26 Απ: 32η εβδομάδα και είμαστε ήδη με το κεφαλάκι κάτω!!!! Παρ Σεπ 17, 2010 6:08 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Έλα καλέ δε θέλω ηττοπάθειες..έχεις ακόμα περιθώριο να γυρίσει.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
to kaimeno to skilaki ti travaei... min anxwnesai etsi mono kako se sena kai sto mpoumpouki sou kaneis...exeis kairo akoma....ante pare ta panw souladycat έγραψε:καθε μερα περπαταμε με το σκυλο μου μαζι ο κακομοιρης εκτες να φανταστειτε μετα απο 2 ωρες βολτα στην παραλια του πειραια σταματησε να περπαταει κ εκατσε κατω κ δεν κουνιοταν με κοιταγε κ ελεγε απο μεσα του εσυ θα γεννησεις εγω τι σου φταιω
Vivian έγραψε:Σήμερα πήγαμε στον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο γιατί εχω κάτι πονάκια τις τελευταίες μέρες... Ολά ειναι μια χαρα η μικρη ειναι μια κουκλιτσα με βάρος 1.754.... Το μόνο μελανώ σημείο ειναι ότι ειναι ήδη σε κεφαλική προβολή που σημαίνει οτι υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα....
ΒΡΕ ΒΙΒΙΑΝ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 37 ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!!
naysika έγραψε:Vivian έγραψε:Σήμερα πήγαμε στον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο γιατί εχω κάτι πονάκια τις τελευταίες μέρες... Ολά ειναι μια χαρα η μικρη ειναι μια κουκλιτσα με βάρος 1.754.... Το μόνο μελανώ σημείο ειναι ότι ειναι ήδη σε κεφαλική προβολή που σημαίνει οτι υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα....
ΒΡΕ ΒΙΒΙΑΝ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 37 ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!!
Vivian έγραψε:naysika έγραψε:diladi vivian mou to paidaki se ti thesi einai;akoma me to kefalaki katw;diladi ola kala;Vivian έγραψε:Σήμερα πήγαμε στον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο γιατί εχω κάτι πονάκια τις τελευταίες μέρες... Ολά ειναι μια χαρα η μικρη ειναι μια κουκλιτσα με βάρος 1.754.... Το μόνο μελανώ σημείο ειναι ότι ειναι ήδη σε κεφαλική προβολή που σημαίνει οτι υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα....
Eλενάκι μου αυτο το θεμα το ανοιξα τον αυγουστο πριν απο ολα αυτα τα προβληματα απλα καποια κοπελα θα το ειδε τωρα και απαντησε!!!!! Εγω όπως τα ξερεις
dinalala έγραψε:Vivian έγραψε:naysika έγραψε:diladi vivian mou to paidaki se ti thesi einai;akoma me to kefalaki katw;diladi ola kala;Vivian έγραψε:Σήμερα πήγαμε στον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο γιατί εχω κάτι πονάκια τις τελευταίες μέρες... Ολά ειναι μια χαρα η μικρη ειναι μια κουκλιτσα με βάρος 1.754.... Το μόνο μελανώ σημείο ειναι ότι ειναι ήδη σε κεφαλική προβολή που σημαίνει οτι υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα....
Eλενάκι μου αυτο το θεμα το ανοιξα τον αυγουστο πριν απο ολα αυτα τα προβληματα απλα καποια κοπελα θα το ειδε τωρα και απαντησε!!!!! Εγω όπως τα ξερεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Γ' τρίμηνο εγκυμοσύνης » 32η εβδομάδα και είμαστε ήδη με το κεφαλάκι κάτω!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης