Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
234 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 234 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria125m έγραψε:νομιζω πως μεγαλο ρολο παιζει ο γιατρος.οταν ξεκιναει 1 ζευγαρι προσπαθειες δεν ξερει τι πρεπει να κανει. εγω παραδειγμα ειχα κανει προγεννητικές εξετασεις γιατι το ζητησα απο μονη μου και ητανε καλες.εκανε ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και αυτο καλο εκανα και σαλπιγγογραφια ολα μια χαρα δεν εβρισκαν προβλημα.περνουσε ο καιρος και τιποτα πηραμε την αποφαση και πηγαμε σε εναν ανοσολογο.μου εκανε καποιες εξετασεις και μου βρηκε χλαμυδια.και φυσικα πηραμε αντιβιωση.αυτο μπορουσε να φανει και πιο πριν αλλα κανενας γυναικολογος δεν με εβαλε να κανω καλλιεργεια.και τα χλαμυδια ειναι πολυ επικινδυνα γιατι προκαλουνε ζημια και στον αντρα και στην γυναικα.

Εμεις εχουμε κανει και προγεννητικο ελεγχο και εξετασεις για χλαμυδια και ορμονολογικες μεχρι τωρα ολα καλα.. για ενδομητριωση εχω ακουσει πως αν εχεις μπορει να φανει απο μια εξεταση αιματος την ca 125 αν ειναι ανεβασμενη.. δεν την εχω κανει. Τωρα εχω τον αλλο μηνα ραντευου με καινουριο γιατρο μπας καιβρουμε ακρη επιτελους.. Σε ανασολογο δεν εχω παει αυτος για τι εξετασεις ειναι?

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matinaki καλη επιτυχια ευχομαι και να εχεις μια τεραστια χοριακη!! Απ οτι ξερω ,γιατι εγκυος δεν εχω μεινει ποτε, πονακια σαν της περιοδου εχεις και οταν εισαι εγκυος!! Οποτε ποτε δεν ξερεις! Περιμενουμε τα νεα σου! Ποτε θα ξερεις;

fwlitsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ 8ΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμεις εχουμε κανει και προγεννητικο ελεγχο και εξετασεις για χλαμυδια και ορμονολογικες μεχρι τωρα ολα καλα.. για ενδομητριωση εχω ακουσει πως αν εχεις μπορει να φανει απο μια εξεταση αιματος την ca 125 αν ειναι ανεβασμενη.. δεν την εχω κανει. Τωρα εχω τον αλλο μηνα ραντευου με καινουριο γιατρο μπας καιβρουμε ακρη επιτελους.. Σε ανασολογο δεν εχω παει αυτος για τι εξετασεις ειναι?[/quote]

εχει να κανει με το ανοσοποιητικό συστημα του ατομου.κανει καποιες πιο εξειδικευμενες εξετασεις.1 ζευγαρι που ξερω προσπαθουσε 2 χρονια και ολοι λεγανε οτι δεν ειχανε τπτ και οτι ειναι απο αγχος.τελικα πηγανε στον ανοσολογο και βρηκε στον αντρα 1 μικροβιο που σκοτωνε τα ωαριο αν δεν κανω λαθος.μετα απο 3 εβδομαδες εμεινε εγκυος και τωρα εχουνε 1 παιδακι 2 μηνων.εγω τον αλλο μηνα παω για λαμπαροσκοπη-υστεροσκοπηση γιατι μου βρηκανε μια κυστη(σοκολατοειδη)δλδ ενδομητριωση.γι αυτο μαλλον δεν εχω μεινει εγκυος ποτε.πριν δεν την ειχα απλα μπορει να ειχα εστιες ενδομητριωσεις και να μην φαινότανε στον υπερηχο.εκανα και την ca125 και μου βγηκε ανεβασμενη αλλα να ξερεις πως δεν ειναι 100% αξιοπιστη.να σου πω την αληθεια εγω ουτως η αλλως ηθελα τωρα στα κοντα να κανω λαμπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να μην εχω μεινει εγκυος ποτε στα 3 χρονια.πριν περασει η γυναικα σε εξωσωματική(αν δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα)πιστευω πως σιγουρα πρεπει να κανει αυτην την επεμβαση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria125m στις Παρ Απρ 26, 2013 5:52 am, 1 φορά

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matinaki1990 έγραψε:κοριτσια τι κανετε;; εγω 2.5 χρονια προσπαθω..εχω κανει πολλες εξετασεις κ εγω κ ο αντρουλης μου..δυστυχως κ εμεις δεν τα καταφεραμε..... εγω παω σε ειδικο γιατρο παντως..εξωσωματικο...πριν 2 παρασκευες εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση...σημερα ειναι να μαθω αν τα καταφερα αλλα νιωθω λιγο καπως με συπμτωματα περιοδου...πφφφφφ..δεν ξερω τι αλλο να κανω..εσεις κοριτσια κανατε καποια υποβοηθουμενη μεθοδο;;

matinaki1990 σου ευχομαι μια τεράστια χοριακη oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fwlitsa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ 8ΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...

μακαρι fwlitsa!!!! απ το στομα σου και στου θεου το αυτι.

fwlitsa

maria125m έγραψε:
fwlitsa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ 8ΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...

μακαρι fwlitsa!!!! απ το στομα σου και στου θεου το αυτι.

ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΦ8ΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ....ΤΟΣΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ... Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΚΑ8ΕΝΑ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ 8Α ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ.... Κ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ... oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 215994

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fwlitsa ετσι ειμαι κ εγω ...κλαμα στενοχωρια την πρωτη μερα οσο δεν παει αλλο...κ να εχεις την συνιφαδα με μια προσπαθεια να εμεινε εγγυος και να ερχεται κ να σου δειχνει τι ψωνισε για το μωρο..ειναι τραγικοοοοοοοοοοοο.... δεν το αντεχω αυτο ρε κοριτσια...με τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fwlitsa έγραψε:

ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΦ8ΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ....ΤΟΣΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ... Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΚΑ8ΕΝΑ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ 8Α ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ.... Κ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ... oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 215994

συμφωνω απόλυτα μαζι σου.τις προ αλλες μου ελεγε μια φιλη μου πως της χαιδευανε την κοιλια και την ρωτουσαν αν εχει κατι μεσα affraid affraid affraid φοβερο???εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.οπως λες εχουμε που εχουμε το αγχος εχουμε και τον καθε χαζο και περιεργο να λεει και να κανει τα δικα του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria125m στις Παρ Απρ 26, 2013 6:18 am, 1 φορά

fwlitsa

matinaki1990 έγραψε:fwlitsa ετσι ειμαι κ εγω ...κλαμα στενοχωρια την πρωτη μερα οσο δεν παει αλλο...κ να εχεις την συνιφαδα με μια προσπαθεια να εμεινε εγγυος και να ερχεται κ να σου δειχνει τι ψωνισε για το μωρο..ειναι τραγικοοοοοοοοοοοο.... δεν το αντεχω αυτο ρε κοριτσια...με τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑ8ΕΙΤΕ?? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ 8ΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ... ΔΕΝ 8Α ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...

matinaki1990

matinaki1990
κ εγω ετσι λεω..οτι δεν θελω....αυτην την στιγμη ειναι να πεθανω..εχω σκασει στο κλαμα....απετυχε και η σπερματεγχυση..αδιαθετησα...δεν ξερω τι αλλο να κανω.... ειμαι τοσο χαλια

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax re matinaki m krima!mhn stenaxwriesai!poy leei o logos dld!koyragio poy tha paei kapoia stigmh tha ta kataferoyme k emeis!

http://nopixristos@hotmail.com

matinaki1990

matinaki1990
αχ νοπιτσα...εχει φυγει η αισιοδοξια απο μεσα μου....ωρες ωρες νιωθω οτι δεν θα τα καταφερω ποτε....κ αυτο ειναι που με κανει περισσοτερο χαλια

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
matinaki1990 έγραψε:αχ νοπιτσα...εχει φυγει η αισιοδοξια απο μεσα μου....ωρες ωρες νιωθω οτι δεν θα τα καταφερω ποτε....κ αυτο ειναι που με κανει περισσοτερο χαλια

ματινακι μουουου!!πολυ στεναχωρηθηκα κοριτσακι μου Sad Sad Sad Sad μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...το κυριοτρο ειναι οτι εχεις την ηλικια με το μερος σου!!εξαλλου ηταν και η πρωτη προσπαθεια...σε καταλαβαινω απολυτα oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 679259 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 679259 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 679259
που θα μας παει;;

katerina 28

katerina 28
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσακια!!!
και εγω ανηκω στο κλαμπ..εναμιση χρονο προσπαθειων εχω κλεισει... oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 585182

fwlitsa

matinaki1990 έγραψε:κ εγω ετσι λεω..οτι δεν θελω....αυτην την στιγμη ειναι να πεθανω..εχω σκασει στο κλαμα....απετυχε και η σπερματεγχυση..αδιαθετησα...δεν ξερω τι αλλο να κανω.... ειμαι τοσο χαλια

ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ.....ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ...Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.............

Vayia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria125m έγραψε:
matinaki1990 έγραψε:κοριτσια τι κανετε;; εγω 2.5 χρονια προσπαθω..εχω κανει πολλες εξετασεις κ εγω κ ο αντρουλης μου..δυστυχως κ εμεις δεν τα καταφεραμε..... εγω παω σε ειδικο γιατρο παντως..εξωσωματικο...πριν 2 παρασκευες εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση...σημερα ειναι να μαθω αν τα καταφερα αλλα νιωθω λιγο καπως με συπμτωματα περιοδου...πφφφφφ..δεν ξερω τι αλλο να κανω..εσεις κοριτσια κανατε καποια υποβοηθουμενη μεθοδο;;

matinaki1990 σου ευχομαι μια τεράστια χοριακη oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316 oses prospathoume gia moraki as mazeutoume edo mono oses prospathoume........ - Σελίδα 2 654316

Εύχομαι να είναι καλά τα νέα σου...! Very Happy

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matinaki μην το βαζεις κατω...σε καταλαβαινουμε απολυτα. που θα παει ομως θα τα καταφερουμε και θα γινουμε και μεις μανουλες.

matinaki1990

matinaki1990
maria125m έγραψε:matinaki μην το βαζεις κατω...σε καταλαβαινουμε απολυτα. που θα παει ομως θα τα καταφερουμε και θα γινουμε και μεις μανουλες.
θα γινουμε μαρια;; εχω παψει να πιστευω οτι καποιον μηνα θα τα καταφερω..κ οσο σκεφτομαι την σπερματεγχυση που θα κανω παλι και κυριως τις ενεσεις που μου τις εκανε ο αντρουλης...αχ παναγια μου θα τρελαθω...ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="matinaki1990"]
maria125m έγραψε:matinaki μην το βαζεις κατω...σε καταλαβαινουμε απολυτα. που θα παει ομως θα τα καταφερουμε και θα γινουμε και μεις μανουλες.
θα γινουμε μαρια;; εχω παψει να πιστευω οτι καποιον μηνα θα τα καταφερω..κ οσο σκεφτομαι την σπερματεγχυση που θα κανω παλι και κυριως τις ενεσεις που μου τις εκανε ο αντρουλης...αχ παναγια μου θα τρελαθω...ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα[/quot

θα γινουμε μανουλες!!!! εμεις μετα απο 3 χρονια προσπαθειων ανακαλυψαμε οτι εχω ενδομητριωση τον αλλο μηνα παω για επεμβαση.φυσικα μπορει να το ειχα και πριν αλλα δεν το ηξερα. αν δεν το ανακαλυπτα θα εκανα ετσι και αλλιως λαμπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση.το εχεις ψαξει αυτο?

matinaki1990

matinaki1990
[quote="maria125m"]
matinaki1990 έγραψε:
θα γινουμε μαρια;; εχω παψει να πιστευω οτι καποιον μηνα θα τα καταφερω..κ οσο σκεφτομαι την σπερματεγχυση που θα κανω παλι και κυριως τις ενεσεις που μου τις εκανε ο αντρουλης...αχ παναγια μου θα τρελαθω...ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα[/quot

θα γινουμε μανουλες!!!! εμεις μετα απο 3 χρονια προσπαθειων ανακαλυψαμε οτι εχω ενδομητριωση τον αλλο μηνα παω για επεμβαση.φυσικα μπορει να το ειχα και πριν αλλα δεν το ηξερα. αν δεν το ανακαλυπτα θα εκανα ετσι και αλλιως λαμπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση.το εχεις ψαξει αυτο?
τι ειναι αυτο;; δεν ξερω

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[/quote]τι ειναι αυτο;; δεν ξερω[/quote]

την ενδομητριωση εννοεις?διαβασε αυτο αν θες http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=4102

εγω ετυχε και το βρηκα τωρα και θα κανω την επεμβαση μπορει να μου βρουνε και τιποτα αλλο ποιος ξερει scratch scratch scratch

εγω σου προτείνω να χαλαρωσεις εισαι μικρη ακομα και μην στεναχωριεσαι που δεν πετυχε η σπερματεγχυση.εχουμε αγωνα μπροστα μας και πρεπει να εχουμε πολυ δυναμη.

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matinaki1990 έγραψε:κ εγω ετσι λεω..οτι δεν θελω....αυτην την στιγμη ειναι να πεθανω..εχω σκασει στο κλαμα....απετυχε και η σπερματεγχυση..αδιαθετησα...δεν ξερω τι αλλο να κανω.... ειμαι τοσο χαλια

matinaki τωτα μολις μπηκα και το διαβασα.. Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι μου αφου τα εχω περασει ηδη 2 φορες.. Ελπιζω οτι σημερα θα εισαι καλυτερα.. Το κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε.. Αλλωστε εισαι απο τις τυχερες μιας και εχεις και τον χρονο με το μερος σου εισαι πολυ μικρουλα! Και Ισως θα ηταν καλο να χαλαρωσετε λιγακι αφου αν θυμαμαι καλα δεν σας εχουν βρει και κατι οι γιατροι και ποιος ξερει μπορει το νινι κανει την εκπληξη.. συζητηστε το με το γιατρο σας

anna-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria125m έγραψε:
εκανα και την ca125 και μου βγηκε ανεβασμενη αλλα να ξερεις πως δεν ειναι 100% αξιοπιστη.να σου πω την αληθεια εγω ουτως η αλλως ηθελα τωρα στα κοντα να κανω λαμπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να μην εχω μεινει εγκυος ποτε στα 3 χρονια.πριν περασει η γυναικα σε εξωσωματική(αν δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα)πιστευω πως σιγουρα πρεπει να κανει αυτην την επεμβαση.

Καλημερα Μαρια !! Ηθελα να σε ρωτησω αυτη την εξεταση ca125 την κανεις συγκεκριμενη μερα του κυκλου η οποτε να ειναι;; Επειδη τον επομενο μηνα εχω ραντεβου με καινουριο γιατρο (παλι!) θα ηθελα να την εχω κανει και να την εχω μαζι μου..

maria125m

maria125m
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
anna-maria έγραψε:

Καλημερα Μαρια !! Ηθελα να σε ρωτησω αυτη την εξεταση ca125 την κανεις συγκεκριμενη μερα του κυκλου η οποτε να ειναι;; Επειδη τον επομενο μηνα εχω ραντεβου με καινουριο γιατρο (παλι!) θα ηθελα να την εχω κανει και να την εχω μαζι μου..

γεια σου αννα-μαρια. απ'οσο ξερω δεν εχει σημασια.εγω ετυχε και την εκανα οταν ημουνα αδιαθετη.το οριο σ'αυτην την εξεταση ειναι 35 αλλα για αλλο λογο(ειναι καρκινικος δεικτης)αν εχεις πανω απο 10 κατα πασα πιθανότητα εχεις ενδομητριωση.εμενα βγηκε 20,1. ααα και κατι ακομα για θρομβοφιλια εκανες εξετασεις?τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις