Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Ευαγγελία83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
POPIKALYMN έγραψε:
εγω εχω παρει ρουχαλακια και το ρηλαξ,το καλαθακι θα μου το παρει μια ξαδερφη.θα τα ειχα ολα ετοιμα αλλα ειμαι 1 μηνα τωρα στο κρεβατι λογω συσπάσεω οποτε όλα πηγαν πίσω Sad Sad Sad Sad Sad σε 1 βδομαδα θα παω παλι στο γιατρο και ελπιζω να μου δωσει το οκ να βγω.γιατι εχω αρχισει να αγχωνομαι

Να μην αγχώνεσαι καθόλου σίγουρα όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους, εσύ να σαι καλά!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα μου δεν ενιωθες εσυ τις συσπασεις που ειχες?σε ρωταω γιατι κ η γιωτα ειχε διαστολη κ δεν ενιωθε κατι στην εξεταση το ειδανε.αυτο με φοβιζει,ειναι δυνατον να ετοιμαζεται το σωμα για γεννα κ να μην παιρνουμε χαμπαρι?παλι καλα δηλαδη που ησουν στο γιατρο?

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenamagio έγραψε:Κορίτσια έχετε γράψει παρά πολλά και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω! Τα νεα μου δεν είναι καλα...μέσα σε 3 μέρες ανατρέπονται όλα! Λοιπόν πήγα στην Μαία! Αφού μιλήσαμε καμία ώρα εκείνη εγω και ο άντρας μου κανονισαμε ολεσ τισ λεπτομερειεσ για γεννα στισ 24 ιουνίου μου λέει πάμε κάτω να σου κάνω καρδιοτοκογράφο και κλινική εξέταση. Πάμε λοιπόν...τελειώνει ο καρδιοτοκογραφος μου κάνει κλινική εξέταση από κάτω...και εκεί αρχίζει ο ΠΑΝΙΚΟΣ!!!! Μέσα σε μισή ώρα έχω 3 δυνατές συσπασεις, ο τραχήλος είναι έξω και ετοιμάζομαι για τοκετό! Οπότε έρχεται αρον αρον ο γιατρός μου δίνουν yotopar, μου κάνουν ένεση celestoderme για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού και με ξανά βάζουν στον τοκογραφο! Ευτυχώς αυτή τη φορά έγιναν μόνο 2 χαλαρές συσπασεις (αλλά και πάλι η μήτρα μου έχει δραστηριότητα που δεν πρέπει..) μετά λοιπόν μου κάνουν και υπέρηχο και ευτυχώς ο τραχήλος έχει μήκος 3 εκατοστά αλλά έχει κάποιο άνοιγμα... Τεσπα αρχίζω yotopar μισό χάπι 3 φορές την ημέρα αύριο θα ξανά κάνω ένεση και εξετάσεις αίματος και ούρων και Κυριακή πάλι ιασω για καρδιοτοκογράφο και κλινική εξέταση!

Ο Χριστος και η Παναγια!!! Κοιτα τι γινεται απο κει που δεν το περιμενεις!! Ευτυχως τα εχετε ολα διπλα σας... εμας αν μας πιασουν συσπασεις εδω που ειμαστε...ο Θεος να μας ελεησει! Βαθιες ανασουλες Ελενακι μου να οξυγονωνεται το μωρο και να χαλαρωνεις κι εσυ! Και ολα θα πανε καλα! Μη φοβασαι! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελία83 έγραψε:Καλησπέρα σας κυρίες μου.
Έχω πραγματικά πολύυυυυυυυυυ καιρό να παρακολουθήσω τη συζήτηση και χάρηκα πολύ για τα τόσα ευχάριστα που διάβασα. Ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση μετά την γέννα και τρέχαμε να φτιάξουμε το σπίτι. Όλα καλά πιά! Εσείς πως είστε;;

καλησπερα κ απο εμενα ευαγγελια μου!δεν εχουμε ξανα μιλησει μαζι!με το καλο το μωρακι σου!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έλενα μην αγχώνεσαι νομιζω οτι με τα yotopar που σου εδωσαν θα ηρεμησεις λίγο με τις συσπάσεις.να προσέχεις και να μην κουράζεσαι.ποσα κιλά ειναι το μωρό?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ίσα ίσα που οι συσπασεις ήταν πολύ λιγότερες! Τον έβδομο είχα περισσότερες! Αλλά σήμερα το πρωί που μου έβαλαν τον καρδιοτοκογράφο...λες και το έκανε επίτηδες βρε κορίτσια! Εκανε συσπασεις και τις ένιωθα! Τέλος πάντων εσείς μην αγχωνεστε! Εμένα είναι η δεύτερη γέννα μου και αυτά συμβαίνουν πιο εύκολα γιατι ο τραχήλος είναι πιο εύκολος και η μήτρα "θυμάται"...

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ίσα ίσα που οι συσπασεις ήταν πολύ λιγότερες! Τον έβδομο είχα περισσότερες! Αλλά σήμερα το πρωί που μου έβαλαν τον καρδιοτοκογράφο...λες και το έκανε επίτηδες βρε κορίτσια! Εκανε συσπασεις και τις ένιωθα! Τέλος πάντων εσείς μην αγχωνεστε! Εμένα είναι η δεύτερη γέννα μου και αυτά συμβαίνουν πιο εύκολα γιατι ο τραχήλος είναι πιο εύκολος και η μήτρα "θυμάται"...

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν ξέρω ακριβώς ...δεν έχω κάνει Doppler γύρω στα 2300-2400 νομίζω ...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ελενακι μου ολα θα πανε καλα μη φοβασαι ενταξει?λιγο ακομη υπομονη!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπακι μου δεν ξεκουραστηκα καθολου....τωρα θα ξαπλωσω μια κ καλη!!! χαλαλι ομως!! πηγα κ εξοφλησα την κουνια με την κουμπαρα κ την πεθερα μου κ πηραν πολλαααααααα πραγματα για τον μπεμπακο μου!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 14 328109
Ελενα μου,κανε υπομονη βρε καρδουλα!!! κ μην σε πιανει αγχος γιατι ειναι χειροτερα!!! σκεψου οτι ολα θα πανε καλα!!!!

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα! Sleep
Τι κάνετε?

elenamagio, όλα καλά θα πάνε. Ό,τι και να γίνει κάνατε και τις ενέσεις σας. Κι άλλες έχουν πάει για τοκετό νωρίς νωρίς, αλλά τελικά με τη βοήθεια των γιατρών το σταμάτησαν και γέννησαν στην ώρα τους.

Saminas, πότε θα την πάρετε την κούνια?
Η δικιά μας από όσο ξέρω είναι έτοιμη, αλλά θέλουμε να βάψουμε έναν τοίχο ακόμη στο δωμάτιο για να την φέρουμε. Γενικά είναι αρκετά ακόμη που πρέπει να γίνουν.
Θέλω να δω και με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνω. Αλήθεια, εσείς τι θα κάνετε με αυτό το θέμα? Θα τα κρατήσετε τα βλαστικά κύτταρα? Έχετε ρωτήσει πουθενά?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέραααααα Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 14 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 14 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 14 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 14 417472
τι κανουν οι εγκυούλες μου?
rozalinda δεν το εχω κοιταξει καθολου το θεμα για τα βλαστοκυταρα.ποσο παει το μαλλί?
τι κουνια πήρες?υπαρχει στο ιντερνετ νατη δουμε?εγω ακομα δεν εχω παραγγειλει.θα το κανω αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω τι να παραγγείλω μπερδευτικα.αυριο θα ερθει μια γυναικα το πρωι να βοηθησει να ξεστρωσουμε να πλυνει χαλια να κρεμασει καλοκαιρινες κουρτινες και ευχομαι την πεμτη που θα παω στο γιατρο να μου πει οτι μπορω να βγαινω εξω γιατι μου εμειναν παρα πολλα ακομα να κανω.

rozalinda

rozalinda
Δεν έχω ιδέα για τα βλαστοκύτταρα.
Δεν έχω ψάξει τίποτε ακόμη. Διάβασα κάπου πως στο μητέρα που θα γεννήσω κρατάνε το αίμα του ομφάλιου δωρεάν, -κάτι τέτοιο- και με 800 κάτι παραπάνω και κομμάτι του ομφάλιου. Δεν ξέρω, πρέπει να το ψάξω κι ελπίζω από βδομάδα.

Δυστυχώς η κούνια δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μια παρόμοια και είναι αυτή:
http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=339018&itm=4279349&ct=1080306&
Μόνο που η δικιά μας έχει την κάθετη καρδούλα ακριβώς στο κέντρο του κεφαλαριού. Σε άσπρο με φούξια κάγκελα και ζωγραφιές γύρω από την καρδούλα.
Μαζί με στρώμα μας έφτασε στα 350 ευρώ.
Έχεις δει κάποιες να σου αρέσουν?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rozalinda στις Παρ Μάης 31, 2013 3:48 am, 1 φορά

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εδω που βρισκομαι εχει μονο casa baby.οποτε εβλεπα αυτο που νομιζω οτι ειναι ουδετερο.δεν θελω να το παρω κοριτσιστικο μηπως με αξιωσει ο θεος και κανω και δευτερο! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ειναι αυτο
http://www.casababy.gr/categories/baby_furniture/bedrooms_with_cribs/18

του αλλαζεις ζωγραφια αν θες.θελω να παω να τα δω απο κοντα και βλεπουμε

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα! Γύρισα από τις εξετάσεις αίματος και ούρων, έκανα και την ένεση Celeston και τώρα κάθομαι στον υπολογιστή και λέω σήμερα να δουλέψω από το σπίτι, γιατί η αλήθεια είναι το έχω παρακάνει... Εσείς είσαστε καλά; Για τα βλαστοκύτταρα δεν το έχω ψάξει καθόλου με όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου και η αλήθεια είναι ότι καλά κάνατε και θιξατε το θέμα γιατί όπως πανε τα πράγματα εγώ θα γεννήσω πρώτη και πρέπει να είμαι ενημερωμένη!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!! η κουνια οπως κ ολη η προικα εχει ερθει (ειναι στο μαγαζι κ τα ειδα χτες).περιμενουμε την Τριτη να ερθει το στρωμα για να μου τα φερουν ολα μαζι!!! αν κ με την κουνια χαλαστηκα λιγο γιατι διπλα απο την ζωγραφια που ζητησα εβαλαν κ μια πασχαλιτσα...αλλα μου ειπε ο αντρουλης μου οτι θα την σβησουμε!!!ευτυχως!!!
Ροζαλιντα μου ωραια κ η δικη σας κουνια!! με το καλο!!!
Ποπακι μου οταν πας απο κοντα θα τα θελεις ολα!!! ειναι πολυ ομορφα τα σχεδια της εταιριας αυτης!!!
οσο για βλαστοκυτταρα δεν ξερω καθολου αν γινεται φυλαξη στα δημοσια!!!
στην αρχη της εγκυμοσυνης που πηγαινα σε ιδιωτικη κληνικη ειχαμε μιλησει κ ηταν γιρω στα 300-350.....κ 850 μαζι με ομφαλιο λωρο....

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Κορίτσια καλημέρα! Γύρισα από τις εξετάσεις αίματος και ούρων, έκανα και την ένεση Celeston και τώρα κάθομαι στον υπολογιστή και λέω σήμερα να δουλέψω από το σπίτι, γιατί η αλήθεια είναι το έχω παρακάνει... Εσείς είσαστε καλά; Για τα βλαστοκύτταρα δεν το έχω ψάξει καθόλου με όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου και η αλήθεια είναι ότι καλά κάνατε και θιξατε το θέμα γιατί όπως πανε τα πράγματα εγώ θα γεννήσω πρώτη και πρέπει να είμαι ενημερωμένη!

καλημερα Ελενα!! στο ιασω δεν θα γεννησεις????

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα! Ναι στο ιασώ! Με ασφάλεια ζωής βέβαια που τα καλύπτει όλα γιατί να τα πληρωνα εγώ δεν παίζει! Αλλά τα βλαστοκύτταρα δεν νομίζω ότι τα καλύπτει...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έλενα προσπάθησε να ξεκουραστεις.οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!ολα θα πανε καλά!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
σπυριδουλα θα μας δείξεις την κουνια?
υπαρχει στο ιντερνετ?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Καλημερα! Ναι στο ιασώ! Με ασφάλεια ζωής βέβαια που τα καλύπτει όλα γιατί να τα πληρωνα εγώ δεν παίζει! Αλλά τα βλαστοκύτταρα δεν νομίζω ότι τα καλύπτει...

οι τιμες που εγραψα πιο πανω ειναι απο το Ιασω.... για δες το αν σε ενδιαφερει!!!
αλλα απο την τσεπη σου γιατι οντως δεν τα καλυπτουν οι ασφαλιες!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:έλενα προσπάθησε να ξεκουραστεις.οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!ολα θα πανε καλά!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
σπυριδουλα θα μας δείξεις την κουνια?
υπαρχει στο ιντερνετ?

Ποπη ειναι αυτη η κουνια, ολο λευκη

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/856/img2864tc.jpg/?sa=0

με σχεδιο αοπ casa baby το "σαντονρινη"

http://www.casababy.gr/storage/kase2013.pdf

που τωρα μολις ειδα οτι εχει κ πασχαλιτσα διπλα.... Shocked
επρεπε να πω να μην την φτιαξουν...δεν πειραζει!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ωραιο Σπυριδούλα μου.θα παω απο κοντα γιατι ετσι μπερδευομαι,η αλήθεια ειναι οτι αυτα που μου αρεσαν μετατρεπονται σε εφηβικα και φανταζομαι οτι θα βαρανε λίγο στην τιμη

mary 30

mary 30
Καλημερα κοριτσια τι κανετε! Συγνωμη που επεμβαινω ετσι αλλα με τα βλαστοκυταρα τι γινεται; Δηλ δεν ξερω πρεπει να κρατησω η θα με ρωτησουν αν θελω να κρατησω

rozalinda

rozalinda
Ωραίες οι κούνιες σας κορίτσια.
Με το καλό να υποδεχτούν τα μωράκια!

Δεν νομίζω να γίνετε έτσι. Δηλαδή να σε ρωτήσουν την στιγμή της γέννας αν θα τα κρατήσεις ή όχι. Νομίζω το συννενοήσε από πριν. Τώρα που απευθύνεσαι δεν ξέρω.
Θα ρωτήσω άμεσα τη γιατρό να με κατευθύνει σε ό,τι ξέρει.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη εμενα ειναι μεχρι 7 χρονων κ μου κοστισε 325 μαζι με το στρωμα!! μονο η κουνια!! συρταριερα πηρα απο τα ικεα....
Mary οπως ειπε κ η Ροζαλιντα αυτο το κανονιζεις απο πριν με τον γιατρο σου!!εκεινος θα σου πει που να απευθηνθεις ακριβως!!! σου μιλαω για ιδιωτικα ετσι....γιατι για δημοσιο δεν ρωτησα καθολου!!! δευτερα που θα παω θα ενημερωθω κ θα σας πω τι γινεται εκει!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις