Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
514 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 514 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετοιμη πιτσα ελισα μου!

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Alexandra23"]
elisa87 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι κ μενα με επιασε ενας φοβος οτι μπορει να μου τον βγαζανε κορουλα, και ειχαμ ηδη παρει σιελ σεντονακια και σετ για την κουνια του... αλλα μετα θυμηθηκα οτι καναμε καρυοτυπο.......
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 215994

τι ειναι ο καρυοτυπος? Rolling Eyes [/quot
Εξέταση για χρωμοσωματικές ανωμαλίες που σου κάνουν απ΄το δείγμα που παίρνουν απ την αμνυοπαρακέντιση.
Κι εγώ θα είμαι βέβαιη αύριο που θα πάρω τα αποτελέσματα της άμνυο και για το φύλο!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πω την αληθεια μου εμενα μαρεσουν οι καισαρικες να τις βλεπω!!! Κανεις μια τομουλα και τσουπ! Μωρακι!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109
Αλεξ ο καρυοτυπος ειναι αναλυση/φωτογραφια των χρωμοσωματων.. οποτε ειδαμε τα ΧΨ, οτι δηλ ειναι αγοραρος...
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
molly έγραψε:Τέλειο το βιντεάκι που ανεβάσατε!
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:

πωπω πρωτη φορα βλεπω βιντεακι με καισαρικη,δυσταζα να δω!φανταζομαι μολλυ μου τι πονο εχεις μετα στην πληγη ε?

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
molly έγραψε:Μία μου μη στεναχωριέσαι....Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο δωμάτιο....
Εγώ στο γιο μου μέχρι τον 7ο δεν είχα πάρει τίποτα για να είμαι σίγουρη ότι δε θ αλλάξει το φύλο.

Μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς,να χεις στα υπόψιν σου κάποια πραγματάκια και να τα αγοράσεις μόλις σιγουρευτείς.

Dimi το στήθος μου είναι πιο πρησμένο απ την πρώτη εγκυμοσύνη(μάλλον ξεχείλωσε!!!!!)δε με πονάει καθόλου όμως.Όσο για τις σταγόνες γάλα είναι απολύτως φυσιολογικό,αν και δεν είναι ανησυχητική η μη ύπαρξη τους.....

Μη σκας και εννοείται μην ενοχλείς τους μαστούς γιατί προκαλείς συσπάσεις στη μήτρα!

Ωχ!!! Πλάκα κάνεις! Δεν το ήξερα αυτό!!!! Να φανταστείς κάθε 3 και λίγο αυτοχουφτώνομαι για να βεβαιωθώ πως είναι έστω και λίγο πρησμένα!!! Rolling Eyes Πρέπει να το κόψω μάλλον...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκανες αμνιοπαρακεντηση ελισα μου?

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elisa87 έγραψε:Να πω την αληθεια μου εμενα μαρεσουν οι καισαρικες να τις βλεπω!!! Κανεις μια τομουλα και τσουπ! Μωρακι!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109
Αλεξ ο καρυοτυπος ειναι αναλυση/φωτογραφια των χρωμοσωματων.. οποτε ειδαμε τα ΧΨ, οτι δηλ ειναι αγοραρος...

χαχαχαχαχαχα!!!!Είσαι τρελή!!!!
Κοίτα στις αρχές είχα πάθει τα ψυχολογικά μου,αλλά μ αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου,γερά μωρά να έχουμε και σημασία δεν έχει πώς γεννιούνται....
Μη σας βάλουν κι εσάς σε αυτό το τρυπάκι....Τέλειος ο φυσιολογικός,για μένα η πιο δυνατή εμπειρία,αλλά άμα επιβάλλεται η καισαρική,δε θα σκάσουμε κιόλας!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανα τροφοβλαστη!! Τοτε μετα την αυξημενη αυχενικη!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109
το ειχα γραψει κιολας....... I love you I love you I love you I love you

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω απολυτα!!! Αν επιβαλλεται η καισαρικη, τοτε σημαινει πως ειναι το ασφαλεστερο για το μωρακι μας κ εμας!!!!
Και ο Ιουλιος Καισαρας με καισαρικη γεννηθηκε, δεν του στερησε τιποτα!!!!!!! Razz Razz Razz

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ούτε εγώ ήξερα τι είναι ο καρυότυπος.Τελικά ναι θα τα κάνω λίγο αργότερα τα ψώνια.Απλά απ τον ενθουσιασμό μου.
Ελίζα όντως αυτοί οι άντρες δεν έχουν τακτ.Αλλά εγώ μια φορά που του είπα ότι πάχυνε πολύ του δικού μου το πήρε πολύ βαριά,δεν μου μιλούσε.Και δεν θα του το λεγα τόσο απότομα αλλά πηγαίναμε σε ένα γάμο και μου είπε ότι το χτένισμά μου ήταν χάλια.

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Alexandra23 έγραψε:
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:

πωπω πρωτη φορα βλεπω βιντεακι με καισαρικη,δυσταζα να δω!φανταζομαι μολλυ μου τι πονο εχεις μετα στην πληγη ε?

Έγώ προσωπικά επειδή είχα κάνει και 3 προκλήσεις τοκετού πριν,πέρναγα και τους πόνους της γέννας και ήταν πραγματικό μαρτύριο....
Αν πας προγραμματισμένα όμως,με καισαρική δεν πονάς ιδιαίτερα...τουλάχιστον οι φίλες μου ήταν πιο κουλ.
Το πρώτο 24 ωρο είναι λίγο μανίκι,αλλά εντάξει έχεις το μπουμπούκι σου και τα ξεχνάς όλα!!!!!!

Εδώ που θα γεννήσω εγώ τα έχουμε όλο το 24ωρο μέσα στο δωμάτιο...οπότε καταλαβαίνεις!!!Πού καιρός για πόνους! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
molly έγραψε:
elisa87 έγραψε:Να πω την αληθεια μου εμενα μαρεσουν οι καισαρικες να τις βλεπω!!! Κανεις μια τομουλα και τσουπ! Μωρακι!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 39 328109

χαχαχαχαχαχα!!!!Είσαι τρελή!!!!
Κοίτα στις αρχές είχα πάθει τα ψυχολογικά μου,αλλά μ αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου,γερά μωρά να έχουμε και σημασία δεν έχει πώς γεννιούνται....
Μη σας βάλουν κι εσάς σε αυτό το τρυπάκι....Τέλειος ο φυσιολογικός,για μένα η πιο δυνατή εμπειρία,αλλά άμα επιβάλλεται η καισαρική,δε θα σκάσουμε κιόλας!

πως ητανε μετα μολλυ μου?ποσο καιρο πονουσε η πληγη σου?σοβαρα δεν φοβασαι τον πονο του φ.τ?θα εκανες χωρις επισκληριδιο?

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Alexandra23 έγραψε:
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:

Και εγώ! Καλά πως το έπιασε έτσι το μωρό!
Κορίτσια λένε πως και στον φυσιολογικό τοκετό σε σχίζουν λίγο από κάτω και μετά σε ξαναράβουν οπότε τα ράμματα δεν τα γλυτώνεις... Ισχύει αυτό?

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια κατι ασχετο,εβαλα να ψησω τωρα μια πιτσουλα αλλα μου τελειωσε η λαδοκολλα κ εβαλα απο κατω αλουμινοχαρτο,λετε να πειραζει?

Και λίγο λαδάκι να έβαζες απευθείας επάνω στο ταψί,πάλι οκ!
Εγώ έτσι κάνω!

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimi82 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
Εγώ δυστυχώς έκανα αυτό:

Και εγώ! Καλά πως το έπιασε έτσι το μωρό!
Κορίτσια λένε πως και στον φυσιολογικό τοκετό σε σχίζουν λίγο από κάτω και μετά σε ξαναράβουν οπότε τα ράμματα δεν τα γλυτώνεις... Ισχύει αυτό?

Δεν είναι απαραίτητο.....
Αν έχεις ελαστικότητα,μπορεί να τη γλιτώσεις.....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντιμι μου εξαρταται απο το πως βγαινει το μωρο, αν σε κοψουν, το κανουν γιανα μη σκιστεις ατσαλα.. ενω αν σε κοψουν κ σε ξαναραψουν δεν υπαρχει προβλημα, στις περισσοτερες κοπελες το κανουν.. και εννοειται εκεινη την ωρα δεν ποναει..!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω κοριτσια παιρνει τον υπολογιστη ο αντρας φιλιαααααααααααααααααααα

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλεξάνδρα μου εγώ ήμουν μία ιδιαίτερη περίπτωση,οπότε δε συγκαταλέγομαι στο μέσο όρο.....

Θα σου γράψω την εμπειρία μου,αλλά είναι σπάνια...Δε συμβαίνουν όλα αυτά συνήθως....

Ενώ ο γιατρός παραμονές που θα γεννούσα έπιανε το μωρό από κάτω(τόσο χαμηλά ήταν) πέρασα την ΠΗΤ μου και δεν είχα καμία ένδειξη τοκετου!Προσπαθούσαν επί 4 μέρες να κάνουν δακτυλική αποκόλληση των υμένων αλλά τζίφος και μετά ξεκινήσαμε τους τεχνιτούς.Κυριακή με κολπικό υπόθετο,Δευτέρα πρωι με ορό και Δευτέρα βράδυ πάλι με υπόθετο!Ο μπέμπης μια χαρά κι εγώ καθόλου διαστολή.....
Αφού με είχαν ρημάξει, εξαντλήσει,ξενυχτίσει μου είπαν το πρωι να δοκιμάσουμε για μία ακόμη πρόκληση ή καισαρική.

Η αλήθεια ήταν ότι με τους τεχνιτούς έκανε συσπάσεις η μήτρα αλλά επειδή ο τράχηλος ήταν κλειστός,θα ζόριζα το μωρό.Επέλεξα καισαρική γιατί ούτε δύναμη(σωματική και ψυχολογική) είχα πλέον,ούτε τίποτα....
Έτσι σε 20 λεπτάκια γεννήθηκε ο πρίγκιπας μου!!!!!Με ολική γιατί εδώ δεν κάνουν επισκληρίδιο,αλλά ούτως ή άλλως δε θα έκαναν,έχω δισκοκοίλη.

Όσο για τον ΦΤ δε τον φοβάμαι γιατί είναι πόνοι που προέρχονται απ το ίδιο μας το σώμα,άρα μπορούμε να τους αντέξουμε.Ενώ εγώ πήρα 3 φορές τεχνητούς τους οποίους τους πέρασα μετά το χειρουργείο και τις επόμενες ημέρες,με αποτέλεσμα να πηγαίνω σα σίγμα για 40 μέρες....

Αλλά ξαναλέω....Ήμουν περιπτωσάρα!Δε συμβαίνουν αυτά συνήθως,οπότε μην τρομοκρατηθείτε.Στην 1η το πολύ 2η πρόκληση γεννάς....

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ΄μαι πάλι και εγώ!
Μία μου, περαστικά σου! Άσε, αυτό με το φύλο το σκέφτομαι και εγώ γιατί έχω ήδη ετοιμάσει το δωμάτιο! Βέβαια είναι ουδέτερο, αλλά και πάλι..
Φρουφρουδάκι μου, σ'ευχαριστώ, αλλά απ'ότι φαίνεται, περιμένουμε μπέμπη, όχι μπέμπα! Εκτός και αν έχουμε καμιά έκπληξη!
Αλεξάνδρα μου και Ελίζα μου, μη δίνετε σημασία σε τέτοια! Καλά κάνεις και κάθεσαι σπίτι, θα κάνεις όπως νιώθεις! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να κάθομαι σπίτι, ανυπομονώ να πάρω την άδεια μου για να το ευχαριστηθώ Very Happy
Πω πω, Μόλυ μου, πολύ παίδεμα τράβηξες με τη γέννα! Όσο για τις κλωτσιές, μην ανησυχείς! Ξεκουράζονται μωρέ λίγο και αυτά! Δε θα είναι πάντα το ίδιο έντονες Razz

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ...ΤΟ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ...ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ Κ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ..??????ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ 3 ΑΝΗΨΙΑ ΑΓΟΡΙΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ... Laughing Laughing Laughing Laughing

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάντως καλά τα βλεπα κάτι ροζ καροτσάκια στον ύπνο μου.Εκλεισα 7 Μαιου για β επιπέδου,θα το επιβεβαιώσω ξανά.Εσυ Καλλι έκλεισες?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,φαντάζομαι τη Δευτέρα στη β' επιπέδου θα φανεί σίγουρα!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κ από μένα!
Διάβασα πολλά μαζεμένα κ συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι κ πολλά Embarassed
-Κάποια είπε πως σήμερα δεν ένιωθε την μπέμπα έντονα κ θα πάει το πρωί στον γιατρό. Εύχομαι τα καλύτερα, μην ανησυχείς! κ εγώ κάποιες μέρες δεν νιώθω πολύ την παρουσία της.
-Κορίτσια κ εγώ αποζητώ πολύ το σπίτι. Κ ας μην κάνω τίποτα ιδιαίτερο. Κάθομαι, αράζω, διαβάζω τα βιβλία για την εγκυμοσύνη που πήρα στις αρχές, χαζεύω στο ιντερνετ κ όλα μια χαρά!
-Μία λογικο να σας ήρθε απότομα ένα τέτοιο νέο που αλλάζει όλα σας τα σχέδια, αλλά με τον καιρό θα το διακωμοδίσετε κ θα καμαρώνετε ια την κορούλα που περιμένετε!
-Ελίζα κ ο δικός μου ο κανακάρης μου είχε πει ένα πετυχημένο αστειάκι που είχε να κάνει με το βάρος μου κ εννοείται πως τσατίστηκα. Αλλά δεν θυμάμαι καθόλου την ατάκα του τώρα!
-Νατάσα τέλεια η κοιλίτσα σου!!! Κάνει μπαμ ρε παιδί μου οτι κρύβει ένα αντράκι εκεί μέσα!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλυ αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά κ δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου, είμαι σίγουρη Very Happy
Δίνεις πολύ δύναμη πάντως, γιατί οι περιπέτειες αυτές που πέρασες, δεν ήταν ικανές να σε αποτρέψουν από το να κάνεις κ άλλο παιδάκι. Άρα αυτό λέει πάρα πολλά για την δύναμη της μάνας. Σε θαυμάζω πραγματικά κ σου βγάζω το καπέλο!

Να σχολιάσω κ κάτι άσχετο.... οι καρώ πυτζαμούλες είναι πολύ τρέντυ κ τις τιμούμε πολλές από εμάς βλέπω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις