1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Παρ Μάης 10, 2013 10:30 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Είπα να ανοίξω το καινούριο θεματάκι μας μπάς και είναι πιο πολύ γουρλίδικο για μένα και για όλες μας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Alexandra23 έγραψε:καλοριζικο κοριτσια μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γεμισει με ευχαριστα νεα κ θετικα τεστακια σας ριχνω κ μπολικη εγκυοσκονη κ ευχομαι να ειναι τυχερηηηη!!!
πολυ ομορφο θα γινει αλεξανδρα μου απο τη στιγμη που το φτιαχνετε με ολη την αγαπη σας!!!!να μην κουραζεσαι ομως πολυ κοριτσακι μου...προσεχτικα!!!!!!καλα ειμαι και εγω...ειχαμε παει με τον κουμπαρο να διαλεξουμε στεφανα,δισκο και λαμπαδες!!!!!Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η μπουμπου μου!κουνιεται πολυ κ κλωτσαει!την νιωθω οτι μεγαλωσε κι αλλο το βαψιμο καλα παει,αυριο θα το τελειωσουμε λογικα!ειμαι πτωμα...το μονο που θελω ειναι να γινει ομορφο...εσυ τι κανεις?
irene-_- έγραψε:ανοιξα αλλου το θεμα αλλα δ μου απανταει καμια κ ειπα να προσπαθησω κ εδω.καλησπερα σε ολες.πριν λιγο εκανα την εγγραφη μου κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που μπηκα επιτελουσ κ ενεργα στην παρεα σας γιατι σας διαβαζω πανω απο χρονο.τερμα ο προλογος..λοιπον ΤΕΡ 17/4 κυκλος 28-32 ημερων κ οωριξια 1-2/5.δλδ περιμενω περιοδο μεχρι 17-18/5 κ εδω κ μια εβδομαδα εχω καθε μερα σποραδικα πονακια περιοδου.εγω κανονικα ποναω μονο λιγη ωρα πριν μου ερθει. ελ επαφες 28 κ 30/5.τι λετε????
Alexandra23 έγραψε:τι κανεις βασουλα μου?ολα καλα?πως πανε οι προσπαθειες?
ειμαι πολυ ευτυχισμενη αλεξανδρα μου...δεν ξερω αισθανομαι οτι αν παρουμε την ευλογια του Θεου θα αλλαξουν τα πραγματα...Alexandra23 έγραψε:ολο λεω δεν θα κουραστω βικυ μου αλλα δεν το τηρω,θελω τοσο πολυ να συμμετεχω κ εγω στη δημιουργια του δωματιου της μπουμπουκας μου...αχ κοντευει ο καιρος βικυ μου!!!!τι ωραια...αχ με το καλο η ωρα η καλη!!! φανταζομαι εισαι πολυ ευτυχισμενη!!!
viki1988 έγραψε:πολυ ομορφο θα γινει αλεξανδρα μου απο τη στιγμη που το φτιαχνετε με ολη την αγαπη σας!!!!να μην κουραζεσαι ομως πολυ κοριτσακι μου...προσεχτικα!!!!!!καλα ειμαι και εγω...ειχαμε παει με τον κουμπαρο να διαλεξουμε στεφανα,δισκο και λαμπαδες!!!!!Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η μπουμπου μου!κουνιεται πολυ κ κλωτσαει!την νιωθω οτι μεγαλωσε κι αλλο το βαψιμο καλα παει,αυριο θα το τελειωσουμε λογικα!ειμαι πτωμα...το μονο που θελω ειναι να γινει ομορφο...εσυ τι κανεις?
καλησπερα κοπελα μου και καλως ορισες στην παρεα μας!!!!!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα!!!irene-_- έγραψε:ανοιξα αλλου το θεμα αλλα δ μου απανταει καμια κ ειπα να προσπαθησω κ εδω.καλησπερα σε ολες.πριν λιγο εκανα την εγγραφη μου κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που μπηκα επιτελουσ κ ενεργα στην παρεα σας γιατι σας διαβαζω πανω απο χρονο.τερμα ο προλογος..λοιπον ΤΕΡ 17/4 κυκλος 28-32 ημερων κ οωριξια 1-2/5.δλδ περιμενω περιοδο μεχρι 17-18/5 κ εδω κ μια εβδομαδα εχω καθε μερα σποραδικα πονακια περιοδου.εγω κανονικα ποναω μονο λιγη ωρα πριν μου ερθει. ελ επαφες 28 κ 30/5.τι λετε????
irene-_- έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση..μακαρι..
δεν το βαλαμε με τον αντρουλη μου βεβαια ακομα στο προγραμμα το αφησαμε λιγο στο 'φλου' αλλα θα ηταν πολυ μεγαλη η χαρα μας..
irene-_- έγραψε:ανοιξα αλλου το θεμα αλλα δ μου απανταει καμια κ ειπα να προσπαθησω κ εδω.καλησπερα σε ολες.πριν λιγο εκανα την εγγραφη μου κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που μπηκα επιτελουσ κ ενεργα στην παρεα σας γιατι σας διαβαζω πανω απο χρονο.τερμα ο προλογος..λοιπον ΤΕΡ 17/4 κυκλος 28-32 ημερων κ οωριξια 1-2/5.δλδ περιμενω περιοδο μεχρι 17-18/5 κ εδω κ μια εβδομαδα εχω καθε μερα σποραδικα πονακια περιοδου.εγω κανονικα ποναω μονο λιγη ωρα πριν μου ερθει. ελ επαφες 28 κ 30/5.τι λετε????
σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου....vasoula1 έγραψε:
Μπράβο πουλάκι μου άντε οι ώρες οι καλές!!!
darsel έγραψε:Μαρη Βασίλω ετσι μου ρχεται να ανοιξω το 116 για να μαθεις!!!!!!
τι κανετε ρε κορες??? εγω αυτο τον μηνα δεν θα την κανω την pregnyl λεω να ηρεμησω κανενα διμηνο απο την εμμονη και βλεπουμε!!!!
Αlex μολις ετοιμαστει το δωματιο στειλε καμια φωτο να το δουμε!!!
σε ευχαριστω πολυ ομορφια μου με συγκινεις πολυ!!!!αχ ποσο ταιριαζουμε αλεξανδρα μου να ηξερες...και εγω τα θελω ολα τελεια να μην ξεφευγει η παραμικρη λεπτομερεια...και στο γαμο μου αλλα και στο νινακι μου οποτε ερθει...Alexandra23 έγραψε:ολα θα πανε καλα βικακυ μου!κ ο γαμος σας θα ειναι ετσι οπως τον ονειρευεστε κ το παιδακι σας θα ερθει!!!!οσο για μενα προσεχω κοριτσακι μου απλα ειμαι λιγο ψυρρας!καθομαι κ βλεπω την λεπτομερεια κ κατι που δεν ειναι κ τοσο καλο αμεσως με χαλαει..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης