Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
727 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 727 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πελυ δεν μπορω να πω οτι κτλβα τι εγινε..... δηλ η Τζενη η αδελφη σου και η Ξενια η ξαδελφη σου ειναι Πολυξενες, και η γιαγια σας θελει να ακουγεται το ιδιο οποτε λεει Τζενη?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Τι σκαλωμα κι αυτο της γιαγιας...ελεος..!!!

Ελιζα μου εγω μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει να σεβεται κανεις την κατασταση μου...οποτε οσο μπορω δεν δινω σημασια σε κανενα..!!!

Ελα ντε......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maro28 έγραψε:σ ευχαριστω πελυ μου 60 χρονων ειναι κ ναι ευτυχωσ ο αντρασ μου συμφωνει

Τότε χαλάρωσε και ηρέμησε αφού έχεις σύμμαχο τον αντρούλη σου! Δε πα να στραβώσει η καλή σου πεθερούλα....αντί η ίδια να σου πει να έιναι πρώτα απ'ολα γερό το μωρό....να κάθεται και να σας στεναχωρει...

Pely

Pely
elisa87 έγραψε:Πελυ δεν μπορω να πω οτι κτλβα τι εγινε..... δηλ η Τζενη η αδελφη σου και η Ξενια η ξαδελφη σου ειναι Πολυξενες, και η γιαγια σας θελει να ακουγεται το ιδιο οποτε λεει Τζενη?

Ακριβώς αυτό!!! Εν τω μεταξύ το Ξένια βγαίνει από το Πολυξένη!! Το Τζένη πως κολλάει δεν μπορώ να το καταλάβω...Χρόνια κάνω αυτή την ερώτηση αλλά απάντηση δεν παίρνω... scratch

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχιχι Razz Razz Razz Razz Μπορει το Τζενη να τις φαινεται πιο μοντερνο... ποιος ξερει?!
Αληθεια δεν ηταν μια κοπελα Τζενη εδω στην ομαδα? η δεν θυμαμαι καλα?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου τι κάνετε διάβασα για το όνομα εμάς πάλι δεν βγάζουμε όνομα από τις οικογένειες μας και έτσι δεν έχουν τσακωμούς o άντρας μου τους το είχε ξεκαθαρίσει η θα πούμε το παιδί άρη η σιβαν είναι κουρδικό όνομα έτσι λιόν όλοι είπαν άρη και από τις 2 οικογένειες και το λέω γιατί o άντρας μου δεν είναι έλληνας

Pely

Pely
Τι να πω βρε Ελίζα μου, αυτά πρέπει να κοπούν! Είχα συμμαθητές που είχαν απαίσια ονόματα λόγω παππούδων.Δηλαδή για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός του παππού να κοροιδεύουν το παιδί στο σχολείο είναι λογικό;;;

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κχχχχχχ Razz Razz Razz Razz
Τι να πω βρε κοριτσια.........
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 215994
Λεω να κανω μια σαλτσα κοκκινη για μακαροναδα........... μηπως δεν κανει νυχτιατικα?! Μηπως θα πρεπε να ειμαι πιο λιτοδιαιτη??? Μηπως γιαυτο εκανα ραγαδουλες?????????????? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 328109

Pely

Pely
Κάνε κοπέλα μου αυτό που αισθάνεσαι και άσε το άγχος των κιλών για αργότερα!! Αφού λιγουρεύτηκες μακαρονάκια, να τα φτιάξεις!!! Μου ανοίγεις κι έμενα την όρεξη τώρα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 587529

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου σας μιλουσα νωριτερα κ ξαπλωνα συγχρονως κ αποκοιμηθηκα!τωρα ξυπνησα πωπω ελεος δεν θα με πιανει ο υπνος σημερα...δεν πειραζει θα το ξενυχτισουμε με τον αντρουλη Very Happy μαρω μου κ εγω διαβασα αυτα που εγραψες κ νευριασα.λοιπον το παιδακι σας ειναι ταγμενο παει κ τελειωσε.θα παρει το ονομα που θελετε εσεις κ μονο εσεις κ μη στεναχωριεσαι καθολου σε παρακαλω,λυπαμαι πολυ που ανθρωποι μεσα στην οικογενεια μας ταραζουν στην κατασταση μας.εμενα καποια ατομα που δεν σεβαστηκαν την κατασταση μου ειδικα τοτε που ητανε πρωτο τριμηνο κ ητανε κρισιμο για το παιδι κ με ταραζαν τα εχω πλεον στο περιθωριο.να μη στεναχωριεσαι καθολου κ να κοιτας τη ζωη σου με τον αντρουλη σου κ με το παιδι που περιμενετε κ κανεναν αλλον.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειπα να κανω ενα μπανακι αλλα τελικα δεν ειναι ανοιχτος ο θερμοσιφωνας κ τωρα πρεπει να περιμενω...
Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο?? Νομιζω πως η γυναικα που ερχεται κ μας καθαριζει μας κλεβει... η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι 100% σιγουρη, αλλα πλεον νιωθω ανασφαλεια και δεν ξερω τι να κανω.. λεω να την αλλαξουμε.. χωρις βεβαια να της πω γιατι..

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζα μου μήπως έχεις δει να σου κοπεί τίποτΑ η μόνο υποψίες είναι

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!Τώρα κατάφερα να μπω μέσα.Εκανα κουλουράκια και νηστισιμα και πασχαλινά κι έχω απ το μεσημέρι,αλλά πολύ κουραση.
Νιώθω κάτι τικ τικ μέσα από την κοιλιά μου ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω άν είναι το μωρό μου.
Σήμερα ήμουν με μια κοπέλα που μέχρι τον 5ο μήνα πήρε 35 κιλά.Και τώρα είναι μια χαρά.τα χασε ολα.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτα μου μου λειπουν καποια πραγματα, κ μαλιστα ενα τραπεζομαντηλο με πετσετες.. και οταν το ανεφερα "τυχαια" μου ειπε "Μηπως το πεταξες καταλαθος?"
Και μετα "το βρηκε" λεει στην ντουλαπα μου στο βαθος...
Και μετα ειπε στη μαμα μου "σας ειπε η Ελιζα για το τραπεζομαντηλο?"
Και της λεει η μαμα μου επειδη ειχε ψιλοτσαντιστει "ναι, μονο που λειπουν δυο πετσετες"
Και της απανταει "Θα βρεθουν κ αυτες.."
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 966307
Μια μου πολυ ευχαριστω που εκεινη η κοπελα τα εχσαε ολα τα κιλα.. αυτη τη στιγμη νιωθω καπως... βουβαλιτσα.... αλλα δεν πειραζει, τα μωρακια μας να ναι καλα κ εμεις θα χασουμε ο,τι παρουμε..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΑΡΟ ΜΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΙΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΕΣΕΝΑ Κ "ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ"ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 40 ΚΙΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 16ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ Κ ΟΛΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΥ ΞΑΝΑΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ)ΚΟΥΝΙΑ-ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ 3 ΣΕ 1,Κ ΕΧΕΙ 3 ΣΤΑΔΙΑ-ΚΟΥΝΙΑ-ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΤΩΝ. Κ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!! Wink ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ 700ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ Κ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΜΕ 3 ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ Κ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΙΜΑΙ MOTHERBABY K ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ 370!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΦΟΡΕΣ.Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΝΕΙ 250ΕΥΡΩ!!ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ www.motherbaby κουνια-πολυμορφικο 3σε1 να το ειτε!!αχ σας ζαλισα κ γω πρωινιατικα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΑΡΟ ΜΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΙΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΕΣΕΝΑ Κ "ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ"ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 40 ΚΙΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 16ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ Κ ΟΛΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΥ ΞΑΝΑΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ)ΚΟΥΝΙΑ-ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ 3 ΣΕ 1,Κ ΕΧΕΙ 3 ΣΤΑΔΙΑ-ΚΟΥΝΙΑ-ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΤΩΝ. Κ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!! Wink ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ 700ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ Κ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΜΕ 3 ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ Κ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΙΜΑΙ MOTHERBABY K ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ 370!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΦΟΡΕΣ.Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΝΕΙ 250ΕΥΡΩ!!ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ www.motherbaby κουνια-πολυμορφικο 3σε1 να το ειτε!!αχ σας ζαλισα κ γω πρωινιατικα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

klaramaria

klaramaria
Καλημέρα Δημητρούλα! Τι γίνεται; Πρωινή κι εσυ ε; Το κρεβατακι αυτό μια χαρα ειναι. Εγώ λέω να το πάρεις. Η τιμή που σας το δίνει ειναι μια χαρα. Απλα να τσεκαρεις και Μονή σου ότι δεν ειναι ρε παιδί μου πολυχρησιμοποιημενο. Αν όπως λες μόνο 10 φορές έχει κοιμηθεί, ειναι ολοκαίνουργιο.
Μαρω μου κι εγώ που τα διάβαζα τώρα έφριξα. Εάν ειναι δυνατόν να σου λέει τέτοια πράγματα. Το παιδι θα το βγάλετε όπως εσείς θέλετε. Και στη τελική δεν είπατε να το πείτε κάποιο άσχετο όνομα ( που φυσικα δικό σας δικαίωμα ειναι κι αυτό, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ) στηνΠαναγια το ταξατε και οφείλει να το σεβαστεί!
Καμία σημασία μη της δίνεις! Αστη να κελαηδαει!!
Εμάς ευτυχώς μας είπαν ό,τι όνομα θελουμε να δώσουμε. Τώρα δε ξέρω κατα πόσο το εννοούσαν, αλλα μάλλον θα δώσουμε το όνομα ενός απο τους δυο( πεθερικά) . Θέλει και ο άντρας μου , οπότε δε θα του χάλασω μάλλον το χατήρι.
Εάν φυσικα δε μου έχει γυρίσει το μάτι μέχρι τότε ... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 26 654316 cyclops cyclops

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφρου μου πιστεύω ότι είναι Μία πολύ καλή ευκαιρία να την πάρετε είμαι τόσο πρακτική που τα 250 εμένα μου δένονται λίγα .......καλημέρα από μένα και τον μικρό μου άρη που σήμερα ξύπνησε με κέφια

Pely

Pely
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Φρουφρού κι εμένα μου φαίνεται καλή ευκαιρία! Το στρώμα είναι μέσα στην τιμή;

NikolZizzou

NikolZizzou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
hello!
Καλημέρα μανουλίτσες! τι κάνετε! έχω μέρες να μπω, οπότε ΦΡΟΥΦΡΟΥ και ΜΑΡΙΝΑ και SUNSET και ELISA87 ,μπράβο για τα β' επιπέδου!!!! είδατε τα μπεμπάκια κ όλα καλά...
δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες γιατι είμαι κ στην δουλειά κ έχω λίγο πήξιμο ,οπότε θα παρακολουθώ λίγο λιγο τις εξελίξεις του σκ.
εμείς θα πα΄ρουμε αυτό το κρεββατάκι.
http://eshop.sweetbaby.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-SweetBaby-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A3%CE%AD%CF%84/%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-Sonic-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C/flypage-ask.tpl.html
είναι πολυμορφικό και καροτσι αυτό.
http://eshop.sweetbaby.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-SweetBaby-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A3%CE%AD%CF%84/Kiddo-Smart-3-%CF%83%CE%B5-1-%CF%83%CE%B5-5-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/flypage-ask.tpl.html
το έχουν πάρει πολλές και ειναι υπερ-ευχαριστημένες.

Pely

Pely
Καλημέρα Νικόλ!!!!!

Αυτό το κρεβατάκι το έχω ερωτευτεί. Μάλλον κι εμείς εκέι θα καταλήξουμε, αλλά κοίτα και σε αυτήν την εταιρεία! Το είχε 440 τώρα βλεπω το ανέβασαν πάλι αλλά τσεκαρε κι εδώ!

http://www.beboulino.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9_3_%CF%83%CE%B5_1_sonic.el.aspx

NikolZizzou

NikolZizzou
α ναι! το έχω δει και στο μπεμπουλινο απλα επειδή εμείς θα το παρουμε με δοσεις, εκει μας εξυπηρετεί κ ειναι πισω απο το σπίτι μου το μαγαζι! ειναι υπερτέλειο το κρεβατάκι! πραγματικά...εμείς θα το παρουμε μπεζ μονοχρωμο γιατι οι τοιχοι ειναι φουξια κ ροζ κ να σπάει λιγο!!! σημερα θα πάμε να το παραγγείλουμε!

Pely

Pely
Αφού είναι δίπλα σας τι το συζητάμε τότε!!! Laughing

Ανυπομονώ να φτιάξουμε κι εμείς το δωμάτιο!!! Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα!!! Τι κάνει η μπουμπού σου;

NikolZizzou

NikolZizzou
καλά είναι! κοιμάται ακόμη σημερα προφανως γιατι δεν μου έχει δώσει στιγμα....εσενα καλα ειναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις