1001 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Πεμ Μάης 02, 2013 6:59 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
εγω πολλες φορες ποναω κ στον ποπο!!! σαν να τραβιεται ο μυς εκει!θελει προσοχη η εγκυμοσυνη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
darsel έγραψε:Καλησπερα στα κοριτσακια μου, μπηκα να πω ενα γεια γιατι σημερα εχει κουλουρια και αυγα και δεν με βλεπω να προλαβαινω αν δεν ξεκινησω αμεσα! Επισης μπηκα για να μου συμπαρασταθειτε καθως αυριο -μερα που ειναι- εγω δουλευω απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα
Σας φιλω γλυκα ολες!!!
darsel έγραψε:Καλησπερα στα κοριτσακια μου, μπηκα να πω ενα γεια γιατι σημερα εχει κουλουρια και αυγα και δεν με βλεπω να προλαβαινω αν δεν ξεκινησω αμεσα! Επισης μπηκα για να μου συμπαρασταθειτε καθως αυριο -μερα που ειναι- εγω δουλευω απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα
Σας φιλω γλυκα ολες!!!
Alexandra23 έγραψε:ε αφου ειναι κουλ η μαμα θα ειναι κ η κορη
17 του μηνα!Alexandra23 έγραψε:ποτε ειναι τα βαφτισια καλλια μου?
ευχαριστουμε κοπελα μου!!!καλα ειναι το παιδι μου ειναι αρρωστος βεβαια αυτες τις μερες κ ταλαιπωρητε...Alexandra23 έγραψε:αντε με το καλο κουκλα μου!το παλικαρι σου τι κανει?
ευχαριστουμε!!! και μου λειπει θελω να τον δω κ δν προλαβαινουμε αυτες τις μερες..θελω να τον περιποιηθω,να νιωσει καλυτερα...Alexandra23 έγραψε:ωχ περαστικουλια του...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης