Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki8 έγραψε:Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα έντονη υπνηλία και γενικά ένιωθα μια κόπωση, εκνευριζόμουν πολύ εύκολα,και μια φορά αρκετες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, είχα πιει ένα ποτηρι νερο το οποίο μου έφερε αναγούλα και το εβγαλα αμέσως.. Τα βαριά συμπτώματα αρχίσαν αρκετα μετά.. Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη, συμπτώματα ούτε πριν, ούτε μετά την επιβεβαίωση του τσετ είχα κάτι..
ακριβως ετσι νιωθω!!!λετε???

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εγω το καταλαβε πριν απο το τεστ και στις 3εγκυμοσυνες.το στηθος μου εκτως απο μπομπα που γινοταν κ ειναιι παλι με πονπυσε αφοριτα.και επειδη εχω πολυ διαφανο δερμα φαινοταν πολυ εντονα οι φλεβες στο στηθος.εκτως απο αυτο ειχα ψηλοππνακια και πολυ νηστα.παρα πολυ.και πανω που ξεκινουσαν οι αναγουλες και η αποριψη του τσιγαρου μου εκανα το τεστ.

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε;Εμενα πλακα πλακα με πονουσαν πολυ τα ποδια μου λες κ τα εχω κρεμασμενα ΩΡΕΣ και κανα 2 φορες ειχα ατονιες.Ομως δε μπορουσα να το καταλαβω γιατι οντως υπηρχε κουραση κ ελεγα οτι ειναι απο αυτο...

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε;Εμενα πλακα πλακα με πονουσαν πολυ τα ποδια μου λες κ τα εχω κρεμασμενα ΩΡΕΣ και κανα 2 φορες ειχα ατονιες.Ομως δε μπορουσα να το καταλαβω γιατι οντως υπηρχε κουραση κ ελεγα οτι ειναι απο αυτο...
καλησπερα ντινα..εδω στην αναμονη..ειχες καθολου πονακια περιοδου πριν την καθυστερηση?

μαμά να...

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για εμένα δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα πριν την αναμενόμενη περίοδο...Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο μου παιδάκι και καθώς περίμενα να αδιαθετήσω είχα φρικτούς πόνους περιόδου στην κοιλιά και πίσω στην μέση...

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλησπερα Ειρηνη κ σου ευχομαι να παρεις θετικα αποτελεσματα.Ειχα κ εχω..Κ το στηθος μου πρησμενο...ΠΟΛΥ...Κ πολυ ευαισθητο,δλδ με το παραμικρο αγγιγμα πονουσε.Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ υγρα λευκα

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμά να... έγραψε:Για εμένα δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα πριν την αναμενόμενη περίοδο...Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο μου παιδάκι και καθώς περίμενα να αδιαθετήσω είχα φρικτούς πόνους περιόδου στην κοιλιά και πίσω στην μέση...
εγω εχω πονους περιοδου σποραδικα καθε μερα εδω κ 12 μερες,δλδ μια δυο μερες μετα την ωορρηξια.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:Καλησπερα Ειρηνη κ σου ευχομαι να παρεις θετικα αποτελεσματα.Ειχα κ εχω..Κ το στηθος μου πρησμενο...ΠΟΛΥ...Κ πολυ ευαισθητο,δλδ με το παραμικρο αγγιγμα πονουσε.Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ υγρα λευκα
απο χθες το βραδυ εχω κ εγω λευκα υγρα...λες???περιμενω απο σημερα μεχρι κ το σαββατο.

ntina_kostas

ntina_kostas
irene-_- έγραψε:
ntina_kostas έγραψε:Καλησπερα Ειρηνη κ σου ευχομαι να παρεις θετικα αποτελεσματα.Ειχα κ εχω..Κ το στηθος μου πρησμενο...ΠΟΛΥ...Κ πολυ ευαισθητο,δλδ με το παραμικρο αγγιγμα πονουσε.Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ υγρα λευκα
απο χθες το βραδυ εχω κ εγω λευκα υγρα...λες???περιμενω απο σημερα μεχρι κ το σαββατο.
Μην το σκεφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ...χαλαρωσε...πηγαινε τις βολτες σου κανε πραγματα που σου αρεσουν κ ολα θα γινουν..ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.βασικα για να σου φυγει καθε υποψια πηγαινε κανε μια χοριακη.εχεις σταθερο κυκλο;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Μην το σκεφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ...χαλαρωσε...πηγαινε τις βολτες σου κανε πραγματα που σου αρεσουν κ ολα θα γινουν..ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.βασικα για να σου φυγει καθε υποψια πηγαινε κανε μια χοριακη.εχεις σταθερο κυκλο;
εκτος απο μια φορα καθε χρονο που αλλαζει ναι..φευγω αυριο για τετραημερο οποτε θα ξεφυγω κ δ θα το σκεφτομαι τοσο..χοριακη λεω για δευτερα αν δ ερθει Very Happy

ntina_kostas

ntina_kostas
κ πολυ καλα θα κανεις!!!σου ευχομαι να περασεις καλα κ να παρεις συντομα τα ευχαριστα νεα!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:κ πολυ καλα θα κανεις!!!σου ευχομαι να περασεις καλα κ να παρεις συντομα τα ευχαριστα νεα!!
σ'ευχαριστω παααρα πολυ Very Happy κ εσυ να χεις μια υπεροχη κ ευκολη εγκυμοσυνη..

ευουι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια!! Ειμαι μια παρολιγον μανουλα αλλα ατυχησα προσφατα και μπηκαμε στην προσπαθεια παλι!Βρησκομαι στην 20η μερα του κυκλου μου δλδ 10 μερες πριν την αναμενωμενη περιοδο και κατι μου φανηκε παραξενο......πριν 3 μερες ημουν στην δουλεια και εκανα τσιγαρο και μου ηρθε ξαφνηκα εντονη ταση για εμμετο αλλα κρατηθηκα και συνηλθα γρηγορα.Σημερα σχεδον τα ιδια για κανα μισαωρο.Ερχεται τελειως ξαφνηκα και με αφηνει ξαφνηκα.Θερμοκρασια 37.5 και πολλα διαφανα υγρα και προχθες ολη μερα στην δουλεια ειχα εντονες κραμπες αριστερα χαμηλα.Γινεται να εχω ναυτιες τοσο νωρις?Παιζει κατι τετοιο η' αδικα χαιρομαι?Περιμενω 11/6.

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια και από μένα!!! Είμαι 3 μήνες πριν από το γάμο και είπαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για παιδάκι.
Σε γενικές γραμμές γνωρίζω πολύ καλά τον κύκλο μου και νιώθω πως είμαι έγκυος, ίσως πολύ νωρίς γιατί περιμένω στις 8/6. Αυτά που νιώθω είναι ρέψιμο (ναι!) και ελαφριά ξινίλα από χτες, μυρίζω απίστευτα έντονα σε σημείο που νομίζει ο άντρας μου ότι υποκρίνομαι, πρήστηκε το στήθος μου 4 μέρες νωρίτερα από το καθιερωμένο και σήμερα κοιμήθηκα 3 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι, πράγμα ασυνήθιστο για μένα που δυσκολεύομαι να κοιμηθώ ακόμα και το βράδυ. Α και έχω φάει πολύ αλλά προσπαθώ να μην το πολυλέω... ΕΑΝ όλα αυτά δεν είναι εγκυμοσύνη θα σας το πω σε μερικές μέρες γιατί βιάστηκα και πήρα το self clear εχτές ενώ ξέρω ότι είναι νωρίς οπότε θα περιμένω μέχρι τη β χοριακή!

namh

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia.k egw gia akomh ena mhna eimai sthn anamonh.kanonika einai nadiathethsw th kuriakh alla apton mhna pou ksekinhsame eleuthera ksekinhsan kai oi anwmalies.prwta 1 mera(sunhthws exw kuklo 28hmerwn) meta 2 kai th prohgoumenh fora 5MERES parakalw.hmoun sigourh oti tha moun me tetoia kathusterhsh alla tzifos.
kathe mhna eixa kai kapoia sumptwmata mallon apto mualom tha tan.auto to mhna apla arxise na me ponaei polu nwritera to sththos kai mia mera gia ena lepto enoiwsa enan edono pono sthn perioxh ths mhtras nomizw.makari natan h emfuteush pou len.en to metaksu pada ponaw prin th periodo kai kata th diarkeia.kai twra ponaw ligo pou kai pou apla oxi oso alles fores se sxesh pada me to oti tha m rthei kuriakh.(an arghsei pali tote borei se liges meres narxisw na ponaw kanonika.)ti na pw.
koritsia oses ponate prin kai kata th periodo polu otan meinate eguoules ponousate opws pada h oxi?mhpws tha prepei na mh noiwsw katholou pono periodou gia na pw oti eimai epitelous eguos?giati molis enoiwsa thn adiathesia pali apogohteuthka kai skefthka afou ksanaenoiwsa opws pada pali tzifos.
a kai molis thumhthika oti kapoies fores alla gia deuterolepta zalisthka kounithikan ola gurw mou.auto prwth fora ta epatha.kai panw pou xarhka pou zalisthka merikes fores arxisan ta ponakia pou sas elega kai ksenerwsa apisteuta.sorry kai gia to megalo post apla to thelw kai o adras mou k den erxetai to atimoulh kai apogohteuomaste Crying or Very sad Mad Sad scratch Embarassed

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε κοριτσια θα τρελαθώ, ξέρω ότι περιμένω στις 8/6 με σταθερό κύκλο αλλα έκανα και β χοριακή πολύ νωρίς στις 31/5 με αρνητική τιμή 0,169. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχω μείνει έγκυος και η μάνα μου λέει πως έχω κρυώσει και ο άντρας μου πως με πιστεύει αλλά να περιμένουμε μέχρι τις 10/6 για να το σιγουρέψουμε. Σε κανέναν άλλο δεν τολμάω να το πω γιατί θα με περάσουν για τρελή! Το στήθος μου έχει γίνει πολύ ευαίσθητο και πονάει, πήγα να βγάλω τα φρύδια μου σήμερα και δάκρυζαν τα μάτια μου από τον πόνο που δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είχα κάτι σουβλιές στη δεξιά μεριά στις 31/5 το βράδυ. Και το πιο σημαντικό κάνω παλινδρόμηση αλλά τη νύχτα και χωρίς να ανακατεύομαι πριν!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thea3 έγραψε:Βρε κοριτσια θα τρελαθώ, ξέρω ότι περιμένω στις 8/6 με σταθερό κύκλο αλλα έκανα και β χοριακή πολύ νωρίς στις 31/5 με αρνητική τιμή 0,169. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχω μείνει έγκυος και η μάνα μου λέει πως έχω κρυώσει και ο άντρας μου πως με πιστεύει αλλά να περιμένουμε μέχρι τις 10/6 για να το σιγουρέψουμε. Σε κανέναν άλλο δεν τολμάω να το πω γιατί θα με περάσουν για τρελή! Το στήθος μου έχει γίνει πολύ ευαίσθητο και πονάει, πήγα να βγάλω τα φρύδια μου σήμερα και δάκρυζαν τα μάτια μου από τον πόνο που δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είχα κάτι σουβλιές στη δεξιά μεριά στις 31/5 το βράδυ. Και το πιο σημαντικό κάνω παλινδρόμηση αλλά τη νύχτα και χωρίς να ανακατεύομαι πριν!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10/06 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Η ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια. Εγώ πιστεύω ότι συμπτώματα δεν υπάρχουν. Όταν κάποια κοπέλα προσπαθεί για μωρό (ξέρει τις γόνιιμες μέρες, σημειώνει μέρες ή ώρες ή/και θερμοκρασία) μπορεί να ταιριάξει πολλά (άσχετα) συμβάντα του σώματός της, της διάθεσής της που μπορεί να μοιάζουν με αυτά που περιγράφονται στα διάφορα blogs και Sites ως συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Επίσης μπορεί το μυαλό το ίδιο να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση..αν η επιθυμία του ατόμου είναι πολύ μεγάλη.Ιδίως το τελευταίο τα πέρασα με πολύ μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσμα....ουδέν.

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είμαι πολύ αισιόδοξη πάντως 1 σύμπτωμα με πονάει αλλά μου αρέσει. στο παρελθόν είχα μία παλίνδρομη και είχε πρηστεί πολύ το στήθος που και πονούσε παρόλο που η β χοριακή δεν ήταν η ιδανικη έτσι σε 9 εβδομάδες και 3 μέρες είχα φτάσει από 3 σε 5 νόυμερο σουτιέν. τώρα που μιλάμε περιμένω στις 8/6 και φοράω 5, επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο το βράδυ αλλά το απολαμβάνω! μακάρι να είμαι, θα σας ενημερώσω! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 654316

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariloy έγραψε:
thea3 έγραψε:Βρε κοριτσια θα τρελαθώ, ξέρω ότι περιμένω στις 8/6 με σταθερό κύκλο αλλα έκανα και β χοριακή πολύ νωρίς στις 31/5 με αρνητική τιμή 0,169. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχω μείνει έγκυος και η μάνα μου λέει πως έχω κρυώσει και ο άντρας μου πως με πιστεύει αλλά να περιμένουμε μέχρι τις 10/6 για να το σιγουρέψουμε. Σε κανέναν άλλο δεν τολμάω να το πω γιατί θα με περάσουν για τρελή! Το στήθος μου έχει γίνει πολύ ευαίσθητο και πονάει, πήγα να βγάλω τα φρύδια μου σήμερα και δάκρυζαν τα μάτια μου από τον πόνο που δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είχα κάτι σουβλιές στη δεξιά μεριά στις 31/5 το βράδυ. Και το πιο σημαντικό κάνω παλινδρόμηση αλλά τη νύχτα και χωρίς να ανακατεύομαι πριν!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10/06 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Η ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι γιατί το θέλω τόσο πολύ!!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Thea μου καλησπέρα.θα συμφωνήσω με το matinaki ότι όταν προσπαθείς για παιδί κάθε μήνα θέλεις να ερμηνευεις τα ""συμπτώματα" και να ελπιζεις σε εγκυμοσύνη.τα έχω περάσει κι εγώ και κάθε μήνα ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι τα κατάφερα.επειδη έχω μείνει 2 φορές έγκυος(τη μια δυστυχώς το έχασα) ξέρω ότι τα συμπτώματα της περιόδου είναι ίδια με της εγκυμοσύνης.γιαυτο το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να περιμένεις την καθυστέρηση και να πας για χωριακη.μακαρι να είσαι όντως έγκυος και το ένστικτο σου να βγει αληθινό.εγώ φαντασου μέχρι και τα όνειρα που έβλεπα τα ερμηνευα σαν εγκυμοσύνη και στο τέλος απογοήτευομουν.τωρα παλεύω για δεύτερο εδώ και έξι μήνες αλλά προσπαθώ να μην πέφτω πάλι στην παγίδα κάθε μήνα και να ελπίζω από διαφορα συμπτώματα.

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Dori έγραψε:Thea μου καλησπέρα.θα συμφωνήσω με το matinaki ότι όταν προσπαθείς για παιδί κάθε μήνα θέλεις να ερμηνευεις τα ""συμπτώματα" και να ελπιζεις σε εγκυμοσύνη.τα έχω περάσει κι εγώ και κάθε μήνα ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι τα κατάφερα.επειδη έχω μείνει 2 φορές έγκυος(τη μια δυστυχώς το έχασα) ξέρω ότι τα συμπτώματα της περιόδου είναι ίδια με της εγκυμοσύνης.γιαυτο το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να περιμένεις την καθυστέρηση και να πας για χωριακη.μακαρι να είσαι όντως έγκυος και το ένστικτο σου να βγει αληθινό.εγώ φαντασου μέχρι και τα όνειρα που έβλεπα τα ερμηνευα σαν εγκυμοσύνη και στο τέλος απογοήτευομουν.τωρα παλεύω για δεύτερο εδώ και έξι μήνες αλλά προσπαθώ να μην πέφτω πάλι στην παγίδα κάθε μήνα και να ελπίζω από διαφορα συμπτώματα.

εγώ πιστεύω πως όταν έχουμε συμπτώματα που οφείλονται στην αύξηση προγεστερόνης και οιστρογόνων (πρησμένο στήθος) όπως διάβασα σε ένα σάιτ, η γονιμοποίηση του ωαρίου έχει γίνει. Από την άλλη ανάλογα με το αν είναι καλής ποιότητας ή όχι το ωάριο αρχικά μπορεί να ξεκινήσουν οι διαιρέσεις ή όχι και ανάλογα με την ορμονική ρύθμιση και το κατάλληλο περιβάλλον στη μήτρα ή ακόμα και εάν είναι αυτή η μάζα κυττάρων σωστά από άποψη γενετικής σύστασης τότε γίνεται και η εμφύτευση και προχωράει σε εγκυμοσύνη. Από μία θετική οπτική πιστεύω ότι η φύση ή ο Θεός μας προστατεύουν όσο γίνεται από γονιμοποιημένα ωάρια που δεν πρέπει να προχωρήσουν για χίλιους δύο λόγους . Έτσι θέλω να πιστεύω πως ανήκω στο 25% που όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσω ένα υγιές παιδάκι, από την άλλη εάν αυτό δεν συμβεί πάλι τυχερή πρέπει να νιώσω που δεν θα χρειαστεί να περάσω ξανά διαδικασίες όπως η παλίνδρομη κύηση. όπως και να έχει πιστεύω ότι τουλάχιστον έχω πετύχει τη μισή διαδρομή και βλέπουμε... Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθεια σου για 2ο παιδάκι Smile Wink

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τελικά είχα δίκιο για τα συμπτώματα!!! Ήξερα πως είναι αδύνατον να μην μπορώ να πιω καφέ ή κόκα κόλα, να μυρίζω σαν λαγωνικό, να μην κοιμάμαι από το πρήξιμο στο στήθος, να περιμένω να αδιαθετήσω και το στόμα μου να είναι πικρό και να έχω καούρες και μειωμένη όρεξη (Wink,να κοιμάμαι 10 ώρες ενώ συνήθως πάσχω από αυπνίες. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά συμπτώματα που είχα και για μένα τουλάχιστον ήταν υπαρκτά!! 1 μέρα πριν από την αναμενόμενη περίοδο σήμερα και β χοριακη 34 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 328109 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 654316 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 536304 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 875502

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thea3 έγραψε:Τελικά είχα δίκιο για τα συμπτώματα!!! Ήξερα πως είναι αδύνατον να μην μπορώ να πιω καφέ ή κόκα κόλα, να μυρίζω σαν λαγωνικό, να μην κοιμάμαι από το πρήξιμο στο στήθος, να περιμένω να αδιαθετήσω και το στόμα μου να είναι πικρό και να έχω καούρες και μειωμένη όρεξη (Wink,να κοιμάμαι 10 ώρες ενώ συνήθως πάσχω από αυπνίες. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά συμπτώματα που είχα και για μένα τουλάχιστον ήταν υπαρκτά!! 1 μέρα πριν από την αναμενόμενη περίοδο σήμερα και β χοριακη 34 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 328109 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 654316 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 536304 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 875502
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 να εχεις μια ομορφη,ηρεμη κ καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 669659 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 669659 ..να απολαυσεις καθε στιγμη που μεσα σου μεγαλωνει μια ψυχουλα

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
irene-_- έγραψε:
thea3 έγραψε:Τελικά είχα δίκιο για τα συμπτώματα!!! Ήξερα πως είναι αδύνατον να μην μπορώ να πιω καφέ ή κόκα κόλα, να μυρίζω σαν λαγωνικό, να μην κοιμάμαι από το πρήξιμο στο στήθος, να περιμένω να αδιαθετήσω και το στόμα μου να είναι πικρό και να έχω καούρες και μειωμένη όρεξη (Wink,να κοιμάμαι 10 ώρες ενώ συνήθως πάσχω από αυπνίες. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά συμπτώματα που είχα και για μένα τουλάχιστον ήταν υπαρκτά!! 1 μέρα πριν από την αναμενόμενη περίοδο σήμερα και β χοριακη 34 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 328109 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 654316 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 536304 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 875502
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 50580 να εχεις μια ομορφη,ηρεμη κ καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 669659 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΤΙ ΛΕΤΕ?? - Σελίδα 2 669659 ..να απολαυσεις καθε στιγμη που μεσα σου μεγαλωνει μια ψυχουλα
Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, εύχομαι να έχεις ότι ποθείς και όλες μας να έχουμε μία τέλεια εγκυμοσύνη από τη στιγμή που θα θελήσουμε ένα παιδάκι! Και τι ψυχούλα ε; Δεν θέλει ανθιυγειινά πράγματα, ούτε καφέ ούτε τη μυρωδιά του τσιγάρου από τον άντρα μου! tongue

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις