226 Απ: Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα.. Παρ Μάης 17, 2013 4:44 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Κι εκείνο το αεροπλάνο Που ερχόταν Από την Κύπρο ( Helios)που έπεσε στο γραμματικό. Τραγικό!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:kaatrin έγραψε:Όταν ως έφηβη ήμουν ερωτευμένη με τον Διονύση Σχοινά κ έκανε πρόταση γάμου στη Γαρμπή live .μου ρθε να πεθάνω...
χαχαχαχαχαχαCatty έγραψε:Όλα όσα είπατε και την κηδεία της Βουγιουκλάκη που άνοιξαν το φέρετρο όσες είστε πιο μεγάλες θα το θυμάστε το σοκ!
το σοκ το θυμαμαι οπως και τον τοτε γκομενο σπυροπουλο που φιλησε το πτωμα και σκουπιζε με σιχαμαρα το στομα του!!!!τι το φιλας τοτε ρεεεεεεεεεεε????????????Catty έγραψε:Μαλλον είστε πολύ νέες η πολυ πολύ. Ο δημοσιογράφος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε βγάλει στη δημοσιότητα ένα βιντεο που έδειχνε τον Κορκολη να κάνει σεξ με μια 15 Χρόνη και μάλιστα είχε και ήχο και της ελεγε "είσαι το που@@@κι μου" ήταν απαίσιο, απορώ πως δεν τρελάθηκε. Αφού χρόνια μετά και ακομα δεν έχει ξεχαστεί. Καλα καμμία δεν το θυμάται;; καμμία του 1980;;;
εγω θυμαμαι τον ντορο αλλα μας φαγαν τα φροντιστηρια και χασαμε τις εκπομπες!!!!Nina87 έγραψε:kaatrin έγραψε:Σεισμός στην Αθήνα το 1999
Μεγαλη καταστροφη τοτε..
Πυρκαγιες στην Ηλεια.. Ετος δεν θυμαμαι..
Καηκαν ανθρωποι,ζωα,περιουσιες..
πυρκαγιες στην ηλεια το 2007 ηταν...ενα μηνα ελειπε ο αντρας μου,τους πηραν αμεσως να τους κατεβασουν στην ηλεια,με ενα βρακι πηγαν οι ανθρωποι...mania_a έγραψε:πριν 3-4 μηνες το βρεφος 32 ημερων που πέθανε απο ασιτια... ημουν λεχωνα τοτε και ο γιος μου ηταν σχεδων στην ηλικια του βρεφους... ειχα ριξει πολυ κλαμα για το μωρακι...
αστο αυτο ειδικα εδω μεσα ειναι πονεμενη ιστορια...Nina87 έγραψε:Κικη Κουσογλου..
Η καλλονη απο την Βεροια..
Που την σκοτωσε ο φιλος της (Δανος Μουρατιδης).. Ο δολοφονος με το αγγελικο προσωπο, ετσι τον ελεγαν τοτε στα καναλι..
Θυμαμαι παρακολουθουσαμε Νικολουλη με τοση αγωνια...
ασε νιοπαντρη ημουν και ειχαμε αφησει στην ακρη τα παντα για τη νικολουλη!κι αυτος ο αντρας μου απο την πρωτη εκπομπη να λεει "αυτος ειναι" και να του λεω αμα ηταν αυτος θα εβγαινε να μιλησει???ακομη δε μπορω να καταλαβω πως το ηξερε!!!το βιβλιο το αγορασε απο τους πρωτους!!!Catty έγραψε:Οποία δεν έχει παίξει με bibi-bo δεν είναι στην ηλικια μας ede
τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!Catty έγραψε:Το γιακοφλεφτ κάπως έτσι ήταν η εταιρία συγκλονιστικο
πανω απο τα σπιτια μας περασε και μετα χαθηκε!ημασταν σιγουροι οτι επεσε...Nina87 έγραψε:Ρουλα Βροχοπουλου!!
Η εθνικη μας κλαφτρα...
Ο γαμος της με τον Αλβανο Φραν...
Ειδικα οταν την ειδα νυφη εκει τα ειχα δει ολα νομιζω...
Το επαιζε κοριτσακι!!
Ο χωρισμος βεβαια ηταν αλλο σιριαλ!!!
εδω καπου σε χανω μανα μου...
κι εδω να βαλω και ενα ατυχημα που σημαδεψε τη δικη μου ζωη μπορει και να μη το θυμαστε http://news.pathfinder.gr/greece/news/55319.html το ατυχημα στα γιαννενα το 2004 που πλακωσε ενα αρμα πολλους αξιωματικους...
kaatrin έγραψε:Κι εκείνο το αεροπλάνο Που ερχόταν Από την Κύπρο ( Helios)που έπεσε στο γραμματικό. Τραγικό!
15Αυγουστος το 2005. και το Σινουκ και πολλά ακόμαNina87 έγραψε:kaatrin έγραψε:Κι εκείνο το αεροπλάνο Που ερχόταν Από την Κύπρο ( Helios)που έπεσε στο γραμματικό. Τραγικό!
Ναι κ αυτο..
Τραγωδια..ακομα μεχρι σημερα νομιζω γινονται δικαστηρια..
Με έστειλες. Ποιός είναι αύτος??????????????????????Catty έγραψε:Ede επιμένω φοντας Λαδοπρακοπουλος
Δεν τον θυμάμαι στο ορκίζομαι. Ποιός είναι. Θα τον θυμηθω αν μου εξηγήσεις. Μάλλον με διαφεύγει.Catty έγραψε:Έλα τώρα που μου το παίζεις μπουμπου. Εδω θυμήθηκες την sindy έκανα κατι γελια να σαι καλα
το εψαξα στο google δεν τον θυμάμαι αλλά θυμάμαι την παρασκευουλα στην ετ1 με το κουτι με τα παραμυθια κατω απο το κρεββατι την θυμάται καμια?ede έγραψε:Δεν τον θυμάμαι στο ορκίζομαι. Ποιός είναι. Θα τον θυμηθω αν μου εξηγήσεις. Μάλλον με διαφεύγει.Catty έγραψε:Έλα τώρα που μου το παίζεις μπουμπου. Εδω θυμήθηκες την sindy έκανα κατι γελια να σαι καλα
εεεε καλά τώρα. Δεν μιλάω μαζί σου. Είναι δυνατόν? Την φρουτοποιια κανείς?mania_a έγραψε:το εψαξα στο google δεν τον θυμάμαι αλλά θυμάμαι την παρασκευουλα στην ετ1 με το κουτι με τα παραμυθια κατω απο το κρεββατι την θυμάται καμια?ede έγραψε:Δεν τον θυμάμαι στο ορκίζομαι. Ποιός είναι. Θα τον θυμηθω αν μου εξηγήσεις. Μάλλον με διαφεύγει.Catty έγραψε:Έλα τώρα που μου το παίζεις μπουμπου. Εδω θυμήθηκες την sindy έκανα κατι γελια να σαι καλα
Ναι άλλη και αυτή. Τι σαπουνόπερα? Παιδικό και δεν είχε μείνει κανείς όρθιος απο το θανατικό.Catty έγραψε:Φρουτοπια πικος απικος classic.
Εδω παρακολουθήσαμε όλα την πορεία της ενηλικίωσης της καντυ από το ορφανοτροφείο,στον αντονυ,μετά στον τερυ,μετά που πήγε στο μέτωπο στον πόλεμο σαν νοσοκόμα... Δραματα
αααααααααααααααα αυτός . Ναι! Παναγία μου σε λίγο θα γνωρίζω και προσωπικά τον Βαραβά.Catty έγραψε:Οταν ήμασταν παιδιά στον β' παγκόσμιο υπήρχε στην ερτ-2 μια παιδική εκπομπή που λεγόταν ουράνιο τόξο (μετά την σαρανταποδαρουσα) και είχε μια κούκλα μετεωρολογο, τον φόντα λαδοπρακοπουλο που ελεγε τον καιρο. Πατά google
ede έγραψε:Ναι άλλη και αυτή. Τι σαπουνόπερα? Παιδικό και δεν είχε μείνει κανείς όρθιος απο το θανατικό.Catty έγραψε:Φρουτοπια πικος απικος classic.
Εδω παρακολουθήσαμε όλα την πορεία της ενηλικίωσης της καντυ από το ορφανοτροφείο,στον αντονυ,μετά στον τερυ,μετά που πήγε στο μέτωπο στον πόλεμο σαν νοσοκόμα... Δραματα
την είδα .Αστην.Catty έγραψε:Ede θα σου εγραφα γιαγιαδοβομβα μεγάλη τώρα αλλά με έχει αποσυντονισει μια που βάζει αγγελία υιοθεσιας
με το φιλί στον κώλο??? Είχα σκαλώσει με αυτό γιατί είχε 4 δάχτυλα. Το είχα εννοείται.Catty έγραψε:Θέλω να δω αν θα αντιδράσει η admin μην ξεχνάς πόσες από εδω προσπαθουν χρόνια για ένα μωρό.
Όσο όμως έχω στήσει καραούλι σου ρίχνω τη λέξη "πιτσιποπακι"
Εσύ ήσουν πιτσιρίκα και εγώ ήμουν αλόγα τότε.Nina87 έγραψε:Εγω τωρα θυμηθηκα το τραγουδι lambanda...
τρελο χορο εριχνα με αυτο πιτσιρικα..
μου ειχε αγορασει κ μια φουστα η μαμα μου κ κουνιομουν περα δωθε με αυτο το τραγουδι..
https://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA
Catty έγραψε:Θέλω να δω αν θα αντιδράσει η admin μην ξεχνάς πόσες από εδω προσπαθουν χρόνια για ένα μωρό.
Όσο όμως έχω στήσει καραούλι σου ρίχνω τη λέξη "πιτσιποπακι"
ede έγραψε:Εσύ ήσουν πιτσιρίκα και εγώ ήμουν αλόγα τότε.Nina87 έγραψε:Εγω τωρα θυμηθηκα το τραγουδι lambanda...
τρελο χορο εριχνα με αυτο πιτσιρικα..
μου ειχε αγορασει κ μια φουστα η μαμα μου κ κουνιομουν περα δωθε με αυτο το τραγουδι..
https://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης