376 Απ: Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 Παρ Μάης 31, 2013 10:51 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ολα θα γινουν κοριτσι μου μην ανησυχεις!εφτασε ο καιρος τιποτα δεν εμεινε!σκεψου τι δρομο καναμε μεχρι εδω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
POPIKALYMN έγραψε:ρε κοριτσια ειναι δυνατον το μωρο να περνει βαρος και εγω να χανω λογω ζαχαρου?
POPIKALYMN έγραψε:σπυριδουλα μου καλημέρα.ειμαι λιγο σε αναμενα καρβουνα!!!δεν εχω συνηθησει να βλεπω τους αλλους να δουλευουν και εγω να καθομαι.συνηθως ολα τα κανω μονη μου.
τουλαχιστον καναμε μια αρχη.το αλλο σαββατο θα βαφτει και το δωματιο μου για να υποδεχτουμε την γοργονα μου.αντε να παω και την πεμπτη στο γιατρο να δουμε ποσο μεγαλωσε
LindakiS έγραψε:Πολλά νέα βλέπω!! μπράβο κορίτσια κρατάτε γερά!! Ελενακι προσοχή να ξεπιανεσαι κ λίγο από τον υπολογιστή! Εγώ ενημερώθηκα Γ τα βλαστοκύτταρα... σε ιδιωτική εταιρία θες από 1.500-2.000 ευρώ με συμβολσιο, ενώ δημόσια τα κάνεις δωρεά κ δεν σου ανήκουν... να σημειώσω ότι το δείγμα που θα συλλεχθεί κάνει ειναι συμβατό Γ σας, οχι Γ όλες τις αρρωστιες του μωρού κ οχι απαραίτητα Γ καποιο άλλο μέλος της οικογένειας.... δημόσια δε χρεωνεσαι ΤΠΤ!!
Εγώ έστειλα παντού Γ δειγματακια κ δε μου έχει έρθει ούτε ένα μέχρι στιγμής!!! τι γίνεται;; φταίει που είμαι επαρχία;; εσάς με το ταχυδρομείο σας ήρθαν;;τ
LindakiS έγραψε:Πολλά νέα βλέπω!! μπράβο κορίτσια κρατάτε γερά!! Ελενακι προσοχή να ξεπιανεσαι κ λίγο από τον υπολογιστή! Εγώ ενημερώθηκα Γ τα βλαστοκύτταρα... σε ιδιωτική εταιρία θες από 1.500-2.000 ευρώ με συμβολσιο, ενώ δημόσια τα κάνεις δωρεά κ δεν σου ανήκουν... να σημειώσω ότι το δείγμα που θα συλλεχθεί κάνει ειναι συμβατό Γ σας, οχι Γ όλες τις αρρωστιες του μωρού κ οχι απαραίτητα Γ καποιο άλλο μέλος της οικογένειας.... δημόσια δε χρεωνεσαι ΤΠΤ!!
Εγώ έστειλα παντού Γ δειγματακια κ δε μου έχει έρθει ούτε ένα μέχρι στιγμής!!! τι γίνεται;; φταίει που είμαι επαρχία;; εσάς με το ταχυδρομείο σας ήρθαν;;τ
Ευαγγελία83 έγραψε:Καλημέρα σας κυρίες μου και καλό μας μήνα!!!
POPIKALYMN έγραψε:η chicco μου στηλε 2 πανες 3-6kg
η frezyderm δειγματακια για το μωρο και για μενα για ραγαδες και θηλες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης