1 Πώς το εξηγείτε; Πεμ Απρ 25, 2013 11:48 am
adorable
Σιωπηλή δύναμη
Πείτε μου βρε κορίτσια, γιατί θα σκάσω. Ο γιος μου (14 μηνών) έχει την εξής συμπεριφορά: Είναι γενικά πολύ κοινωνικός, πηγαίνει σε όλους εύκολα. Εδώ και ένα μήνα περίπου δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ τους γονείς μου, μόλις τους δει ξινίζεται και γυρνάει στην αγκαλιά μου μην τον πάρουν. Δε θέλει να του μιλάνε, να τον παίρνουν αγκαλιά , να τον ακουμπάνε. Όταν είμαστε όλοι μαζί με τους γονείς μου, κολλάει πανω μου και δεν ξεκολλάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δίνει την εντύπωση ότι με λατρεύει και φοβάται μην τον πάρουν εκείνοι.
Αντιθέτως, όταν είμαστε με την άλλη του γιαγια, την πεθερά μου, κολλάει πάνω της, εγώ ξαφνικά εξαφανίζομαι, πάνω να τον πάρω και κλαίει και άλλα τέτοια ωραία.
Είμαι σε δύσκολη θέση. Όταν είμαι με τους δικούς μου είναι σαν να έχω ένα παιδί πολύ δεμένο μαζί μου (αυτό θα συμπέραινε ο καθένας βλέποντάς τον) κι όταν είμαι με την πεθερά μου, παθαίνει μετάλλαξη και ούτε που με θέλει. Αν ήταν κολημμένος μαζί μου, θα το έκανε με όλους. Άρα κάτι αλλο γίνεται. Τι συμβαίνει; Γιατί έχει αυτή την συμπεριφορά κατά τη γνώμη σας;
Αντιθέτως, όταν είμαστε με την άλλη του γιαγια, την πεθερά μου, κολλάει πάνω της, εγώ ξαφνικά εξαφανίζομαι, πάνω να τον πάρω και κλαίει και άλλα τέτοια ωραία.
Είμαι σε δύσκολη θέση. Όταν είμαι με τους δικούς μου είναι σαν να έχω ένα παιδί πολύ δεμένο μαζί μου (αυτό θα συμπέραινε ο καθένας βλέποντάς τον) κι όταν είμαι με την πεθερά μου, παθαίνει μετάλλαξη και ούτε που με θέλει. Αν ήταν κολημμένος μαζί μου, θα το έκανε με όλους. Άρα κάτι αλλο γίνεται. Τι συμβαίνει; Γιατί έχει αυτή την συμπεριφορά κατά τη γνώμη σας;