351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Τετ Απρ 24, 2013 3:09 am
basiliki1989
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σοφία83 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!Λίγο έλειψα κι έγινε χαμός;;;;
Βασιλικούλα μου γλυκιά παραφέρθηκες αρκετά είναι η αλήθεια!!Όταν διαφωνείς με κάτι να το εκφράζεις αλλά με σεβασμό προς την αντίθετη άποψη, κι αν νιώσεις ότι κάποιος σου επιτίθεται μην απαντάς.Με το να βρίζεις πολύ απλά υποτιμας τον εαυτό σου και χάνεις και το δίκιο σου!Στα λέω αυτά με όλη μου την αγάπη και με κάθε καλή διάθεση κοριτσάκι μου γιατί στεναχωρέθηκα που μίλησες έτσι..Πάντως μη στεναχωριέσαι!
Όσο για το λουρί κορίτσια ,εγώ όταν δούλευα στην Ακρόπολη 7 στους 10 τουρίστες που έρχονταν εκεί τα κρατούσανε τα μικρά του με ένα λουράκι που έδενε στον καρπό του παιδιού και του γονέα. Δεν τα σερνανε τα παιδια απο τα λουρια εννοείται (!) από το χέρι τα κρατούσανε απλά αν το παιδί απομακρυνόταν ο γονιός το κρατούσε, δεν του έφευγε το παιδί. Είχα παραξενευτεί κι εγώ πάρα πολύ και δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου όταν το είδα κι ούτε ποτέ μου θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλά ας μην αφορίζουμε κάποιον που το επιλέγει όταν δεν έχουμε βρεθεί στη θέση του. Απλά να μην είμαστε τόσο κάθετες και απόλυτες σε κάποια θέματα!!!
σοφακι μου γλυκο ηταν λαθος που ασχοληθηκα και μιλησα ετσι..τελος παντων αφηστε το θεμα ως εχει μην το μεταφερεται εδω και χαλατε το θεματακι μας...εμενα σε λιγο θα ξανασβησουν ετσι κ αλλιως.....παντως ευχομαι καθε μερα να διαβαζω για τεστακια θετικαααααααα σε ολες σας