εχω Β'επιπεδου κ θα ζυγιστω για να δω που βρισκομαι κελπιζω ολα να πηγαινουν καλα!  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994  Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.5 - Σελίδα 39 215994

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια μου την επομενη φορα που θα πας στο γιατρο σου να το αναφερεις μηπως επαθες οπως εγω,κ που δεν κανει κακο η πολυ ζαχαρη κοριτσια,εχω τρομαξει!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ευτυχως δεν τρωω καθολου γλυκα...δεν τα θελω καθολου...!!Ειμαι του αλμυρου μονο...!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το εχω αναγκη να συκονομαι και να κανω πρωινο τον συζηγο γιατι εχουμε βαλει προγραμμα στο σπιτι και δεν το χαλαω αλλα αν δεν συκωθω εγω ο αντρας μου δεν συκωνετε με τιποτα για να παει στην δουλεια εγω 11 η ωρα ειμαι για νανακια και εχω και το εξεις οταν κοιμαμε δεν κοιμαμε ποτε βαρια παντα λαγοκιμαμε και καρφιτσα να ακουσω τοματι γαριδα...αφου ο αντρας μου μου λεει το καλο ειναι οτι αν κλαψει το μωρο η ακουσεις κατι θα ξυονησει και του λεω και εγω κοιτα να ξυπνησεις εσυ οταν ερθει η ωρα να γεννησω γατι μας βλεπω να σε περνω τηλ το πρωι και να σου λεει ο γιο σου που εισουν βρε πατερα κοιμοσουν.. και εγω θα ξυπναω αν ακουω το μικρο ..πραγματικα καρφιτσα να ακουσω ξυπναω και επιδει δεν εχω βαλει ακομα κουρτινες στο σπιτι μου γιατι δεν εχω πολυ καιρο στο σπιτι και τωρα το ετοιμαζο μολις ξυμεροση και πεσει λιγο φως πανο μου αυτο ηταν εγω κανω καφε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις