Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 36]

776Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Παρ Αυγ 30, 2013 11:02 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Soniamyk έγραψε:.Εμείς χαρήκαμε πολύ στις 20 Αυγούστου που τον πήραν στην πρώτη μας επιλογή...
Εμείς το γιορτάσαμε στις 21 του μηνός.Φάγαμε έξω και πήραμε καλαμαράκια,μύδια σαγανάκι,μια χωριάτικη,μία Fix ,νερό ,μύδια τηγανιτά και τέλος παγωτό και καρπούζι 
Στις 25 βγηκαν τα αποτελεσματα, εσεις απο τις 20 το μαθατε??? Και μαλιστα και σε ποιο σταθμο? Στις 20 ανακοινωσαν απλα ποιες μητερες ειχαν πληρη φακελο. Εισαι παντα πολυ μπροστα απο την εποχη σου βρε Αντωνη..

Οσο για την περιγραφη του μενου, παντα γραφικος, περιγραφικος, ακυρος, ασχετος, και κουραστικος.....

777Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Παρ Αυγ 30, 2013 11:10 pm

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XaroulaTs έγραψε:
Soniamyk έγραψε:.Εμείς χαρήκαμε πολύ στις 20 Αυγούστου που τον πήραν στην πρώτη μας επιλογή...
Εμείς το γιορτάσαμε στις 21 του μηνός.Φάγαμε έξω και πήραμε καλαμαράκια,μύδια σαγανάκι,μια χωριάτικη,μία Fix ,νερό ,μύδια τηγανιτά και τέλος παγωτό και καρπούζι 
Στις 25 βγηκαν τα αποτελεσματα, εσεις απο τις 20 το μαθατε??? Και μαλιστα και σε ποιο σταθμο? Στις 20 ανακοινωσαν απλα ποιες μητερες ειχαν πληρη φακελο. Εισαι παντα πολυ μπροστα απο την εποχη σου βρε Αντωνη..

Οσο για την περιγραφη του μενου, παντα γραφικος, περιγραφικος, ακυρος, ασχετος, και κουραστικος.....

Λυπάμαι που δεν θα σου κάνω τη χάρη να είμαι αυτός που θέλεις είσαι η δεύτερη που το λες .Όσο για τις 20 Αυγούστου έκανα ένα μικρό λάθος,στις 25 ήθελα να γράψω αλλά μπερδεύτηκα με τα αποτελέσματα της πληρότητας των φακέλων.Ονομάζομαι Σόνια για την ιστορία από το Σοφία-Άννα αν σε ενδιαφέρει πολύ και τέλος άσχετη και κουραστική είσαι εσύ που μάλλον μπερδεύτηκες και βέβαια και για την απουσία χιούμορ που σε διακατέχει.Καλημέρα.

778Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Παρ Αυγ 30, 2013 11:13 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρα και τα φαγητα τα φαγατε στις 26 αντι για τις 21, ε βλακα???? Razz 

779Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Παρ Αυγ 30, 2013 11:17 pm

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XaroulaTs έγραψε:Αρα και τα φαγητα τα φαγατε στις 26 αντι για τις 21, ε βλακα????  Razz 
Δεν σε έβρισα κατ' αρχήν .Σου εξήγησα ότι μπερδεύτηκα εκτός και αν εσύ είσαι αλάθητη .
Διάβασε και το
http://forum.eimaimama.gr/t19075p580-topic#812814

και θα καταλάβεις ότι ο τρόπος που συμπληρώνουμε τις δομές είναι ο πιο σημαντικός μετά τη σωστή συμπλήρωση των σωστών εγγράφων που στέλνουμε συνημμένα για το πρόγραμμα.Να μιλάς καλύτερα.Καλημέρα λέει ο κόσμος.

....ο normal κόσμος βέβαια και όχι κάποιος ψυχοπαθής που αποκαλεί τον άλλον βλάκα επειδή έκανε ένα μικρό λάθος στην ημερομηνία χωρίς να με ξέρεις.Η ευγένεια είναι δείγμα πολιτισμού ,θα μπορούσα και εγώ να σε αποκαλέσω βλαμμένη ή ηλίθια αλλά δεν το κάνω γιατί δεν σε ξέρω.Καλή συνέχεια και σου ξαναλέω.....καλημέρα.

780Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:13 am

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επίσης σε ένα άλλο μήνυμα σου λες πως έχεις 2 παιδιά 14 και 9... ποιο απ τα 2 πήραν στον παιδικό...????????Shocked Shocked Shocked 

781Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:18 am

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μηπως ειδατε καμια καινουρια ανακοινωση; δεν προλαβα να δω τιβι το πρωι. ή μηπως ειναι νωρις; θα βγει κ 3η φαση; στη 2η επιλογη μας πηραν μονο 10-15 παιδια απο τις 70 περιπου θεσεις που διεθετε. επισης πηραν τον μεγαλο μιας φιλης αλλα οχι τον μικρο/βρεφος. πως γινεται αυτο αφου πηραν με σειρα τα μορια;

782Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:38 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat_laz έγραψε:Επίσης σε ένα άλλο μήνυμα σου λες πως έχεις 2 παιδιά 14 και 9... ποιο απ τα 2 πήραν στον παιδικό...????????Shocked Shocked Shocked 
Ετσι Laughing 
Ξεχναει και τι γραφει το σουργ(ι)ελο Laughing 
Θες να σου πω και καλημερα βλακα, ε βλακα!!!

783Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:39 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τελικα εμεινα με την απορια.. τα μυδια ποτε τα φαγατε? 21 ή 26?? Laughing 
Π@π@ρα!!!

784Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:07 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Soniamyk έγραψε:Ονομάζομαι Σόνια για την ιστορία από το Σοφία-Άννα.
Πολυ θα το'θελες, αλλα δεν σου'κατσε!! Wink 
Δεν πειραζει μαναρι μου, υπαρχει και η εγχειριση αλλαγης φυλου! "Γιατρος" εισαι (συμφωνα με το πρωτο σου ποστ), ολο και κατι θα ξερεις απο αυτα. Λουλου, ε λουλου!!!

Τελικα το 9χρονο θα παει παιδικο ή το 14χρονο?? Περιμενω εναγωνιως την απαντηση σου Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 328109 Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 328109

785Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:27 am

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σας ούτε και εμας μας πηραν...τωρα τι κάνουμε?

786Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 7:34 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Xaroula πραγματικα δεν ξερω αν εισαι τελικα ηλιθια η ψυχοπαθης.Επειδη δεν καταλαβες τι σου εγραψα και επειδη θελεις απαντηση ποτε φαγαμε.λοιπον φαγαμε στις 26 .Ολα τα αλλα αναξια λογου που εγραψες λυσε το προβλημα σου με αλλο τροπο.

787Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:04 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Soniamyk έγραψε:Xaroula πραγματικα δεν ξερω αν εισαι τελικα ηλιθια η ψυχοπαθης.Επειδη δεν καταλαβες τι σου εγραψα και επειδη θελεις απαντηση ποτε φαγαμε.λοιπον φαγαμε στις 26 .Ολα τα αλλα αναξια λογου που εγραψες λυσε το προβλημα σου με αλλο τροπο.
Βρε ηλιθιε αντρα! Πηγαινε και δες το πρωτο σου ποστ ως Soniamyk, και θα δεις οτι εχεις γραψει οτι εισαι γιατρος και οτι εχεις δυο παιδια, 14 και 9 ετων! Βλακα, ε βλακα!!

Και απλα σε ρωταμε, ποιο παιδι σου πηραν στον παιδικο, το 14χρονο ή το 9χρονο; Razz 

Βλακαααααα!

788Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:09 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XaroulaTs έγραψε:
Soniamyk έγραψε:Xaroula πραγματικα δεν ξερω αν εισαι τελικα ηλιθια η ψυχοπαθης.Επειδη δεν καταλαβες τι σου εγραψα και επειδη θελεις απαντηση ποτε φαγαμε.λοιπον φαγαμε στις 26 .Ολα τα αλλα αναξια λογου που εγραψες λυσε το προβλημα σου με αλλο τροπο.
Βρε ηλιθιε αντρα! Πηγαινε και δες το πρωτο σου ποστ ως Soniamyk, και θα δεις οτι εχεις γραψει οτι εισαι γιατρος και οτι εχεις δυο παιδια, 14 και 9 ετων! Βλακα, ε βλακα!!

Και απλα σε ρωταμε, ποιο παιδι σου πηραν στον παιδικο, το 14χρονο ή το 9χρονο; Razz 

Βλακαααααα!
Είμαι γιατρός και είσαι τόσο ηλίθια που δεν καταλαβαίνεις ότι έχω και άλλο παιδί.
Ηλίθιααααα !

789Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:12 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααααα!! Και απλα ετυχε να μην το αναφερεις στο πρωτο σου ποστ??
Η το κρυβεις γιατι σου μοιαζει???
Π@π@ρα αντρα!

790Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:20 am

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε ηρεμηστε τι επιπεδο ειναι αυτο? πως κανετε ετσι σαν κακες πεθερες......αυτο το ποστ ειναι για οσους ενδιαφερονται σοβαρα για το εσπα .......αν δεν μπορειτε να συγκρατηθειτε καλυτερα μην σχολιαζετε και αφηστε μας να συμβουλευσουμε η μια την αλλη....

791Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:32 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φραουλα έγραψε:ρε ηρεμηστε τι επιπεδο ειναι αυτο? πως κανετε ετσι σαν κακες πεθερες......αυτο το ποστ ειναι για οσους ενδιαφερονται σοβαρα για το εσπα .......αν δεν μπορειτε να συγκρατηθειτε καλυτερα μην σχολιαζετε και αφηστε μας να συμβουλευσουμε η μια την αλλη....
Να ηρεμήσουμε και τι επίπεδο είναι αυτό ; Εννοείς το δικό μου ή το δικό της που βρίζει συνέχεια ;
Εγώ δεν την έχω βρίσει και άρα το ερώτημα σου θα πρέπει να αλλάξει και να απευθυνθείς στη Χαρούλα ρωτώντας την :
Ρε ηρέμησε τι επίπεδο είναι αυτό ;
Προφανώς δεν διάβασες σωστά το υβρεολόγιο της κυρίας που από το πρωί με βρίζει συνέχεια επειδή έκανα ένα λάθος σε μια ημερομηνία.Προφανώς το κόμπλεξ της το βγάζει με λάθος τρόπος στο λάθος άτομο.
Να της πω λέει αν έχω παιδί μικρό,γιατί δεν το έγραψα στο πρώτο μου post , στο τέλος θα με ρωτήσει και αν π.....κα στα 15 μου ή αν θα κάνω και πέμπτο παιδί ή έκτο.Δεν είμαστε καλά.Πραγματικά απορώ με το θράσος μερικών ,με την γλώσσα τους και την αναίδεια τους και φυσικά επιμένω για το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο του forum ,πριν έξι μήνες δεν ήταν έτσι.

792Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:40 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ για το ΕΣΠΑ γράφω και έγραψα ,πήραν το παιδί μου και χαρήκαμε γιατί λόγω εισοδήματος δεν τον είχαν πάρει στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και έκανα ένα λάθος στην ημερομηνία."Πιάστηκε" η κυρία και μου την είπε λες και εκείνη δεν έχει κάνει ποτέ λάθος στη ζωή της ,της απάντησα ότι έκανα λάθος,από διακοπές είμαστε, αντί να γράψω 25 ,έγραψα 20 γιατί στις 20 Αυγούστου βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για την πληρότητα των φακέλων και μετά με υφάκι ειρωνικό με ρώτησε αν φάγαμε έξω στις 26 ή στις 21 πουλώντας "πνεύμα" και ειρωνεύονταν και από πάνω με το να με βρίζει.Θα το είδατε εκτός και αν ξαφνικά πάθατε τύφλωση από εξελισσόμενο γλαύκωμα,καταρράκτη ή εκφυλιστικές επιπλοκές που οφείλονται στην ωχρά κηλίδα ,ακόμα και καρκίνο στο μάτι δηλαδή τι άλλο να πω !

793Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:45 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πρωτο σου ποστ ως Σονια βρε ηλιθιε αντρα, που το εχει δει ολο το φορουμ πλεον, εσυ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ????
Μονο για την ημερομηνια του ΕΣΠΑ σε κραζω????
Ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι τελικα???
Επειδη πουλας εσυ τρελιτσα, μπας και παραπλανησεις μερικες, νομιζεις οτι ολες ειμαστε σαν το χαπατο τη γυναικα σου????

794Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 11:54 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XaroulaTs έγραψε:Το πρωτο σου ποστ ως Σονια βρε ηλιθιε αντρα, που το εχει δει ολο το φορουμ πλεον, εσυ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ????
Μονο για την ημερομηνια του ΕΣΠΑ σε κραζω????
Ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι τελικα???
Επειδη πουλας εσυ τρελιτσα, μπας και παραπλανησεις μερικες, νομιζεις οτι ολες ειμαστε σαν το χαπατο τη γυναικα σου????

........μάλιστα......καλό βράδυ κυρία μου,στις τρελές λέμε πάντα ότι έχουν δίκιο.
Σύσταση να ανοίξεις θεματάκι "το κλουβί με τις τρελές" θα σου πηγαίνει γάντι..Καλό βράδυ και μη μου ξαναστείλεις πμ γιατί χάνεις το χρόνο σου.

795Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:00 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Soniamyk έγραψε:
Καλησπέρα κορίτσια / τώρα έκανα εγγραφή για έναν και μοναδικό λόγο που αν δεν σας τον πω ,θα σκάσω.Είμαι μαμά δύο παιδιών το ένα 14 και το άλλο 9 και πραγματικά...

..αλλά ακόμα και κάποιον Αντώνη που επίσης δεν είχε πέσει θύμα της παραπλάνησης αυτής της σιχαμένης..

...δεν μιλάω για τον κύριο Αντώνη που τον είχατε περάσει γενεές δεκατέσσερις ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο σε όλα όσα έγραφε εδώ μέσα..

...και φυσικά του κυρίου Αντώνη που όπως μου λέει η φίλη μου και που εγώ είδα σε κάποια γρήγορα περάσματα που έκανα σαν αναγνώστης εδώ,επιβεβαιώθηκαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο..
Επειδη εσυ κανεις την παπια, και εισαι και ξεχασιαρης, στα θυμιζω εγω βλακα μου Razz 

http://forum.eimaimama.gr/t17593p600-topic#666871

796Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:01 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σιγα που σου εστειλα και πμ!!
Βλακα, ε βλακα!!! Καληνυχτα και αντιο μικρη λουλου του φορουμ!! alien 

797Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:14 pm

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σου πω Χαρούλα...

η επίθεση οφείλετε στο ότι υπερασπίστηκα αυτά που ο κύριος Αντώνης έλεγε ; Για να καταλάβω δηλαδή.
Ασφαλώς και είχε δίκιο και πήρα το μέρος του.Όσο υπάρχουν γελοίες και ψυχοπαθείς όπως μάλλον εσύ, κομπλεξάρες θα έλεγα καλύτερα και όσο θα υπάρχουν κάποιες των οποίων το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό ,πάντα θα επιβεβαιώνεται ο κύριος Αντώνης.
Όσο για τις ψευτιές σου ότι δήθεν δεν μου έστειλες πμ , ιδού η απόδειξη για να σε κάνω και ολίγο ρεζίλι δηλαδή γιατί το ζητάει η ψυχούλα σου έτσι ώστε να δουν και οι υπόλοιπες τι σόι είσαι.
Και πάλι καληνύχτα και να σιγουρεύεσαι όταν μιλάς σε κάποια ,πολύ περισσότερο όταν την βρίζεις.

....................................................

Εισερχόμενα :: Μήνυμα

Απάντηση στο μήνυμα
Ελααααααα - Σήμερα στις 10:16 pm
XaroulaTs

XaroulaTs

Ελα κοφ'το, μη ρεζιλευεσαι αλλο, σε πηρανε ολες χαμπαρι! Εχω λαβει απειρα πμ!
Δοκιμασε με ενα αλλο νικ τωρα καλε μου Razz
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Απάντηση στο μήνυμα με παράθεση αυτού

Απάντηση στο μήνυμα
Ανασκόπηση Θέματος
- Σαβ Aug 31, 2013 10:16 pm
XaroulaTs

XaroulaTs

Ελα κοφ'το, μη ρεζιλευεσαι αλλο, σε πηρανε ολες χαμπαρι! Εχω λαβει απειρα πμ!
Δοκιμασε με ενα αλλο νικ τωρα καλε μου Razz

.......................................................
Μεγάλο το ατόπημα να υπερασπίζομαι έναν άντρα που δεν άρεσαν αυτά που έλεγε σε μερικές .Τώρα κατάλαβα....τι συμβαίνει με σένα και με μια άλλη που επίσης ειρωνεύτηκε και δεν της είπα τίποτα αν θυμάμαι εχθές.
Να λοιπόν ποιες έχουν καταστήσει αυτό το φόρουμ σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Από "το καφέ υγρό στο βρακί μέχρι "πως θα μάθω το μπιμπερόν στο μωρό μου"και από το "γιατί δεν μένω έγκυος" μέχρι το ανεπανάληπτο "πως να μείνω έγκυος και ποιά σε ποια στάση να το κάνω με τον άντρα μου"

798Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:17 pm

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
..... και συνεχίζονται τα πμ .....

Εισερχόμενα Εισερχόμενα
Απεσταλμένα Απεσταλμένα
Εξερχόμενα Εξερχόμενα
Αρχείο Αρχείο

Εισερχόμενα :: Μήνυμα

Απάντηση στο μήνυμα
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα!!! - Σήμερα στις 11:06 pm
XaroulaTs

XaroulaTs

Soniamyk έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια / τώρα έκανα εγγραφή για έναν και μοναδικό λόγο που αν δεν σας τον πω ,θα σκάσω.Είμαι μαμά δύο παιδιών το ένα 14 και το άλλο 9 και πραγματικά έχω φρίξει από την όλη ιστορία με το μωράκι που διαβάζω εδώ και μέρες χωρίς να είμαι μέλος αλλά που δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και εγώ για να πω την άποψη μου αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή σήμερα και είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μπαίνω γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο,είμαι γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο και τα απογεύματα κάνω ιατρείο οπότε όπως καταλαβαίνετε ..δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να συμμετέχω ενεργά.Βλέπω με πολύ μεγάλη περιέργεια ότι πολλές μαμάδες κατά πλειοψηφία ή μη μαμάδες ή ακόμα και μπαμπάδες ότι έχουν αλλάξει πραγματικά άποψη για κάτι που στην αρχή υποστήριζαν με πάθος στα λεγόμενα της κυρίας αυτής που ήθελε να αυτοαποκαλείται και μαμά,βρίζονταν όσες άλλες κοπέλες έλεγαν το αντίθετο αν και ήταν λίγες αλλά ακόμα και κάποιον Αντώνη που επίσης δεν είχε πέσει θύμα της παραπλάνησης αυτής της σιχαμένης που αν την είχα μπροστά μου θα την είχα τουλάχιστον ξεμαλλιάσει προσωπικά με τα ίδια μου τα χέρια αν και είμαι πολύ ήρεμη σαν άτομο και σαν γιατρός.Τώρα στις περισσότερες από εσάς ξεχειλίζει το δηλητήριο γι αυτό το γελοίο υποκείμενο ανθρώπου αλλά δεν ξεχειλίζει και μια συγνώμη από την άλλη , από εσάς, για όσες βρίζατε ή μιλούσατε πολύ άσχημα για το θέμα αυτό ,δεν μιλάω για τον κύριο Αντώνη που τον είχατε περάσει γενεές δεκατέσσερις ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο σε όλα όσα έγραφε εδώ μέσα και είναι πραγματικά κρίμα γιατί μια από αυτές είναι και μια φίλη μου.
Τώρα κάνετε τις καλές μαμάδες και κυρίες που παραπλάνησε και εξαπάτησε το βλαμμένο ψυχοπαθολογικό μυθομανές σούργιελο προσπαθώντας να δικαιολογήσει η μία στην άλλη γιατί τη βοήθησε ή γιατί δεν τη βοήθησε ή γιατί και πως παραπλανήθηκε.Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όσο και αν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και μάλιστα η κοπέλα Αλέξια ή Αλεξία που την έβαλε όπως διάβασα και έφριξα στο σπίτι της,ευτυχώς που δεν την δολοφόνησε και από πάνω ή δεν έπαθαν τίποτα τα μέλη της οικογενείας της διότι από τέτοιους ανθρώπους όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς !Θαύμα ήταν που δεν σας έμπλεξε και πουθενά αλλού.Επειδή εμείς οι γιατροί βλέπουμε πολλά κάθε μέρα,σας δηλώνω ότι τέτοια μυθομανή άτομα μπορούν να σας μπλέξουν χωρίς καν να το καταλάβετε και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμός σε τέτοια θέματα,καλόν είναι να το γνωρίζετε από εδώ και πέρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον και φυσικά για να γίνετε και παράδειγμα προς αποφυγή για άλλες γυναίκες που είναι αγαθές και ευκολόπιστες και το λέω με πολύ καλοπροαίρετη σκέψη και συναίσθημα προς αυτές.
Αν δεν το έλεγα θα έσκαγα πραγματικά και προσπαθώ να πείσω τη φίλη μου που είμαστε κολλητές από το δημοτικό να ξαναμπεί αλλά επί ματαίω η κάθε μου προσπάθεια.
Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο,βγήκε ένα βάρος από μέσα μου λες και έζησα την ιστορία από κοντά ,συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε αυτή να σας έκανε και αναφέρομαι σε όσες την βοήθησαν είτε χρηματικά είτε τη σπίτωσαν για να κοιμηθεί είτε οτιδήποτε.Έπρεπε να είχατε καταλάβει ότι επρόκειτο για μια μη νορμάλ γυναίκα - μαμά που να μη πω καμιά βρισιά τώρα, σας έριξε τις περισσότερες σε βαθύ λήθαργο λες και ήταν αναισθησιολόγος στο επάγγελμα εκτός της φίλης μου,μερικών άλλων κοριτσιών μετρημένες στα δάχτυλα των τεσσάρων μελών μας(χέρια-πόδια) και φυσικά του κυρίου Αντώνη που όπως μου λέει η φίλη μου και που εγώ είδα σε κάποια γρήγορα περάσματα που έκανα σαν αναγνώστης εδώ,επιβεβαιώθηκαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο γι αυτά που έλεγαν σε αντίθεση με αυτά που λέτε μερικές σήμερα.Αυτό το έχω μάθει στα νέα ελληνικά από το γυμνάσιο ως ορισμό της υποκρισίας και της παραπλάνησης του οποιουδήποτε κάποιου ανθρώπου αλλά εγώ εμμένω κυρίως στο θέμα ότι είστε τυχερές γιατί δεν σας έκανε κακό αυτό το τέρας.Ο κίνδυνος αυτός να ξέρετε,δεν πέρασε ακόμα ,πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας ειδικά εσείς που ήρθατε σε άμεση επαφή μαζί της γιατί σε τέτοια άτομα όχι μόνο η ψυχιατρική αλλά και η ίδια μας η ζωή,μας προστάζει ότι πρέπει να προσέχουμε.Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου πάντως αν την είχα βάλει στο σπίτι μου αν και ποτέ δεν θα το έκανα,ποτέ,ειδικά με δύο παιδιά.Πρέπει να επικρατεί η λογική και όχι το συναίσθημα,εντάξει το καταλαβαίνω,είστε μανάδες και εσείς,οι περισσότερες τουλάχιστον όμως είναι παρήγορο που μερικές παραδέχεστε έστω ότι σας μάγεψε με τα ψέματα της,είναι κάτι και αυτό !
Προσοχή λοιπόν στο μέλλον και καλό είναι να το πείτε και σε άτομα εκτός της σελίδας εδώ για να το έχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.
Και πάλι συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο και προσοχή από εδώ και πέρα,ζούμε σε πολύ άσχημη κοινωνία και χρονική περίοδο.Και τα δύο είναι ένα εκρηκτικό μείγμα δυστυχώς

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε να δω τωρα τι θα πεις παπάρα αντρα!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Απάντηση στο μήνυμα με παράθεση αυτού

....το ότι είμαι και παπάρας άντρας ...πρώτη φορά το ακούω....!!!!!

κατά τα άλλα........

"
στό Σαβ Aug 31, 2013 11:01 pm
XaroulaTs

Σιγα που σου εστειλα και πμ!!
Βλακα, ε βλακα!!! Καληνυχτα και αντιο μικρη λουλου του φορουμ!! alien "

799Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:19 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε νουμερο!! Κανεις τον μαλακα ή εισαι ΤΟΣΟ μαλακας?????
Εσυ δεν λες πρωτο-πρωτο στο ποστ σου οτι εισαι ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ????? 9 και 14???
Γκαβος εισαι, εκτος απο ηλιθιος????

800Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 32 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:21 pm

roodie

roodie
Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει!Αφού το επίπεδο του φόρουμ δεν σε καλύπτει και είναι χαμηλό τι ακριβώς κάνεις συνέχεια εδώ μέσα?Είχες πεί πως δεν θα ξαναμπείς!

http://forum.eimaimama.gr/t20699p20-topic#812970

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις