951 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 Τρι Απρ 23, 2013 10:25 am
molly
Πανταχού παρούσα!
Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
elisa87 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι κ μενα με επιασε ενας φοβος οτι μπορει να μου τον βγαζανε κορουλα, και ειχαμ ηδη παρει σιελ σεντονακια και σετ για την κουνια του... αλλα μετα θυμηθηκα οτι καναμε καρυοτυπο.......
molly έγραψε:Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
molly έγραψε:Μία μου μη στεναχωριέσαι....Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο δωμάτιο....
Εγώ στο γιο μου μέχρι τον 7ο δεν είχα πάρει τίποτα για να είμαι σίγουρη ότι δε θ αλλάξει το φύλο.
Μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς,να χεις στα υπόψιν σου κάποια πραγματάκια και να τα αγοράσεις μόλις σιγουρευτείς.
Dimi το στήθος μου είναι πιο πρησμένο απ την πρώτη εγκυμοσύνη(μάλλον ξεχείλωσε!!!!!)δε με πονάει καθόλου όμως.Όσο για τις σταγόνες γάλα είναι απολύτως φυσιολογικό,αν και δεν είναι ανησυχητική η μη ύπαρξη τους.....
Μη σκας και εννοείται μην ενοχλείς τους μαστούς γιατί προκαλείς συσπάσεις στη μήτρα!
elisa87 έγραψε:Να πω την αληθεια μου εμενα μαρεσουν οι καισαρικες να τις βλεπω!!! Κανεις μια τομουλα και τσουπ! Μωρακι!!!!!!
Αλεξ ο καρυοτυπος ειναι αναλυση/φωτογραφια των χρωμοσωματων.. οποτε ειδαμε τα ΧΨ, οτι δηλ ειναι αγοραρος...
Alexandra23 έγραψε:molly έγραψε:Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
πωπω πρωτη φορα βλεπω βιντεακι με καισαρικη,δυσταζα να δω!φανταζομαι μολλυ μου τι πονο εχεις μετα στην πληγη ε?
molly έγραψε:elisa87 έγραψε:Να πω την αληθεια μου εμενα μαρεσουν οι καισαρικες να τις βλεπω!!! Κανεις μια τομουλα και τσουπ! Μωρακι!!!!!!
Αλεξ ο καρυοτυπος ειναι αναλυση/φωτογραφια των χρωμοσωματων.. οποτε ειδαμε τα ΧΨ, οτι δηλ ειναι αγοραρος...
χαχαχαχαχαχα!!!!Είσαι τρελή!!!!
Κοίτα στις αρχές είχα πάθει τα ψυχολογικά μου,αλλά μ αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου,γερά μωρά να έχουμε και σημασία δεν έχει πώς γεννιούνται....
Μη σας βάλουν κι εσάς σε αυτό το τρυπάκι....Τέλειος ο φυσιολογικός,για μένα η πιο δυνατή εμπειρία,αλλά άμα επιβάλλεται η καισαρική,δε θα σκάσουμε κιόλας!
Alexandra23 έγραψε:molly έγραψε:Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
πωπω πρωτη φορα βλεπω βιντεακι με καισαρικη,δυσταζα να δω!φανταζομαι μολλυ μου τι πονο εχεις μετα στην πληγη ε?
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια κατι ασχετο,εβαλα να ψησω τωρα μια πιτσουλα αλλα μου τελειωσε η λαδοκολλα κ εβαλα απο κατω αλουμινοχαρτο,λετε να πειραζει?
dimi82 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:molly έγραψε:Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:
Και εγώ! Καλά πως το έπιασε έτσι το μωρό!
Κορίτσια λένε πως και στον φυσιολογικό τοκετό σε σχίζουν λίγο από κάτω και μετά σε ξαναράβουν οπότε τα ράμματα δεν τα γλυτώνεις... Ισχύει αυτό?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης