51 Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:08 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ενα τρελο τρολλακι..darsel έγραψε:Lillybell έγραψε:εχασαν και τα τρολλακια τη φαντασια τους........
τρολλακι ή τρελλακι???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ενα τρελο τρολλακι..darsel έγραψε:Lillybell έγραψε:εχασαν και τα τρολλακια τη φαντασια τους........
τρολλακι ή τρελλακι???
Catty έγραψε:Τώρα αν ξαναγράψω για τις admin θα γίνω πιο γραφική και από τα χωριά του Πηλίου...
χμμμμμμμ το πρώτο κατέβηκε επιτόπου. Για να μείνει το δευτερο........δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί. Πάντως ήταν μούφα 100%.Catty έγραψε:Τώρα αν ξαναγράψω για τις admin θα γίνω πιο γραφική και από τα χωριά του Πηλίου...
Catty έγραψε:Το θέμα είναι ότι αυτή ζητούσε στοιχεια επικοινωνίας σε π.μ και ξέρεις καλα ότι εδω έχει πολλές γυναίκες που λαχτάρανε ένα μωρο εμένα αυτό με ενοχλησε
Κατά τα αλλά οι admin είχαν χτες πάρτυ στα αηδονακια (θα γίνω αντιπαθητικη με αυτό το σχολιο το ξέρω)
Catty έγραψε:Μπορούν να βάλουν και άλλες admin μαμάδες που το παρακολουθούν πιο στενά (δεν εννοω εμένα φυσικά)
Και εγω ρώτησα χθες αλλά καμία δεν απαντησε........nanakaboubou έγραψε:ti einai to trol re koritsia????
Τρολ ειναι ατομα με ψευτικο προφιλ που μπαινουν σε μια σελιδα η ενα φορουμ και γραφουν βλακειεςkarlinaki έγραψε:Και εγω ρώτησα χθες αλλά καμία δεν απαντησε........nanakaboubou έγραψε:ti einai to trol re koritsia????
Catty έγραψε:Δηλαδή τι θελεις να κάνουμε; Να της πούμε μπράβο; Να υιοθετήσουμε το παιδί της; Να αρχίσουμε να τη ρωτάμε για τη ζωή της; Της είπαν όλες να απευθυνθεί σε φορείς, της είπαν ότι είναι παράνομο να βάζεις αγγελίες για μωρό στο ίντερνετ,καλέσαμε τις admin
Από που κρίνουμε "εξ'ιδιων" είδες καμμία άλλη μανα να θελει να δώσει παιδί εδω μέσα;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης