26 Απ: Διγλωσσα παιδακια Σαβ Απρ 20, 2013 10:14 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ασε τον τρελο στην τρελα του
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Alexandra23 έγραψε:ασε τον τρελο στην τρελα του
annamaria_i έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Takis έγραψε:ego eimai ellinas, i gynaika mou islandi kai menoume agglia to miso xrono.
ara milame islandika,agglika kai ellinika !
ara den eironeuomai kai ara milame 3 glosses.ara to moro mas einai triglosso kai epomenos den kserete ti sas ginetai ...
lithike to provlimataki sas ?
Μάλιστα..και για να μας λύσεις και την άλλη την απορία που το έχει το παιδί σας το κουμπί που πατάτε για να μιλάει σε όποια γλώσσα θέλετε;
και να μας πεις αν μπορουμε να το εμπλουτισουμε και με αλλες γλωσσες γιατι θα ηθελα η μικρη μυ ναμαθει και γαλλικα και γερμανικα παρακαλω.. ελεος πια!
annamaria_i έγραψε:εγω παντως μεχρι τον εβδομο ταξιδευα κανονικα. και στην αρχη της εγγυμοσυνης μου ειχα παει και αμερικη να δω τον αδερφο μου. φυσικα ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και ειχα πολυ καλη εγγυμοσυνη οποτε δεν ειχα καποιο θεμα..
Takis έγραψε:ego eimai ellinas, i gynaika mou islandi kai menoume agglia to miso xrono.
ara milame islandika,agglika kai ellinika !
ara den eironeuomai kai ara milame 3 glosses.ara to moro mas einai triglosso kai epomenos den kserete ti sas ginetai ...
lithike to provlimataki sas ?
SalaminaAmaryllida έγραψε:σορυ αλλα η αδελφη μου έχει παντρευτει αυστριακο και μενουν στο Μιλάνο .μιλουν ιταλικά,αυστριακά(γερμανικά δηλαδή) και ελληνικά.που είναι το περίεργο για να σας κάνει εντύπωση ρε κορίτσια ; εκει βρήκαν δουλεια και οι δυο και αρα πρεπει να μιλουν και ελληνικά γιατι να μιλαει το παιδί τους μονο αυστριακά ή ιταλικά; βασικα μου εκανε εντυπωση η επιθεση στον κυριο Takis και απλα ηθελα να το πω.
SalaminaAmaryllida έγραψε:annamaria_i μαλλον ειρωνικά το είπε για ν α δώσει έμφαση .δεν είναι δυνατόν να το εννοούσε φαντάζομαι αλλα σωστα το είπε πάντως για τη τριγλωσσία.σου λέω η φίλη μου που μένει Μιλάνο τα έχει παίξει ,μιλάνε τρεις γλώσσες στο σπίτι και έχουν τρελαθεί και το παιδάκι της είναι γύρω στα 6 αν θυμάμαι και μπερδεύεται και σκέφτονται αν το πάνε και σε γλωσσολόγο ,κάποιον ειδικό για να δουν πως θα το αντιμετωπίσουν.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης