1 Οι πρώτες μας διακοπούλες! Τρι Αυγ 24, 2010 11:08 am
mpoumpou
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια,
Σημερα ξημερώματα επιστρέψαμε από τις διακοπές μας... Χουμφ, κλαψ, λυγμ!
Ηταν οι πρώτες διακοπούλες με το μικρό μας μπουγκάκι...
Πήγαμε Πρέβεζα και περίχωρα σε φίλους και Λευκάδα!
Στη Λευκαδα νοικιασαμε ενα σπιτακι που ειχε και πισινουλα για να κανουμε βούτες!!
Φυσικά οι διακοπούλες μας δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια - που λιωναμε στην παραλια και τα beach bar, όμως περάσαμε πολύ όμορφα, κάναμε άπειρες βολτούλες, βγαιναμε τα βραδάκια για φαγητο και ουζάκια και ο μικρός μας έλιωνε στον ύπνο στο καρότσι του..Κοιμοταν απιστευτα πολλες ωρες οταν ειμασταν έξω!!
Μάλιστα διασχίσαμε και το φαράγγι του ποταμού αχέροντα με σλινγκ και όλοι μας κοιτούσαν λες και έβλεπαν τον ΕΤ, μου έκαναν και παρατηρηση που το παω το παιδι στο ποταμι και τετοια...Εντωμεταξυ ο μικρος το καταευχαριστηθηκε και εβγαλε κραυγούλες χαράς και εριξε κααααατι υπνους μετά..!
Την ημερα που εκλεινε τους τρεις μηνες...εσκασε μυτη το πρωτο δοντάκι!!!!
ΝΑΙ...ειναι αληθεια, μαλλον βιαζεται να μεγαλωσει ο κύριος!!
Σε γενικες γραμμες όλα ηταν πολύ ομορφα, κουραστηκα λιγακι με το κουβαλημα, αλλά αξιζε η καθε μερα!
Ολα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας - δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου κλεισμενη σε τεσσερις τοιχους, ειδικα σε αυτη την ηλικια τα μπεμπακια μας ειναι πολύ βολικα!
Τωρα πίσω στην Αθηνα, ελπιζπυε να φυγουμε κανα τριημερακι και το Σεπτεμβρη!
Καλή συνεχεια σε όλες μαααας!
Σημερα ξημερώματα επιστρέψαμε από τις διακοπές μας... Χουμφ, κλαψ, λυγμ!
Ηταν οι πρώτες διακοπούλες με το μικρό μας μπουγκάκι...
Πήγαμε Πρέβεζα και περίχωρα σε φίλους και Λευκάδα!
Στη Λευκαδα νοικιασαμε ενα σπιτακι που ειχε και πισινουλα για να κανουμε βούτες!!
Φυσικά οι διακοπούλες μας δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια - που λιωναμε στην παραλια και τα beach bar, όμως περάσαμε πολύ όμορφα, κάναμε άπειρες βολτούλες, βγαιναμε τα βραδάκια για φαγητο και ουζάκια και ο μικρός μας έλιωνε στον ύπνο στο καρότσι του..Κοιμοταν απιστευτα πολλες ωρες οταν ειμασταν έξω!!
Μάλιστα διασχίσαμε και το φαράγγι του ποταμού αχέροντα με σλινγκ και όλοι μας κοιτούσαν λες και έβλεπαν τον ΕΤ, μου έκαναν και παρατηρηση που το παω το παιδι στο ποταμι και τετοια...Εντωμεταξυ ο μικρος το καταευχαριστηθηκε και εβγαλε κραυγούλες χαράς και εριξε κααααατι υπνους μετά..!
Την ημερα που εκλεινε τους τρεις μηνες...εσκασε μυτη το πρωτο δοντάκι!!!!
ΝΑΙ...ειναι αληθεια, μαλλον βιαζεται να μεγαλωσει ο κύριος!!
Σε γενικες γραμμες όλα ηταν πολύ ομορφα, κουραστηκα λιγακι με το κουβαλημα, αλλά αξιζε η καθε μερα!
Ολα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας - δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου κλεισμενη σε τεσσερις τοιχους, ειδικα σε αυτη την ηλικια τα μπεμπακια μας ειναι πολύ βολικα!
Τωρα πίσω στην Αθηνα, ελπιζπυε να φυγουμε κανα τριημερακι και το Σεπτεμβρη!
Καλή συνεχεια σε όλες μαααας!