Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
726 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 726 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εκεινη δεν ειχε κανεναν για βοηθεια και τα βρηκε μονη τις

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ειναι,γιαυτο καλο ειναι να ακουσεις τις συμβουλες της,καποια πραγματα σιγουρα θα σε βοηθησουν!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Φρουφρου μου να την παρετε την κουνια αφου σας αρεσε κ αφου την ειδατε σε καλη κατασταση!! Το νου σου στο στρωμα ομως, μονο αυτο.. αν κατι σε χαλαει, τοτε να παρετε καινουριο στρωμα..
Γιωτα μου πολυ μου αρεσε η συμοβλη της θειας σου!!! Γιατι κ βοηθεια να εχουμε, ειναι το καλυτερο να κραταμε το σπιτι μας μονες μας, και το μωρακι μας, και αν ερχεται καποιος να καθομαστε παρεουλα και να χαζευουμε τα τελεια μπεμπακια μας..
Καλημερα Αλεξ!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 215994 φιλακια στην Αποστολια μας!!!
Πηγα κ εγω στη γιατρο σημερα να της δειξω το β'επιπεδου, και μου ειπε πως οταν με πιασουν παλι συσπασεις πιο συχνες, και μετρησω 4 σε μια ωρα, να παω στο μαιευτηριο να με βαλουν στον καρδιοτοκογραφο γιανα δουν τι γινεται.. ο,τι ωρα κ να ναι, κ αργια να ειναι.. Rolling Eyes Rolling Eyes
Απτη μια θα ηθελα να δω τι γινεται με τις συσπασεις αυτες, απτην αλλη δεν θελω να με πιανουν πανω απο 4 την ωρα, προτιμω να ειναι αραια μεσα στη μερα..!!! Τι να πω.. και τη ρωτησα κ για μπανια κ μου ειπε πως μονο αργοτερα που θα εχει ζεστανει ο καιρος και τωρα που εχω κ συσπασεις να το ξεχασω.
Επισης τη ρωτησα ποια ειναι η γνωμη της για την επισκληριδιο και μου ειπε οτι πολυ πολυ σπανια ΔΕΝ κανει επισκληριδιο, τοσο σπανια που το εχει ξεσυνηθισει κ εκεινη.. και οταν τη ρωτησα τι παρενεργειες εχει μου ειπε "καμια".. κ μετα συνεχισε "τι χαζομαρες ειναι αυτες, που ειμαστε? Στο μεσαιωνα?? που ουρλιαζανε οι γυναικες???????" Shocked Shocked Shocked Shocked
Επισης τη ρωτησα για την τομη κ μου ειπε πως την κανει σχεδον σε καθε τοκετο, γιανα αποφυγει το να "σκιστει" η γυναικα ατσαλα, και μετα πριν ραψει την τομουλα συμμαζευει λεει κ τον κολπο που οσο να ναι χαλαρωνει καπως με τον φυσιολογικο τοκετο...
Αυτα τα νεα μου κ ειπα να σας τα πω..!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316
Α κ κατι ακομη, αισιως εφτασα τα 7 κιλα και τωρα πρεπει να το ραψω... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φρουφρού γιατί να είσαι τόσο μακριά κοπέλα μου;;;;;;;; Το σιχαίνομαι το σίδερο είναι η αλήθεια και βαριέμαι απίστευτα το συμμάζεμα των σιδερωμένων μετά! Βάλε με να σου σκουπίσω να σου σφουγγαρίσω και ότι άλλο θες αλλά όχι σιδερο!!!!! Και μες το καλοκάιρι δεν παλεύεται....

Ελίζα μου όχι ότι είμαι κατά της επισκληριδίου , αφού μάλλον θα κάνω, αλλά μη λέμε κι ότι θέλουμε ότι δεν έχει παρενέργειες!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλαδη φρουφρου μου η γιατρος σου ειναι κατα της επισκληριδιου?εχει παρενεργειες η επισκληριδιος οχι σε ολες τις γυναικες αλλα εχει,ειναι αναλογα τον οργανισμο.

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια μου γλυκά! Έχω να μπω από την Πέμπτη κ έχω να διαβάσω πολλάααααααααααααααααααααααα νέα σας!
Θα σας πω γρήγορα τα δικά μου κ πάω να διαβάσω όσα έχασα!

Οι συσπάσεις που ένιωθα κ την κοιλιά μου χαμηλά να "πετρώνει" συνεχίστηκε μέχρι σήμερα αν κ από την Παρασκευή είχα μιλήσει με τον γιατρό κ παίρνω μαγνήσιο σε μεγάλες δόσεις.
Πήγα σήμερα το πρωί να με δει, κ το μωράκι μου ευτυχώς είναι μια χαρά, απλά λίιιιιιιιιιιιιιγο πιο μικρούλι απ'όσο θα πρεπε (περίπου 1 εβδομάδα πίσω είναι). Συνεχίζω το μαγνήσιο κ αν σε 5 πέντε μέρες δεν σταματήσει αυτό το πέτρωμα, θα κάνω καριδογράφημα σε μένα κ στο μπεμπουλίνι μου Rolling Eyes
Γενικά με καθησύχασε ο γιατρός οτι δεν είναι κάτι τραγικό αν κ δεν θα πρεπε να συμβαίνει βέβαια, αλλά η μήτρα, ο πλακούντας, ο τράχηλος, το μωρό, όλα είναι καλά!
Όλο το Σαββατοκύριακο έκλαιγα κ ήμουν σε πολύ κακή διάθεση. Φοβήθηκα πάρα πολύ Crying or Very sad Crying or Very sad
Το καλό είναι πως δεν είχα καθόλου αίμα, οπότε αυτό είναι ακόμη πιο καθησυχαστικό...
Τώρα ξάπλα στο σπίτι Rolling Eyes

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ κ που δεν διάβασα ακόμη τα νέα σας να σμμετέχω σε αυτά που συζητάτε, απλά ήθελα να τα πω....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω Πελυ μου, δεν ξερω... φανταζομαι εννοουσε πως αν γινει σωστα και δεν γινουν λαθη.. με αυτη την εννοια.. εγω θα θελα να κανω παντως..
Μια φιλη μου αναισθησιολογος που τη ρωτησα, μου ειπε πως ισως σου πεσει λιγο η πιεση, αλλα δεν τρεχει τιποτα.. αυτο.. ολα οσα κανουμε γενικα μεσα σε ενα νονοσκομειο μπορει να εχουν παρενεργειες, αλλα το θεμα ειναι οτι αν ειναι παρα πολυ συχνες στους ανθρωπους τοτε πρεπει να το σκεφτεις.. αλλα ειναι πολυ σπανιες, τοτε αποφασιζεις..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατς μια απο τα ιδια κ οι δυο μας δηλαδη!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787
Να μην ανησυχουμε, κ ολα καλα θα πανε!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109

Pely

Pely
Καλώς την Νατς!! Όλα καλά θα είναι και τζάμπα αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι!! Very Happy

Ελίζα κι εγώ θα κάνω όπως το κόβω. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι και ΄σιγουρα να γίνει σωστά οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά ελαχιστοποιούνται. όμως το θέμα δεν είναι η πίεση, το τρέμουλο και η τάση για εμετό που πιθανόν έχεις εκέινη την ώρα. Εγώ φοβάμαι τα μετά! Έχω ακούσει από αρκετές γυναίκες ότι απέκτησαν θέμα με την μέση τους μετά χωρίς να σηκώνουν βάρη και να την καταπονούν! Συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας μου στην οποία ο ορθοπεδικός είπε οτι είναι πολύ πιθανόν να φταίει και η επισκληρίδιος την οποία έκανε στη μικρή πριν 15 χρόνια. Θα μου πεις έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε αλλά και πάλι...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω το μετα σκεφτομουν, αλλα νομιζω οτι ο τροπος της αν κ ηταν ετσι "καυστικος" με ησυχασε, δηλαδη ηταν σιγουρη..
Πριν κανω τροφοβλαστη ολοι επεσαν πανω μου οτι ειχε υψηλο κινδυνο αποβολης κτλ.. κ μετα αφου την εκανα βρηκα αλλες τοσες κοπελες που ειχαν κανει η τροφοβλαστη η αμνιοπαρακεντηση και μαλιστα οι περισσοτερες απο επιλογη τους, οχι απο ενδειξη.. θελω να πω οτι καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενες για ολα, αλλα ειναι κ μερικοι ανθρωποι που σπερνουν το φοβο ασυστολα και οχι με βασιμες αμφιβολιες..!!!!!!!
Δεν ξερω, εγω εγραψα τι μου ειπε η γιατρος μου οταν τη ρωτησα, απο εκει κ περα ειναι θεμα της καθε κοπελας να τα ζυγισει, τι ξερει, πως νιωθει, τι φοβαται πιο πολυ και ολα.. ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση..
Η μαμα μου πχ φοβαται απο τωρα που θα ακνω επισκληριδιο!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Εγω απο την αλλη φοβαμαι μη λιποθυμησω απο τον πονο κ μεινει το μωρο στη μεση, αν ειμαι χωρις επισκληριδιο.. ειναι πως νιωθει ο καθενας...!!!!!!

Pely

Pely
elisa87 έγραψε:Κ εγω το μετα σκεφτομουν, αλλα νομιζω οτι ο τροπος της αν κ ηταν ετσι "καυστικος" με ησυχασε, δηλαδη ηταν σιγουρη..
Πριν κανω τροφοβλαστη ολοι επεσαν πανω μου οτι ειχε υψηλο κινδυνο αποβολης κτλ.. κ μετα αφου την εκανα βρηκα αλλες τοσες κοπελες που ειχαν κανει η τροφοβλαστη η αμνιοπαρακεντηση και μαλιστα οι περισσοτερες απο επιλογη τους, οχι απο ενδειξη.. θελω να πω οτι καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενες για ολα, αλλα ειναι κ μερικοι ανθρωποι που σπερνουν το φοβο ασυστολα και οχι με βασιμες αμφιβολιες..!!!!!!!
Δεν ξερω, εγω εγραψα τι μου ειπε η γιατρος μου οταν τη ρωτησα, απο εκει κ περα ειναι θεμα της καθε κοπελας να τα ζυγισει, τι ξερει, πως νιωθει, τι φοβαται πιο πολυ και ολα.. ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση..
Η μαμα μου πχ φοβαται απο τωρα που θα ακνω επισκληριδιο!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Εγω απο την αλλη φοβαμαι μη λιποθυμησω απο τον πονο κ μεινει το μωρο στη μεση, αν ειμαι χωρις επισκληριδιο.. ειναι πως νιωθει ο καθενας...!!!!!!

Σαφέστατα όπως νιώθει ο καθένας! Κι εγώ το ίδιο πράγμα φοβάμαι Ελίζα! Να φτάσω σε σημείο να λιποθυμήσω από τους πόνους...Οπότε παρενέργειες ξεπαρενέργειες, αν κάνοντας την, μπορέσω να το ''απολαύσω'' όλο αυτό, θα την κάνω!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα μου περασες μια τρομαρα οπως η ελισα μας κ ειναι λογικο ομως μην ανησυχειτε κοριτσια μου καντε ο,τι σας ειπε ο γιατρος σας κ φυσικα πολυ ξεκουραση!!!οσο για την γεννα το θεμα ειναι να κυλησει φυσιολογικα κ να βγει σωστα το παιδι κ να μη μας παιδεψει.αν κυλησουν ολα ομαλα κ χωρις επισκληριδιο ειναι μια χαρα.θα πονεσουμε αλλα μετα ξεχνιουνται ολα.τα μωρα μας να ειναι καλα κοριτσια!!!

Xtina_1991

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia, pws eiste? me lene xristina menw thessaloniki, eimai 22 xronon kai perimenw to prwto mou paidaki (koritsaki mas eipan) tha gennisw 20 augousto. eimai ligo down gt den eixa pote koilia kai mou fenete kapws...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως ηρθες χτινα!με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!λογικο ειναι βρε κοριτσακι μου να εχεις κοιλια,εγκυος εισαι Very Happy να σκεφτεσαι το κοριτσακι σου να ειναι καλα κ ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οπως το ειπες Αλεξ... με επισκληριδιο η χωρις, ολες τους ξεχασαν τους πονους μετα!!!!
Χτινα καλως ηλθες στην ομαδα μας!!! Μην αγχωνεσαι για την κοιλιτσα σου.. κ εγω ειχα μεσουλα κλεψυδρα πριν μεινω εγκυος κ τωρα εχω μονο μπουτια κ ποπο!! Παει η μεση!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Τωρα προτεραιοτητα εχει το μωρακι μας, να ειναι καλα, και μετα θα την ξαναβρουμε τη σιλουετα μας!!!!! Με το καλο το μωρακι σας!!!!!!! Εμεις ολες εδω προσπαθουμε να απολαυσουμε αυτην την περιοδο και να ξεπερναμε μαζι τα αγχη μας....!!!!!!!!
Σας φιλω παω για καφε στη μαμα.. ισως μπω για λιγακι στο ιντερνετ αργοτερα........... χιχιχιχιχι

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera koritsia mouuu! mpika kai ego ston ekto!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316

min agxoneste gia tis suspaseis kai ego eixa ston megalo ston evdomo tipota den einai Smile

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα να περασεις στη μανουλα σου ελισα μου!!εμεις μολις φαγαμε κ τωρα καναπε!φιλακια πολλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 417472

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μαρινακι μου!τι κανεις?ο γιοκας σου?καλως ηρθες στον εκτο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διάβασα πολλά πολλά νέα κ ζαλίστηκα λίγο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 911307

-Φρουφρου με γεια τα πραγματούδια σας, συμφωνώ να πάρετε το κρεβατάκι αλλά προσοχή στο στρώμα, ίσως είναι καλή ιδέα να πάρετε ένα ολοκαίνουριο κ πεντακάθαρο στρωματάκι
-Γιώτα χαρωπή μαγείρισσα, χρήσιμες οι συμβουλές της θείας σου! Αλλά κ εσύ βρε πουλάκι μου να ξεκουράζεσαι λιγάκι!
-Μπράβο για τα υπέροχα αποτελέσματα σε όσες κάνατε την Β'επιπ!!!
-Άλεξ τέλεια η εμπειρία της ξενάγησης, σίγουρα νιώθεις καθυσηχασμένη αφού δεν πας εντελώς στο άγνωστο!
-Ελίζα όντως ομοιοπαθούσες με τις συσπάσεις μας Rolling Eyes Ξεκούραση!!
-Μάρω πιστεύω πως η πεθερά σου θα καταλάβει το λάθος της κ δεν θα επιμείνει για το όνομα. Ίσως ξαφνιάστηκε γι'αυτό αντέδρασε έτσι. Αν σκεφτεί πως αυτή κ μόνο αυτή θα έχει να χάσει αν θυμώσει για το όνομα, θα καλμάρει!
-καλωσήρθατε Σανσετ κ Χριστίνα, με το καλό τα μπεμπάκια σας!
-Γειά σου Μαρίνα με τις τέλειες φωτο σου (fb!!)
-Πέλυ κ εγώ είμαι υπέρ της επισκληρηδιου. Κ οπως είπατε, τα πάντα μπορούν να έχουν μια ανεπιθύμητη παρενέργεια (ακόμη κ ένα ντεπόν!) οπότε είναι στην κρίση της καθεμιας μας το τι θα επιλέξουμε!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααααααααααα μου ρχονται κ άλλα από αυτά που διάβασα...
Αλεξ κ Κάλλι συγχαρητήρια για τα πτυχία σας!!! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι νατασσα μου παω καθυσυχασμενη οντως.στην 28η εβδομαδα πρεπει κ να δωσω τα στοιχεια μου στο νοσοκομειο.εσυ τι αλλα νεα?η μπουμπουκα σου ειναι μικροτερη μια εβδομαδα τελικα ε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:αααααααααααα μου ρχονται κ άλλα από αυτά που διάβασα...
Αλεξ κ Κάλλι συγχαρητήρια για τα πτυχία σας!!! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 328109

ευχαριστω πολυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 654316

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπαθώ να ηρεμήσω Αλεξ γιατί ταράχτηκα πολύ είναι η αλήθεια.
Είναι λίγο πιο μικρούλα η σκατουλίτσα μου αλλά είπε ο γιατρός πως ακόμα δεν είναι ανησυχητικό. Αν συνεχιστεί στις πιο μεγάλες εβδομάδες, τότε θα το δούμε πιο θερμά το θέμα.

Το Σαββατοκύριακο κουράστηκα λίγο με υποχρεώσεις, αγορά για δώρα, επισκέψεις σε βαπτιστήρια, καφεδάκια με φίλους, για φαγητό έξω, δουλειές στο σπίτι κτλ... Κ τώρα ορίστε η "τιμωρία" μου που το παραέκανα...κλείσιμο στο σπίτι κ ξάπλα στον καναπέ αν κ η μέρα είναι μόνο για σουρτούκι!!
Αλλά χαλάλι τι να κάνουμε!
Η μπέμπα μου κουνιέται πολύ έντονα κ μου πατάει την κύστη κ όλο τρέχω στην τουαλέτα νομίζοντας πως δεν κρατιέμαι κ τελικά πάω κ έχω μια σταγονίτσα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 911307

έκανες κορνίζα Άλεξ μου την φωτο της μπεμπούλας σου?
Εμάς δεν πόζαρε πάλι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.7 - Σελίδα 28 534787 αλλά έχω μια τέλεια φωτό....το πατουσίνι της!!! Σαν να δίνει μούτζα με το πατουσάκι!! να το φας είναι!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαυτο λεμε νατασσα μου θελει ξεκουραση κ οχι πολλα πολλα!οσα καλα κ να ειμαστε αν το παρουμε πανω μας κ αρχισουμε να κανουμε πολλα τοτε θα εχουμε την τιμωρια μας οπως ειπες κ εσυ.η περιοδος της εγκυμοσυνης μας ανηκει!αυτο το κανει κ σε μενα μου κλωτσαει την κυστη κ μερικες φορες κλωτσαει κ προς τα πισω στο εντερο κ με κανει να θελω πουρδιτσες Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed εμας ποζαρε η γλυκουλα μου,πολυ ωραια η φωτο δεν χορταινω να την βλεπω!!!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σασ κ απο μενα...ημουν λιγο σκασμενη απο χτεσ με το γνωστο θεματακι του ονοματοσ κ σημερα το συνεχισε η μανα του αντρουλη μου κ τσακωθηκαμε για αλλη μια φορα γιατι επρεπε να περασουμε απο το σπιτι τησ να παρουμε κατι...στεναχωρηθηκα αλλα τωρα αρχιζω κ τα παιρνω νιωθω οτι πιο πολυ αξια δινουν στο ονομα παρα στο ιδιο το μωρο..τα πηρε κ ο αντρασ μου κ αρχισε τα τελεσιγραφα κ νιωθω πολυ ασχημα που γινονται αυτα πασχαλιατικα

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις