Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

NikolZizzou

NikolZizzou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
(τις 3 τελευταιες μέρες)γκρινια στο φουλ και νεύρα επίσης!! άστα! απλά με πιάνει εύκολα το παραπονο κ αν δεν απαντήσει ο άλλος σωστά, γινεται πόλεμος.
βέβαια ούτε εγώ η ίδια δεν ξέρω τι θέλω να ακούσω, οπότε τα παίρνω όλα στραβά κ τσακώνομαι... Laughing Laughing Laughing
τι να κάνω? γενικά είμαι πολύ ήρεμος ανθρωπος. τώρα με την εγκυμοσύνη όμως εχω παρεκτραπεί..
αυτό το είχα ξαναπάθει τον γενάρη, με τα νεύρα.
να με ματιάσουν σήμερα έτσι όπως είμαι δύσκολο...το πολύ πολύ να με λυπούνται! αχαχαχχαααχχ!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου καλημερα και σε εσας και στα μωρακια σας λοιπον εγω απο χτες εχω κολοτουμπες απο τον μπεμπη μου ζωηρεψε παλι και το χερομαι εκανα τις δουλιτες μου και εχω βαλει αν κανω μελιτζανοσαλατα εγω δεν νυστευω αλλα την μεγαλοβδομαδα θα νυστεψω και ας μην μεταλαβω .....ετσι και αλλιος ανασταση θα την κανω στο σπιτι λογο το οτι δεν εχω εκκλησεια ορθοδοξη εδω κοντα ειναι πολυ μακρια και δεν εχω αμαξι.....εγω για πρωινο εφαγα 2 βραστα αυγουλακια με ντοματουλα αγγουρακι και ελιτσες και φετουλα και ο μικρος φερνει τουμπες φρουφρου μου περιμενω νεα σου για το μπεμπακη λογο οτι η μνημη μου δεν με βοηθαει νομιζω οτι εσυ ειπες εχτες οτι δεν ενοιωθες το μικρο ολο το βραδυ σκεφτομουνα και λεω αντε να δουμε ειναι καλα που ειναι απλα κοιματε και ξεκουραζετε το μικρο θα δεις

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ Κ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΣΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ-ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! Very Happy Very Happy ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΘΥΜΑΣΤΕ?ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΙΔΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ????ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ Shocked Shocked Shocked ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?ΑΘΗΝΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ,ΕΤΣΙ?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Γιωτα μου...ζωηρεψε ο μικρουλης ε...?? Εχεις τρελα με την κουζινα απο οτι εχω καταλαβει...Κι εγω ετσι ημουν πριν...καθε μερα ζυμωνα ψωμι...ανοιγα φυλλο, εκανα πιτες...εφτιαχνα πιτσες μονη μου...Τωρα ομως ρε συ δεν εχω κουραγιο για τιποτα...Ενα μαγειρεμα αναγκαστικα...με το ζορι...!! Sad Sad Sad

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφρου μου εγω ειμαι η μεγαλυτερη της παρεας νομιζω..!!

NikolZizzou

NikolZizzou
εγώ το είδα το βίντεο. τπτ το ακραίο γτ ξεκινάει από εκεί που βγαίνει το κεφαλάκι! αθήνα μένω! ΣΕΠΟΛΙΑ..26 ετων..βασικα 23/5 γίνομαι 27 αλλα δεν τα λέμε αυτά.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 4872 Wink Wink

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Νικολ μου...μικρουλα εισαι ακομα...χαχαχαχα!!!

Φρουφρου μου εγω το ειδα το βιντεακι...ανατριχιασα βεβαια λιγο αλλα το ειδα..!! Προτιμω ομως να βλεπω φυσιολογικο τοκετο...Ειναι μεγαλυτερη η συγκινηση μου..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΜΑΚΑ Very Happy Very Happy ΤΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ(ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ)ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΚΟ ΜΟΥ Very Happy Very Happy ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΝΗΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(1η ΦΟΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ 2 ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕΙ... Sad ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΜΑΚΑ Very Happy Very Happy ΤΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ(ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ)ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΚΟ ΜΟΥ Very Happy Very Happy ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΝΗΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(1η ΦΟΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ 2 ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕΙ... Sad ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ.ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Φ.Τ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!! ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΟΟΟΛΕΣ ΤΑ ΚΟΙΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!! ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΟΟΟΛΕΣ ΤΑ ΚΟΙΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 417472

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφορυ μου το βιντεακι εχει ως εξης- κανουν μια τομη, και βγαζουν το μπεμπινι!!!!! Εμενα μου φαινεται σχεδον "μαγικο" ειναι τσακ μπαμ..!!!
Η Μολλυ ειναι που δεν ακουγε τη μπεμπα της κ θα πηγαινε σημερα να τη δει..
Εγω δεν θα νηστεψω.. γενικα οποτε νηστευα επεφταν οι δυναμεις μου, οποτε φαντασου τωρα..!!!!!!
Razz Razz Razz Razz
Φοβαμαι ομως οτι ο αντρας μου μπορει να θελει να νηστεψει το κρεας, οποτε γιανα μη φτιαχνω κ εγω δυο φαγητα με βλεπω να νηστευω μεχρι καποιο σημειο, και απο κει κ περα που ο αντρας μου δεν θα θελει να φαει καθολου, θα αρχισω τις μπριζολες και τα σπληναντερα!!!!! Razz Razz Razz Razz (αστειευομαι, θα φαω κατι νορμαλ, δεν θα τσικνησω κιολας)
Καλημερα Γιωτα!! Ωραιες οι κολοτουμπες εε?! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 328109

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου η δουλεια μου ηταν να δουλευω σε κουζινες και ετσι αφου τωρα δεν δουλευω αυτη την εργασια την απολαμβανουν οι αντρες μου εχτες εκανα σιμιγδαλενιο χαλβα και σημερα κουλουρακια απλα του καφε....εγω ακομα τα κανω τζουλεια μου δεν μππορω αν σταματισω με τιποτα τρελενομαι ολη μερα να ειμαι στην κουζινα εχω και παρεα τον γιο μου του μιλαω του τραγουδαω και αυτο του αρεσει πολυ

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θεμα ειναι οτι το απολαμβανεις Γιωτα μου και αυτο μετραει...!!!

NikolZizzou

NikolZizzou
καλή ξεκούραση φρουφρου! Πάω και εγώ να φύγω να πάω σπίτι μου που είμαι πτώμα! Καλή συνέχεια κοριτσάρες!!! καλη όρεξη!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη συνεχεια και καλη ξεκουραση Νικολ μου...Φιλια στη Νεραιδουλα σου...!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τζουλεια μου μου αρεσει πολυ......παρα πολυ εγω παντος κοριτσια ουτε ζαλιζομαι ουτε εχω τασεις λιποθυμιας

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνιτσες μου με τις ωραιες κοιλιτσες καλησπερααααα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 2 215994 καλοριζικο το νεο μας θεματακι!!!τι κανετε?εγω τελειωσα το φαγητο μου κ μπορω να σας απολαυσω!μετα θα παμε κ για πρπατημα εχει ωραιο καιρο!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Αλεξανδρα μου...Τι κανει η νεραιδουλα σου η πανεμορφη?? Τι καλο μαγειρεψες σημερα??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα τζουλια μου!καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου!κλωτσαει φαινεται πεινασε που μυρισε το φαγητο μας Very Happy εκανα πατατες στο φουρνο ογκρατεν!ψηνεις τις πατατες κ μετα τις περιχυνεις με χτυπημενα αυγα κ κρεμα γαλακτος!ο ιωσηφ μας τι κανει?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ειμαστε σημερα...Χθες φοβηθηκα λιγο γιατι με επιασε ενας πονος στο νεφρο και μετα με χτυπουσε μεσα στην κοιλια μου...αλλα ευτυχως δεν κρατησε πολυ...!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμος γινεται μεσα μας τζουλια μου,θα εχουμε κ διαφορα πονακια μερικες φορες.απλως αν δεις οτι κατι δεν σταματαει κ συνεχιζεται αμεσως επικοινωνια με τον γιατρο!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντρεπομαι να τον παρω...δεν θελω να τον πρηζω...!!! Νομιζω οτι θα ενοχλησω..!!! Το ξερω οτι ειναι λαθος αυτο...αλλα φταιει η ξεροκεφαλα μου..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζουλια μου οταν υπαρχει λογος σοβαρος να τον παιρνεις,δεν παιζουμε με αυτα!αυτη ειναι η δουλεια του!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι το ξερω οτι αυτη ειναι η δουλεια του..!!

Θα πας για περπατημα τωρα...??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις