26 Απ: *Ταξιδάκι μετά το γάμο...!* Τρι Αυγ 24, 2010 7:26 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Τι απαίσιο μέρος.Συχένεσαι και μόνο που το κοιτάς.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ειδικα η δευτερη η φωτο τι να λεμε χαλια μαυρα χιχι . Τι λετε να κλεισουμε μια ομαδικη εκδρομουλα να παμε ολες μαζι εκει; χιχιχι
Athin@ έγραψε:Άντε καλέ που θα αφήσω εγώ την κυρα-τέτοια απο απέναντι να πάω να κλειστώ σε ένα ξενοδοχείο...που;;;στη χονολουλού.Και να βλέπω τι;;;Φοίνικες,θάλασσα και ουρανό...Άντε αφήστε μας απο κει χάμω....
Αθηνουλα λυπαμαι που θα στο πω αλλα ο Νικολης ειναι καπαρωμενος απο την κορη μου χιχιχιAthin@ έγραψε:Καλέ Μαρία είχε γενέθλια ο μικρός το ξέρεις;
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Λοιπόν διάλεξε ποιο απο αυτά τα μέρη σου αρέσει,να μας πει και η Δήμητρα πού θα πάει έτσι ώστε όταν παντρέψουμε τα παιδιά και τους κάνΕΤΕ δώρο το ταξίδι,εγώ σαν καλή πεθερά του γιού σου θα πάω μαζί.Για να τους φτιάχνω και ένα φαγάκι μην αδυνατίσουν τα πουλάκια μου!
faye έγραψε:Αθηνουλα λυπαμαι που θα στο πω αλλα ο Νικολης ειναι καπαρωμενος απο την κορη μου χιχιχι
Athin@ έγραψε:Καλέ Μαρία είχε γενέθλια ο μικρός το ξέρεις;
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Λοιπόν διάλεξε ποιο απο αυτά τα μέρη σου αρέσει,να μας πει και η Δήμητρα πού θα πάει έτσι ώστε όταν παντρέψουμε τα παιδιά και τους κάνΕΤΕ δώρο το ταξίδι,εγώ σαν καλή πεθερά του γιού σου θα πάω μαζί.Για να τους φτιάχνω και ένα φαγάκι μην αδυνατίσουν τα πουλάκια μου!
Εννοειτε οτι θα εχουμε πολεμο χιχιχι ας κερδισει η καλυτερη νυφη .Οσο για το ποια νυφη οποια θελει ο ιδιος εχουμε και ποικολια να διαλεξει . χιχιχιAthin@ έγραψε:faye έγραψε:Αθηνουλα λυπαμαι που θα στο πω αλλα ο Νικολης ειναι καπαρωμενος απο την κορη μου χιχιχι
Ποια απο τις δύο;Τη μηχανόβια ή την άλλη;
Αν θέλεις πόλεμο θα τον έχεις....
και εγω αυτο ειπα πιο πανω νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Καλέ Μαρία είχε γενέθλια ο μικρός το ξέρεις;
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ναι κάτι πήρε το αυτί μου για γενέθλια! ευχαριστώ για τις ευχές!
κοίτα πλάκα πλάκα που έχει ζήτηση ο γιος μου! έχω κάνει τρεις συμπεθέρες μέσα στο φόρουμ! μία μία κορίτσια όλες θα πάρετε!
εγώ λέω να φτιάξουμε βαλίτσα και να την κάνουμε όλες μαζί γκρουπάκι!
faye έγραψε:ποια νυφη οποια θελει ο ιδιος εχουμε και ποικολια να διαλεξει .
purple έγραψε:Καταρχην καλα να περασετε οπου και να πατε με το καλο!!
Θα σου πω και γω τη γνωμη μου και οτι θελεις κρατα...
Στο Παρισι μου αρεσε πολυ οταν πηγα,ειδικα με την disneyland εγω τρελαθηκα!!!ωραια μουσεια φυσικα,βολτες διπλα απο το ποταμι,πυργος του Αιφελ κτλ...για λιγες μερες ,μετα βαρεθηκα!
Maya έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ-ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ-ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ.. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΚΕΤ Η' ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΒΙΔΕΣ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!
Dimitra_Elena έγραψε:Αν με εμνεύσει για το δεύτερο,ας πάω!
GEODATOU έγραψε:ΗΜΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ,ΠΗΓΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
xaxaxaxaAthin@ έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΗΜΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ,ΠΗΓΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Ήσουνα 2 χρόνια πενθήμερη;
Εντάξει εντάξει μη βαράς
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης