Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Γιωτα μου...πολυ ευχαριστα τα νεα σου...μια χαρα λοιπον...!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα....

Εχθές δεν πρόλαβα να μπω καθόλου γιατί μάζευα το σπίτι και μετά δεν μπορούσα να κάτσω στο υπολογιστή.Ετοιμάζω το σπίτι γιατί θα φύγω για 2 εβδομάδες για το χωριό μου και δεν θέλω να το βρω χάλια όταν γυρίσω.

Να αρχίσω τα σχόλια...
Ελίζα να μην ακούς κανέναν,εγώ ευτυχώς από τον γάμο έχω καταλάβει ποιοι δεν αξίζουν και δεν τους δίνω σημασία...
Μόλυ συγχαρητήρια για την εξέταση,είδες τελικά είμαστε γουρλίδικη ομάδα!!!

Από κρέμες εγώ βάζω αμυγδαλέλαιο της apivita που είναι καθαρό και δεν μυρίζει.

Νικόλ με το καλό γάμος....
Και εγώ είμαι μέσα να συναντηθούμε αλλά μετά το Πάσχα που θα γυρίσω.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πελοποννησο δυστυχως ειμαι μακρυα σας.. Sad αλλα αν ανεβω Αθηνα καμια φορα θα ας το πω εγκαιρως μηπως μπορει καμια σας να βρεθουμε..... Very Happy Να βρεθειτε ομως, θα ειναι πολυ ωραιο!!! κ εγω αν ημουν κοντα θα ερχομουν στανταρ!!!
Αφηστε εχω παχυνει πολυ, μπουτια, ποπος, ακομα κ μπρατσα εχω κανει!!!!!!!! Και στο προσωπο.. εχω παρει συνολικα 6 κιλα. Τωρα ομως προσπαθω να προσεχω να τρωω υγειινα πραγματακια.. αλλα δεν ειναι ευκολο γιατι μια λιγουρευομαι κατι, μια ζαλιζομαι κ ξανατρωω κατι, οσο κ αν προσπαθεις.....!!!!!! Στη φωτο δεν φαινεται οντως, επειδη φαινεται μονο η κοιλια, αλλα εμενα οταν με βλεπουν στο δρομο μου λενε "Αααα εισαι εγκυος?! Νομιζα οτι απλα ειχες παχυνει"..
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Τωρα βγηκα απο το μπανιο κ επειδη ζαλιστηκα λιγακι καθισα στον καναπε κ θα παω μετα στον ΑΒ κ τζαμπο αν προλαβω...
Εγω ολο κ κατι του παιρνω του παιδιου....... να μη μας φανει κ το κοστος αν ειναι ολα μαζεμενα..
Αποφασισα οτι φανελακια θα παρω απο τα τζαμπο.. και θα παρω αρκετα με κοντο μανικακι κ καλτσακια γιανα μην σκαει το παιδι στη ζεστη. Και μετα θα του παρω αυτα τα romper που λενε που ειναι φορμακι με κοντο μανικι κ σαν βερμουδα. Για οταν παμε βολτα η εχουμε επισκεψεις.... γιανα μην ειναι με τα σοβρακα........ I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Αλλα βρε κοριτσια αν ειναι να παρουμε πολλα δεν γινεται να ειναι ολα "επωνυμα".. αντε ενα δυο καλα να εχει ομορφα πραγματακια, αλλα πως θα δωσουμε 400 ευρω για 0-3 και μετα αλλα 400 για 3-6 μηνων? Γινεται αυτο? Απλα κοιταω να ειναι ολα 100% βαμβακερα..

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι το νινάκι μου.....άσε και θα με σκάσει αυτό το παιδί μέχρι να μάθουμε τί είναι........δοξα το θεό πάντως αναπτύσσεται μια χαρά απ οτι μας είπε ο γιατρός....με έβαλε και σε διατροφή γιατί πήρα ένα κιλό παραπάνω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
που λέτε να βρεθούμε τελικά γιατί με μπερδέψατε scratch scratch

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ματινα μου...Πασχα στο χωριο ε?? Τελεια...!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΥ Κ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ? Smile Ε ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ!!!!!! Smile Smile ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ.ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994 ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΕΝΕΙΣ,Ε???? ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!! Cool Cool Cool Cool Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109

NikolZizzou

NikolZizzou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
bravo! εγώ σε 2 εβδομάδες την καμπύλη! ω ρε τρυπήματα...φοβάμαι κιόλας!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κι εγω απο jumbo θα τα παρω σχεδον ολα...Και δυο φιλες μου απο κει τα ψωνισαν ολα και δεν ειχαν ποτε προβλημα...!!

Κατερινα μου το θεμα ειναι οτι ειναι καλα το μωρακι σας...Αυτο μετραει πανω απο ολα...Οσο για την συναντηση δεν εχουμε καταληξει ακομα...Πρεπει μαλλον να ανταλλαξουμε τηλ για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε...!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την JuliaG στις Δευ Απρ 22, 2013 2:22 am, 1 φορά

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Καλημερα Γιωτα μου...πολυ ευχαριστα τα νεα σου...μια χαρα λοιπον...!!!
ναι τζουλια μου δοξα το θεο ειχα τοσο ανχος με την εξεταση που δεν μπορεις να φανταστεις .....μου ειπαν οτι δεν κανουμε διατροφη να τρωω κανονικα και οτι θελω κοιλα δεν εχω παρει διαβητη δεν μου βρηκαν αρα ειμαστε μια χαρα εφαγα τωρα και το τοστακι μου και ο μικρος μου χωρευει

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και στις υπολοιπες!!!
Κατερινακι κουραγιο με το φυλο, θα σας αφησει καποια στιγμη που θα παει!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 654316
Φρεσκια Μαμα μπραβο για την καμπυλη σακχαρου!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 328109
Προσοχη ολες μας με τα γλυκα (και ιδιαιτερα εγω που δεν κρατιεμαι) γιατι τωρα στον 6ο που ειμαστε/μπαινουμε ειναι η πιο "επικινδυνη" περιοδος... να προσεχουμε λιγακι γιανα μη χρειαστει να προσεχουμε πολυ............
αχ............. cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Φρουφρού μου,μακάρι να το μάθουμε επιτελους Rolling Eyes ..Κερατέα μένω και το καλό είναι ότι έχουμε κοντά θάλασσες αλλά το κακό είναι οτι έχω φάει απαγορευτικό για μπανάκια Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Πελοπόννησο Ελιζάκι ;;;πού αν επιτρέπεται;;έχετε φοβερά μέρη πάντως εκεί......
Γιώτα καλημέρα!!Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα...ώρα κράτησε η εξέταση ; Μήπως ξέρει καμιά σας γιατί η μαία μου ,μου ζήτησε να έχω μαζί μου χυμό απο 2 στημένα λεμόνια όταν κάνω την καμπύλη ζαχάρου ;;; scratch scratch scratch scratch scratch scratch

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάσχα και με τους γονείς μου να με περιποιηθούν...Θα περάσω ζάχαρη!!!

Και εγώ από τα τζάμπο θα πάρω αρκετά.

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελιζάκι έχω καιρό να πάω Τζάμπο ....για πες εσύ που τα ξέρεις ,βρίσκεις φορμάκια για 0-3 ;;απο τιμές τί παιζει;; είναι βαμβακερα; συγνώμη αν σε ζάλισα Embarassed Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 667478

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsakia mou! ti kanete ? ti kanoun ta mpempakia mas ??

evala kai go kainourgia foto simerini ! Smile

aaaaax anupomono tooso poli gia tin b epipedou tin paraskeuiiii Smile

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΛΕΜΟΝΙ Κ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΟΖΗΣΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ??? Sad Sad .ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΛΕΜΟΝΙ Κ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΟΖΗΣΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ??? Sad Sad .ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

NikolZizzou

NikolZizzou
καλε όλες απο τζαμπο θα εφοδιαστούμε κυρίως..αλλα προσέχτε.. μην αγοραζετε τρελές ποσοτητες γιατι θα σας φερουν κ παρα πολλά...

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Μαρινάκι !! τέλεια η καινούργια φωτογραφία Very Happy Very Happy Very Happy
τί έγινε τελικά;;;;τα έβαψες τα μαλιά σου ;;
Νικόλ καλημέρα και σε σενα , δεν έχουμε ξαναμιλήσει...
Φρουφρού μου αλήθεια ;; Τελικά η μαια μου πρέπει να με μισεί και μου ζήτησε να πάρω λεμόνι..θα προτιμούσα το πορτοκάλι Crying or Very sad Crying or Very sad

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιες οι καινουργιες κιλιτσες μπραβο σας αντε με το καλο ......οσο για την καμπυλη ζαχαρου δεν ξερω πως την κανουν στην ελλαδα.........

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαρινα μου...υπεροχη η κοιλιτσα σου...!!! Εισαι καλα κοριτσαρα μου?? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 215994

NikolZizzou

NikolZizzou
Καλημερα Κατερινα83!!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera sas !!! kala eimaste !!!
esy Julia mou ti kaneis ?
Katerinaki nai ta evapsa !!!
ax einai poli orees oles oi koiloumpitses mas ! Smile

kai stin elaada etsi ginete freskia mama !

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα Μαρινα μου...λιγο μπουκωμενη η μυτουλα μου..αλλα οκ...!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα γλυκές μου συνεγκυούλες!

Ξύπνησα κάπως καλύτερα από την μέση κ είπα να έρθω στο γραφείο γιατί μαραζώνων στο σπίτι μόνη..

-Νικολ η ώρα η καλή!!! Τι όμορφες στιγμές όταν έρχεται ο καλός σου να σε ζητήσει! Very Happy
-Γιώτα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα, το ίδιο εύχομαι κ σε όλες τις υπόλοιπες!
-Ελίζα ζηλεύω κ εγώ θέλω Τζάμπο αλλά είναι μακριά κ δεν μπορώ να πεταχτώ μόνη μου...Πρέπει να βολέψει κάποιον να πάμε παρέα γιατί δεν βασίζομαι να οδηγάω πολύ λόγω ξαφνικών ζαλάδων... Sleep
-Ελίζα κ Μαρίνα τέλειες, τέλειες, τέλειες οι νέες σας φωτο!!!
-Κατερίνα μας λείπεις πυυ δεν σε έχουμε συχνά στην παρέα μας...

NikolZizzou

NikolZizzou
Ευχαριστώ Νατσ!!!
Ναι καιρός ήταν... αφού βρήκαμε κ χρόνο να το κάνουμε! Laughing
η μικρή άρχισε τις κλωτσιές! ξύπνησε!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 23 536304

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις