726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Σαβ Απρ 27, 2013 11:51 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
πω ειμαι τεζα τωρα..χαλαρωσα οσο τιποτα που ξανα ειδα την ζουζου μου..θα ριξω εναν υπνο ολα τα λεφτα σημερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα αλεξανδρα μου κ εγω μια απο τ ιδια ειμαι,γυρνουσα ολη μερα πανω κατω κ κουραστηκα ξυπνησα κ πρωι πρωι κ αστα να πανε..θα πεσω κ εγω ξερη σιγουρα !!!!Alexandra23 έγραψε:πω ειμαι τεζα τωρα..χαλαρωσα οσο τιποτα που ξανα ειδα την ζουζου μου..θα ριξω εναν υπνο ολα τα λεφτα σημερα
σιγουρα τρελαθηκε ο καιρος!!!Alexandra23 έγραψε:μωρε κ εγω πανω που πηρα λιγο χρωματακι αυτες τις μερες μας ξανα εκανε χειμωνα δεν πειραζει τι να κανουμε ο καιρος τρελαθηκε!
viki1988 έγραψε:πολλες καλημερες κοριτσακια μου...τι μου κανετε;;;;;ολα καλα;;;;;
αντε ξυπνηστε κοριτσακια μου!!!!
γεια σου βασουλα μου μια χαρα ειμαι εσυ;;;;πριν λιγο φαγαμε και τωρα χαζευω tv!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:πολλες καλημερες κοριτσακια μου...τι μου κανετε;;;;;ολα καλα;;;;;
Γεια σου βικάκι μου τι κάνεις?
viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου μια χαρα ειμαι εσυ;;;;πριν λιγο φαγαμε και τωρα χαζευω tv!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:πολλες καλημερες κοριτσακια μου...τι μου κανετε;;;;;ολα καλα;;;;;
Γεια σου βικάκι μου τι κάνεις?
ζουζουνα μου που εισαι καλεεεεεεε???????????μου ελειψες σκατουλα ,εμεις φυγαμε για διημερο σκ και ειμαι σαν κοτοπουλο σημερα νυσταζωωωωωωωωωωω και δουλευουμε εορταστικο ωραριο ολη την εβδομαδα πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ,εμεις καταλλα μια χαρα ειμαστε και εχθες μου φανηκε παλι οτι τον ενιωσα εκανε 3 απανωτα σαν μπουρμπουληθρες εντονες ομως,τι ωραια αυτα που διαβασα για το νοσοκομειο,αχ μπραβοοο υπαρχει οργανωση εκει...εδω τπτ δεν νομιζω να εχουμε τετοια μονο σε καμια κλινικη και αφου τα σκασειςAlexandra23 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα κ απο μεναααα τι κανετε?τι ησυχια ειναι αυτη σημερα?καθολου κεφι δεν υπαρχει δευτεριατικα ε?λογικο σοφακι μου πως περασες το σαβ.κο σου?εκτος απο τις δουλειες ξεκουραστηκες καθολου?
βασιλικουλα μου τι κανεις μανα με γιο?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης