Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 12, 2011 5:09 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!
Καλή σχολική χρονια να έχουμε με υγεία και δημιουργικότητα!
Είδα τυχαία το θέμα(δεν έχω διαβασει ολα τα ποστ σας) και σας γράφω βιαστικά γιατι πρέπει να φύγω!
Ειμαι νηπιαγωγος, φέτος σε κλασικο τμημα και έχω κάνει 2 χρονιές σε ολοήμερο.
Το ειδικό σκευος φαγητου είναι όντως αυτό(εφόσον μπαινει σε φούρνο, οχι σε φουρνο μικροκυματων), αλλά δεν το βρίσκουν πάντα όλοι οι γονεις.
οσον αφορά τη λίστα, εμείς φέτος βρήκαμε αρκετό υλικο και οι γονεις φέτος δεν θα ξοδευτουν πολύ, δεν ξερω ακριβως ποσο, δεν έχουμε υπολογίσει. Χωρις να θελω να κρινω συναδελφο και χωρις να ξερω τις ελλειψεις της ταξης, θεωρω ότι το ποσο των 80 ευρω έιναι υπερβολικο.Εκτος κι αν το δυναμικο της ταξης ειναι μικρο(που σημαινει οτι πρεπει να αγοραστουν παραπανω υλικα) ή δεν υπάρχει κανενα υλικο.Εμεις προσπαθουσαμε να μην ξεπεραστει το ποσο των 50ευρω, αλλά ο καθε γονεας τα παιρνει απο αλλου και οι τιμες διαφέρουν. Ειναι πολύ δυσκολο για εμας τις νηπιαγωγους να ζηταμε λιστα, λλά δυστυχως το σχολειο δεν μπορει να καλύψει τις ανγακες γι αυτο και χρειαζεται η βοηθεια σας.Μακαρι να ειχμαε σχολεια που παρειχαν τα παντα!
Οσον αφορα την καθαριστρια, θα ξερετε οτι ο μισθος της ειναι εξευτελιστικος.Η δικια μας παιρνει 130ευρω, ο μισθος πηγαινει αναλογα τις αιθουσες. θα πουμε στην πρωτη επισημη συναντηση στους γονεις οτι, εφοσον ειναι ευχαριστημενοι απο την καθαριοιτητα, μπορουν να δινουν ενα συμβολικο ποσο, αν θελουν. Δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας γονεας να το κανει αυτο.Αλλα συνηθως, οι ιδιοι το προτεινουν. Εμεις παιρνουμε ενα δωρο Χριστουγεννα και Πασχα στην καθαριστρια για το καλο!
Ελλειψη χωρου για τη σαλάτα, εννοεις το ψυγειο φανταζομαι. Εμεις επιτρεπαμε σαλατα, δεν εμπαινε ψυγειο, την ειχαν τα παιδια στην τσαντα τους, εφοσον ήταν φρεσκοκομμενη το πρωι.
Αχ γιατι θιγεις τις τουρκικες Crying or Very sad ?
Σε ενα σχολειο προπερσι(στο Δημοτικο βεβαια) θα εφτιαχναν καινουριες και τελικα ήταν τουρκικες! Θεωρουνται πιο υγιεινες! Ειναι δυσκολο τα μικρουλια να μαθουν εκει!
Δεν μπορειτε σαν γονεις να το θιξετε το θεμα μηπως γινει κατι?? Μηπως υπαρχουν λεφτα σε αυτο το σχολειο και να αξιοποιηθουν? Μια χρονια μου έτυχε τουρκικη τουαλέτα κα ιαυτη 50 μέτρα έξω απ΄οτο σχολειο, χαλια η κατασταση.
Συγγνωμη για το σεντόνι, τα ειπα οσο πιο περιληπτικα μπορουσα αν και έχω ξεχασει κι άλλα! καλη χρονια να έχετε και καλη διαθεση! Η καλη διαθεση επιφερει και σωστη συνεργασια!

27ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 12, 2011 6:13 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστηχως κανενας δν μιλησε κι εγω ειμαι εγκυος δν μπορω να προσφερθω να ειμαι μια απο τις 3 που θα αναλαβουν χρεη ταμια κι να πανε να αγορασουν τα ψωνια γτ δν οδηγαω κιολας.Κι μας μας ειπαν οτι προκειται για θεμα ασφαλειας,τι να κανουμε,αναγκαστικα η θα τα κραταει η καθε μερα θα θελω πλυντηριο κι μια αλλαξια ρουχα στο σχολειο!Τωρα για τη σαλατα τι να πω,θα την τρωει στο βραδυνο γευμα.

Λες να πουμε να της δωσουμε τα μισα τωρα κι τα μισα τα χριστουγεννα αν χρειαστουν???Γτ εφοσον θα χειριζονται οι γονεις τα χρηματα θα εχουμε γνωση του ποτε χρειαζονται αλλα υλικα.Κι αναλογως θα συνεισφερουμε.
Οταν μπορεις ενημερωνε μας κι για αλλα,τουλαχιστον εγω ενδιαφερομαι!

28ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 12, 2011 12:18 pm

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜANOULA_24XR, καταρχήν να σου ζήσει η μικρή σου και με το καλο να έρθει στον κοσμο και το 2ο παιδακι σου!
Να σου πω, πρώτη φορα ακουω να δινουν στους γονεις να διαχειρίζονται χρήματα για την αγορα υλικων.Καταλαβαινω οτι θελουν να υπάρχει διαφανεια στο θεμα, αλλά οι γονεις δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν αυτο! Τελοσπαντων, ο καθενας κρινει και αποφασιζει, απλά το βρισκω λιγο ακυρο, εινα ιδικη μας υποχρεωση.Εμεις ξερουμε τι υλικα χρειαζομαστε! Αν διαβαζει καμια συναδελφος, να πει τη γνωμη της, τι να πω?
Οσο για τα μισα χρηματα τωρα κα ιτα άλλα τα Χριστουγεννα, παλι δεν εχω ξανακουσει κατι αναλογο Very Happy !
Οσον αφορα την καθαριστρια, εκτος του οτι οποιος γονεας θελει να δωσει κατι επιπλεον για την καθαριοτητα, συμβαινει κ το εξης: Εαν υπαρχει κουζινα οπου ζεσταινεται το φαγητο και ειναι μακρια απο την ταξη ή έστω δεν υπαρχει ορατοτητα,ειθισται να ερχεται η καθαριστρια , χωρις να εινα ιυποχρεωση της.Εκει μπορει να δοθει ένα εξτραποσο.Αν παλι υπαρχει ορατοτητα, εννοειται οτι τα ζεσταινουμε εμεις. Διοτι αν το δωματιο ειναι μακρια κ παει η νηπιαγωγος να ζεστανει φαγητο και κατα τη διαρκεια της απουσιας αυτης συμβει καποια ατυχημα, ποιος θα φταιει? Το παιδι που σκεφτηκε να χρησιμοποιησει το πιρουνι μεσα στο ματι του συμμαθητη του Rolling Eyes ?? Γι' αυτο καλο θα ηταν να δινετε κυριως κουταλια, τα παιδια πειραματιζονται με λαθος τροπους.
Ο,τι θέλεις να με ρωτας στη διαθεση σου αν και αργω λίγο να δω τα μηνυματα.
Εμεις περιμενουμε νηπιαγωγο για το ολοημερο, δεν εχουν στειλει ακομα.Για 2 μερες θα σχολαμε ,καθαρα για λογους προσαρμογης των παιδιων, λίγο νωριτερα και εχουμε πει στους γονεις να μην ειναι με αγωνια εξω από την ταξη, διοτι τα παιδια επηρεάζονται. Και ειναι κατι πονηρα αυτά Razz !!

29ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 12, 2011 9:22 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Αυτο για τα χριστουγεννα εγω το σκεφτηκα,κι διαβασα καπου εδω οτι στην Αθηνα πανω,πρωτον ζηταγαν παραπανω λεφτα για υλικα γυρω στα 100 κι αποκει ακουσα οτι τα εβαλαν σε 2 δοσεις μεχρι τα Χριστουγεννα.Γιαυτο κι σκεφτηκα να το προτεινω,τωρα το προβλημα ειναι οτι εγω,αν οι αλλοι γονεις δν θελουν δν μπορω να κανω κι τπτ,κι χτες δν ακουσα αντιρρησεις.Απλα μου φαινεται υπερβολικο το ποσο,γτ συνολικα η καθαριστρια δν θα ειναι ουτε 3 ωρες κι δευτερον τα λεφτα που ισως περισσεψουν τι θα γινουν?Τι να πω.Αυριο που ο αντρας μου καθεται θα παω αποκει να συζητησω κι να δω τι γινεται.

30ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 4:25 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλή χρονιά και από μένα . Ο γιος μου φέτος πάει β δημοτικού στο νήπιο έτυχε να είμαι στο σύλλογο γονέων και στη σχολική επιτροπή να σε κατατοπίσω .
Δυστυχώς τα χρήματα που δίνανε στις σχολικές επιτροπές ήταν λίγα και τα μοιραζόντουσταν τα κατατόπους νηπιαγωγεία . Από φέτος οι σχολικές επιτροπές δεν υπάρχουν με βάση το Καλλικράτη θα υπάρχει μια άνα περιφέρεια αν δεν κάνω λάθος .
Λοιπόν κάποτε έδιναν τη λίστα οι νηπιαγωγοί στους γονείς και έπαιρναν τα πράγματα επειδή όμως υπήρχε το ενδεχόμενο να χρειαστούν έξτρα πράγματα στο επόμενο διάστημα και επειδή τα πράγματα μπορεί να διέφεραν απο παιδάκι σε παιδάκι και υπήρχε η γνωστή ζήλια .Μετά τα έπαιρναν οι νηπιαγωγοί αλλά επειδή μιλάμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία τους απαγόρεψαν να ζητάνε και τους είπανε να δουλέψουν με ότι είχαν . Πράγμα αδύνατο αν υπολογίσεις ότι τα αναλώσιμα φεύγουν γρήγορα.Έτσι για τη διαφάνεια όπως είπε και η κοπέλα πιο πάνω τα μαζεύει ένας γονέας και αγοράζει η νηπιαγωγός τα πράγματα τις δίνουν τα χρήματα . Επιβάλλεται να προσκομίσει νηπιαγωγός τις αποδείξεις . Να μην ξεχάσω να σου πω το παρακάτω κανονικά είναι παράνομο και μπορεί οι νηπιαγωγοί να έχουν κυρώσεις για αυτό φαίνεται σαν να κάνουν οι γονείς δωρεά στα νηπιαγωγεία .
Εμείς τα χρήματα τα δίναμε σε 2 δόσεις για το κλασικό τμήμα έδειναν 60 ευρω τα οποία ήταν 30 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα και 30 μέχρι τον Μάρτιο εως και το τέλος .Το ολοήμερο έδεινε 100 ευρω :50 και 50.Επίσης έδειναν στην καθαριστρια απο 5 ευρω επειδή ζεσταινε το φαί στα παιδάκια γιατί οι δασκάλες δεν προλάβαιναν.
Πάντως αυτό που θα ήθελα να σου πω καλό είναι για να είναι ο γονιός που μαζεύει τα χρήματα να δίνει αποδείξεις η να έχει ένα χαρτί και να υπογράφουν προς αποφυγή παρεξηγήσεων

31ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 4:36 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλή χρονιά και από μένα . Ο γιος μου φέτος πάει β δημοτικού στο νήπιο έτυχε να είμαι στο σύλλογο γονέων και στη σχολική επιτροπή να σε κατατοπίσω .
Δυστυχώς τα χρήματα που δίνανε στις σχολικές επιτροπές ήταν λίγα και τα μοιραζόντουσταν τα κατατόπους νηπιαγωγεία . Από φέτος οι σχολικές επιτροπές δεν υπάρχουν με βάση το Καλλικράτη θα υπάρχει μια άνα περιφέρεια αν δεν κάνω λάθος .
Λοιπόν κάποτε έδιναν τη λίστα οι νηπιαγωγοί στους γονείς και έπαιρναν τα πράγματα επειδή όμως υπήρχε το ενδεχόμενο να χρειαστούν έξτρα πράγματα στο επόμενο διάστημα και επειδή τα πράγματα μπορεί να διέφεραν απο παιδάκι σε παιδάκι και υπήρχε η γνωστή ζήλια .Μετά τα έπαιρναν οι νηπιαγωγοί αλλά επειδή μιλάμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία τους απαγόρεψαν να ζητάνε και τους είπανε να δουλέψουν με ότι είχαν . Πράγμα αδύνατο αν υπολογίσεις ότι τα αναλώσιμα φεύγουν γρήγορα.Έτσι για τη διαφάνεια όπως είπε και η κοπέλα πιο πάνω τα μαζεύει ένας γονέας και αγοράζει η νηπιαγωγός τα πράγματα τις δίνουν τα χρήματα . Επιβάλλεται να προσκομίσει νηπιαγωγός τις αποδείξεις . Να μην ξεχάσω να σου πω το παρακάτω κανονικά είναι παράνομο και μπορεί οι νηπιαγωγοί να έχουν κυρώσεις για αυτό φαίνεται σαν να κάνουν οι γονείς δωρεά στα νηπιαγωγεία .
Εμείς τα χρήματα τα δίναμε σε 2 δόσεις για το κλασικό τμήμα έδειναν 60 ευρω τα οποία ήταν 30 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα και 30 μέχρι τον Μάρτιο εως και το τέλος .Το ολοήμερο έδεινε 100 ευρω :50 και 50.Επίσης έδειναν στην καθαριστρια απο 5 ευρω επειδή ζεσταινε το φαί στα παιδάκια γιατί οι δασκάλες δεν προλάβαιναν.
Πάντως αυτό που θα ήθελα να σου πω καλό είναι για να είναι ο γονιός που μαζεύει τα χρήματα να δίνει αποδείξεις η να έχει ένα χαρτί και να υπογράφουν προς αποφυγή παρεξηγήσεων

32ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 6:31 am

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα που παει προνηπιο και περυσι που πηγαινε και παιδικο σταθμο στο ιδιο, εκει τρωνε πρωινο, εκει μεσημεριανο και ουδεποτε μας ζητησαν το παραμικρο, ουτε για υλικα. και δεν πληρωνουμε τιποτα!!!!

33ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 8:58 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:εμενα που παει προνηπιο και περυσι που πηγαινε και παιδικο σταθμο στο ιδιο, εκει τρωνε πρωινο, εκει μεσημεριανο και ουδεποτε μας ζητησαν το παραμικρο, ουτε για υλικα. και δεν πληρωνουμε τιποτα!!!!
Αυτό είναι το σωστό !Δυστυχώς σε λίγα νήπια γίνετε .Πάει σε δημόσιο νηπιαγωγείο η κάνει το προνήπιο στο παιδικό σταθμό .Τη χρονιά που πήγαινε ο γιος μου προνήπιο έκανε κάποια μάνα καταγγελία στο υπουργείο και μας απαγόρεψαν να δώσουμε αλλά μετά όταν μάθαμε ότι δεν δίνανε υλικό (να φανταστείτε δεν είχαμε ούτε πάγκους να κάτσουν τα παιδιά ) τα δώσαμε σε μορφή δωρεάς . Στελεχώσαμε ένα νήπιο από την αρχή . 5 χρονιά με τη λειτουργία έχουμε καταφέρει να το γεμίσουμε και να μην έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα πιο παλιά αλλά και πάλι συνεχίζετε να δίνουν τα χρήματα

34ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:25 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαμάδες γεια σας!
Manoulα24xr,σχετικά με τα χρήματα που περισσεύουν το λογικο ειναι να ξοδευτουν μέχρι τέλος της χρονιας! Διαφορετικά μένουν για την επόμενη.Ρωτηστε καλού κακου λεπτομέρειες, αν και θα θιχτει το θέμα στην πρώτη συναντηση.
Βάνια καλή σχολική χρονια και σε σένα!
Τι να πούμε πια για τα λεφτά?Πολλοι παίρνουμε από την τσέπη μας για να κάνουμε τη δουλεια μας.Πάντως σε οσα σχολεια έχω δουλεψει , οταν αγοράζουμε κατι δίνουμε τιμολογιο.Αυτα που δίνουν οι γονεις θεωρούνται "μαυρα" και οι αποδειξεις ειναι απαραιτητες.
100 ευρω στο ολοημερο??Παρα πολλα βρε κοριτσια!Η λίστα που θα κανω φετος -λόγω επάρκειας υλικων από περυσι- κυμαινεται από 25-30 ευρω.Και απ ό,τι έμαθα ,διοτι ρώτησα, περυσι τα υλικα ειχαν κοστισει 70 ευρω και ακουστηκαν παραπονα.

35ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:30 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markellajohny έγραψε:εμενα που παει προνηπιο και περυσι που πηγαινε και παιδικο σταθμο στο ιδιο, εκει τρωνε πρωινο, εκει μεσημεριανο και ουδεποτε μας ζητησαν το παραμικρο, ουτε για υλικα. και δεν πληρωνουμε τιποτα!!!!
markellajohny, ειναι ιδιωτικος ο σταθμος που πας έτσι δεν ειναι? Σε 2 που ειχα δουλεψει ζητουσαν 100 και 120 ευρω αντιστοιχα καθε Σεπτεμβρη.Απαραδεκτο, εφοσον ηταν ιδιωτικος τι να πω??
Α εσυ για δημοσιο σταθμο μιλας? Παραξενο, μπραβο τους! Παντως εχω ακουσει οτι καποιοι ιδιωτικοι σταθμοι δεν δινουν πρωινο κ φαγητο.Δηλαδη πληρωνεις και διδακτρα και το φαγητο! Πρωτη φορα το ακουω, μαλλον έχω μαυρα μεσανυχτα! Τουλαχιστον εδω κρητη δεν ξερω να γινεται έτσι.
Να σου ζησουν τα παιδια σου, με το καλο το 3ο Very Happy !!

36ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:34 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καιμεις παμε ολοημερο. φετος προνηπια ο γιος μου. μεχρι περσυ ειχα την κορη. τωρα θα παει πρωτη. Λοιπον σε καθε αρχη της χρονιας δινουμε 50Ε για υλικα που θα χρειαστουν γιαναναι ολα ιδια στα παιδακια και γιανα μη ζητανε συνεχεια απο μας. οντως δε ζητανε μετα.. εδινα 7Ε επισης για τραπεζοκομο που φετος εγινε 5Ε.
αυτα. πρωινο τρωνε εκει απτο σπιτι φυσικα και μεσημερι παλι εκει.σε ταπερακι κανονικα απτο σπιτι παλι.. αυτα.

37ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:41 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Supermama , και συ τριτο Very Happy ??Μπραβο σας που το αποφασιζετε!! Με το καλο!!
Καλη αρχη και κυριως καλη υπομονη!!

38ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:44 am

markellajohny

markellajohny
mangio έγραψε:
markellajohny, ειναι ιδιωτικος ο σταθμος που πας έτσι δεν ειναι? Σε 2 που ειχα δουλεψει ζητουσαν 100 και 120 ευρω αντιστοιχα καθε Σεπτεμβρη.Απαραδεκτο, εφοσον ηταν ιδιωτικος τι να πω??
Α εσυ για δημοσιο σταθμο μιλας? Παραξενο, μπραβο τους! Παντως εχω ακουσει οτι καποιοι ιδιωτικοι σταθμοι δεν δινουν πρωινο κ φαγητο.Δηλαδη πληρωνεις και διδακτρα και το φαγητο! Πρωτη φορα το ακουω, μαλλον έχω μαυρα μεσανυχτα! Τουλαχιστον εδω κρητη δεν ξερω να γινεται έτσι.
Να σου ζησουν τα παιδια σου, με το καλο το 3ο Very Happy !!

σε ευχαριστω πολυ!!!ναι για δημοσιο σταθμο μιλαω. το μονο κακο που εχει ειναι η διευθηντρια που ειναι περιεργη και το οτι εχουν ελλειψη προσωπικου.

39ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 11:55 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]
σε ευχαριστω πολυ!!!ναι για δημοσιο σταθμο μιλαω. το μονο κακο που εχει ειναι η διευθηντρια που ειναι περιεργη και το οτι εχουν ελλειψη προσωπικου.[/quote]
Περίεργη διευθύντρια?Πού ΞΑΝΑκούστηκε αυτο Laughing ?? Μη μου θυμιζεις παλιες πληγες! Εχουν τοσες απαιτησεις και δεν παιρνουν και κοπέλες για να μην πληρωνουν φυσικα!
Αν εισαι ευχαριστημενη με τα υπολοιπα, ενα καλημερα και πολυ της ειναι! Το παιδι σου να περναει καλα, μονο αυτο!

40ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 12:16 pm

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Manoula24 καλα της εκανε ο αντρας σου και της τα χωσε. Δεν καταλαβα δηλαδη, εφοσον υπαρχουν θεσεις στα ολοημερα θα τα βαζουμε τα παιδακια μας κι εμεις που δεν δουλευουμε. Οχι να παρουμε τη θεση καποιου παιδιου που η μαμα δουλευει αλλα εφοσον υπαρχουν κενα γιατι οχι.
Κι ο δικος μου φετος ολοημερο και δεν δουλευω. Δεν ειπα σε κανεναν τιποτα και δεν με ρωτησε και κανενας τιποτα. Εκανα αιτηση απο τον Ιουνιο κι ολα καλα. Μονο που η διευθυντρια εμεινε εγκυος και ηταν λιγο αποσυντονισμενες οι νηπιαγωγοι γιατι το εμαθαν τελευταια στιγμη. Θα εχουμε μεσα στην εβδομαδα συγκεντρωση για να μας μιλησουν. Περισυ δωσαμε 80 ευρω, φετος θα μας πουν στην συγκεντρωση. Η αληθεια ειναι οτι περισυ η δασκαλα εκανε στα παιδια τρελα πραγματα... τα λεφτα μας επιασαν τοπο... το εβλεπα εφερνε συνεχεια κατασκευες... ετσι ναι να δωσω, να ξερω οτι το παιδι μου θα κανει αυτα που πρεπει και θα μαθει μεσα απο αυτα. Τι να κανουμε στη χωρα μας δεν υπαρχει δημοσια παιδια... δυστηχως... Το κρατος προνοια πεθανε... Καλη αρχη στην ζουζουνα σου και μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε...

41ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τρι Σεπ 13, 2011 10:29 pm

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμάς η νηπιαγωγός με το καλημέρα σας μας ζήτησε λεφτά για υλικά που χρειάζονται ή εναλλακτικά μας έδωσε τη λίστα να πάμε να τα ψωνίσουμε μόνοι μας.
Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια Very Happy
Εύχομαι να περάσουμε όλοι μια ευχάριστη, ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά!!

42ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Τετ Σεπ 14, 2011 10:19 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Supermama , και συ τριτο Very Happy ??Μπραβο σας που το αποφασιζετε!! Με το καλο!!
Καλη αρχη και κυριως καλη υπομονη!!
σ'ευχαριστω παρα πολυ! Ναι 3ο! το θελαμε πολυ. λεωβεβαια ναναι το φιναλε μου ως μητερα Razz
σημερα θαναι η πρωτη μερα πουθα κανουμε ολοημερο στο νηπιαγωγιο. μεχρι χθες ηταν ως τις 11πμ. το κακο ειναι οτι δεν το διευκρινησα στη δασκαλα της κορης μου και θατην παρω στις 12.30. απο αυριο θακοιταξω να τους παρω καιτους 2 στις 3.30 γιατι δελεει..

43ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Πεμ Σεπ 15, 2011 4:35 am

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:
σ'ευχαριστω παρα πολυ! Ναι 3ο! το θελαμε πολυ. λεωβεβαια ναναι το φιναλε μου ως μητερα Razz
σημερα θαναι η πρωτη μερα πουθα κανουμε ολοημερο στο νηπιαγωγιο. μεχρι χθες ηταν ως τις 11πμ. το κακο ειναι οτι δεν το διευκρινησα στη δασκαλα της κορης μου και θατην παρω στις 12.30. απο αυριο θακοιταξω να τους παρω καιτους 2 στις 3.30 γιατι δελεει..[/quote]
Και μεις για λογους προσαρμογης σχολασαμε την πρωτη μερα στις 11 και τη δευτερη στις 11μησι!Ευτυχως τα μικρουλια μας ειναι..προσαρμοσμενα!!
Ναι εφοσον εχουν γραφτει ολοημερο πρεπει να φευγουν στις 15:45-16:00.Εκτός κι αν τύχει κατι έκτακτο που δεν το συζηταμε καθολου βεβαια! Εγω είχα μεγάλο πρόβλημα περυσι που ημουν στο ολοημερο γιατι ερχοντουσαν στις 3 καποιοι γονεις να τα παρουν , επειδη ετυχε να περνανε απο το σχολειο σχολωντας απο τη δουλεια τους. Το ειπαμε αρκετες φορες, δεν τηρουσαν το ωραριο κ τελικα καποια στιγμη το καταλαβαν. Υπαρχει συγκεκριμενο περιθωριο στο ολπημερο, δε γινεται νωριτερα.

44ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 12:05 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες!! Πώς τα πάτε στο σχολείο? Εμένα βρε κορίτσια ο δικός δε τρώει στο ολοήμερο Crying or Very sad
Γεμάτο του βάζω το κατσαρολάκι του το πρωί, γεμάτο το παίρνω το μεσημέρι! Η νηπιαγωγός μου λέει ότι τρώει πολύ λίγο (τρείς-τέσσερις μπουκιές). Μόνο το πρωινό που του βάζω μπισκότα τα τρώει γιατί όσες φορές του έβαλα φρούτο μου το γύρισε πίσω άθικτο! Γενικά πάντως είναι λιγόφαγος.. Rolling Eyes
Εσάς τρώνε?

45ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 12:15 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
tsipita!! έγραψε:Καλημέρα μανούλες!! Πώς τα πάτε στο σχολείο? Εμένα βρε κορίτσια ο δικός δε τρώει στο ολοήμερο Crying or Very sad
Γεμάτο του βάζω το κατσαρολάκι του το πρωί, γεμάτο το παίρνω το μεσημέρι! Η νηπιαγωγός μου λέει ότι τρώει πολύ λίγο (τρείς-τέσσερις μπουκιές). Μόνο το πρωινό που του βάζω μπισκότα τα τρώει γιατί όσες φορές του έβαλα φρούτο μου το γύρισε πίσω άθικτο! Γενικά πάντως είναι λιγόφαγος.. Rolling Eyes
Εσάς τρώνε?

μηπως ειναι αρχη ακομα κ δεν εχει προσαρμοστει? το κανει καθε μερα αυτο? μετα στο σπιτι που γυριζει πειναει κ τρωει?

46ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 12:20 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CHRISLA2216 έγραψε:
tsipita!! έγραψε:Καλημέρα μανούλες!! Πώς τα πάτε στο σχολείο? Εμένα βρε κορίτσια ο δικός δε τρώει στο ολοήμερο Crying or Very sad
Εσάς τρώνε?

μηπως ειναι αρχη ακομα κ δεν εχει προσαρμοστει? το κανει καθε μερα αυτο? μετα στο σπιτι που γυριζει πειναει κ τρωει?
Είναι η δεύτερη βδομάδα που λειτουργεί το ολοήμερο! Όχι μετά στο σπίτι δε θέλει να φάει!! Μόνο τη Παρασκευή που του έβαλα ψαρόσουπα την έφαγε όλη (είναι το αγαπημένο του φαγητό!!), αλλά δε γίνεται να τρώει κάθε μέρα ψαρόσουπα .. Rolling Eyes

47ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 12:34 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
tsipita!! έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
tsipita!! έγραψε:

Είναι η δεύτερη βδομάδα που λειτουργεί το ολοήμερο! Όχι μετά στο σπίτι δε θέλει να φάει!! Μόνο τη Παρασκευή που του έβαλα ψαρόσουπα την έφαγε όλη (είναι το αγαπημένο του φαγητό!!), αλλά δε γίνεται να τρώει κάθε μέρα ψαρόσουπα .. Rolling Eyes

οχι δεν γινεται.. δηλαδη το προβλημα του ειναι το φαγητο? δεν τρωει γιατι δεν του αρεσει απ'οτι καταλαβα?

48ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 1:35 am

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsipita!! έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
Εσάς τρώνε?

Μηπως τρωει αργα και δεν προλαβαινει; Στο λεω γιατι ο δικος μου περισυ δεν προλαβαινε στην αρχη να φαι πρωινο... ηταν στο κλασσικο. Με τον καιρο ομως εμαθε τους ρυθμους του σχολειου και στο τελος ετρωγε οτι του εβαζα...

49ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Δευ Σεπ 26, 2011 2:42 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αλήθεια είναι ότι τρώει κάπως αργά (μου το επισήμανε και η νηπιαγωγός αυτό)!!Και στο σπίτι κάνει δέκα ώρες να φάει και αν δεν είμαι από πάνω του, μπορεί και να μη φάει σχεδόν καθόλου!
Πάντως του βάζω φαγητά που γενικά τα τρώει. Τη ψαρόσουπα για παράδειγμα τη τσάκισε αλλά τις φακές που του έβαλα μια άλλη μέρα (οι οποίες επίσης του αρέσουν, δεν τις έφαγε).

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις