Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:08 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
Lillybell έγραψε:εχασαν και τα τρολλακια τη φαντασια τους........

τρολλακι ή τρελλακι???
ενα τρελο τρολλακι..

52μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:10 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα αν ξαναγράψω για τις admin θα γίνω πιο γραφική και από τα χωριά του Πηλίου...

53μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:19 am

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Catty έγραψε:Τώρα αν ξαναγράψω για τις admin θα γίνω πιο γραφική και από τα χωριά του Πηλίου...

κι απ'τα σοκακια της μυκονου μη σου πω!!!!

54μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:24 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:Τώρα αν ξαναγράψω για τις admin θα γίνω πιο γραφική και από τα χωριά του Πηλίου...
χμμμμμμμ το πρώτο κατέβηκε επιτόπου. Για να μείνει το δευτερο........δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί. Πάντως ήταν μούφα 100%.

55μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:30 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θέμα είναι ότι αυτή ζητούσε στοιχεια επικοινωνίας σε π.μ και ξέρεις καλα ότι εδω έχει πολλές γυναίκες που λαχτάρανε ένα μωρο εμένα αυτό με ενοχλησε
Κατά τα αλλά οι admin είχαν χτες πάρτυ στα αηδονακια (θα γίνω αντιπαθητικη με αυτό το σχολιο το ξέρω)

56μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:34 am

darsel

darsel
Catty έγραψε:Το θέμα είναι ότι αυτή ζητούσε στοιχεια επικοινωνίας σε π.μ και ξέρεις καλα ότι εδω έχει πολλές γυναίκες που λαχτάρανε ένα μωρο εμένα αυτό με ενοχλησε
Κατά τα αλλά οι admin είχαν χτες πάρτυ στα αηδονακια (θα γίνω αντιπαθητικη με αυτό το σχολιο το ξέρω)

ενταξει δεν μπορουν να ειναι και 24/7 μεσα στο φορουμ λογικο ειναι. αλλα σεγουρα θα επρεπε να υπαρχει ενα red alarm. οταν δηλαδη πεφτουν στο φορουμ συγκεκριμενες λεξεις πχ υιοθεσια κλπ να τους χτυπαει με μηνυμα. τραβηγμενο αλλα απαραιτητο νομιζω.

57μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:44 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορούν να βάλουν και άλλες admin μαμάδες που το παρακολουθούν πιο στενά (δεν εννοω εμένα φυσικά)

58μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:46 am

darsel

darsel
Catty έγραψε:Μπορούν να βάλουν και άλλες admin μαμάδες που το παρακολουθούν πιο στενά (δεν εννοω εμένα φυσικά)

αυτο το ειχα προτεινει κι εγω αλλα δεν...

59μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 5:54 am

kitty29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ειλικρινα εχω χασει πασα ιδεα!!!!!! Shocked Shocked Shocked ευχομαι να ειναι troll αλλιως........δεν ξερω τι να πω..........ολοι εχουμε οικονομικα προβληματα...........ευχομαι αν ειναι αληθεια που μακαρι να μην ειναι να βρεθει καποια λυση..........!!!!να επεμβουν οι διαχειριστριες αμεσα για το θεμα!!!1

60μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 6:01 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ti einai to trol re koritsia???? confused

61μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 6:43 am

maria1984

maria1984
Σαν να βλεπω αγγελια που χαριζουν ζωακι...Ελεος τι αλλο θα δουμε...

62μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 6:53 am

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχω μεινει αφωνη. Αν ειναι αληθεια ας επεμβει καποιος. Αν και το κοβω για τρολ. Δουλεια δεν εχουν να κανουν και ανακατευουν τον κοσμο.

63μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 1:04 pm

karlinaki

karlinaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nanakaboubou έγραψε:ti einai to trol re koritsia???? confused
Και εγω ρώτησα χθες αλλά καμία δεν απαντησε........

64μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 1:08 pm

darsel

darsel

65μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 3:48 pm

xristinaki2000

karlinaki έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:ti einai to trol re koritsia???? confused
Και εγω ρώτησα χθες αλλά καμία δεν απαντησε........
Τρολ ειναι ατομα με ψευτικο προφιλ που μπαινουν σε μια σελιδα η ενα φορουμ και γραφουν βλακειες

66μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 3:57 pm

xristinaki2000

Ενα μονο θα πω.Τις προαλλες στο θεμα με τις εκτρωσεις καποια κοριτσια ειχαν πει αν δεν μπορεις να κρατησεις το παιδι σου καλυτερα να το δωσεις για υιοθεσεια και να μην το σκοτωσεις κανοντας εκτρωση.Και τωρα μερικες μερες μετα σκαει μυτη ενα τετοιο θεμα.Ε δεν ξερω τι να πω..αν παλι οντως ειναι αληθεια ας απευθυνθει σε καποιον απο τους οργανισμους που αναφερθηκαν παραπανω..

67μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 10:45 pm

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σε ολες τις μανουλες κ μη.Καθομαι κ διαβαζω το θεμα και εκτος οτι εχω γινει εξαλη κ μονο που δημοσιευσε η κοπελα κατι τετοιο, γιατι εχω κ γω ενα παιδακι κ απορρω πως γινεται αυτο, θελω να ρωτησω κατι.να σημειωσω οτι ειμαι πολυ κατα των εκτρωσεων , αλλα σ αυτη την περιπτωση απο το να μπει στην διαδικασια να πουλησει το παιδι τησ μηπως δεν θα πρεπε να το κρατησει.Γιατι αυτο το παιδακι θα μεγαλωσει σε οχι σωστο περιβαλλον οπου κ αν ειναι αυτο, αφου θα ειναι εκτος οικογενειας.Τι φταει το παιδακι.Τι να πω δεν ξερω ευχομαι να ειναι ψεμματα γιατι αλλιως λυπαμαι το παιδακι.Ντροπη της

68μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Σαβ Μάης 18, 2013 11:48 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα. Μπορεί να είναι τρολ, μπορεί και όχι.. δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως αν δεν είναι τρολ, το να της κάνουμε επίθεση και να την κρίνουμε χωρίς να προσπαθήσουμε να μάθουμε λεπτομέριες δε βοηθάει να αντιληφούμε τι συμβαίνει.
Αν δεν προσπαθήσουμε να δούμε όσο γίνεται την κατασταση από τη δική της σκοπιά δε θα μπορέσουμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, και φυσικά με κανέναν τρόπο δεν τη βοηθάμε.
"Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια"......

69μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 12:06 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή τι θελεις να κάνουμε; Να της πούμε μπράβο; Να υιοθετήσουμε το παιδί της; Να αρχίσουμε να τη ρωτάμε για τη ζωή της; Της είπαν όλες να απευθυνθεί σε φορείς, της είπαν ότι είναι παράνομο να βάζεις αγγελίες για μωρό στο ίντερνετ,καλέσαμε τις admin
Από που κρίνουμε "εξ'ιδιων" είδες καμμία άλλη μανα να θελει να δώσει παιδί εδω μέσα;

70μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 12:09 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:Δηλαδή τι θελεις να κάνουμε; Να της πούμε μπράβο; Να υιοθετήσουμε το παιδί της; Να αρχίσουμε να τη ρωτάμε για τη ζωή της; Της είπαν όλες να απευθυνθεί σε φορείς, της είπαν ότι είναι παράνομο να βάζεις αγγελίες για μωρό στο ίντερνετ,καλέσαμε τις admin
Από που κρίνουμε "εξ'ιδιων" είδες καμμία άλλη μανα να θελει να δώσει παιδί εδω μέσα;

Ετσι...

71μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 12:12 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε μου αρεσει όλη αυτή η επίθεση σε ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να έχει πρόβλημα.
Αντι να μάθετε λεπτομέριες σχετικά με την κατασταση της και στο τι την οδήγησε εδώ, αρχισατε το κράξιμο.
Οχι να μην πεις μπραβο αν δεν το πιστευεις.
Οπως είπε και η δία, η ιδιωτικές υιοθεσίες επιτρέπονται, οπότε ποιο ακριβως έιναι το πρόβλημα?????
Στην τελική εδώ μπήκε για να βρει λυση σε κάτι που ήδη έχει αποφασίσει. Αυτή ξέρει καλύτερα τι την οδήγησε εκεί.
Δεν είναι αγγελία, προφανως η ίδια προτιμάει να γνωρίζει τους γονείς που θα δώσει το παιδί της προσωπικά, και όσο μπορεί να το διευθετήσει μόνη της.

72μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 12:14 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία jellyfish εσύ που είσαι μεγαλοψυχη βοήθησε την. Καλή τύχη.

73μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 12:15 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μεγαλόψυχη είμαι αλλά δεν μπορώ να την βοηθήσω.
Καλή συνέχεια και σε σενα.

74μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 1:08 am

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΔΕΧΤΟ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΙΔΡΙΜΑ Η ΕΓΩ ΟΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΣΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΛΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΙΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΙΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΙ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 7 ΜΗΝΟΝ ΜΟΝΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ.ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.

75μωρακι ψαχνει σπιτι... - Σελίδα 3 Empty Απ: μωρακι ψαχνει σπιτι... Κυρ Μάης 19, 2013 1:14 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καταρχην ειμουνα και εγω μια απο αυτες που εγραψε σκληρα λογια παρακολουθω ομως καθε μερα το αυτο το θεμα μην φαγονεστε ηταν τρολ τοσες μερες φαγωνονται να δουσουμε λυσεις και η κοπελα αφαντη ηρθε αναστατοσε και εφηγε αποτελεσμα δεν τιθετε τετιο ζητημα καλημερα σε ολες τις μανουλες και μη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις