1 περιοδος μετα τον τοκετο Κυρ Μάης 12, 2013 11:24 pm
sweetmami
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μετα τον τοκετο μου ηρθε αμεσως περιοδος και τωρα που ειμαι 6 εβδομαδες μετα τον τοκετο εχω ακομα αιμα ειναι φυσιολογικο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sweetmami έγραψε:μετα τον τοκετο μου ηρθε αμεσως περιοδος και τωρα που ειμαι 6 εβδομαδες μετα τον τοκετο εχω ακομα αιμα ειναι φυσιολογικο?
αυτο σηνευει κ σε εμενα που στον φυσιολογικο τοκετο.ενω στην καισαρικη μου κρατησε 10 μερες.απο τον γιατρο μουγνωριζω οτι δεν πειραζει.ομως το καλυτερο ειναι να κανεις τουλαχιστον ενα τηλ. με τον γιατρο σου κ θα σου πει αν πρεπει να σε δει η οχι.sweetmami έγραψε:μετα τον τοκετο μου ηρθε αμεσως περιοδος και τωρα που ειμαι 6 εβδομαδες μετα τον τοκετο εχω ακομα αιμα ειναι φυσιολογικο?
sweetmami έγραψε:ειχα αλλα ελαχιστο ολο αυτο τον καιρο εδω και μια εβδομαδα εχω πολυ...
ετσι..και εκτως απο αυτο εμενα μου ειπε να φτιαξω ενα σκευασμα για να πλενομαι κολπθκα και ετσι επιτελους καθαρισα απο τα επιλογχια.κ οταν καθαρισα αντε παλι η περιοδος η κανονικη.ππφφ..τι τραβαμε;;Lillybell έγραψε:sweetmami έγραψε:ειχα αλλα ελαχιστο ολο αυτο τον καιρο εδω και μια εβδομαδα εχω πολυ...
Φυσικα και θα παρεις το γιατρο σου τηλεφωνο. Μπορει να ειναι η περιοδος σου που ξεκινησε παλι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:08 am, 1 φορά
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης