51 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Κυρ Απρ 21, 2013 2:37 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κοριτσι μου εσυ?τι πονακια εχεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:τι κανετε κοριτσια μου?lilybell μου σου ηρθε περιοδος τελικα ε?τι περιεργο πραγμα ειναι αυτο,εχεις ποσα τεστ θετικα κ θετικη χοριακη αν κ νωρις κ τελικα σου ερχεται περιοδος?να ρωτησεις τον γιατρο σου τι μπορει να ειναι αυτο!μη στεναχωριεσαι παμε για τον επομενο μηνα,μη σε παιρνει απο κατω!
Alexandra23 έγραψε:το αγορακι σας γεννηθηκε κ το χασατε η το χασατε στην εγκυμοσυνη?
καλημερα αγαπημενη μου lillybell...αχ και να ηξερες ποσο στενοχωριεμαι για σενα... εσυ ομως μην στενοχωριεσαι κοπελα μου δεν πειραζει....ηρεμησε χαλαρωσε και παρε δυναμεις για το επομενο!!!ολα θα γινουν κοριτσακι μου!!!Lillybell έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Για μενα δεν ειναι τοσο καλη η σημερινη ημερα γιατι πρωι πρωι μου ηρθε πολυ αιμα. Υποθετω οτι ηταν αναμενομενο με τοσο χαμηλη χοριακη. Ειναι πια κανονικα σαν περιοδος. Δεν σταματαει. Αυριο θα πηγαινα να κανω επαναληψη, αλλα μαλλον ειναι δωρο αδωρον.
να σου ζησει το ανηψακι κοπελα μου!!!!!goldangel1990 έγραψε:κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???μπήκα να σας πω ότι η αδελφούλα μου αντι να γεννήσει 19 του απριλη με καισαρικη γεννησε στις 16 γιατι σηκώθηκε το πρωι και ειδε αιμα,και πήγε τρεχοντας στο γιατρο και της ειπε οτι ειχε διαστολη,ετσι την έβαλε αμέσως για καισαρικη και τώρα με την βοήθεια του θεου έχουμε τον κλαψιάρη μπέμπη μας
καλα κανετε κοριτσακι μου....και εγω τωρα θα φαω....ναι και εμενα μου αρεσει πολυ το κοτοπουλο...θα σε αφησω κοριτσακι μου να φαω και θα τα πουμε μετα φιλακια πολλα!!!!Alexandra23 έγραψε:βικυ μου ειμαστε πολυ καλα,τωρα τρωμε το τουρλου μας κοτοπουλακι στα καρβουνα ε?τελειο!!!!
viki1988 έγραψε:να σου ζησει το ανηψακι κοπελα μου!!!!!goldangel1990 έγραψε:κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???μπήκα να σας πω ότι η αδελφούλα μου αντι να γεννήσει 19 του απριλη με καισαρικη γεννησε στις 16 γιατι σηκώθηκε το πρωι και ειδε αιμα,και πήγε τρεχοντας στο γιατρο και της ειπε οτι ειχε διαστολη,ετσι την έβαλε αμέσως για καισαρικη και τώρα με την βοήθεια του θεου έχουμε τον κλαψιάρη μπέμπη μας
viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα σας τι μου κανετε;;;;
αλεξανδρα μου τι κανει μανουλα και μπουμπουκα;;;;
εγω κοριτσακια μου χθες πηγα για φαγητο με τον αντρουλη μου και ενω εφυγα απο το σπιτι με ορεξη να φαω πολυ δεν εφαγα σχεδον τιποτα....
σημερα ειμαι στην μανουλα μου και τη βοηθαω σε κατι δουλιτσες...θα φαμε κοτοπουλακι στα καρβουνα...
αυτα τα νεα μου κοριτσια μου...
Alexandra23 έγραψε:καλη σας ορεξη!εμεις μολις φαγαμε!!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα σας κοριτσακια..τι κανετε?
εμεις καλα ειμαστε..βλεππουμε παιδικο τωρα κ με επιασε υπνηλια!!!
πειτε μου τα νεα σας!!
καλησπερα βασουλα μια χαρα ειμαι εσυ;;;;ολα καλα;;;vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα σας τι μου κανετε;;;;
αλεξανδρα μου τι κανει μανουλα και μπουμπουκα;;;;
εγω κοριτσακια μου χθες πηγα για φαγητο με τον αντρουλη μου και ενω εφυγα απο το σπιτι με ορεξη να φαω πολυ δεν εφαγα σχεδον τιποτα....
σημερα ειμαι στην μανουλα μου και τη βοηθαω σε κατι δουλιτσες...θα φαμε κοτοπουλακι στα καρβουνα...
αυτα τα νεα μου κοριτσια μου...
Καλησπέρα βικούλα μου τι κάνεις?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης